E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Kαταπέλτης η Κουτροκόη: «Δεν είχα κάποιον να χαιρετήσω»

«Ήθελα μεγαλύτερη στήριξη από τους ίδιους»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 2/12/2022 | 13:13

Kαταπέλτης η Κουτροκόη: «Δεν είχα κάποιον να χαιρετήσω»

Την υπογραφή της απόλυσής της από τον ΣΚΑΪ υπέγραψε νωρίτερα την Παρασκευή η Ντόρα Κουτροκόη με την ίδια να απαντά σε ερωτήσεις δημοσιογράφων στις οποίες δεν έλειψαν εκ νέου τα «καρφιά» για τους συμπαρουσιαστές της, Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλο.

Αρχικά η ίδια υποστήριξε ότι η αντιπρόταση από τον ΣΚΑΙ «έγινε μόλις χθες (σ.σ. την Πέμπτη) το απόγευμα στις 4, μετά από όσα είχαν προηγηθεί στις εκπομπές» προσθέτοντας ότι ήταν βοηθός αρχισυντάκτη.

Η Ντόρα Κουτροκόη δήλωσε, επίσης, «στενοχωρημένη γιατί έγινε πολύ ξαφνικά έγινε σε χρονική στιγμή που είναι δύσκολο να κάνεις το επόμενο βήμα. Ήταν κάτι για το οποίο δεν είχα κάποια ένδειξη ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Η απάντηση από τη διοίκηση ήταν ότι δεν μας βγήκε αυτό το οποίο είχαμε στο μυαλό μας».

Στην ερώτηση, δε, αν της εξήγησαν τι ήταν αυτό που είχαν στο μυαλό τους η Ντόρα Κουτροκόη απάντησε «όχι».

Όπως ήταν φυσικό η δημοσιογράφος ρωτήθηκε και για τους Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλο και σχολίσε πως «όταν είσαι τόσα χρόνια σε μία δουλειά και σε μία εκπομπή δεν πιστεύω ότι δεν σου πέφτει λόγος για το τι θα γίνει στην εκπομπή σου. Τα παιδιά μου είπαν ότι δεν είχαν ιδέα. Ήθελα μεγαλύτερη στήριξη από τους ίδιους».

Η ίδια είπε, δε, ότι δεν έχει μιλήσει μαζί τους μετά την απόλυσή της και το μόνο που της είπαν είναι ότι «κάτι θα βρεθεί». Παράλληλα σημείωσε ότι «εκ του αποτελέσματος δεν θα έκανα τις ίδιες κινήσεις» και ότι «την επόμενη φορά θα είμαι πιο προσεκτική στο ποιους ανθρώπους εμπιστεύομαι».

Όταν, μάλιστα, οι δημοσιογράφοι ρώτησαν την Ντόρα Κουτροκόη ποιους χαιρέτισε από τον ΣΚΑΪ εκείνη απάντησε ότι «δεν ανέβηκα στον πρώτο όροφο, πήγα μόνο στο γραφείο προσωπικού, δεν έχω να χαιρετίσω κάποιον, πήγα μόνο στο μακιγιάζ , στη στυλίστριά μου και αυτά μου έφτασαν».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Sally Field: Το μυστικό που έκρυβε για 70 χρόνια πίσω από τα δύο Όσκαρ

Celebrity Stories 25.02.2026
Η σκοτεινή παιδική ηλικία, ο σταρ πατριός και η εξομολόγηση που συγκλόνισε το Χόλιγουντ

Ήταν το απόλυτο supermodel. Ώσπου μια μέρα τα βρόντηξε κι έφυγε. Να γιατί

Celebrity Stories 25.02.2026
Πού βρίσκεται σήμερα η Rachel Hunter

Από το Central Perk σε βίλες εκατομμυρίων: Πού μένουν σήμερα οι πρωταγωνιστές των Friends

Tabloid 25.02.2026
Η σειρά που λάτρεψε όλος ο κόσμος δεν τους χάρισε μόνο φήμη, αλλά και μια τεράστια οικονομική αυτοκρατορία, χτισμένη πάνω σε ακίνητα-όνειρο!

Πατέρας για 2η φορά ο Θανάσης Τσαλταμπάσης

Tabloid Χτες
Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και η Αγοραστή Αρβανίτη υποδέχτηκαν το δεύτερο παιδί τους

Σάκης Ρουβάς για Akyla: «Μου άρεσε πάρα πολύ το τραγούδι, πιστεύω ότι θα πάμε καλά στη Eurovision»

Tabloid Χτες
O Σάκης Ρουβάς τόνισε ότι το τραγούδι έχει συγκινητικά στοιχεία πέρα από την ευχάριστη μελωδία του

Σία Κοσιώνη: Επιστρέφει στο δελτίο ειδήσεων – Η έκπληξη των συνεργατών και το βίντεο

Media Χτες
Μετά την περιπέτεια υγείας της, η παρουσιάστρια επιστρέφει στο πόστο της

Νέα ζωή για το σπίτι της Αλίκης Βουγιουκλάκη στον Θεολόγο Φθιώτιδας – Ποιος είναι ο νέος ιδιοκτήτης

Tabloid Χτες
Ποιος αγόρασε το ιστορικό εξοχικό της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Κλέλια Ανδριολάτου ‑ Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Στο after party για τα BAFTA 2026

Social Χτες
«Το Λονδίνο δεν κοιμήθηκε. Aπλώς μεταφέρθηκε στο after party» έγραψε η Κλέλια Ανδριολάτου

Όλγα Κεφαλογιάννη: Βούρκωσε στη Φαίη Σκορδά – «Τα παιδιά μου θα ξέρουν σε λίγα χρόνια πως εγώ τα βάζω πάνω από όλα»

Tabloid Χτες
Μετά την εμφάνιση στην εκπομπή Συνδέσεις του ΕΡΤnews, η Όλγα Κεφαλογιάννη μίλησε στο Buongiorno στο MEGA, με αφορμή τα γυρίσματα της ταινίας The Riders με τον Μπραντ Πιτ

Αθηνά Κλήμη: «Έκανα κρυοσυντήρηση ωαρίων σε ηλικία 26 ετών» – Η αποκάλυψη για το κόστος της διαδικασίας

Media Χτες
Η Αθηνά Κλήμη μέσα από την εκπομπή, Κοινωνία Ώρα Mega μίλησε ανοιχτά για την κρυοσυντήρηση ωαρίων μετά από προτροπή της γυναικολόγου της