E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Χρήστος Βαλαβανίδης: «Συγχωρώ τον Φιλιππίδη και τον Κιμούλη που έχουν κακοπέσει»

«Ήταν ανόητα πράγματα. Ανοησίες της στιγμής»

Δημοσίευση 1/12/2022 | 10:18

Χρήστος Βαλαβανίδης: «Συγχωρώ τον Φιλιππίδη και τον Κιμούλη που έχουν κακοπέσει»

Επίσημη πρεμιέρα έκανε ο Χρήστος Βαλαβανίδης και οι δημοσιογράφοι ήταν εκεί, στο θέατρο Μικρό Άνεσις.

Μέσα σε όλα, ο αγαπημένος πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στην περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία του και ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον θάνατο καθώς εξέφρασε και την διάθεση συγχώρεσης προς τους συναδέλφους του, Πέτρο Φιλιππίδη και Γιώργο Κιμούλη.

«Ο Κώστας Σπυρόπουλος μου έσωσε τη ζωή»

Πιο συγκεκριμένα, ο Χρήστος Βαλαβανίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο μεγαλύτερος μου φόβος είναι ο θάνατος. Το να αλλοιωθεί κανείς και να εξαρτάσαι από άλλους πριν από τον θάνατο. Έφτασα κοντά στον θάνατο, χτύπησα κανονικά την πόρτα με το εγκεφαλικό και μου λέει ο Άγιος Πέτρος, «κύριε Βαλαβανίδη δεν είναι η ώρα σας, σας παρακαλώ να πηγαίνετε».

«Θυμάμαι ότι έχασα τον κόσμο, βρέθηκε ένας καλός άνθρωπος που λέγεται Κώστα Σπυρόπουλος ο οποίος με βούτηξε, με έβαλε στο αυτοκίνητο και με πήγε στο νοσοκομείο. Μου έσωσε τη ζωή. Χρωστάω τη ζωή μου στον Κώστα Σπυρόπουλο».

«Συγχωρώ τον Φιλιππίδη και τον Κιμούλη»

«Από τις πρεμιέρες μου δεν θέλω να λείπει ποτέ η γυναίκα μου, η Ασπασία Κράλλη. Απολύτως μου λέει την γνώμη της, ευτυχώς ή δυστυχώς. Παλιά ήμουν πολύ οξύθυμος και δεν το άντεχε, αλλά με νευρίαζε να υποτιμούν τη νοημοσύνη μου» πρόσθεσε ο Χρήστος Βαλαβανίδης στις κάμερες και τους δημοσιογράφους.

«Μισώ και σιχαίνομαι την τσιγκουνιά και την μιζέρια πάρα πολύ! Όταν έβλεπα αυτά τα πράγματα σε έναν θίασο έβριζα και έκανα λεκτική επίθεση. Ίσως να έχω κατηγορηθεί για αυτό και από συναδέλφους μου αλλά δεν με ενδιαφέρει. Προσωπικά συγχωρώ και πολύ συχνά. Για να μην σας πω παραδείγματα που θα συγχωρούσα και τους συναδέλφους μου που έχουν κακοπέσει τον τελευταίο καιρό. Τον Πέτρο, τον Γιώργο. Δεν έχω προσωπική εμπειρία αλλά τους συγχωρώ για αυτά που έχουν κάνει γιατί ξέρω ότι ήταν ανόητα πράγματα. Ανοησίες της στιγμής».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αθηνά Οικονομάκου και Μπρούνο Τσερέλα: Η πρώτη θαλάσσια απόδραση μετά τους όρκους αγάπης στην Πάρο

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Η πρώτη χαλαρή απόδραση της ηθοποιού και του αθλητή

Το βίντεο με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου να χαλαρώνει δίπλα σε πισίνα

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Δευτέρα με μυαλό στο Σαββατοκύριακο που πέρασε, γράφει η ηθοποιός και παρουσιάστρια

«Το σόι σου»: Πότε κλείνει η αυλαία για φέτος και τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο;

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Η αγαπημένη κωμωδία του ALPHA αποχαιρετά το κοινό με ένα επεισόδιο γεμάτο εκπλήξεις, ενώ έχει ήδη εξασφαλίσει τη συνέχειά της για τη νέα σεζόν.

Τιλάν Μπλοντό: Το «πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο» παντρεύτηκε

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Η 26χρονη Γαλλίδα και ο επί οκτώ χρόνια σύντροφός της και επιχειρηματίας Μπέντζαμιν Ατάλι αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης στο Παρίσι

Οι πόζες της Ευγενίας Σαμαρά με μαγιό σε πισίνα στην Πάρο, δείτε φωτογραφίες

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Η ηθοποιός βρέθηκε στο νησί των Κυκλάδων για την ανταλλαγή όρκων της Αθηνάς Οικονομάκου και του Μπρούνο Τσερέλα

«Γιατροί ή χασάπηδες;»: Ξέσπασε ο πατέρας της 35χρονης από τη Λιβαδειά που έχασε τη ζωή της λίγες μέρες μετά τη γέννηση του μωρού της

E-Daily 3.Left 29.06.2026
«Μου φάγανε την κόρη μου. Θέλω να αποδοθούν ευθύνες» - ο συντετριμμένος πατέρας μιλά στην κάμερα

Οικονομάκου ‑ Τσερέλα: Τα πρώτα λόγια μετά το 3ημερο γλέντι στην Πάρο! Η αντίδραση της Αθηνάς στο «με το καλό να μεγαλώσετε την οικογένειά σας»

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Λίγες ημέρες μετά τον γάμο τους στην Αθήνα παρουσία περίπου 10 ατόμων, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα διοργάνωσαν

Αρναούτογλου: Οι σπαρακτικά δύσκολες τελευταίες ημέρες με την μαμά του

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Η μητέρα του Γρηγόρη Αρναούτογλου, Κική, έφυγε από τη ζωή τον Ιανουάριο του 2026, έπειτα από σοβαρά προβλήματα υγείας που

Σκορδά: Στενή συνεργάτιδά της τα λέει όλα για το τέλος του Buongiorno

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Μιλά ανοιχτά για το κόψιμο της εκπομπής

Αντελίνα Βαρθακούρη: Αποκάλυψε πως παραλίγο να πάρει διαζύγιο με τον Χάρη

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Η Αντελίνα Βαρθακούρη βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό του Happy Day στον ALPHA, σήμερα Δευτέρα 29/6. Με αφορμή τα γενέθλιά της, μίλησε για την οικογένειά της.

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Η διαφορά ηλικίας δεν με ενοχλούσε, όμως τώρα είμαι χήρα στα 43»

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Η απώλεια του συζύγου της, τον Φεβρουάριο, ύστερα από 16 χρόνια γάμου, υπήρξε μια οδυνηρή εμπειρία για την 43χρονη influencer μόδας