E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Will Smith: Τι είπε για το χαστούκι στον Chris Rock στην πρώτη συνέντευξη μετά από μήνες

«Δεν είναι αυτός ο άνθρωπος, που θέλω να είμαι»

Δημοσίευση 29/11/2022 | 19:37

Will Smith: Τι είπε για το χαστούκι στον Chris Rock στην πρώτη συνέντευξη μετά από μήνες
@youtube.com/The Daily Show with Trevor Noah

Ο Will Smith μήνες μετά την επεισοδιακή νύχτα των Όσκαρ με το περιβόητο χαστούκι στον παρουσιαστή της βραδιάς, Chris Rock, έδωσε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη.

Εμφανίστηκε στο «The Daily Show With Trevor Noah» για την προώθηση της ταινίας του «Emancipation» και αρχικά επιχείρησε να διασκεδάσει το κοινό λέγοντας με περιπαικτική διάθεση «Ήμουν εκτός, Εσείς τι κάνετε;».

Το κοινό ξέσπασε σε γέλια αλλά ο ίδιος συνέχισε λέγοντας για το περιστατικό.

«Ήταν μια φρικτή νύχτα, όπως μπορείτε να φανταστείτε. Υπάρχουν πολλές αποχρώσεις και πολυπλοκότητες σε αυτό. Αλλά στο τέλος της ημέρας, απλά — τα έχασα, καταλαβαίνεις;» είπε ο Will Smith.

«Περνούσα κάτι (δύσκολο) εκείνο το βράδυ. Όχι ότι αυτό δικαιολογεί τη συμπεριφορά μου… Ήταν πολλά πράγματα. Ήταν το μικρό αγόρι που είδε τον πατέρα του να χτυπάει τη μητέρα του. Όλα αυτά απλά μεγεθύνθηκαν εκείνη τη στιγμή. Δεν είναι αυτός ο άνθρωπος, που θέλω να είμαι» είπε.

Ο Noah παρενέβη, προσφέροντας τη δική του οπτική για την κατάσταση.

«Λατρεύω τον Chris. Είμαι φίλος μαζί του. Σε αγαπώ, αλλά αυτό είναι τρελό… Ξέρω ότι ως Μαύροι, οι Μαύροι ενώνονται και προχωρούν. «Τι έκανε ο Will; Τι στο διάολο συνέβη;» Πολλοί Μαύροι έλεγαν ότι «Θα έπρεπε να πάει φυλακή (ο Will Smith). Πρέπει να χαλαρώσει», είπε ο Noah.

«Μερικοί άνθρωποι αντέδρασαν υπερβολικά, κάτι που έκανε κάποιους να μην αντιδράσουν» συνέχισε.

«Ξέφυγα. Αυτή ήταν μια οργή που είχε συσσωρευθεί για πολύ καιρό. Ο ανιψιός μου είναι εννέα. Είναι το πιο γλυκό αγοράκι. Γυρίσαμε σπίτι. Είχε μείνει ξύπνιος για να δει τον θείο του Will και καθόμασταν στην κουζίνα μου και είναι στην αγκαλιά μου και κρατάει το Όσκαρ και λέει, «Γιατί χτύπησες αυτόν τον άνθρωπο, θείε Will;» Γαμώτο γιατί προσπαθείς να με αναλύσεις σαν την Oprah; (σκέφτηκα)».

«Ήταν άσχημα. Δεν θέλω να προχωρήσω άλλο και να υπάρξουν παρεξηγήσει» είπε.

Στη συνέχεια ο Smith αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην ταινία «Emancipation» χαρακτηρίζοντάς την ως αριστούργημα. Εξέφρασε δε, την ευχή του αυτό που συνέβη στα Όσκαρ να μην επηρεάσει την πορεία της ταινίας.

Βασισμένη σε αληθινά γεγονότα, η ταινία δείχνει τη ζωή ενός δραπέτη σκλάβου που γίνεται γνωστός στον κόσμο ως «Whipped Peter» λόγω των ουλών στην πλάτη του, που εκθέτουν την ακραία βαρβαρότητα της δουλείας.

«Η αμερικανική σκλαβιά ήταν μια από τις πιο βάναυσες πτυχές της ανθρώπινης ιστορίας… Είναι δύσκολο να κατανοήσουμε το επίπεδο της ανθρώπινης σκληρότητας. Η κόρη μου με ρώτησε, «Μπαμπά, χρειαζόμαστε πραγματικά άλλη μια ταινία με σκλάβους;» Είπα, «Debbie, σου υπόσχομαι, δεν θα έκανα ταινία με σκλάβους. Αυτή είναι μια ταινία για την ελευθερία» είπε ο Smith.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο Vanity Fair, ο σκηνοθέτης Antoine Fuqua αναφέρθηκε στην απόφαση να γυρίσει το «Emancipation» οκτώ μήνες μετά το περιστατικό του Smith στα Όσκαρ, λέγοντας ότι «η ταινία για μένα είναι μεγαλύτερη από εκείνη τη στιγμή».

