E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ελένη Τσολάκη: Η πιο δύσκολη χρονιά ήταν η περίοδος που ήμουν στον ΣΚΑΪ

«Πήρα όμως και τα περισσότερα μαθήματα σαν άνθρωπος» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 28/11/2022 | 20:29

Ελένη Τσολάκη: Η πιο δύσκολη χρονιά ήταν η περίοδος που ήμουν στον ΣΚΑΪ

Η Ελένη Τσολάκη παραχώρησε μία συνέντευξη και αναφέρθηκε στη φετινή πορεία της εκπομπής της, στη δύσκολη χρονιά που είχε στον ΣΚΑΪ, ενώ αποκάλυψε και το επάγγελμα, το οποίο ήθελε να ακολουθήσει, όταν ήταν μικρή.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Open Weekend» εμφανίστηκε στο «Status» και δεν δίστασε να μιλήσει για τα όνειρα που έκανε ως παιδί.

«Εμένα το όνειρό μου πάντα ήταν να γίνω γυμνάστρια. Από μικρή έκανα πρωταθλητισμό, tae kwo do. Πέρασα στο Ιστορικό-Αρχαιολογικό στο ΑΠΘ αλλά ήμουν δυστυχισμένη. Έκανα τα χαρτιά μου και πέρασα στα ΤΕΦΑΑ. Εκείνο το καλοκαίρι δούλευα σε γυμναστήριο και έβλεπα τα DVD της Ελένης Πετρουλάκη για να μάθω περισσότερα» ανέφερε η Ελένη Τσολάκη και συμπλήρωσε: «Ήρθε στο γυμναστήριο το TV Θεσσαλονίκη, για να κάνει ένα ρεπορτάζ και μίλησα εγώ. Τότε μου έκανε πρόταση ο παρουσιαστής της εκπομπής, ο Γιώργος Συρίγος, να κάνουμε μαζί την εκπομπή ζωντανά κάθε Παρασκευή. Έτσι ξεκίνησα» είπε αρχικά.

Η Ελένη Τσολάκη αποκάλυψε και την πιο δύσκολη επαγγελματικά περίοδο της ζωής της: «Η πιο δύσκολη χρονιά λόγω κάποιου συγκεκριμένου γεγονότος, που δεν έχει νόημα τώρα να κουβεντιάσουμε, ήταν η περίοδος που ήμουν στον ΣΚΑΪ. Δεν θα τη συγκρίνω με καμία άλλη. Ήταν όμως και τα περισσότερα μαθήματα που πήρα σαν άνθρωπος».

Μιλώντας για το φετινό περιεχόμενο και τις αλλαγές στην εκπομπή που παρουσιάζει στο OPEN το Σαββατοκύριακο: «Πήραμε μια απόφαση φέτος η εκπομπή να είναι ολόκληρη ψυχαγωγική. Είμαι πολύ τυχερή μέσα σε αυτή την παρέα. Αισθάνομαι καλά μέσα σε αυτή την εκπομπή, με εκφράζει απόλυτα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Δεν τα βγάζουν πέρα με τα έξοδά τους

E-Daily 3.Left 01.06.2026
Δημοσίευμα του Page Six επικαλείται ανώνυμη πηγή και αναφέρει ότι αρκετές επαγγελματικές κινήσεις του ζευγαριού δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα.

Ναταλία Γερμανού: Αποκάλυψε ποιον γνωστό δημοσιογράφο δεν καλεί στην εκπομπή της και γιατί

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ναταλία Γερμανού σήμερα, Κυριακή 31 Μαϊου έκανε μία πρωτοφανή αποκάλυψη στον “αέρα” της εκπομπής Καλύτερα δεν γίνεται

Η Ντούα Λίπα παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Κάλουμ Τέρνερ στο Λονδίνο, βίντεο και φωτογραφίες

E-Daily 3.Left Χτες
Η διάσημη τραγουδίστρια κι ο ηθοποιός πραγματοποίησαν πολιτικό γάμο στη βρετανική πρωτεύουσα λίγο πριν τις επίσημες τριήμερες εκδηλώσεις για τον θρησκευτικό τους γάμο στη Σικελία

Νικόλας Ράπτης: Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε πει σε διευθυντή προγράμματος στο ραδιόφωνο ότι δεν κάνω για τη δουλειά

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ραδιοφωνικός παραγωγός ανέτρεξε στα πρώτα του βήματα στον χώρο

Σάκης Ρουβάς: Έκανε γυμναστική με... κίνητρο τα «μακαρόνια με κιμά»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο τραγουδιστής μοιράστηκε στο TikTok στιγμιότυπα από την προπόνησή του

Κατερίνα Καινούργιου: Ταξίδι με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και την κόρη τους

E-Daily 3.Left Χτες
Η οικογενειακή απόδραση για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Πουλούσα ρολόγια στην Αθήνα, τώρα έχω συλλογή με το όνομά μου»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για τη διαδρομή του από τους δρόμους της Αθήνας μέχρι την κορυφή του NBA και τους Μιλγουόκι Μπακς.

Η μακροβιότερη αεροσυνοδός στον κόσμο αποσύρεται έπειτα από 67 χρόνια πτήσεων ‑«Αυτή ήταν η ζωή μου»

E-Daily 3.Left Χτες
Έζησε την εξέλιξη της αεροπορίας από την πρώτη θέση και έγινε σύμβολο ενός επαγγέλματος που άλλαξε όσο λίγα τα τελευταία 60 χρόνια

Μαρία Αντωνά για Γιώργο Λιάγκα: «Μου λέει `θέλω να σου πω κάτι αλλά μπορεί να μην είναι κατάλληλη η στιγμή και το μέρος`»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Μαρία Αντωνά προχώρησε σε μια συγκινητική εξομολόγηση μέσα από την εκπομπή «Σαββατοκύριακο Παρέα» για το πώς την προσέγγισε ο Γιώργος Λιάγκας και έγιναν ζευγάρι

Μαρία Καρυστιανού: «Η κόρη μου θα συμφωνούσε στην απόφαση μου να κάνω κόμμα»

E-Daily 3.Left Χτες
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Καρυστιανού στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι! και τον Νίκο Συρίγο.

Βίκυ Κάβουρα – Γιώργος Τζαβέλλας: Παντρεύτηκαν δυο ημέρες πριν τη βάφτιση της κόρης τους υπό άκρα μυστικότητα

E-Daily 3.Left Χτες
Ένα υπέροχο πάρτι διοργάνωσαν χθες Σάββατο 30 Μαΐου η Βίκυ Κάβουρα και ο Γιώργος Τζαβέλλας για να γιορτάσουν την βάφτιση της μονάκριβης κόρης τους αλλά και… τον γάμο τους!

Αμαλία Κωστοπούλου και Τζέικ Μέντγουελ: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον παραμυθένιο γάμο τους

E-Daily 3.Left Χτες
Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στη Μεσσηνία παρουσία 350 καλεσμένων