E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Χρήστος Βαλαβανίδης: «Συγχωρώ τον Φιλιππίδη και τον Κιμούλη που έχουν κακοπέσει»

«Ήταν ανόητα πράγματα. Ανοησίες της στιγμής»

Δημοσίευση 1/12/2022 | 10:18

Χρήστος Βαλαβανίδης: «Συγχωρώ τον Φιλιππίδη και τον Κιμούλη που έχουν κακοπέσει»

Επίσημη πρεμιέρα έκανε ο Χρήστος Βαλαβανίδης και οι δημοσιογράφοι ήταν εκεί, στο θέατρο Μικρό Άνεσις.

Μέσα σε όλα, ο αγαπημένος πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στην περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία του και ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον θάνατο καθώς εξέφρασε και την διάθεση συγχώρεσης προς τους συναδέλφους του, Πέτρο Φιλιππίδη και Γιώργο Κιμούλη.

«Ο Κώστας Σπυρόπουλος μου έσωσε τη ζωή»

Πιο συγκεκριμένα, ο Χρήστος Βαλαβανίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο μεγαλύτερος μου φόβος είναι ο θάνατος. Το να αλλοιωθεί κανείς και να εξαρτάσαι από άλλους πριν από τον θάνατο. Έφτασα κοντά στον θάνατο, χτύπησα κανονικά την πόρτα με το εγκεφαλικό και μου λέει ο Άγιος Πέτρος, «κύριε Βαλαβανίδη δεν είναι η ώρα σας, σας παρακαλώ να πηγαίνετε».

«Θυμάμαι ότι έχασα τον κόσμο, βρέθηκε ένας καλός άνθρωπος που λέγεται Κώστα Σπυρόπουλος ο οποίος με βούτηξε, με έβαλε στο αυτοκίνητο και με πήγε στο νοσοκομείο. Μου έσωσε τη ζωή. Χρωστάω τη ζωή μου στον Κώστα Σπυρόπουλο».

«Συγχωρώ τον Φιλιππίδη και τον Κιμούλη»

«Από τις πρεμιέρες μου δεν θέλω να λείπει ποτέ η γυναίκα μου, η Ασπασία Κράλλη. Απολύτως μου λέει την γνώμη της, ευτυχώς ή δυστυχώς. Παλιά ήμουν πολύ οξύθυμος και δεν το άντεχε, αλλά με νευρίαζε να υποτιμούν τη νοημοσύνη μου» πρόσθεσε ο Χρήστος Βαλαβανίδης στις κάμερες και τους δημοσιογράφους.

«Μισώ και σιχαίνομαι την τσιγκουνιά και την μιζέρια πάρα πολύ! Όταν έβλεπα αυτά τα πράγματα σε έναν θίασο έβριζα και έκανα λεκτική επίθεση. Ίσως να έχω κατηγορηθεί για αυτό και από συναδέλφους μου αλλά δεν με ενδιαφέρει. Προσωπικά συγχωρώ και πολύ συχνά. Για να μην σας πω παραδείγματα που θα συγχωρούσα και τους συναδέλφους μου που έχουν κακοπέσει τον τελευταίο καιρό. Τον Πέτρο, τον Γιώργο. Δεν έχω προσωπική εμπειρία αλλά τους συγχωρώ για αυτά που έχουν κάνει γιατί ξέρω ότι ήταν ανόητα πράγματα. Ανοησίες της στιγμής».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Διάσημες γυναίκες άνω του 1,80 μ. που σπάνε τα στερεότυπα του Χόλιγουντ

Celebrity Stories 16.02.2026
Από τη Taylor Swift μέχρι μια αθλήτρια–γίγαντα 2,06 μ., το ύψος έγινε δύναμη σε μια βιομηχανία που για χρόνια το έβλεπε ως «πρόβλημα»

Anjelica Huston: Η σταρ της Οικογένειας Addams και ο έρωτας που τη σημάδεψε

Celebrity Stories 16.02.2026
Δόξα, Όσκαρ και μια σχέση που την καθόρισε

Weekend Live: Ξέσπασαν Πανόπουλος και Λαζάρου – «Τους φτύνει ο κόσμος, δεν βλέπουν ότι αυτό δεν πουλάει;»

TV Buzz Χτες
Η Μάρτζυ Λαζάρου και ο Δημήτρης Πανόπουλος σχολίασαν τις αιχμηρές δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας

Good Job Nicky – Το μήνυμα πριν τον ελληνικό τελικό της Eurovision: «Το πιο σημαντικό είναι οι άνθρωποι που γνώρισα»

Tabloid Χτες
Ο τραγουδιστής είναι ένας από τους 14 καλλιτέχνες που διεκδικούν την εκπροσώπηση της Ελλάδας

Σίσσυ Χρηστίδου για Γιώργο Λιάγκα: «Ψωνίζει» από την εκπομπή μας και άτομα που δεν ξέρετε

TV Buzz Χτες
Το σχόλιο που έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου για τους συνεργάτες της που προσεγγίζει ο Γιώργος Λιάγκας

Μπέκαμ: Η οικογένεια προσπαθεί να τα βρει με τον Μπρούκλιν

Tabloid Χτες
Η μικρότερη κόρη της οικογένειας Μπέκαμ πρόσφερε κλάδο ελαίας στον αδελφό της

Το βαρύ ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη με πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ υπό το βλέμμα της Βανδή

Tabloid Χτες
Η Δέσποινα Βανδή πήρε το μικρόφωνο και ο Βασίλης Μπισμπίκης χόρεψε την Τσικνοπέμπτη σε γνωστή ταβέρνα

Χρήστος Δάντης: «Μεγάλωσα με μία μάνα που είχε υποστεί κακοποίηση»

Tabloid Χτες
Ο καλλιτέχνης αναφερόμενος στις σχέσεις εξομολογήθηκε πως η μητέρα του δέχονταν κακοποίηση

Ακης Τερζόπουλος: «Ήταν εpαστής της γυναίκας μου όταν γνώρισα τον Πέτρο Κωστόπουλο»

TV Buzz Χτες
Η ανατρεπτική εξομολόγηση για την «ανοιχτή» σχέση με την πρώτη του σύζυγο και το παρασκήνιο μιας απρόσμενης συνάντησης στη Μύκονο

Tα υπέροχα σπίτια που αφήνει πίσω της η Diane Keaton κληρονομιά στα παιδιά της

Celebrity Stories Χτες
Τα ακίνητα και η αμύθητη περιουσία

Έξαλλος ο Πασχάλης: «Κι αν βάφω τα μαλλιά μου, λογαριασμό θα σας δώσω; Αν δεν σας αρέσει, μην σας αρέσει»

Tabloid Προχτές
«Δεν είναι λίγο σεξιστικό αυτό;», σχολίασε ο Δημήτρης Παπανώτας