«400 χρόνια σκλαβιάς είναι περισσότερα από μια στιγμή», δήλωσε ο Fuqua. «Ελπίζω ότι ο κόσμος θα το δει έτσι και θα παρακολουθήσει την ταινία και θα παρασυρθεί από την εξαιρετική ερμηνεία του Will και όλη την πραγματική σκληρή δουλειά που έκανε όλο το συνεργείο».

Το «Emancipation» θα κάνει το ντεμπούτο του σε επιλεγμένους κινηματογράφους αυτήν την Παρασκευή πριν προβληθεί στο Apple TV+ στις 9 Δεκεμβρίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τα «γυρίζει» η Κρίστιν Κάμποτ της viral kiss cam στους Coldplay και τα βάζει με τον CEO: «Μου είπε ψέματα ότι χώριζε»

Tabloid 19.03.2026
«Δεν ήταν το άτομο που παρουσίαζε τον εαυτό του σε μένα» δήλωσε η Κάμποτ στην Όπρα Γουίνφρεϊ

Μαρία Κωνσταντάκη: Ούρησα στην πάνα του σκύλου μου και με κοίταγε με ύφος «θέλω να πάω σε άλλο σπίτι»

Tabloid 19.03.2026
«Προσπαθούσα να της δείξω ότι δεν πειράζει, μπορείς και να λερώσεις», διευκρίνισε για τη σκυλίτσα της

Αντώνης Κανάκης: Έχω εσωτερικό προβληματισμό για το αν πρέπει να συνεχίσω την τηλεόραση, σκέφτομαι… τι νόημα έχει;

Tabloid 19.03.2026
«Νιώθω κουρασμένος ψυχολογικά τα τελευταία χρόνια από τη μαυρίλα και την τοξικότητα που μας περικυκλώνει» ανέφερε σε άλλο σημείο ο Αντώνης Κανάκης

Η αδελφή του Μπάμπη Λαζαρίδη καταθέτει μήνυση και αγωγή κατά της Αγγελικής Ηλιάδη

Tabloid 19.03.2026
Η Λίτσα Λαζαρίδη, που εξ αρχής είχε εκφράσει την ενόχλησή της με τα όσα δήλωσε η Αγγελική Ηλιάδη, αποφάσισε τελικά να προχωρήσει σε μήνυση

Κατερίνα Καινούργιου: «Είμαι έγκυος στον 9ο μήνα και θέλω...» ‑ Η λιγούρα την ώρα της εκπομπής

Tabloid 19.03.2026
Η Κατερίνα Καινούργιου ξεκίνησε την εκπομπή Super Κατερίνα με την ίδια να αποκαλύπτει στο κοινό της την λιγούρα που έχει

Μαίρη Βυτινάρος: «Οι άντρες κομπλάρουν δίπλα μου, ένας μου είπε να μην φοράω τακούνια»

Tabloid 19.03.2026
«Είμαι 1,84 χωρίς τακούνια και σήμερα νιώθω ότι είμαι 2 μέτρα» πρόσθεσε η Μαίρη Βυτινάρος

Kim Kardashian: Viral η τούμπα λίγο πριν την είσοδο στο after party των Όσκαρ

Tabloid 19.03.2026
Η εμφάνιση της πάντως ήταν άκρως εντυπωσιακή

Η πρωταγωνίστρια του Baywatch που κατέληξε στη φυλακή

Celebrity Stories 19.03.2026
Η ζωή της Alexandra Paul δεν πήρε απλά άλλη τροπή - πήρε κατεύθυνση

Η ροζ πέτρα εκατομμυρίων που φόρεσε η Αννα Κουρνίκοβα και το παρασκήνιο μιας σχέσης που κρατά δεκαετίες

Celebrity Stories 19.03.2026
Το δαχτυλίδι που δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ – αλλά όλοι μιλούν γι’ αυτό

Βάσω Λασκαράκη: «Τα λεφτά ήταν εξευτελιστικά στη σειρά, είπα .. πλάκα μου κάνουν»

Tabloid Χτες
Στη διαδικτυακή εκπομπή Rainbow Mermaids φιλοξενήθηκε η Βάσω Λασκαράκη και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη

Eurovision 2026: Νέος νόμος στο Ισραήλ βάζει σε τροχιά αποκλεισμού τη χώρα από τον μουσικό διαγωνισμό

Tabloid Χτες
Η κυβέρνηση Νετανιάχου προωθεί αλλαγές στον έλεγχο της δημόσιας τηλεόρασης Kan

Αντώνης Κανάκης: Ξεσπάει κατά της Κυβέρνησης – «Δεν σταματάνε να πουλάνε τρέλα»

Tabloid Χτες
Ο Αντώνης Κανάκης αναφέρθηκε στις πρόσφατες δηλώσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη