E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Kαταπέλτης η Κουτροκόη: «Δεν είχα κάποιον να χαιρετήσω»

«Ήθελα μεγαλύτερη στήριξη από τους ίδιους»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 2/12/2022 | 13:13

Kαταπέλτης η Κουτροκόη: «Δεν είχα κάποιον να χαιρετήσω»

Την υπογραφή της απόλυσής της από τον ΣΚΑΪ υπέγραψε νωρίτερα την Παρασκευή η Ντόρα Κουτροκόη με την ίδια να απαντά σε ερωτήσεις δημοσιογράφων στις οποίες δεν έλειψαν εκ νέου τα «καρφιά» για τους συμπαρουσιαστές της, Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλο.

Αρχικά η ίδια υποστήριξε ότι η αντιπρόταση από τον ΣΚΑΙ «έγινε μόλις χθες (σ.σ. την Πέμπτη) το απόγευμα στις 4, μετά από όσα είχαν προηγηθεί στις εκπομπές» προσθέτοντας ότι ήταν βοηθός αρχισυντάκτη.

Η Ντόρα Κουτροκόη δήλωσε, επίσης, «στενοχωρημένη γιατί έγινε πολύ ξαφνικά έγινε σε χρονική στιγμή που είναι δύσκολο να κάνεις το επόμενο βήμα. Ήταν κάτι για το οποίο δεν είχα κάποια ένδειξη ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Η απάντηση από τη διοίκηση ήταν ότι δεν μας βγήκε αυτό το οποίο είχαμε στο μυαλό μας».

Στην ερώτηση, δε, αν της εξήγησαν τι ήταν αυτό που είχαν στο μυαλό τους η Ντόρα Κουτροκόη απάντησε «όχι».

Όπως ήταν φυσικό η δημοσιογράφος ρωτήθηκε και για τους Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλο και σχολίσε πως «όταν είσαι τόσα χρόνια σε μία δουλειά και σε μία εκπομπή δεν πιστεύω ότι δεν σου πέφτει λόγος για το τι θα γίνει στην εκπομπή σου. Τα παιδιά μου είπαν ότι δεν είχαν ιδέα. Ήθελα μεγαλύτερη στήριξη από τους ίδιους».

Η ίδια είπε, δε, ότι δεν έχει μιλήσει μαζί τους μετά την απόλυσή της και το μόνο που της είπαν είναι ότι «κάτι θα βρεθεί». Παράλληλα σημείωσε ότι «εκ του αποτελέσματος δεν θα έκανα τις ίδιες κινήσεις» και ότι «την επόμενη φορά θα είμαι πιο προσεκτική στο ποιους ανθρώπους εμπιστεύομαι».

Όταν, μάλιστα, οι δημοσιογράφοι ρώτησαν την Ντόρα Κουτροκόη ποιους χαιρέτισε από τον ΣΚΑΪ εκείνη απάντησε ότι «δεν ανέβηκα στον πρώτο όροφο, πήγα μόνο στο γραφείο προσωπικού, δεν έχω να χαιρετίσω κάποιον, πήγα μόνο στο μακιγιάζ , στη στυλίστριά μου και αυτά μου έφτασαν».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Eurovision: Αρχισαν οι στοιχηματικές προβλέψεις – Τι δείχνουν για την ελληνική εκπροσώπηση

Media 09.01.2026
Το 2026 μπήκε δυναμικά για τη μουσική διοργάνωση…

Παπίλα: Χείμαρρος κατά Κατσαρίδη & Λιάγκα – «Με λέει αποτυχημένη, ότι είμαι ψώνιο»

Tabloid 09.01.2026
«Δεν είπα ότι θέλω να πάρω συνέντευξη από τον Χριστό. Από τον Γιώργο Λιάγκα είπα ότι θα ήθελα να πάρω μια συνέντευξη. Ας χαλαρώσουμε λίγο»

Τι σώμα! Hailey Bieber ‑ Αναβιώνει το iconic παρελθόν της Gisele στη νέα καμπάνια της Victoria’s Secret

Tabloid 09.01.2026
Η έμπνευση αντλείται από ένα εμβληματικό φωτογραφικό κεφάλαιο της Gisele Bündchen

Ο έρωτας που τάραξε το Χόλιγουντ των ’90s: Εκείνη μεγαλύτερη, εκείνος ανερχόμενος σταρ

Celebrity Stories 09.01.2026
Μια σύντομη αλλά εκρηκτική σχέση, γεμάτη ένταση, κουτσομπολιά και μυστήριο

Δελαπόρτας για την περιπέτεια υγείας της Σαπουντζάκη: «Δεν το βάζει εύκολα κάτω»

Tabloid Χτες
Τι είπε μετά τη νοσηλείας της στο νοσοκομείο

Ελένη Μενεγάκη: Έκανε unfollow τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο στο Instagram

Tabloid Χτες
Η κίνησή της προκάλεσε πολλά ερωτηματικά

Σοκάρει ο Γιώργος Χρανιώτης: «Πήγα να πνιγώ στην Τήνο…»

Tabloid Χτες
Ο Γιώργος Χρανιώτης μοιράστηκε μια συγκλονιστική εμπειρία που έζησε στη θάλασσα, αποκαλύπτοντας τον κίνδυνο στον οποίο βρέθηκε ενώ έκανε σερφ

Μπριζίτ Μπαρντό: Η συγκινητική κίνηση του γιου της στην κηδεία της

Tabloid Χτες
Η σχέση της Μπριζίτ Μπαρντό με τον γιο της ήταν πάντα αποστασιοποιημένη και περίπλοκη

Survivor: Αλλοι 3 Αθηναίοι αποκαλύπτονται

Media Χτες
Την Κυριακή στις 9 το βράδυ η πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