E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νικολέτα Κοτσαηλίδου για τη σχέση με τον Σπύρο Παπαδόπουλο: Με κατέστρεψαν

«Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι κάτι από την προσωπική μου ζωή,θα αφορά τόσους ανθρώπους» συμπλήρωσε η ηθοποιός

Δημοσίευση 27/11/2022 | 11:11

Νικολέτα Κοτσαηλίδου για τη σχέση με τον Σπύρο Παπαδόπουλο: Με κατέστρεψαν

H Νικολέτα Κοτσαηλίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Δύο στη 1» της ΕΡΤ. Η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί και στη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι», ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, και για τη σχέση της με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, αλλά και για τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούσαν για την προσωπική της ζωή.

«Με αυτό που συνέβη, οι δημοσιογράφοι με κατέστρεψαν… Τι εννοείται; Γενικώς εγώ είμαι ζωντανός άνθρωπος, Σαλονικιά που λέμε, αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ ποτέ ότι κάτι της προσωπικής μου ζωής ξαφνικά θα αφορά τόσους ανθρώπους και τόσους δημοσιογράφους που δεν τους ήξερα και δεν με ήξεραν μέχρι πρότινος. Στην αρχή το έπαιρνα πολύ χαλαρά, ότι δεν ασχολούμαι γιατί αυτοί κάνουν τη δουλειά τους και εγώ κάνω τη δουλειά μου, απλά από κάποιο σημείο και μετά άρχισε να γίνεται πάρα πολύ σκληρό» είπε η Νικολέτα Κοτσαηλίδου.

«Με ενόχλησαν τα πάρα πολλά ψέματα! Πάρα πολλά ψέματα τα οποία για πάρα πολλά χρόνια αισθανόμουν ότι άλλη είμαι εγώ και αλλιώς με βγάζουν. Δηλαδή δεν ξέρω πως να το περιγράψω, απλώς αισθανόμουν ότι αλλιώς παρουσιάζομαι στον κίτρινο τύπο. Σαν να είναι μια άλλη προσωπικότητα, ένας άλλος άνθρωπος, μια άλλη Νικολέτα αυτό όλο που παρουσιάζουν στον κίτρινο τύπο ενώ είμαι αλλιώς εγώ. Αυτό κάποια στιγμή άρχισε να με ενοχλεί» συμπλήρωσε η ηθοποιός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η μεγάλη απόδραση: Φώκια ξεφεύγει από τις όρκες πηδώντας στο σκάφος φωτογράφου

Social 14.11.2025
Αν και η φώκια έπεσε από το σκάφος τουλάχιστον μία φορά, κατάφερε να ξαναγυρίσει και τελικά οι όρκες απομακρύνθηκαν μετά από περίπου 15 λεπτά

Θάλεια Ματίκα: Πάθαμε μεγάλη καταστροφή με τον Τάσο Ιορδανίδη, τα χάσαμε όλα και βρεθήκαμε και χρεωμένοι

Media 14.11.2025
Ήταν ένα τεράστιο καμπανάκι, δοκιμαστήκαμε, ανέφερε η ηθοποιός

Μιχάλης Σαράντης: «Για χρόνια είχα ενοχές που έζησα εγώ κι όχι εκείνος»

Tabloid 14.11.2025
Ο ηθοποιός μίλησε για τον Ηλία που ήταν συμμαθητές στο Δημοτικό

Έξαλλος ο Λιάγκας για τον Ρούτσι: «Κατάντια! Κάναμε lifestyle τα Τέμπη, εγώ νόμιζα ότι είναι ΑΙ, δεν το πίστευα»

Tabloid 14.11.2025
«Ποιος σέβεται τους νεκρούς των Τεμπών και ποιος τους ξεφτιλίζει; Ποιος βάζει την ταφόπλακα οριστικά επικοινωνιακά στο θέμα αυτό; Για πείτε μου»

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Κατέθεσε αγωγή ύψους 1.000.000 ευρώ κατά της Έλενας Χριστοπούλου

Tabloid 14.11.2025
Το μοντέλο κατέθεσε μήνυση και αγωγή κατά της πρώην συνεργάτιδος της

Lady Gaga: «Χρειάστηκα ψυχιατρική φροντίδα»

Tabloid 14.11.2025
Η αποκάλυψη για τα γυρίσματα του «A Star Is Born»

Απίθανος παίκτης στο Ρουκ Ζουκ έκανε προξενιό τον πατέρα του στη Ζέτα Μακρυπούλια

TV Buzz 14.11.2025
«Είναι εργατικός, κύριος, άντρας, βαρύς κι ασήκωτος»

Καραλής: «O γιατρός είπε στους γονείς μου ότι δεν θα συνεχίσω την καριέρα μου»

Tabloid 14.11.2025
Μίλησε επίσης για την δυσλεξία και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο σχολείο