E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

23χρονη έβγαλε στα 19 το πρώτο της εκατομμύριο και τώρα έχει 7 σπίτια

Έβγαλε εκατομμύρια από τα βίντεο που ανέβασε στα social media και επένδυσε τα χρήματά της, αγοράζοντας ακίνητα

Δημοσίευση 25/11/2022 | 17:03

23χρονη έβγαλε στα 19 το πρώτο της εκατομμύριο και τώρα έχει 7 σπίτια

Δηλώνει αυτοδημιούργητη και εκατομμυριούχος. Η 23χρονη Linsey Donovan από το Μέριλαντ των ΗΠΑ υποστηρίζει ότι έβγαλε εκατομμύρια από τα βίντεο που ανέβασε στα social media και επένδυσε τα χρήματά της, αγοράζοντας ακίνητα.

Το μοντέλο του Instagram και του OnlyFans λέει ότι η αξία των ακινήτων της ανέρχεται σε περισσότερα από 5 εκατομμύρια δολάρια και μάλιστα το ποιο σπίτι θα αγοράσει εξαρτάται από το αν μπορεί να βγάλει μια καλή selfie, σύμφωνα με πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram.

Η Donovan φέρεται να έβγαλε το πρώτο της εκατομμύριο ήταν μόλις 19 ετών, έναν χρόνο αφότου είχε μετακομίσει στη Φλόριντα για να κυνηγήσει μια καριέρα στο μόντελινγκ και να φτιάξει μια ζωή όπως εκείνη της… Barbie. «Αγόρασα συνολικά 7 σπίτια», είπε.

Η Donovan έκανε μια ξενάγηση μέσα στα σπίτια της, ανάμεσά τους μια έπαυλη αξίας 2 εκατομμυρίων δολαρίων που αποκαλεί «Barbie Dreamhouse».

Μαζί της ζει και ένα κουνελάκι με το όνομα Mr. Hefner και αρκετά σκυλιά, που έχουν το δικό τους υπνοδωμάτιο, το οποίο συνδέεται με το δικό της. Έχει επίσης μια πάπια και 10 κότες. «Πάντα ήθελα κότες. Οι γονείς μου δεν με άφηναν ποτέ να πάρω», σημειώνει.

Η Donovan λέει ότι βγάζει τα λεφτά της με το μόντελινγκ, προωθώντας «εντυπωσιακά μπικίνι και εσώρουχα», καθώς και με «πολλά πράγματα που της ζητούν οι θαυμαστές της». Επενδύει στην εμφάνισή της και ισχυρίζεται ότι η συλλογή της με προϊόντα μακιγιάζ αξίζει περίπου 50.000 δολάρια.

«Ξέρω ότι ζω μια ζωή που ονειρεύονται πολλοί όμως δουλεύω πολύ σκληρά. Αλλάζω ρούχα τουλάχιστον πέντε φορές την ημέρα», λέει.

Η συλλογή της από παπούτσια αξίζει 50.000 δολάρια.

Η Donovan λέει ότι άφησε το πατρικό της σπίτι στο Μέριλαντ όταν έγινε 18 ετών χωρίς καθόλου χρήματα. Κρατά την κούκλα Barbie της για να της υπενθυμίζει το ταξίδι της.

«Δεν είχα πολλά λεφτά μεγαλώνοντας όμως με έκανε να εκτιμήσω την αξία ενός δολαρίου», σημειώνει. Άρχισε να βγάζει «καλά λεφτά» όταν ξεκίνησε το live-streaming. «Άρχισα να βγάζω 600 δολάρια την ημέρα και άρχισα να ανεβαίνω και έφτασα στα 2.000 δολάρια την ημέρα».

Τα χρήματά της τα ξοδεύει και σε ρούχα και ακριβά αυτοκίνητα, όμως η αγορά σπιτιών είναι αυτό που προτιμά. «Η επένδυση χρημάτων στο real estate είναι η καλύτερη απόφαση που έχω πάρει ποτέ».

Η Donovan λέει ότι έχει εξαιρετική σχέση με τους γονείς της και ότι επειδή ήθελε να ζουν κοντά της, τους έκανε έκπληξη αγοράζοντάς τους ένα πολυτελές σπίτι στη Φλόριντα.

