E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ελένη Τσολάκη: Η πιο δύσκολη χρονιά ήταν η περίοδος που ήμουν στον ΣΚΑΪ

«Πήρα όμως και τα περισσότερα μαθήματα σαν άνθρωπος» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 28/11/2022 | 20:29

Ελένη Τσολάκη: Η πιο δύσκολη χρονιά ήταν η περίοδος που ήμουν στον ΣΚΑΪ

Η Ελένη Τσολάκη παραχώρησε μία συνέντευξη και αναφέρθηκε στη φετινή πορεία της εκπομπής της, στη δύσκολη χρονιά που είχε στον ΣΚΑΪ, ενώ αποκάλυψε και το επάγγελμα, το οποίο ήθελε να ακολουθήσει, όταν ήταν μικρή.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Open Weekend» εμφανίστηκε στο «Status» και δεν δίστασε να μιλήσει για τα όνειρα που έκανε ως παιδί.

«Εμένα το όνειρό μου πάντα ήταν να γίνω γυμνάστρια. Από μικρή έκανα πρωταθλητισμό, tae kwo do. Πέρασα στο Ιστορικό-Αρχαιολογικό στο ΑΠΘ αλλά ήμουν δυστυχισμένη. Έκανα τα χαρτιά μου και πέρασα στα ΤΕΦΑΑ. Εκείνο το καλοκαίρι δούλευα σε γυμναστήριο και έβλεπα τα DVD της Ελένης Πετρουλάκη για να μάθω περισσότερα» ανέφερε η Ελένη Τσολάκη και συμπλήρωσε: «Ήρθε στο γυμναστήριο το TV Θεσσαλονίκη, για να κάνει ένα ρεπορτάζ και μίλησα εγώ. Τότε μου έκανε πρόταση ο παρουσιαστής της εκπομπής, ο Γιώργος Συρίγος, να κάνουμε μαζί την εκπομπή ζωντανά κάθε Παρασκευή. Έτσι ξεκίνησα» είπε αρχικά.

Η Ελένη Τσολάκη αποκάλυψε και την πιο δύσκολη επαγγελματικά περίοδο της ζωής της: «Η πιο δύσκολη χρονιά λόγω κάποιου συγκεκριμένου γεγονότος, που δεν έχει νόημα τώρα να κουβεντιάσουμε, ήταν η περίοδος που ήμουν στον ΣΚΑΪ. Δεν θα τη συγκρίνω με καμία άλλη. Ήταν όμως και τα περισσότερα μαθήματα που πήρα σαν άνθρωπος».

Μιλώντας για το φετινό περιεχόμενο και τις αλλαγές στην εκπομπή που παρουσιάζει στο OPEN το Σαββατοκύριακο: «Πήραμε μια απόφαση φέτος η εκπομπή να είναι ολόκληρη ψυχαγωγική. Είμαι πολύ τυχερή μέσα σε αυτή την παρέα. Αισθάνομαι καλά μέσα σε αυτή την εκπομπή, με εκφράζει απόλυτα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χωρισμός βόμβα στην showbiz ‑ Τέλος μετά από 13 χρόνια σχέσης

E-Daily 3.Left 30.06.2026
Η σταρ των Friends χώρισε μετά από 13 χρόνια σχέσης

Η Emily Ratajkowski μίλησε για τον μεγαλύτερο φόβο κάθε γυναίκας και το internet πήρε φωτιά

E-Daily 3.Left 30.06.2026
«Ο λάθος άντρας μπορεί να σου αλλάξει όλη τη ζωή»: Η Emily Ratajkowski άνοιξε μια μεγάλη συζήτηση

Το βίντεο με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου να χαλαρώνει δίπλα σε πισίνα

E-Daily 3.Left Χτες
Δευτέρα με μυαλό στο Σαββατοκύριακο που πέρασε, γράφει η ηθοποιός και παρουσιάστρια

«Το σόι σου»: Πότε κλείνει η αυλαία για φέτος και τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο;

E-Daily 3.Left Χτες
Η αγαπημένη κωμωδία του ALPHA αποχαιρετά το κοινό με ένα επεισόδιο γεμάτο εκπλήξεις, ενώ έχει ήδη εξασφαλίσει τη συνέχειά της για τη νέα σεζόν.

Τιλάν Μπλοντό: Το «πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο» παντρεύτηκε

E-Daily 3.Left Χτες
Η 26χρονη Γαλλίδα και ο επί οκτώ χρόνια σύντροφός της και επιχειρηματίας Μπέντζαμιν Ατάλι αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης στο Παρίσι

Οι πόζες της Ευγενίας Σαμαρά με μαγιό σε πισίνα στην Πάρο, δείτε φωτογραφίες

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός βρέθηκε στο νησί των Κυκλάδων για την ανταλλαγή όρκων της Αθηνάς Οικονομάκου και του Μπρούνο Τσερέλα

«Γιατροί ή χασάπηδες;»: Ξέσπασε ο πατέρας της 35χρονης από τη Λιβαδειά που έχασε τη ζωή της λίγες μέρες μετά τη γέννηση του μωρού της

E-Daily 3.Left Χτες
«Μου φάγανε την κόρη μου. Θέλω να αποδοθούν ευθύνες» - ο συντετριμμένος πατέρας μιλά στην κάμερα

Οικονομάκου ‑ Τσερέλα: Τα πρώτα λόγια μετά το 3ημερο γλέντι στην Πάρο! Η αντίδραση της Αθηνάς στο «με το καλό να μεγαλώσετε την οικογένειά σας»

E-Daily 3.Left Χτες
Λίγες ημέρες μετά τον γάμο τους στην Αθήνα παρουσία περίπου 10 ατόμων, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα διοργάνωσαν

Αρναούτογλου: Οι σπαρακτικά δύσκολες τελευταίες ημέρες με την μαμά του

E-Daily 3.Left Χτες
Η μητέρα του Γρηγόρη Αρναούτογλου, Κική, έφυγε από τη ζωή τον Ιανουάριο του 2026, έπειτα από σοβαρά προβλήματα υγείας που