E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Will Smith: Τι είπε για το χαστούκι στον Chris Rock στην πρώτη συνέντευξη μετά από μήνες

«Δεν είναι αυτός ο άνθρωπος, που θέλω να είμαι»

Δημοσίευση 29/11/2022 | 19:37

Will Smith: Τι είπε για το χαστούκι στον Chris Rock στην πρώτη συνέντευξη μετά από μήνες
@youtube.com/The Daily Show with Trevor Noah

Ο Will Smith μήνες μετά την επεισοδιακή νύχτα των Όσκαρ με το περιβόητο χαστούκι στον παρουσιαστή της βραδιάς, Chris Rock, έδωσε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη.

Εμφανίστηκε στο «The Daily Show With Trevor Noah» για την προώθηση της ταινίας του «Emancipation» και αρχικά επιχείρησε να διασκεδάσει το κοινό λέγοντας με περιπαικτική διάθεση «Ήμουν εκτός, Εσείς τι κάνετε;».

Το κοινό ξέσπασε σε γέλια αλλά ο ίδιος συνέχισε λέγοντας για το περιστατικό.

«Ήταν μια φρικτή νύχτα, όπως μπορείτε να φανταστείτε. Υπάρχουν πολλές αποχρώσεις και πολυπλοκότητες σε αυτό. Αλλά στο τέλος της ημέρας, απλά — τα έχασα, καταλαβαίνεις;» είπε ο Will Smith.

«Περνούσα κάτι (δύσκολο) εκείνο το βράδυ. Όχι ότι αυτό δικαιολογεί τη συμπεριφορά μου… Ήταν πολλά πράγματα. Ήταν το μικρό αγόρι που είδε τον πατέρα του να χτυπάει τη μητέρα του. Όλα αυτά απλά μεγεθύνθηκαν εκείνη τη στιγμή. Δεν είναι αυτός ο άνθρωπος, που θέλω να είμαι» είπε.

Ο Noah παρενέβη, προσφέροντας τη δική του οπτική για την κατάσταση.

«Λατρεύω τον Chris. Είμαι φίλος μαζί του. Σε αγαπώ, αλλά αυτό είναι τρελό… Ξέρω ότι ως Μαύροι, οι Μαύροι ενώνονται και προχωρούν. «Τι έκανε ο Will; Τι στο διάολο συνέβη;» Πολλοί Μαύροι έλεγαν ότι «Θα έπρεπε να πάει φυλακή (ο Will Smith). Πρέπει να χαλαρώσει», είπε ο Noah.

«Μερικοί άνθρωποι αντέδρασαν υπερβολικά, κάτι που έκανε κάποιους να μην αντιδράσουν» συνέχισε.

«Ξέφυγα. Αυτή ήταν μια οργή που είχε συσσωρευθεί για πολύ καιρό. Ο ανιψιός μου είναι εννέα. Είναι το πιο γλυκό αγοράκι. Γυρίσαμε σπίτι. Είχε μείνει ξύπνιος για να δει τον θείο του Will και καθόμασταν στην κουζίνα μου και είναι στην αγκαλιά μου και κρατάει το Όσκαρ και λέει, «Γιατί χτύπησες αυτόν τον άνθρωπο, θείε Will;» Γαμώτο γιατί προσπαθείς να με αναλύσεις σαν την Oprah; (σκέφτηκα)».

«Ήταν άσχημα. Δεν θέλω να προχωρήσω άλλο και να υπάρξουν παρεξηγήσει» είπε.

Στη συνέχεια ο Smith αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην ταινία «Emancipation» χαρακτηρίζοντάς την ως αριστούργημα. Εξέφρασε δε, την ευχή του αυτό που συνέβη στα Όσκαρ να μην επηρεάσει την πορεία της ταινίας.

Βασισμένη σε αληθινά γεγονότα, η ταινία δείχνει τη ζωή ενός δραπέτη σκλάβου που γίνεται γνωστός στον κόσμο ως «Whipped Peter» λόγω των ουλών στην πλάτη του, που εκθέτουν την ακραία βαρβαρότητα της δουλείας.