«Έχω μεγάλα σχέδια όσον αφορά τις επενδύσεις», λέει. «Ακόμη τσιμπιέμαι. Θεέ μου, ξυπνάω σε αυτό το ονειρεμένο σπίτι της Barbie».

«Δεν είχα κανέναν να με καθοδηγήσει. Πρέπει να είσαι έξυπνος και αν πραγματικά, πραγματικά θέλεις κάτι, πιστεύω ότι μπορείς να το καταφέρεις», καταλήγει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ελένη Μενεγάκη: Το σχόλιο στην ανάρτηση του Πέτρου Κωστόπουλου για τον γάμο της κόρη του, Αμαλίας Κωστοπούλου

E-Daily 3.Left 02.06.2026
Τις ευχές της στην Αμαλία Κωστοπούλου για τον γάμο της με τον αγαπημένο της, Jake Medwell θέλησε να στείλει η Ελένη Μενεγάκη

Αλλαγή ονόματος και νέα ταυτότητα για το παιδί της Jennifer Lopez στην αποφοίτησή του

E-Daily 3.Left 02.06.2026
Το 18χρονο παιδί της τραγουδίστριας εμφανίστηκε ως Όσκαρ Τζέικομπ Μουνίζ, με αντωνυμίες αρσενικού γένους - στο παρελθόν ήταν γνωστό ως Έμι

O Εμμανουήλ Καραλής παντρεύεται ‑Ποια είναι η αγαπημένη του Αναστασία Μαγαλιού

E-Daily 3.Left 02.06.2026
Μέσα στο 2026 θα ανέβειι τα σκαλιά της εκκλησίας

«Έβγαζα τα ακουστικά κι έφευγα με κλάματα»: Η Δώρα Παντέλη για την πιο δύσκολη στιγμή στο γήπεδο

E-Daily 3.Left 02.06.2026
H Δώρα Παντέλη μίλησε, μεταξύ άλλων, για την τοξικότητα και τις πολλές δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει ως γυναίκα

Τζένη Μπαλατσινού: Χόρεψε ζεϊμπέκικο στον γάμο της κόρης της Αμαλίας και έκλεψε τις εντυπώσεις

E-Daily 3.Left 02.06.2026
Το συγκινητικό στιγμιότυπο από το γαμήλιο γλέντι της Αμαλίας Κωστοπούλου

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Με μπικίνι στη Μύκονο και εντυπωσιακές αναλογίες

E-Daily 3.Left 02.06.2026
Οι φωτογραφίες που ανέβασε το μοντέλο από το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στο «Νησί των Ανέμων»

Τράβις Σκοτ: Θυμός στην Κωνσταντινούπολη για εμφάνιση που κράτησε μόλις 20 λεπτά

E-Daily 3.Left 02.06.2026
Τα εισιτήρια κόστιζαν εκατοντάδες ευρώ και ο κόσμος περίμενε ώρες όρθιος

Η στιγμή που σόκαρε τον πλανήτη: Τότε που η Björk επιτέθηκε σε δημοσιογράφο μπροστά στις κάμερες

E-Daily 3.Left 02.06.2026
Ένα περιστατικό μερικών δευτερολέπτων στο αεροδρόμιο της Μπανγκόκ έγινε μια από τις πιο πολυσυζητημένες συγκρούσεις διασημότητας και ΜΜΕ στη δεκαετία του `90.

Kanye West: Τι συμβαίνει και ακυρώνονται οι συναυλίες του στην Ευρώπη;

E-Daily 3.Left 02.06.2026
Οι λόγοι πίσω από τις ακυρώσεις των συναυλιών του

Μάνος Μαλλιαρός μετά τον ακρωτηριασμό του Σταύρου Φλώρου στο Survivor: «Ήρθε η ώρα να σας πω λίγα λόγια»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο συμπαίκτης του 23χρονου μίλησε δημόσια για το τραγικό περιστατικό που έζησαν μαζί

Γιώργος Μαζωνάκης: Η τελευταία φωτογραφία του αποκαλύπτει τραύματα στο πρόσωπο

E-Daily 3.Left Χτες
«Για τόσα δάκρυα που δεν στέγνωσαν με τον χρόνο» έγραψε ο Μαζωνάκης στη selfie που ανάρτησε