E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Χρήστος Βαλαβανίδης: «Συγχωρώ τον Φιλιππίδη και τον Κιμούλη που έχουν κακοπέσει»

«Ήταν ανόητα πράγματα. Ανοησίες της στιγμής»

Δημοσίευση 1/12/2022 | 10:18

Χρήστος Βαλαβανίδης: «Συγχωρώ τον Φιλιππίδη και τον Κιμούλη που έχουν κακοπέσει»

Επίσημη πρεμιέρα έκανε ο Χρήστος Βαλαβανίδης και οι δημοσιογράφοι ήταν εκεί, στο θέατρο Μικρό Άνεσις.

Μέσα σε όλα, ο αγαπημένος πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στην περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία του και ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον θάνατο καθώς εξέφρασε και την διάθεση συγχώρεσης προς τους συναδέλφους του, Πέτρο Φιλιππίδη και Γιώργο Κιμούλη.

«Ο Κώστας Σπυρόπουλος μου έσωσε τη ζωή»

Πιο συγκεκριμένα, ο Χρήστος Βαλαβανίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο μεγαλύτερος μου φόβος είναι ο θάνατος. Το να αλλοιωθεί κανείς και να εξαρτάσαι από άλλους πριν από τον θάνατο. Έφτασα κοντά στον θάνατο, χτύπησα κανονικά την πόρτα με το εγκεφαλικό και μου λέει ο Άγιος Πέτρος, «κύριε Βαλαβανίδη δεν είναι η ώρα σας, σας παρακαλώ να πηγαίνετε».

«Θυμάμαι ότι έχασα τον κόσμο, βρέθηκε ένας καλός άνθρωπος που λέγεται Κώστα Σπυρόπουλος ο οποίος με βούτηξε, με έβαλε στο αυτοκίνητο και με πήγε στο νοσοκομείο. Μου έσωσε τη ζωή. Χρωστάω τη ζωή μου στον Κώστα Σπυρόπουλο».

«Συγχωρώ τον Φιλιππίδη και τον Κιμούλη»

«Από τις πρεμιέρες μου δεν θέλω να λείπει ποτέ η γυναίκα μου, η Ασπασία Κράλλη. Απολύτως μου λέει την γνώμη της, ευτυχώς ή δυστυχώς. Παλιά ήμουν πολύ οξύθυμος και δεν το άντεχε, αλλά με νευρίαζε να υποτιμούν τη νοημοσύνη μου» πρόσθεσε ο Χρήστος Βαλαβανίδης στις κάμερες και τους δημοσιογράφους.

«Μισώ και σιχαίνομαι την τσιγκουνιά και την μιζέρια πάρα πολύ! Όταν έβλεπα αυτά τα πράγματα σε έναν θίασο έβριζα και έκανα λεκτική επίθεση. Ίσως να έχω κατηγορηθεί για αυτό και από συναδέλφους μου αλλά δεν με ενδιαφέρει. Προσωπικά συγχωρώ και πολύ συχνά. Για να μην σας πω παραδείγματα που θα συγχωρούσα και τους συναδέλφους μου που έχουν κακοπέσει τον τελευταίο καιρό. Τον Πέτρο, τον Γιώργο. Δεν έχω προσωπική εμπειρία αλλά τους συγχωρώ για αυτά που έχουν κάνει γιατί ξέρω ότι ήταν ανόητα πράγματα. Ανοησίες της στιγμής».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τάσος Τεργιάκης: «Είναι ψέμα αυτό που λέει η Ιωάννα Τούνη, παίρνω την ευθύνη και το λέω»

TV Buzz 12.12.2025
«Έχουν υπογράψει συνεπιμέλεια με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου»

Τέιλορ Σουίφτ: Ξέσπασε κλάματα μετά τη συνάντηση με επιζώντες της αιματηρής επίθεσης στο Σάουθπορτ

Tabloid 12.12.2025
Μετά από 20 χρόνια καριέρας, παραδέχεται ότι «ο φόβος πως κάτι μπορεί να συμβεί στους θαυμαστές μου είναι κάτι νέο»

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Έχω κάνει κάτι με τον Γιάννη Σπαλιάρα, έχει κρυφές χάρες ο κερατάς»

Tabloid 12.12.2025
«Δεν πιστεύω ότι έχει ενοχληθεί, δεν είπα κάτι που είναι ψέμα», πρόσθεσε

To video κόλαφος της Τούνη κατά του Αλεξάνδρου: «Ο Πάρης στην Αθήνα μεγαλώνει με μια Μπαλινέζα»

Tabloid 12.12.2025
Η Ιωάννα Τούνη με ένα ακόμη βίντεο στο προφίλ της στο Tik Tok απάντησε για ακόμη μια φορά

Φωτιά στα κόκκινα η Μπιάνκα Σενσόρι στη Νότια Κορέα με ολόσωμη εφαρμοστή λάτεξ φόρμα, δείτε βίντεο

Tabloid 12.12.2025
Όπως έγραψε, μάλιστα, η New York Post, η εμφάνιση της Σενσόρι θύμιζε κάτι από Barbarella ή Μπρίτνεϊ Σπίαρς από το Oops!…I Did It Again του 2000

Γέννησε η Βέρα Μακρομαρίδου

Tabloid Χτες
Η γέννα της ηθοποιού, Βέρας Μακρομαρίδου κρατήθηκε κρυφή - Τα πρώτα στιγμιότυπα του μωρού

Ιωάννα Τούνη κατά του Δημήτρη Αλεξάνδρου: «Δεν ήταν ποτέ δίπλα μου, πάλεψα να κρατήσω τη σχέση μας»

Tabloid Χτες
H Ιωάννα Τούνη μέσω Tiktok απάντησε σε σχόλια που δέχθηκε για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Eurovision 2026: Το Nemo επιστρέφει το βραβείο στην EBU ως διαμαρτυρία για τη συμμετοχή του Ισραήλ

Tabloid Χτες
Το Nemo καταγγέλλει τη διοργάνωση, τονίζοντας ότι οι αξίες της ενότητας «δεν τηρούνται εκτός σκηνής»

«Αν η Mariah Carey ήταν Αιγύπτια» – Η viral εκτέλεση του “All I Want For Christmas Is You” με… ούτι

Tabloid Χτες
Πώς ένα παραδοσιακό όργανο αλλάζει τελείως μία παγκόσμια επιτυχία;

Οι «αρχιτέκτονες» του AI το «Πρόσωπο της Χρονιάς» του Time

Media Χτες
Μια ομάδα που περιλαμβάνει αυτούς που που διαμορφώνουν την πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη -και συχνά ανεξέλεγκτη- τεχνολογική επανάσταση του 21ου αιώνα