E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Χρονοταξιδιώτης επέστρεψε από το μέλλον και αποκαλύπτει τον νικητή του Μουντιάλ

Είχε πετύχει το σκορ του τελικού του Euro ανάμεσα σε Αγγλία και Ιταλία

Δημοσίευση 29/11/2022 | 11:21

Χρονοταξιδιώτης επέστρεψε από το μέλλον και αποκαλύπτει τον νικητή του Μουντιάλ

Το Μουντιάλ που διεξάγεται αυτή τη στιγμή στα γήπεδα του Κατάρ έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον όλων το ποδοσφαιρόφιλων και μη του πλανήτη.

Όλοι περιμένουν με ανυπομονησία τον μεγάλο τελικό της 18ης Δεκεμβρίου, όπου και θα αναδειχτεί ο νέος πρωταθλητής κόσμου, για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Υπάρχει βέβαια και κάποιος που, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, δεν αγωνιά καθόλου για αυτό. Ο λόγος; Δηλώνει πως ξέρει ποιος θα κατακτήσει το φετινό Μουντιάλ.

Όχι δεν πρόκειται για μάντη, αλλά για «ταξιδιώτη του χρόνου», ο οποίος επέστρεψε από το μέλλον και μάλιστα έφερε μαζί του… βίντεο, που όπως ισχυρίζεται, είναι αποδείξεις ότι λέει την αλήθεια.

Πρόκειται για έναν χρήστη του TikTok, ο οποίος ισχυρίζεται ότι γύρισε από το μέλλον και ξέρει ποια ομάδα θα κατακτήσει το Μουντιάλ, ενώ δημοσιεύει και πλάνα από το τον τελικό. Τουλάχιστον έτσι δηλώνει εκείνος…

Ο χρήστης με το εύστοχο όνομα «Ταξιδιώτης του χρόνου για το Παγκόσμιο Κύπελλο» είναι ένας από τους πολλούς χρήστες του TikTok που ισχυρίζονται ότι είναι από το μέλλον και ότι μπορούν να κάνουν άλματα στο χρόνο.

@worldcuptimetraveller helping you out like last year #worldcup #wm #wc #wc2022 #qatar #qatar2022 #football #timetravel #timetraveler #brazil #france ♬ Back in Time x Hung Up - worldcup time traveller

Σε αντίθεση με τους συναδέλφους τους, ωστόσο, αυτός φαίνεται να έχει κάνει αρκετές σωστές προβλέψεις, συμπεριλαμβανομένου του τελικού σκορ της Ιταλίας στον τελικό του Euro 2022 πέρυσι. Ένα άλλο απόσπασμα δείχνει ότι προέβλεψαν με ακρίβεια τη νίκη της Αγγλίας με 4-0 εναντίον της Ουκρανίας στην ίδια διοργάνωση.

Ποιος θα κατακτήσει το Μουντιάλ;

Το αποκαλυπτικό κλιπ δείχνει την κατάκτηση του τίτλου από τη Βραζιλία, προβάλλοντας ποδοσφαιριστές και οπαδούς από τη χώρα της Νότιας Αμερικής να πανηγυρίζουν την τεράστια νίκη.

Μαζί με το βίντεο γράφει: «Η Βραζιλία μόλις κέρδισε τη Γαλλία στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022».

Αρκετοί δεν έχουν πειστεί, με μερικούς να επισημαίνουν ότι το λεγόμενο υλικό από το μέλλον φαίνεται να είναι από το γκολ που πανηγύρισε ο Ριτσάρλισον. Κάποιοι, ωστόσο, έσπευσαν να επισημάνουν τις νικηφόρες προβλέψεις του «ταξιδιώτη του χρόνου».

«Είχε δίκιο για το Euro 2020 btw», είπε ένας, ενώ ένας άλλος έγραψε: «Φανταστείτε αν έχει δίκιο ξανά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Θεσσαλονίκη: 84χρονος έφτιαξε τσιμεντένιο φράγμα στον Αξιό ποταμό για να ποτίζει τα χωράφια του

E-Daily 2.TopNews 21.07.2026
Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της Νομοθεσίας για την προστασία του περιβάλλοντος.

