E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Δέσποινα Βανδή και ο Φοίβος αποκάλυψαν τον λόγο που πήραν «διαζύγιο»

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας η παράσταση του Φοίβου «Γεια - The musical» και η Δέσποινα Βανδή δεν θα μπορούσε να λείπει

Δημοσίευση 29/11/2022 | 13:47

Η Δέσποινα Βανδή και ο Φοίβος αποκάλυψαν τον λόγο που πήραν «διαζύγιο»

Πολλά χρόνια μετά το επαγγελματικό τους διαζύγιο η τραγουδίστρια και ο μουσικοσυνθέτης πόζαραν ξανά μαζί και έκαναν από κοινού δηλώσεις στις κάμερες μιλώντας για το μιούζικαλ, το επαγγελματικό τους διαζύγιο, αλλά και το ενδεχόμενο να συνεργαστούν ξανά.

«Τα συναισθήματά μου είναι πολύ άγχος για το πώς θα δει η Δέσποινα Βανδή την παράσταση. Είναι ο μεγάλος κριτής. Θα μου πει την άποψή της όποια κι αν είναι, είμαστε πολύ ειλικρινείς μεταξύ μας. Για αυτό στενοχωριόμαστε πολλές φορές» δήλωσε ο Φοίβος, με τη Δέσποινα Βανδή να συμπληρώνει με χιούμορ «Η πολλή ειλικρίνεια μας χώρισε».

Για το ενδεχόμενο οι δυο τους να συνεργαστούν ξανά, ο Φοίβος απάντησε: «Γιατί όχι; Τίποτα δεν αποκλείεται, στο χέρι μας είναι».

Τέλος η Δέσποινα Βανδή σχολίασε: «Έχω μια ιδιαίτερη φόρτιση. Είμαι πάρα πολύ περίεργη. Όταν μου είπαν ότι θα γίνει μιούζικαλ το Γεια, είπα “εγώ που είμαι;”. Ήταν η πρώτη μου αντίδραση».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Stranger Things: «Σελίδες επί σελίδων κατηγοριών» ‑ Η καταγγελία της Millie Bobby Brown

Tabloid 28.11.2025
Μιλά πρώτη φορά για τον David Harbour μετά τις κατηγορίες-βόμβα

Μάρα Δαρμουσλή: «Μας έβαλε και τις δύο τιμωρία να είμαστε πλάτη στο κοινό»

Tabloid Χτες
Η Μάρα Δαρμουσλή, με αφορμή την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί «Τίμιες Πόρνες», μίλησε στην κάμερα του Alpha και στο Happy Day

Φαίη Σκορδά: «Από τη γιατρό μου που θα πάω να κάνω το μπότοξ, μέχρι τα νύχια μου, θέλω να πληρώνω»

Tabloid Χτες
Στην εκπομπή «Buongiorno» συζητήθηκε η κατάσταση στα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας, με έμφαση στις τιμές και τα σχήματα που εμφανίζονται

Ζουγανέλη για σάλο με Χαρούλη – Μποφίλιου: «Τα τραγούδια του Χατζιδάκι είναι η πολιτιστική μας κληρονομιά»

Celebrity Stories Χτες
«Τα πνευματικά δικαιώματα του έργου του τα έχει αναλάβει ο γιος του, Γιώργος»

Ουγγαρέζος για Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Ζητώ συγγνώμη γι’ αυτό που νόμιζα ότι άκουσα, δεν έχω καμία σκοπιμότητα»

Celebrity Stories Χτες
«Μου μεταφέρθει από την Πλεύση Ελευθερίας ότι δεν το είπε αυτό»