E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Kαταπέλτης η Κουτροκόη: «Δεν είχα κάποιον να χαιρετήσω»

«Ήθελα μεγαλύτερη στήριξη από τους ίδιους»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 2/12/2022 | 13:13

Kαταπέλτης η Κουτροκόη: «Δεν είχα κάποιον να χαιρετήσω»

Την υπογραφή της απόλυσής της από τον ΣΚΑΪ υπέγραψε νωρίτερα την Παρασκευή η Ντόρα Κουτροκόη με την ίδια να απαντά σε ερωτήσεις δημοσιογράφων στις οποίες δεν έλειψαν εκ νέου τα «καρφιά» για τους συμπαρουσιαστές της, Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλο.

Αρχικά η ίδια υποστήριξε ότι η αντιπρόταση από τον ΣΚΑΙ «έγινε μόλις χθες (σ.σ. την Πέμπτη) το απόγευμα στις 4, μετά από όσα είχαν προηγηθεί στις εκπομπές» προσθέτοντας ότι ήταν βοηθός αρχισυντάκτη.

Η Ντόρα Κουτροκόη δήλωσε, επίσης, «στενοχωρημένη γιατί έγινε πολύ ξαφνικά έγινε σε χρονική στιγμή που είναι δύσκολο να κάνεις το επόμενο βήμα. Ήταν κάτι για το οποίο δεν είχα κάποια ένδειξη ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Η απάντηση από τη διοίκηση ήταν ότι δεν μας βγήκε αυτό το οποίο είχαμε στο μυαλό μας».

Στην ερώτηση, δε, αν της εξήγησαν τι ήταν αυτό που είχαν στο μυαλό τους η Ντόρα Κουτροκόη απάντησε «όχι».

Όπως ήταν φυσικό η δημοσιογράφος ρωτήθηκε και για τους Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλο και σχολίσε πως «όταν είσαι τόσα χρόνια σε μία δουλειά και σε μία εκπομπή δεν πιστεύω ότι δεν σου πέφτει λόγος για το τι θα γίνει στην εκπομπή σου. Τα παιδιά μου είπαν ότι δεν είχαν ιδέα. Ήθελα μεγαλύτερη στήριξη από τους ίδιους».

Η ίδια είπε, δε, ότι δεν έχει μιλήσει μαζί τους μετά την απόλυσή της και το μόνο που της είπαν είναι ότι «κάτι θα βρεθεί». Παράλληλα σημείωσε ότι «εκ του αποτελέσματος δεν θα έκανα τις ίδιες κινήσεις» και ότι «την επόμενη φορά θα είμαι πιο προσεκτική στο ποιους ανθρώπους εμπιστεύομαι».

Όταν, μάλιστα, οι δημοσιογράφοι ρώτησαν την Ντόρα Κουτροκόη ποιους χαιρέτισε από τον ΣΚΑΪ εκείνη απάντησε ότι «δεν ανέβηκα στον πρώτο όροφο, πήγα μόνο στο γραφείο προσωπικού, δεν έχω να χαιρετίσω κάποιον, πήγα μόνο στο μακιγιάζ , στη στυλίστριά μου και αυτά μου έφτασαν».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Britney Spears: Βγήκε για δείπνο με φίλους και προκάλεσε... χάος στο εστιατόριο

E-Daily 3.Left 14.05.2026
Γαβγίσματα, φωνές και ένα... μαχαίρι που προκάλεσε αναστάτωση

Ο ξέφρενος χορός της μητέρας της Antigoni Buxton στην πρόβα λίγο πριν τον Β` ημιτελικό της Eurovision, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 14.05.2026
Όσο η εκπρόσωπος της Κύπρου τραγουδούσε το «Jalla» στη σκηνή, η Τόνια Buxton χοροπηδούσε απέναντί της και φώναζε για να την ενθαρρύνει

Ιωάννα Μαλέσκου: Η απάντηση για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα

E-Daily 3.Left 14.05.2026
«Εγώ δεν άλλαξα τη στάση μου ούτε λεπτό»

Akylas: «Γεννήθηκα σε μια μικρή πόλη στην Ελλάδα, ως queer αγόρι με τόσο bullying»

E-Daily 3.Left 14.05.2026
Μετά την πρόκριση του στον μεγάλο τελικό της Eurovision 2026, αυτό το Σάββατο 16 Μαΐου, ο Akylas παραχώρησε μια νέα συνέντευξη στην Βιέννη

Η «πέτρα του σκανδάλου» για τους Μακρόν δήλωνε: «Γιατί να μένεις με τη γυναίκα σου, αν δεν είσαι πια ερωτευμένος μαζί της;»

E-Daily 3.Left 14.05.2026
«Οι Γάλλοι είναι κολλημένοι με τη μαμά τους», είχε προσθέσει η Ιρανή ηθοποιός, Γκολσιφτέ Φαραχανί

Τζένιφερ Λόπεζ: Κάτι τρέχει με τον συνεργάτη της

E-Daily 3.Left 14.05.2026
Η ατάκα της λατίνας σταρ που έβαλε φωτιά στα σενάρια για καινούριο έρωτα

Eurovision 2026: Το βίντεο του Akylas από τον ημιτελικό ξεπέρασε το 1 εκατ. προβολές σε λιγότερο από 24 ώρες

E-Daily 3.Left 14.05.2026
«Ferto, γατάκια είστε τρελοί, σας αγαπώ πάρα πολύ», σχολίασε ο 27χρονος τραγουδιστής

Αντώνης Ρέμος: Η ανακοίνωση για το τέλος από τις πίστες και το ντουέτο με τη Μαρινέλλα που «λύγισε» το Mega

E-Daily 3.Left 14.05.2026
Η απόφαση του Αντώνη Ρέμου να αποχωρήσει από τα νυχτερινά κέντρα

Κούκλα στα 91 της: Απαστράπτουσα η Joan Collins στο κόκκινο χαλί

Tabloid 14.05.2026
Πρωταγωνιστει σε μια νέα ταινία