E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θανάσης Βισκαδουράκης: Η ζωή στο ορφανοτροφείο και η συγγνώμη του πατέρα του πριν πεθάνει

«Του έκανα κηδεία στη νοηματική αλλά δεν έκλαψα ποτέ, δεν το ένιωθα» τόνισε για τον κωφάλαλο πατέρα του

Δημοσίευση 2/12/2022 | 18:32

Θανάσης Βισκαδουράκης: Η ζωή στο ορφανοτροφείο και η συγγνώμη του πατέρα του πριν πεθάνει

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης μίλησε για τα χρόνια που πέρασε στο ορφανοτροφείο, αλλά και τη βιολογική οικογένειά του. Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στο «Στούντιο 4», όπου και περιέγραψε τις δυσκολίες στο ορφανοτροφείο, τη γνωριμία με την οικογένειά του που ήταν κωφή, αλλά και τις τελευταίες στιγμές με τον πατέρα του.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι μιλάει γρήγορα και εξήγησε τον λόγο. Όπως είπε αυτό συμβαίνει, επειδή «έμαθε στη ζωή του να τα κάνει όλα πολύ γρήγορα».

Για τη ζωή στο ορφανοτροφείο είπε: «Οι σχέσεις με τα άλλα παιδιά ήταν όπως είναι κανονικά με όλα τα παιδιά, ξύλο, μπουνιές, καθημερινότητα, καθαριότητα. Γι' αυτό και δεν είχα πρόβλημα στον στρατό, ήξερα να καθαρίζω, να σκουπίζω. Ακόμη έχω την πειθαρχία στη ζωή μου».

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο ίδρυμα, ο ηθοποιός είπε ότι οι τιμωρίες που του; επιβάλλονταν ήταν σκληρές. Όταν ρωτήθηκε σχετικά με αυτό σχολίασε: «Δύσκολη τιμωρία για ένα παιδί. Τα σημερινά παιδιά, ο γιος μου... δεν περνά από το μυαλό τους».

Στη συνέχεια ο Θανάσης Βισκαδουράκης αναφέρθηκε στα λιγοστά αγαθά που είχε στο ορφανοτροφείο.

«Ξέρεις τι είναι να είσαι ξυπόλητος, να έχεις μόνο ένα ζευγάρι παπούτσια; Όταν παντρεύτηκα μου είπε η σύζυγος "γιατί κοιτάζεις τα ψυγεία και τα πλυντήρια;" "Γιατί είναι δώρο" της απαντούσα Τον πρώτο καιρό τους μίλαγα. Για σένα είναι κάτι αυτονόητο, σκέψου για εμένα. Έπλενα τα ρούχα στη λεκάνη γιατί δεν είχα, είχα δύο» είπε.

Όσα είπε για την οικογένειά του

Έπειτα, αναφέρθηκε στη βιολογική του οικογένεια, λέγοντας:

«Ο μπαμπάς μου, η μητέρα μου και τα αδέρφια μου, είμαστε 5, ήταν κωφοί. Δεν το γνώριζα ότι ήταν. Κάθε χρόνο τον έβλεπα τον μπαμπά μου στο ορφανοτροφείο αλλά δεν καταλάβαινα ότι ήταν κωφός. Εγώ πήγα στο ορφανοτροφείο, ο Νίκος πήγε στα καράβια, η αδερφή μου πήγε στο εξωτερικό γιατί απογοητεύτηκε από την Ελλάδα. Ο αδερφός μου ο κωφός πήγε σε σχολείο για κωφούς και πήγε τα Σαββατοκύριακα στον μπαμπά μου. Εγώ αποκόπτομαι τελείως από τον οικογενειακό δεσμό. Αισθανόμουν ότι άνηκα στην Θήβα.

