E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έσκασε «βόμβα» στο ΣΚΑΪ: Ποια παρουσιάστρια αποχωρεί

Την Παρασκευή θα είναι η τελευταία της ημέρα στην εκπομπή

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 1/12/2022 | 12:56

Έσκασε «βόμβα» στο ΣΚΑΪ: Ποια παρουσιάστρια αποχωρεί

Αλλαγές έρχονται στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του ΣΚΑΙ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την εκπομπή Happy Day, την Τετάρτη ανακοινώθηκε στην Ντόρα Κουτροκόη ότι αύριο Παρασκευή θα είναι η τελευταία της εμφάνιση στην εκπομπή «Σήμερα».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής η Ντόρα Κουτροκόη δεν θα «απορροφηθεί» σε κάποια άλλη εκπομπή και δεν θα παραμείνει στον ΣΚΑΪ.

Η Ντόρα Κουτροκόη, αν και έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο, φαίνεται ότι δεν «έδεσε» τηλεοπτικά με τους δυο συναδέλφους της.

Επιπλέον υπήρχαν και πολλά πρακτικά θέματα στην εκπομπή, όπως για παράδειγμα το θέμα των παραθύρων όπου σε μόνιμη βάση πέραν των καλεσμένων υπήρχαν και τρία παράθυρα.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι το τελευταίο διάστημα ο ρόλος της Ντόρας Κουτροκόη στο «Σήμερα» είχε περιοριστεί κατά πολύ.

«Η παρουσιάστρια δεν μπορούσε να ενσωματωθεί στην ομάδα των δύο παρουσιαστών. Υπήρχαν πολλά θέματα στην εκπομπή, όπως για παράδειγμα το θέμα των παραθύρων όπου σε μόνιμη βάση πέραν των καλεσμένων υπήρχαν και τρία παράθυρα. Δεν υπήρχε χώρος ποιος θα πρωτομιλήσει. Το τελευταίο διάστημα ο ρόλος της είχε περιοριστεί κατά πολύ.

Είναι άσχημο που συμβαίνει μεσούσης της σεζόν, δεν είναι εύκολο. Και εκείνη καταλαβαίνει ότι υπήρχε μια δυσκολία. Το ένιωσε από την αρχή της εκπομπής. Είναι μια ικανότατη συνάδελφος που φαντάζομαι θα απορροφηθεί κάπου αλλού» ανέφερε στην εκπομπή η Τίνα Μεσσαροπούλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Marc Anthony: Τα οκτώ παιδιά του και οι τέσσερις γυναίκες με τις οποίες έγινε πατέρας

E-Daily 3.Left 23.07.2026
Ποια είναι τα οκτώ παιδιά του και οι τέσσερις γυναίκες της ζωής του

Ο ντελιβεράς που μιμήθηκε γυναικεία φωνή για να κατεβάσει τον πελάτη πιο γρήγορα – Το βίντεο του έφτασε τις 9 εκατ. προβολές

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Βραζιλιάνος content creator Markzitu παρουσιάστηκε ως «Amanda από το Fatal Model» και έκανε τον πελάτη να κατεβεί αστραπιαία, πυροδοτώντας συζήτηση για τις συνθήκες εργασίας των διανομέων.

Ο Πέδρο Πασκάλ στην Ύδρα: Ποιος διάσημος συνόδευε τον σταρ στις ελληνικές διακοπές του

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ηθοποιός εντοπίστηκε να χαλαρώνει στο νησί του Αργοσαρωνικού παρέα με γνωστό συνάδελφό του

Αδημοσίευτο βίντεο από την τελευταία πρόβα της Μαίρης Λίντα πριν φύγει από κοντά μας

E-Daily 3.Left Χτες
Σπάνια πλάνα από την πρόβα τζενεράλε της τελευταίας συναυλίας της, στις 3 Δεκεμβρίου 2017, έρχονται στο φως μετά τον θάνατό της σε ηλικία 91 ετών.

Νανά Βενέτη: Το είδωλο της δεκαετίας του `80 ποζάρει με μπικίνι σαν να μην πέρασε μέρα

E-Daily 3.Left Χτες
Η Νανά Βενέτη, σύμβολο ομορφιάς των `80s, εμφανίζεται με μπικίνι και εντυπωσιάζει όλους

Βάνα Μπάρμπα: Νέο πένθος για την ηθοποιό – «Θα σε αγαπώ για πάντα όπου κι αν βρίσκεσαι»

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός μοιράστηκε συγκινητικό μήνυμα στο Instagram για την απώλεια αγαπημένου προσώπου, χωρίς να αποκαλύψει την ταυτότητά του

Το συγκινητικό αντίο της Αννας Βίσση στη Μαίρη Λίντα

E-Daily 3.Left Χτες
Με συγκινητική ανάρτηση στο Instagram αποχαιρέτησε η Αννα Βίσση τη Μαίρη Λίντα

Η Ζιζέλ γιορτάζει τα 46α γενέθλιά της με λεοπάρ μπικίνι – δείτε πώς ευχαρίστησε τους θαυμαστές της

E-Daily 3.Left Χτες
Το 46χρονο μοντέλο μοιράστηκε συγκινητικό μήνυμα ευγνωμοσύνης και εντυπωσιακές φωτογραφίες από τον εορτασμό των γενεθλίων της.

Αυτός είναι ο influencer που φωτογραφήθηκε γυμνός μπροστά στο άγαλμα του Καραμανλή

E-Daily 3.Left Χτες
Ο επιχειρηματίας και influencer με περισσότερους από ένα εκατομμύριο ακολούθους στο Instagram βρέθηκε στο επίκεντρο μετά το πρωτοφανές περιστατικό

Ο Έλον Μασκ είπε «Είμαι μέσα» σε πρόταση για την Οδύσσεια στα αρχαία ελληνικά ‑ ποιος θα τη σκηνοθετήσει

E-Daily 3.Left Χτες
Ο δισεκατομμυριούχος εκδήλωσε δημόσια την προθυμία του να χρηματοδοτήσει με 100 εκατ. δολάρια κινηματογραφική μεταφορά του ομηρικού έπους στην αρχαία ελληνική γλώσσα.

Μαριάντα Πιερίδη: Τι της είπε ο Γιώργος Θεοφάνους ‑ «Έπαθα σοκ μόλις το άκουσα»

Tabloid Χτες
Η τραγουδίστρια μίλησε για τη συγγνώμη που της ζήτησε ο διάσημος συνθέτης μετά την εμφάνισή της ως Λάρα Φαμπιάν στο YFSF.