E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έσκασε «βόμβα» στο ΣΚΑΪ: Ποια παρουσιάστρια αποχωρεί

Την Παρασκευή θα είναι η τελευταία της ημέρα στην εκπομπή

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 1/12/2022 | 12:56

Έσκασε «βόμβα» στο ΣΚΑΪ: Ποια παρουσιάστρια αποχωρεί

Αλλαγές έρχονται στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του ΣΚΑΙ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την εκπομπή Happy Day, την Τετάρτη ανακοινώθηκε στην Ντόρα Κουτροκόη ότι αύριο Παρασκευή θα είναι η τελευταία της εμφάνιση στην εκπομπή «Σήμερα».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής η Ντόρα Κουτροκόη δεν θα «απορροφηθεί» σε κάποια άλλη εκπομπή και δεν θα παραμείνει στον ΣΚΑΪ.

Η Ντόρα Κουτροκόη, αν και έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο, φαίνεται ότι δεν «έδεσε» τηλεοπτικά με τους δυο συναδέλφους της.

Επιπλέον υπήρχαν και πολλά πρακτικά θέματα στην εκπομπή, όπως για παράδειγμα το θέμα των παραθύρων όπου σε μόνιμη βάση πέραν των καλεσμένων υπήρχαν και τρία παράθυρα.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι το τελευταίο διάστημα ο ρόλος της Ντόρας Κουτροκόη στο «Σήμερα» είχε περιοριστεί κατά πολύ.

«Η παρουσιάστρια δεν μπορούσε να ενσωματωθεί στην ομάδα των δύο παρουσιαστών. Υπήρχαν πολλά θέματα στην εκπομπή, όπως για παράδειγμα το θέμα των παραθύρων όπου σε μόνιμη βάση πέραν των καλεσμένων υπήρχαν και τρία παράθυρα. Δεν υπήρχε χώρος ποιος θα πρωτομιλήσει. Το τελευταίο διάστημα ο ρόλος της είχε περιοριστεί κατά πολύ.

Είναι άσχημο που συμβαίνει μεσούσης της σεζόν, δεν είναι εύκολο. Και εκείνη καταλαβαίνει ότι υπήρχε μια δυσκολία. Το ένιωσε από την αρχή της εκπομπής. Είναι μια ικανότατη συνάδελφος που φαντάζομαι θα απορροφηθεί κάπου αλλού» ανέφερε στην εκπομπή η Τίνα Μεσσαροπούλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τρολάρισμα των Βέλγων στον Τραμπ και τις ΗΠΑ με την επικράτησή τους στο Μουντιάλ

E-Daily 3.Left 07.07.2026
«Ανατρέψτε αυτό», έγραψαν στον επίσημο λογαριασμό τους οι «Κόκκινοι Διάβολοι» αφήνοντας σαφείς αιχμές για την ανατροπή της κόκκινης κάρτας του Μπαλογκάν

Πρώην παρουσιάστρια ειδήσεων έχασε πάνω από 70.000 δολάρια σε απάτη μέσω SMS: «Μπορεί να συμβεί στον καθένα»

E-Daily 3.Left 07.07.2026
Το SMS-παγίδα που την έπεισε να μεταφέρει τα χρήματα στους απατεώνες

Check‑in σε ξενοδοχείο: Αυτό που δεν πρέπει ποτέ να επιτρέπετε με την ταυτότητά σας

E-Daily 3.Left 07.07.2026
Ταξιδεύετε φέτος; Δείτε τι δεν πρέπει να δεχτείτε όταν κάνετε check-in

Η εξάρτηση που διέλυσε μια Χολιγουντιανή σχέση γεμάτη πάθος ‑ «Τον αγαπούσα, αλλά έπρεπε να φύγω»

E-Daily 3.Left 07.07.2026
Ένας μεγάλος έρωτας, μια σκληρή εξάρτηση και ένα τέλος που πονούσε

Καλοκαιρινή απόδραση για τη Ρία Ελληνίδου και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου με τον μικρό Πάρη

E-Daily 3.Left Χτες
Καμένα Βούρλα και Λιχαδονήσια ο προορισμός του γνωστού επιχειρηματία και της τραγουδίστριας

Ο Όζι Όσμπορν και η Σάρον θα γιόρταζαν 46 χρόνια γάμου: «Η γιορτή μιας αγάπης που ούτε ο θάνατος μπόρεσε να μειώσει»

E-Daily 3.Left Χτες
Κουβαλώ την αγάπη σου σε κάθε μου βήμα, έγραψε η χήρα του θρυλικού μουσικού σε μία συγκινητική ανάρτηση

Ποιος σταρ κατέκτησε ρεκόρ Γκίνες για σερί συναυλιών στο Γουέμπλεϊ

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Βρετανός ποπ σταρ ολοκλήρωσε 12 sold out εμφανίσεις στο εμβληματικό στάδιο του Λονδίνου, ξεπερνώντας το επίτευγμα των Coldplay, ενώ συγκίνησε με την αναφορά του στον αδικοχαμένο Liam Payne.

Βρισηίδα Ανδριώτου: «Σήμερα για μένα είναι μια πολύ κακή μέρα, αύριο θα είναι καλύτερα»

E-Daily 3.Left Χτες
Καλεσμένη στην εκπομπή της Αθηνάς Κλήμη στο MAD TV ήταν νωρίτερα σήμερα (6/7) η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Η κόρη της Γωγώς Μαστροκώστα και του Τραϊανού Δέλλα αποφοίτησε από το σχολείο: Τα τρυφερά λόγια για τη μητέρα της

E-Daily 3.Left Χτες
Πόσο τυχερή είμαι που γνώρισα την πιο αγνή αγάπη και από τους δυο σας, έγραψε σε μια συγκινητική ανάρτηση η Βικτώρια Δέλλα

Τρύφωνας Σαμαράς: Τι έγραψε για τον Νίκο Κοκλώνη ένα χρόνο μετά από την τραγική απώλεια

Social Χτες
Ο διάσημος κομμωτής στάθηκε στο πλευρό του στενού του φίλου με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram για τα ένα χρόνια από τον θάνατο του πατέρα του.