Δραπέτευσα όταν μου ήρθε ένα χαρτί και έμαθα ότι είμαι γέννημα θρέμμα Αθηναίος και έπρεπε να πάω στρατό. Πάω στα δηματολόγια και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος μου είπε ότι είμαι Αθηναίος».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Τούνη απαντά στο σχόλιο «αυτά τα μαγιό δεν είναι για μαμάδες»: Εάν δεν είσαι εντάξει με το θέαμα, το πρόβλημα είναι δικό σου

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Η influencer πόζαρε με μαύρο μπικίνι στη Νάξο και ξεκαθάρισε πως η μητρότητα δεν περιορίζει τις επιλογές μιας γυναίκας

Ιωάννα Τούνη για τα «ακατάλληλα για μαμάδες» μαγιό: «Αν δεν σ` αρέσει το θέαμα, πρόβλημά σου!»

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Είμαι σχεδόν 33 χρονών, έχω ένα μωρό και φυσικά και θα φοράω ό,τι με κάνει να νιώθω όμορφα, σχολίασε η influencer

Παντρεύτηκε ο πρώην σύζυγος της Ελιάνας Χρυσικοπούλου: Το μήνυμα της γυναίκας του για τη σχέση τους

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Μου έκαναν την τιμή να μεγαλώνουμε μαζί τις κόρες τους, έγραψε η νυν σύζυγος του Νικόλα Φαράκλα

Φαίη Σκορδά για Athens Pride: «Το κόστος είναι να ξαναβάλουμε την κοινωνία σε μια συζήτηση που πολώνει»

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Η παρουσιάστρια τοποθετήθηκε στο Buongiorno για την απόφαση της ΣΤΑΣΥ να μην αναρτήσει αφίσες του Athens Pride 2026 στους σταθμούς του Μετρό

Η Δέσποινα Καμπούρη αποχωρεί από το «Πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα ‑ H επίσημη ανακοίνωση

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Η δημοσιογράφος επιβεβαίωσε την κοινή απόφαση με τον ΑΝΤ1 να μη συνεχίσει την επόμενη σεζόν στην εκπομπή

Παρθένα Χοροζίδου για Akyla: «Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της Eurovision, έβαλε τα κλάματα»

E-Daily 3.Left 11.06.2026
«Όλοι μας στεναχωρηθήκαμε με τη 10η θέση», σχολίασε η γνωστή ηθοποιός για την φετινή της συμμετοχή στη Eurovision

Πέτρος Συρίγος: Επέστρεψε στo πλατό του Super Κατερίνα μετά το σοβαρό τροχαίο

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Δύο περίπου εβδομάδες μετά το σοβαρό τροχαίο, ο Πέτρος Συρίγος εμφανίστηκε ξανά στο πλατό του Super Κατερίνα την Πέμπτη 11/6

Τίνα Μεσσαροπούλου για Γιώργο Μυλωνάκη: «Τα πιο σημαντικά γενέθλια της ζωής σου μαχητή μου»

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Γιορτάζουμε την ημέρα που αναγεννήθηκες, έγραψε η δημοσιογράφος για τον σύζυγό της

Κατερίνα Βρανά: «Δεν θα πάω στα δικαστήρια, αλλά οφείλουν από μόνοι τους να μου δώσουν 1 εκατομμύριο»

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Η δημοφιλής stand-up comedian αποκαλύπτει τις εξελίξεις της απίστευτης ταλαιπωρίας της και την κατάσταση στην οποία βρήκε το προσωπικό της αμαξίδιο!

Το 2ο “Let’s Meet” Party του easy 97.2 φέρνει το καλοκαίρι στην καρδιά της Αθήνας

Media 11.06.2026
Την Πέμπτη 11 Ιουνίου, η παρέα του easy 97.2 σου δίνει ραντεβού στη Γαλιάντρα στο Μεταξουργείο

Κλόε Καρντάσιαν: Παθιασμένα φιλιά στην παραλία με άγνωστο άντρα ανεβάζουν τη θερμοκρασία

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Η φρέσκια διαφημιστική καμπάνια που έγινε αμέσως viral

Διάσημο ζευγάρι της τηλεόρασης έπεσε θύμα ληστείας

E-Daily 3.Left 11.06.2026
«Υπάρχουν σκληροί και άκαρδοι άνθρωποι εκεί έξω»