E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Χωρίς ρούχα ο σύντροφος της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

Ποζάρι στο πλευρό της αγαπημένης του ο Στάθης Σχίζας

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 1/12/2022 | 12:09

Χωρίς ρούχα ο σύντροφος της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

Ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ζουν τον έρωτά τους και μοιράζονται στιγμές με τους διαδικτυακούς τους φίλους στο Instagram.

Το ζευγάρι βρέθηκε στο Παρνασσό και απόλαυσε τον ελεύθερό του χρόνο μέσα σε ένα τζακούζι. Στην πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στον προσωπικό της λογαριασμό, η ίδια πόζαρε με το μαγιό, ενώ ο Στάθης Σχίζας, απαθανατίστηκε γυμνoς μέσα στο νερό. Στη δεύτερη εικόνα το ζευγάρι φωτογραφήθηκε μέσα στο τζακούζι σε ένα τρυφερό στιγμιότυπο.

«Τα αγαπημένα μας Σαββατοκύριακα στο αγαπημένο μας μέρος» έγραψε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δείτε τη δημοσίευση

Sxizas__2_


Με τις τελευταίες του δηλώσεις ο Στάθης Σχίζας είχε αποκαλύψει στοιχεία για τη sexoυαλική του ζωή και το role play.

Όπως είχε αναφέρει ο νικητής του τελευταίου Survivor: «Έχω κάνει το κατοικίδιο, τον μασέρ και τον αστυνομικό».

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είχαν κατευθυνθεί προς το εξομολογητήριο της εκπομπής «After Dark» και η instagrammer είχε κάνει στον σύντροφό της μερικές πολύ προσωπικές ερωτήσεις.

Δείτε το βίντεο

«Είμαι λίγο ακατάστατος και λίγο αναβλητικός. Και κάνω κάτι με την πετσέτα στο μπάνιο, βγαίνω βρεγμένος και γεμίζει νερά το πατάκι και μετά όλο το σπίτι» είχε πει ο Στάθης Σχίζας, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε το πιο «τρελό» σημείο που έχει κάνει sex: «Στο σινεμά μια φορά» είπε.

Όσο για το πιο ακραίο πράγμα που έχει κάνει για σύντροφό του, δήλωσε: «Δεν μπορώ να πω ότι έχω κάνει κάτι ακραίο, αλλά από άποψη συμπεριφοράς, το πιο ακραίο για μένα είναι να την σκέφτομαι όλη μέρα και να βρίσκομαι συνέχεια μαζί της. Να έχω γίνει ουρά της», ενώ συμπλήρωσε για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Για σένα λέω».

Όπως είχε αναφέρει στη συνέχεια, δεν θα άλλαζε τίποτα πάνω στη σύντροφό του, καθώς την ερωτεύτηκε έτσι όπως είναι: «Το "άντρα θέλω, τώρα τον θέλω", μόνο αυτό θα της άλλαζα», αστειεύτηκε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ρία Ελληνίδου: Τον σύντροφό μου δεν θα ένιωθα άνετα να τον άφηνα με άντρα

E-Daily 3.Left 19.06.2026
«Με τα κορίτσια τουλάχιστον λες `είμαι εκεί, ρίχνω ένα μάτι από μακριά`, με τα αγόρια ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται»

Η Τζέσικα Αλμπα χόρεψε με την κόρη της το «Beat It» του Μάικλ Τζάκσον, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 19.06.2026
Η ηθοποιός μοιράστηκε μία προσωπική στιγμή με την κόρη της στο TikTok

Ο Αργύρης Αγγέλου αποκάλυψε ποια είναι η αμοιβή του από τις επαναλήψεις του Παρά Πέντε

E-Daily 3.Left 19.06.2026
Όσο πιο πολύ παίζεται μία σειρά σε επανάληψη, τόσο λιγότερα χρήματα παίρνεις, δήλωσε ο ηθοποιός

Η Κλόε Καρντάσιαν έγινε viral για τους τρικέφαλούς της

E-Daily 3.Left 19.06.2026
Αποτέλεσμα σκληρής γυμναστικής;

Η συγκινητική ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα για τη γιαγιά της: Για εκείνη που έκανε 4 δουλειές και μαγείρευε 7 φαγητά

E-Daily 3.Left 19.06.2026
Με αφορμή τον γάμο της με τον Φάνη Μπότση, η παρουσιάστρια αφιέρωσε συγκινητικά λόγια στη γυναίκα που τη μεγάλωσε.

Μπαντόσα για τον χωρισμό με Τσιτσιπά: «Θα πουν ότι τον επιτίθεμαι ‑ το αξίζει»

E-Daily 3.Left 19.06.2026
Η Πάουλα Μπαντόσα μίλησε ανοιχτά για τις δυσκολίες που πέρασε τους τελευταίους μήνες

«Αφού δεν με θέλετε, μην μου στέλνετε»: Η Ιωάννα Τούνη ξεσπά για τα Mad VMA

E-Daily 3.Left 19.06.2026
Αναλυτικά όσα είπε η Ιωάννα Τούνη για την πρόταση από τα MAD VMA

Η Μαρίνα Σπανού αποκάλυψε ποιο τραγούδι της Ρίας Ελληνίδου είναι η ένοχη απόλαυσή της

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια κινήθηκε στους ρυθμούς ενός πιο λαϊκού ήχου

Gio Kay: Θα γίνω ευρωβουλευτής να το θυμάστε αυτό, έχω μαζέψει τον κόσμο, έχω πολλή επιρροή

E-Daily 3.Left Χτες
Έχω πολύ κοινό, δεν μπορώ να κάνω πίσω, σχολίασε ο πρώην παίκτης του Survivor

Συγκινήθηκε η Φουρέιρα στα Mad VMA: Δώσατε την ευκαιρία στη μικρή Ελένη από μία ξένη χώρα να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα

E-Daily 3.Left Χτες
Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τον Αλμπέρτο που είναι πάντα εκεί, είπε η τραγουδίστρια