E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τάσος Λέκκας: Μας έδιναν ρούχα που δεν έκαναν στον κολλητό μου

Ο ηθοποιός, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει, αναφέρθηκε στις δυσκολίες τις οποίες αντιμετώπισε και πόσο τον στήριξε η μητέρα του στο όνειρό του.

Δημοσίευση 30/11/2022 | 18:39

Τάσος Λέκκας: Μας έδιναν ρούχα που δεν έκαναν στον κολλητό μου

Ο Τάσος Λέκκας κάθισε στον καναπέ του Στούντιο 4 με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και μίλησε για το γεγονός πως μεγάλωσε χωρίς την παρουσία του πατέρα του. Ο ηθοποιός, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει, αναφέρθηκε στις δυσκολίες τις οποίες αντιμετώπισε και πόσο τον στήριξε η μητέρα του στο όνειρό του.

«Η μαμά μου έκανε ό,τι μπορούσε. Υπήρξαν κι άνθρωποι, γείτονες, φίλοι της που μας βοηθούσαν. Οι γονείς του παιδικού μου φίλου, του Γιώργου, που μένουμε δίπλα, ήταν πάντα βοηθητικοί. Η αδερφή της μάνας μου επίσης. Μπορεί να μας έδιναν ρούχα που δεν κάνανε στον κολλητό μου. Κάποια γειτόνισσα μπορεί να μας έδινε φαγητό. Εμείς δυσκολευόμασταν οικονομικά γιατί η μητέρα μου δεν είχε σταθερές δουλειές. Φυλούσε παιδάκια.

Ενώ υπήρχε όλη αυτή η δυσκολία, δεν είχαμε μιζέρια. Είχαμε χαρά μέσα στο σπίτι. Παίρναμε βιβλία και διαβάζαμε. Μου έλεγε ότι έχουμε τόσα π.χ. 10 ευρώ. Να πάρουμε φαϊ ή ένα βιβλίο; Έλεγα εγώ λίγο φαϊ κι ένα βιβλίο. Χτίσαμε έτσι μια βιβλιοθήκη. Με πήγαινε με μια ομπρελίτσα στο θέατρο και πλήρωνε 40 ευρώ. Ήταν πολλά. Με πήγαινε να κάνω θέατρο, που δεν ήθελα να γίνω γιατρός, και κοινωνικά θα έλεγε να γίνεις γιατρός να κάνεις λεφτά. Ηθοποιός με οριακά 99% ανεργία» είπε ο Τάσος Λέκκας.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου μετά βίας μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και στο τέλος συγκινήθηκε έντονα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νάνσυ Παραδεισανού και Ελένη Πέτα σε δημόσια αντιπαράθεση:  «Μην σας επηρεάσει η γνώμη μιας τυχάρπαστης τραγουδίστριας»

E-Daily 3.Left Χτες
Ένα δημόσιο σχόλιο κάτω από απόσπασμα συνέντευξης στάθηκε η αφορμή για να ξεσπάσει ένας έντονος κύκλος τοποθετήσεων

Έγιναν κολλητοί στη δουλειά και μετά ανακάλυψαν ότι ήταν αδέρφια – Πώς αποκαλύφθηκε η αλήθεια

E-Daily 3.Left Χτες
Δύο συνάδελφοι στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ έζησαν χρόνια αχώριστοι, αγνοώντας ότι τους χώριζε μόνο μια υιοθεσία δεκαετιών.

Η Ελένη Φουρέιρα μας δείχνει τις διακοπές της – οικογενειακές στιγμές που «έλιωσαν» το Instagram

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια μοιράστηκε εικόνες από την οικογενειακή απόδρασή τους με τον Αλμπέρτο Μποτία και τον γιο τους Ερμή.

Η Νόνη Δούνια σε βιντεοκλίπ του Τζων Τίκη που έφυγε από τη ζωή

E-Daily 3.Left Χτες
Το 1991 ο τραγουδιστής είχε κυκλοφορήσει το «Φυλακισμένος μέσα στη ματιά σου»

Ο Στέλιος Ρόκκος τραγούδησε σε καντίνα παραλίας στη Λήμνο ‑ Δείτε το βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Ανάμεσα στα τραγούδια που ερμήνευσε ο καλλιτέχνης, η «Αγάπη Μου Επικίνδυνη» και το «Υπάρχω»

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Ακύρωσε εμφάνισή του λόγω προβλήματος υγείας – Τι συμβαίνει

E-Daily 3.Left Χτες
Το live στους Αγίους Θεοδώρους δεν θα πραγματοποιηθεί, με τους διοργανωτές να ενημερώνουν για επιστροφή χρημάτων στους κατόχους εισιτηρίων.

Σπύρος Μπιμπίλας: Συγκινητικό αντίο στη φίλη που έχασε στο Μάτι – Τι έγραψε 8 χρόνια μετά

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ηθοποιός αναπολεί τη Χρύσα Σπηλιώτη, την αγαπημένη του φίλη και ηθοποιό που έχασε τη ζωή της στη φονική πυρκαγιά του Ματιού το 2018.

Πέθανε η μητέρα του Μπεν Αφλεκ – Τι αποκάλυψε η οικογένεια

E-Daily 3.Left Χτες
Η Κρις Αν Αφλεκ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών, λίγες μόνο μέρες αφού πρόλαβε να παρευρεθεί στην αποφοίτηση του εγγονού της.

Πάγωσαν οι θεατές: Ο Τζον Μπον Τζόβι αποχώρησε ξαφνικά από τη σκηνή

E-Daily 3.Left Χτες
Ο 64χρονος ροκ σταρ ζήτησε συγγνώμη από το κοινό, επισημαίνοντας πως δεν ήταν σε θέση να δώσει τον καλύτερό του εαυτό

Αγνώριστος ο Τζόνι Ντεπ στο ρόλο του Σκρουτζ στο τρέιλερ της ταινίας «Ebenezer»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ηθοποιός επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη ενσαρκώνοντας τον εμβληματικό ήρωα του Καρόλου Ντίκενς στη σκοτεινή χριστουγεννιάτικη ταινία του σκηνοθέτη Τι Γουέστ

Ακης Παυλόπουλος: Δάκρυα και συγκίνηση στην τελευταία εκπομπή στον ΣΚΑΪ – Το αντίο σε κοινό και συνεργάτες

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Ακης Παυλόπουλος αποχαιρετά τον ΣΚΑΪ ύστερα από τέσσερα χρόνια παρουσίας

Έξαλλη η Κόνι Μεταξά: «Γιατί στηρίζετε αυτή την αηδία;»

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια έκανε έκκληση στους DJs να σταματήσουν να παίζουν τραγούδια τεχνητής νοημοσύνης και να υποστηρίζουν την αυθεντική μουσική δημιουργία