E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Kαταπέλτης η Κουτροκόη: «Δεν είχα κάποιον να χαιρετήσω»

«Ήθελα μεγαλύτερη στήριξη από τους ίδιους»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 2/12/2022 | 13:13

Kαταπέλτης η Κουτροκόη: «Δεν είχα κάποιον να χαιρετήσω»

Την υπογραφή της απόλυσής της από τον ΣΚΑΪ υπέγραψε νωρίτερα την Παρασκευή η Ντόρα Κουτροκόη με την ίδια να απαντά σε ερωτήσεις δημοσιογράφων στις οποίες δεν έλειψαν εκ νέου τα «καρφιά» για τους συμπαρουσιαστές της, Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλο.

Αρχικά η ίδια υποστήριξε ότι η αντιπρόταση από τον ΣΚΑΙ «έγινε μόλις χθες (σ.σ. την Πέμπτη) το απόγευμα στις 4, μετά από όσα είχαν προηγηθεί στις εκπομπές» προσθέτοντας ότι ήταν βοηθός αρχισυντάκτη.

Η Ντόρα Κουτροκόη δήλωσε, επίσης, «στενοχωρημένη γιατί έγινε πολύ ξαφνικά έγινε σε χρονική στιγμή που είναι δύσκολο να κάνεις το επόμενο βήμα. Ήταν κάτι για το οποίο δεν είχα κάποια ένδειξη ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Η απάντηση από τη διοίκηση ήταν ότι δεν μας βγήκε αυτό το οποίο είχαμε στο μυαλό μας».

Στην ερώτηση, δε, αν της εξήγησαν τι ήταν αυτό που είχαν στο μυαλό τους η Ντόρα Κουτροκόη απάντησε «όχι».

Όπως ήταν φυσικό η δημοσιογράφος ρωτήθηκε και για τους Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλο και σχολίσε πως «όταν είσαι τόσα χρόνια σε μία δουλειά και σε μία εκπομπή δεν πιστεύω ότι δεν σου πέφτει λόγος για το τι θα γίνει στην εκπομπή σου. Τα παιδιά μου είπαν ότι δεν είχαν ιδέα. Ήθελα μεγαλύτερη στήριξη από τους ίδιους».

Η ίδια είπε, δε, ότι δεν έχει μιλήσει μαζί τους μετά την απόλυσή της και το μόνο που της είπαν είναι ότι «κάτι θα βρεθεί». Παράλληλα σημείωσε ότι «εκ του αποτελέσματος δεν θα έκανα τις ίδιες κινήσεις» και ότι «την επόμενη φορά θα είμαι πιο προσεκτική στο ποιους ανθρώπους εμπιστεύομαι».

Όταν, μάλιστα, οι δημοσιογράφοι ρώτησαν την Ντόρα Κουτροκόη ποιους χαιρέτισε από τον ΣΚΑΪ εκείνη απάντησε ότι «δεν ανέβηκα στον πρώτο όροφο, πήγα μόνο στο γραφείο προσωπικού, δεν έχω να χαιρετίσω κάποιον, πήγα μόνο στο μακιγιάζ , στη στυλίστριά μου και αυτά μου έφτασαν».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συνελήφθη, ξαναείδε τα παιδιά της μετά από χρόνια ‑ Σε τι φάση είναι η Britney Spears τώρα

E-Daily 3.Left 23.06.2026
Η Britney Spears θέλει να ανοίξει νέο κεφάλαιο στη ζωή της αλλά ας ελπίσουμε πως θα τα καταφέρει

Ανδρας με Αλτσχάιμερ πήγε σε συναυλία και αρχίζει να τραγουδά όταν θυμάται τους στίχους

E-Daily 3.Left 23.06.2026
Η σκληρή διάγνωση στα 51 και το λάθος των γιατρών

Η Τζένιφερ Λόπεζ τραγούδησε «Thank U, Next» με την κόρη του Μπεν Αφλεκ ‑ Βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Η 56χρονη σταρ γλέντησε στη συναυλία της Αριάνα Γκράντε μαζί με την κόρη της Έμα και τη Σεραφίνα, κόρη του Αφλεκ

Καίτη Γαρμπή: Ακυρώνει εμφανίσεις λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας ‑ «Θέλω την προσευχή σας»

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια μίλησε δημοσίως για την κατάσταση της υγείας της

Σάκης Κατσούλης: Ποιο προσβλητικό μήνυμα δέχτηκε για τον νεογέννητο γιο του και πώς αντέδρασε

Tabloid Χτες
Ο νικητής του Survivor έλαβε ένα σοκαριστικό μήνυμα για το νεογέννητο μωρό του και επέλεξε να απαντήσει με έναν τρόπο που εξέπληξε τους πάντες.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απαντά στον Παύλο Σταματόπουλο για το «Happy Day γίναμε»

TV Buzz Χτες
Η παρουσιάστρια του Alpha αντέδρασε στο σχόλιο του συναδέλφου της, τονίζοντας ότι η εκπομπή της μιλά πάντα με ειλικρίνεια, μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Αρια Καλύβα: Το δημόσιο «άδειασμα» στον Γιώργο Λιάγκα και η ατάκα που έγινε αμέσως viral

TV Buzz Χτες
Η δημοσιογράφος μίλησε ανοιχτά για την αποχώρηση Κατσαρίδη από το «Πρωινό» και δεν άφησε τον Λιάγκα αναπάντητο.

Σκοκαρισμένη η Φαίη Σκορδά στον αέρα του Buongiorno: «Δεν άντεξα να δω το βίντεο, δεν ήθελα να το δω»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Φαίη Σκορδά αρνήθηκε να προβάλει το σοκαριστικό βίντεο στο «Buongiorno», εξομολογούμενη ότι δεν άντεξε να το δει ούτε η ίδια.

Η Κάιλι Τζένερ φοράει μαύρο αθλητικό σετ και απολαμβάνει καλοκαιρινές στιγμές ξεκούρασης σε πολυτελές γιοτ

E-Daily 3.Left Χτες
Στο φόντο διακρίνονται όργανα γυμναστικής, δείχνοντας πως δεν αφήνει την άσκηση ούτε στις διακοπές

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Γιώργο Λιάγκα: Αυτό που έκανε ήταν μπούρδα

E-Daily 3.Left Χτες
Ο παρουσιαστής απάντησε δημόσια στον Λιάγκα, χαρακτηρίζοντας ως «μπούρδα» τη συμπεριφορά του μετά την τηλεφωνική τους επικοινωνία στο «Πρωινό».

Ανατροπές στον ΑΝΤ1: Η Σία Κοσιώνη έρχεται, ο Νίκος Χατζηνικολάου φεύγει από το κεντρικό δελτίο

E-Daily 3.Left Χτες
Η Σία Κοσιώνη ετοιμάζεται να υπογράψει συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 και να αναλάβει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, με τον Νίκο Χατζηνικολάου να κατευθύνεται σε επιτελικό ρόλο;