Συνελήφθη ο γυμνός τουρίστας στη Μύκονο ‑ Τρεις αστυνομικοί χρειάστηκαν για να τον ακινητοποιήσουν

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Λίγη ώρα αφότου πόζαρε γυμνός στο άγαλμα του Καραμανλή, ο άνδρας συνελήφθη

Τύρναβος: Η «έξυπνη» παγίδα που εξαφάνισε τα θηλυκά κουνούπια από την πόλη

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Ο Δήμος Τυρνάβου υιοθέτησε τη συσκευή Mosquitaire, μια οικολογική λύση που προσελκύει και παγιδεύει τα έντομα αξιοποιώντας τη φυσική τους συμπεριφορά

Σε λειτουργία μέσα στις επόμενες ημέρες 388 νέες κάμερες για κόκκινα φανάρια στην Αθήνα

E-Daily 2.TopNews 21.07.2026
Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες θα τεθούν σε λειτουργία οι νέες κάμερες, σύμφωνα με τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρη Παπαστεργίου

Δραματική επιχείρηση διάσωσης σε φλεγόμενο διαμέρισμα στην Αττάλεια: Βγήκαν στο περβάζι για να σωθούν, δείτε βίντεο

E-Daily 2.TopNews 21.07.2026
Οι δύο διασωθέντες είχαν εισπνεύσει καπνό και αφού δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες, μεταφέρθηκαν προληπτικά σε νοσοκομείο για εξετάσεις

Κίνδυνος και μεγάλη ανησυχία για την Αρκτική: Οι πάγοι συτνεχίζουν να λιώνουν με μεγάλη ταχύτητα και τον χειμώνα

E-Daily 2.TopNews 21.07.2026
Νέα έρευνα του Πανεπιστημίου του Σαουθάμπτον καταγράφει τη μεγαλύτερη χειμερινή μείωση των αρκτικών πάγων από την έναρξη των δορυφορικών παρατηρήσεων το 1978.

Ψάχνει το «μπαμ» με Γκουαρδιόλα η Ιταλία – Εναλλακτική λύση ο Πίρλο

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Ποιος θα πάρει τον τίτλο της Σκουάντρα Ατζούρα;

Πώς εξηγεί ο Σάκης Αρναούτογλου τα μπουρίνια που «χτύπησαν» τη Βόρεια Ελλάδα

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Ο μετεωρολόγος ανέλυσε τα αίτια των ξαφνικών καταιγίδων της Δευτέρας στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία.

Μάνα στραγγάλισε τα τρία της παιδιά στο υπόγειο του σπιτιού – Μεγάλο αίνιγμα η ψυχική της κατάσταση

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Ξεκίνησε η επιλογή ενόρκων στη δίκη της Λίντσεϊ Κλάνσι, που κατηγορείται για τη δολοφονία των τριών παιδιών της στη Μασαχουσέτη, με επίκεντρο τον ισχυρισμό περί επιλόχειας ψύχωσης.

Ρωσικό πολεμικό πλοίο εκτέλεσε άσκηση με πραγματικά πυρά ανοικτά των βρετανικών ακτών ‑ πώς αντέδρασε το Λονδίνο

E-Daily 2.TopNews 21.07.2026
Ρωσικό πολεμικό πλοίο πραγματοποίησε άσκηση με πραγματικά πυρά 40 ναυτικά μίλια νότια του Πλίμουθ, υπό την παρακολούθηση του Βασιλικού Ναυτικού.

Γλυπτά του Παρθενώνα: Η Ελλάδα ελπίζει ότι ο νέος πρωθυπουργός θα τα επιστρέψει σύμφωνα με τους New York Times

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Οι New York Times εξηγούν γιατί η άνοδος του Αντι Μπέρναμ στην πρωθυπουργία δίνει νέα ώθηση στο αίτημα της Ελλάδας για επανένωση των Γλυπτών.