«Η αμερικανική σκλαβιά ήταν μια από τις πιο βάναυσες πτυχές της ανθρώπινης ιστορίας… Είναι δύσκολο να κατανοήσουμε το επίπεδο της ανθρώπινης σκληρότητας. Η κόρη μου με ρώτησε, «Μπαμπά, χρειαζόμαστε πραγματικά άλλη μια ταινία με σκλάβους;» Είπα, «Debbie, σου υπόσχομαι, δεν θα έκανα ταινία με σκλάβους. Αυτή είναι μια ταινία για την ελευθερία» είπε ο Smith.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο Vanity Fair, ο σκηνοθέτης Antoine Fuqua αναφέρθηκε στην απόφαση να γυρίσει το «Emancipation» οκτώ μήνες μετά το περιστατικό του Smith στα Όσκαρ, λέγοντας ότι «η ταινία για μένα είναι μεγαλύτερη από εκείνη τη στιγμή».

«400 χρόνια σκλαβιάς είναι περισσότερα από μια στιγμή», δήλωσε ο Fuqua. «Ελπίζω ότι ο κόσμος θα το δει έτσι και θα παρακολουθήσει την ταινία και θα παρασυρθεί από την εξαιρετική ερμηνεία του Will και όλη την πραγματική σκληρή δουλειά που έκανε όλο το συνεργείο».

Το «Emancipation» θα κάνει το ντεμπούτο του σε επιλεγμένους κινηματογράφους αυτήν την Παρασκευή πριν προβληθεί στο Apple TV+ στις 9 Δεκεμβρίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι celebrities που κατηγορούνται για τη χειρότερη συμπεριφορά

Celebrity Stories 10.04.2026
Μαρτυρίες από θαυμαστές, εργαζομένους και συνεργάτες ρίχνουν σκιά στην εικόνα διάσημων ονομάτων της showbiz

Νίκι Γκλέιζερ: Δεν με νοιάζει αν ο σύντροφός μου συνευρεθεί με κάποια άλλη

Tabloid Χτες
Η κωμικός είναι σε σχέση με τον Κρις Κόνβι από το 2013

Αδιανόητος καβγάς σε κηδεία στο Μεξικό: Οι ερωμένες του νεκρού τσακώθηκαν πάνω από το φέρετρο, δείτε βίντεο

Παράξενα Χτες
Ο καβγάς ξεκίνησε όταν μια γυναίκα στάθηκε δίπλα στο φέρετρο, και είπε «αγάπη μου, θα μου λείψεις».

Το CNN «πέθανε» τον Μάικλ Τζ. Φοξ, πώς αντέδρασε ο ηθοποιός

Social Χτες
Αφιερωματικό βίντεο του αμερικανικού δικτύου δημιούργησε την εντύπωση ότι ο Φοξ είχε φύγει από τη ζωή

Τα δάκρυα της Μία Καλίφα για τους βομβαρδισμούς στον Λίβανο

Social Χτες
Οι φόροι μου στις ΗΠΑ χρηματοδοτούν την επίθεση στην ίδια μου την πατρίδα

Beef μεταξύ Νεφέλης Μεγκ και Ιωάννας Τούνη ‑ «Ντροπή σου», «Είσαι η Τούνη και ασχολείσαι μαζί μου;»

Tabloid Χτες
«Μου στέλνει μήνυμα η Τούνη και παθαίνω σοκ. Γιατί; Πραγματικά, είσαι η Τούνη και ασχολείσαι μαζί μου; Who the f…ck am I;»

Απίστευτες σκηνές πάνω από φέρετρο ‑ Χήρα και ερωμένη του νεκρού τσακώθηκαν στην κηδεία

Social Χτες
Το viral βίντεο αν και αναμεταδίδεται από πολλά τοπικά μέσα ενημέρωσης, ελέγχεται για την αυθεντικότητά του, ωστόσο οι χρήστες δείχνουν να το διασκεδάζουν

Τζένι Γκαρθ: Ποιος συμπρωταγωνιστής της στο «Beverly Hills 90210» ήταν η πρώτη της αγάπη

Tabloid Χτες
Η ηθοποιός δεν διστάζει να αναφερθεί και σε δύσκολες στιγμές της ζωής της

Κέιτι Πράις: «Έχω παραμορφωθεί» – Δυσκολεύεται να μιλήσει μετά την τελευταία επέμβαση

Tabloid Χτες
Η αισθητική παρέμβαση πραγματοποιήθηκε στο Ντουμπάι

H βίλα της Kylie Jenner βγήκε στο σφυρί και είναι ακραία – Θα κολλήσεις με τις λεπτομέρειες

Tabloid Χτες
Γιατί πουλάει τώρα; Η κίνηση της Kylie Jenner που σηκώνει ερωτήματα