E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δώρα Αρχοντάκη: Δεν είμαι περήφανη για τους λόγους που παντρεύτηκα

«Ποτέ δεν περνάει ο μεγάλος έρωτας» εξομολογείται η Δώρα Αρχοντάκη.

Δημοσίευση 30/11/2022 | 21:28

Δώρα Αρχοντάκη: Δεν είμαι περήφανη για τους λόγους που παντρεύτηκα

Η Δώρα Αρχοντάκη, την οποία γνωρίσαμε πριν από πολλά χρόνια μέσα από το Big Brother, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και την δημοσιογράφο Μένια Κούκου το πρωινό της Πέμπτης στον Alpha. Μέσα σε όλα, η γοητευτική τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έκανε στο τραγούδι και την βοήθεια που δέχθηκε από τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Πιο συγκεκριμένα, η Δώρα Αρχοντάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν είμαι περήφανη για τους λόγους για τους οποίους παντρεύτηκα, γιατί ήταν μια αντίδραση για να ξεχάσω τον μεγάλο έρωτα της ζωής μου. Πολύ λίγο καιρό κράτησε, έναν χρόνο περίπου και δυστυχώς πλήγωσα έναν άνθρωπο που δεν το άξιζε. Ποτέ δεν περνάει ο μεγάλος έρωτας, μένει πάντα στην καρδιά σου αλλά κάποια στιγμή το αποδέχεσαι. Από τότε έχουν περάσει και είκοσι χρόνια. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν έκανα παιδιά. Δεν μπορούσα να κάνω παιδιά με τον άνθρωπο που αγάπησα, οπότε από εκεί και πέρα τα πράγματα εξελίχθηκαν όπως εξελίχθηκαν».

«Όσο χρονών και να γίνω, θα υπάρχει μια μικρή νοσταλγία για το Big Brother. Να μην ξεχνάμε ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήταν ο λόγος που έγινα τραγουδίστρια! Αν δεν ήταν ο Ανδρέας δεν θα γινόμουν τραγουδίστρια. Με ξεχώρισε, μου έκανε την πρόταση στην αποχώρηση μου να μου δώσει κάποια τραγούδια και έτσι ξεκίνησα το τραγούδι. Τον ευχαριστώ για άλλη μια φορά».


«Στο χώρο του τραγουδιού έχω αντιμετωπίσει προβλήματα. Έχω ακούσει ότι «δεν θα τραγουδήσω με κάποια που βγήκε από το Big Brother» χωρίς καν να με ξέρουν, χωρίς να με έχουν ακούσει, τίποτα από όλα αυτά. Μιλάω για μεγάλα ονόματα» συμπλήρωσε η Δώρα Αρχοντάκη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

5 συγκλονιστικές διασώσεις που κόβουν την ανάσα – Δείτε τα βίντεο

Παράξενα Χτες
Από έναν σέρφερ που έμεινε 20 ώρες στη θάλασσα μέχρι παγιδευμένα δελφίνια, έναν λύκο και ένα αρνί, πέντε δραματικές επιχειρήσεις διάσωσης καταγράφηκαν σε βίντεο.

Ποια είναι η Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος που άφησε τον Αντετοκούνμπο να μιλήσει ελληνικά στη συνέντευξη Τύπου

E-Daily 3.Left Χτες
Η Trish Christakis του NBC 6 έκανε ερώτηση στα ελληνικά στην παρουσίαση του Greek Freak από τους Μαϊάμι Χιτ, με τον Γιάννη να αστειεύεται πως «της είπε ότι δεν τη συμπαθεί».

Παραμυθένιος γάμος για την ομογενή και συνεργάτιδα του Τραμπ, Αλεξάνδρα Βελέτση, στη Μύκονο

E-Daily 3.Left Χτες
Η Αλεξάνδρα Βελέτση, διευθύντρια του Γραφείου Επισκεπτών του Λευκού Οίκου, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο «νησί των ανέμων» με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Γιώργος Ελεύθερας: Τι έγραψε για τον Λορέντζο Καριέρε που συγκλόνισε το διαδίκτυο

E-Daily 3.Left Χτες
Ο μουσικός αποχαιρέτησε τον παλιό του φίλο και συνεργάτη με συγκινητικές αναρτήσεις στα social media.

Πέθανε η μητέρα της Κρις Τζένερ

E-Daily 3.Left Χτες
Η Κρις Τζένερ ανακοίνωσε τον θάνατο της 91χρονης μητέρας της, Μέρι Τζο Σάνον, με συγκινητική ανάρτηση στα social media.

Σάκης Κατσούλης: Τι συνέβη με την πεθερά του και γιατί βρέθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας

E-Daily 3.Left Χτες
Ο νικητής του Survivor συνόδεψε τη μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη σε εξετάσεις

Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε τις νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της οικογένειάς της στην Πάρο

E-Daily 3.Left Χτες
Η παρουσιάστρια απολαμβάνει το πρώτο της οικογενειακό καλοκαίρι στην Πάρο μαζί με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και τη μικρή Ξένια.

Η Ιωάννα Τούνη στο Μπαλί: Δείτε τις πόζες της μέσα σε καταπράσινο τοπίο

Social Χτες
Η Instagrammer συνεχίζει να μοιράζεται εικόνες από το πρόσφατο ταξίδι της στο Μπαλί, με φόντο εντυπωσιακό κατάφυτο τοπίο.

H πρώτη ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη μετά το νέο της συμβόλαιο

E-Daily 3.Left Χτες
Η έμπειρη δημοσιογράφος αποχαιρετά τον ΣΚΑΪ και ανακοινώνει επίσημα την ένταξή της στην οικογένεια του ΑΝΤ1 με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media.

Μάρω Κοντού: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στην σπουδαία ηθοποιό

E-Daily 3.Left Χτες
Που και πότε θα γίνει η κηδεία

Ο Νικήτας Κακλαμάνης έκανε πράξη την τελευταία επιθυμία της Μάρως Κοντού: «Ένα ποτήρι ουίσκι και ένα τσιγάρο…»

E-Daily 3.Left Χτες
Η σχέση της Μάρως Κοντού με τον Νικήτα Κακλαμάνη ξεπερνούσε τα όρια της πολιτικής