E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τζέιμς Μποντ: Ποιος ηθοποιός είναι το απόλυτο φαβορί για να διαδεχθεί τον Ντάνιελ Κρεγκ

Για τον πολυπόθητο ρόλο μετά την αποχώρηση του Ντάνιελ Κρεγκ από τις ταινίες του μυστικού πράκτορα, αγνωνίζονται μια σειρά από άντρες ηθοποιούς

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 28/11/2022 | 19:08

Τζέιμς Μποντ: Ποιος ηθοποιός είναι το απόλυτο φαβορί για να διαδεχθεί τον Ντάνιελ Κρεγκ

Ο Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον θεωρείται ο πιθανότερος αντικαταστάτης του Ντάνιελ Κρέγκ στη δημοφιλή νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ. Η πληροφορία είδε το φως της δημοσιότητας, αφού ο ηθοποιός φέρεται να συμμετείχε πρόσφατα σε ένα άκρως εμπιστευτικό δοκιμαστικό, για τον πολυπόθητο ρόλο του 007. Ο 32χρονος Τέιλορ-Τζόνσον, λέγεται ότι εντυπωσίασε στην οντισιόν την παραγωγό Μπάρμπαρα Μπρόκολι, κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συνάντησής τους στα Pinewood Studios.

Το μυστήριο γύρω από το ποιός άντρας, θα πρωταγωνιστήσει στις επόμενες ταινίες του πράκτορα 007 και οι εικασίες για το ποιον θα δει το κοινό ως τον επόμενο πρωταγωνιστή, απασχολούν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης εδώ και πολύ καιρό. Το γεγονός ότι ο Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον, έκανε το συγκεκριμένο δοκιμαστικό είναι η πρώτη ασφαλής πληροφορία που θέλει έναν άντρα, να φτάνει τόσο κοντά στον Τζέιμς Μποντ.

Ο ηθοποιός, ο οποίος θεωρείται το απόλυτο φαβορί, έχει συμμετάσχει στις ταινίες «Kick-Ass, Avengers: Age of Ultron», «Godzilla» και «Bullet Train».

Τα «πηγαδάκια» του Χόλιγουντ, άρχισαν να μιλούν για το κάστινγκ ύστερα από πληροφορία που αποκαλύφθηκε μέσω της Sun: «Ο Άαρον πήγε για δοκιμαστικό για να γίνει ο επόμενος Μποντ που θα βγει τον Σεπτέμβριο. Οι παραγωγοί και η Μπάρμπαρα, απλά τον λάτρεψαν» σημείωνε το δημοσίευσμα.

Ποιος είναι ο Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον

Ο Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον ξεκίνησε την καριέρα του το 2001, με την τηλεοπτική σειρά «Armadillo» πριν συνεχίσει να πρωταγωνιστεί σε άλλες σειρές όπως τα «The Bill» και «Casualty».

Το 2009 πρωταγωνίστησε στην ταινία «Nowhere Boy», μια βιογραφική ταινία για τον Τζον Λένον, στην οποία γνωρίστηκε για πρώτη φορά με τη Σαμ Τέιλορ-Γουντ. Το ζευγάρι μάλιστα παντρεύτηκε λίγο καιρό αργότερα και η σχέση

Παντρεύτηκαν στο παρεκκλήσι του Babington House στο Σόμερσετ της Αγγλίας στις 21 Ιουνίου 2012 και οι δυο τους άλλαξαν στη συνέχεια τα επώνυμά τους σε Τέιλορ-Τζόνσον.

Aaron_Taylor_Johnson__2_
Ο Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον με τη γυναίκα του, Σαμ Τέιλορ-Γουντ
Το ζευγάρι, που έχει διαφορά ηλικίας 23 ετών, απέκτησε μια 12χρονη κόρη, τη Wylda Rae και τη 10χρονη Romy Hero, ενώ η Σαμ Τέιλορ-Γουντ έχει ακόμη δυο ακόμη κόρες- την 25χρονη Αντζέλικα και τη 16χρονη Τζέσι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στη Μύκονο ο Βαγγέλης Παυλίδης: Διακοπές στον Πάνορμο για τον σούπερ σταρ της Μπενφίκα, δείτε φωτογραφίες

E-Daily 3.Left 10.06.2026
Στιγμές ηρεμίας δίπλα στη θάλασσα, μακριά από τα γήπεδα και την πίεση των αγωνιστικών υποχρεώσεων

Τζένιφερ Λόπεζ: Ο μεγαλύτερος έρωτάς μου βρίσκεται στο μέλλον χωρίς καμία αμφιβολία

E-Daily 3.Left 10.06.2026
Η τραγουδίστρια μίλησε για την προσωπική της ζωή 15 μήνες μετά το διαζύγιό της με τον Μπεν Αφλεκ

Γιώργος Χρυσοστόμου: «Έχω ανηδονία, νόμιζα ότι μόνο εγώ είμαι ο καλύτερος που υπάρχει»

E-Daily 3.Left 10.06.2026
Έχω ρωτήσει τη θεραπεύτριά μου αν είμαι νάρκισσος, ανέφερε ακόμη ο ηθοποιός

Ελένη Ψυχούλη: «Το κεφάλαιο του έρωτα έκλεισε ‑ η φύση φρόντισε γι` αυτό»

E-Daily 3.Left 10.06.2026
Η Ελένη Ψυχούλη καλεσμένη στο Happy Day της Τετάρτης (10/6) είχε μία ζεστή και αποκαλυπτική συζήτηση με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή

Κατερίνα Καινούργιου: «Φωτογραφήθηκα με μαγιό μετά τη γέννα – Η κυτταρίτιδα φτάνει μέχρι τον αστράγαλο»

E-Daily 3.Left 10.06.2026
Η Κατερίνα Καινούργιου μοιράστηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» την εμπειρία της από πρόσφατη φωτογράφιση με μαγιό, λίγους μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της

Έλενα Γαλύφα: Κοιμήθηκα σε ταξί, εκεί έχουμε καταντήσει αφού δεν μπορούμε να έχουμε σοφέρ

E-Daily 3.Left 10.06.2026
Ξάπλωσα κανονικά, του λέω «σας πειράζει;» και μου λέει «όχι, κάτσε εκεί να σου ανάψω και air condition» ανέφερε η fashion blogger

Το Top 500 του easy 97.2 επιστρέφει και χαρίζει σε έναν τυχερό ακροατή ένα ταξίδι για δύο στο Παρίσι!

Media 10.06.2026
Μπες στο soundis.gr/easy972, ψήφισε τα αγαπημένα σου τραγούδια και μπες αυτόματα στην κλήρωση για ένα ταξίδι για 2 στο Παρίσι!

Νέο πλήγμα για τον Μπραντ Πιτ: Μετά τον Μάντοξ και η κόρη του, Ζαχάρα ζητά να αλλάξει το επώνυμό της

E-Daily 3.Left 10.06.2026
H 21χρονη υπέβαλε αίτηση αλλαγής επωνύμου στο Ανώτερο Δικαστήριο της Καλιφόρνιας

Εντυπωσιακός στα 52 του ο «Ζακ Μόρις» από το Saved by the Bell των `90s, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 10.06.2026
Ο Μαρκ Πολ Γκόσελααρ ανέβηκε στη σκηνή για να προωθήσει την νέα κωμική σειρά που πρωταγωνιστεί