E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

23χρονη έβγαλε στα 19 το πρώτο της εκατομμύριο και τώρα έχει 7 σπίτια

Έβγαλε εκατομμύρια από τα βίντεο που ανέβασε στα social media και επένδυσε τα χρήματά της, αγοράζοντας ακίνητα

Δημοσίευση 25/11/2022 | 17:03

23χρονη έβγαλε στα 19 το πρώτο της εκατομμύριο και τώρα έχει 7 σπίτια

Δηλώνει αυτοδημιούργητη και εκατομμυριούχος. Η 23χρονη Linsey Donovan από το Μέριλαντ των ΗΠΑ υποστηρίζει ότι έβγαλε εκατομμύρια από τα βίντεο που ανέβασε στα social media και επένδυσε τα χρήματά της, αγοράζοντας ακίνητα.

Το μοντέλο του Instagram και του OnlyFans λέει ότι η αξία των ακινήτων της ανέρχεται σε περισσότερα από 5 εκατομμύρια δολάρια και μάλιστα το ποιο σπίτι θα αγοράσει εξαρτάται από το αν μπορεί να βγάλει μια καλή selfie, σύμφωνα με πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram.

Η Donovan φέρεται να έβγαλε το πρώτο της εκατομμύριο ήταν μόλις 19 ετών, έναν χρόνο αφότου είχε μετακομίσει στη Φλόριντα για να κυνηγήσει μια καριέρα στο μόντελινγκ και να φτιάξει μια ζωή όπως εκείνη της… Barbie. «Αγόρασα συνολικά 7 σπίτια», είπε.

Η Donovan έκανε μια ξενάγηση μέσα στα σπίτια της, ανάμεσά τους μια έπαυλη αξίας 2 εκατομμυρίων δολαρίων που αποκαλεί «Barbie Dreamhouse».

Μαζί της ζει και ένα κουνελάκι με το όνομα Mr. Hefner και αρκετά σκυλιά, που έχουν το δικό τους υπνοδωμάτιο, το οποίο συνδέεται με το δικό της. Έχει επίσης μια πάπια και 10 κότες. «Πάντα ήθελα κότες. Οι γονείς μου δεν με άφηναν ποτέ να πάρω», σημειώνει.

Η Donovan λέει ότι βγάζει τα λεφτά της με το μόντελινγκ, προωθώντας «εντυπωσιακά μπικίνι και εσώρουχα», καθώς και με «πολλά πράγματα που της ζητούν οι θαυμαστές της». Επενδύει στην εμφάνισή της και ισχυρίζεται ότι η συλλογή της με προϊόντα μακιγιάζ αξίζει περίπου 50.000 δολάρια.

«Ξέρω ότι ζω μια ζωή που ονειρεύονται πολλοί όμως δουλεύω πολύ σκληρά. Αλλάζω ρούχα τουλάχιστον πέντε φορές την ημέρα», λέει.

Η συλλογή της από παπούτσια αξίζει 50.000 δολάρια.

Η Donovan λέει ότι άφησε το πατρικό της σπίτι στο Μέριλαντ όταν έγινε 18 ετών χωρίς καθόλου χρήματα. Κρατά την κούκλα Barbie της για να της υπενθυμίζει το ταξίδι της.

«Δεν είχα πολλά λεφτά μεγαλώνοντας όμως με έκανε να εκτιμήσω την αξία ενός δολαρίου», σημειώνει. Άρχισε να βγάζει «καλά λεφτά» όταν ξεκίνησε το live-streaming. «Άρχισα να βγάζω 600 δολάρια την ημέρα και άρχισα να ανεβαίνω και έφτασα στα 2.000 δολάρια την ημέρα».

Τα χρήματά της τα ξοδεύει και σε ρούχα και ακριβά αυτοκίνητα, όμως η αγορά σπιτιών είναι αυτό που προτιμά. «Η επένδυση χρημάτων στο real estate είναι η καλύτερη απόφαση που έχω πάρει ποτέ».

Η Donovan λέει ότι έχει εξαιρετική σχέση με τους γονείς της και ότι επειδή ήθελε να ζουν κοντά της, τους έκανε έκπληξη αγοράζοντάς τους ένα πολυτελές σπίτι στη Φλόριντα.

«Έχω μεγάλα σχέδια όσον αφορά τις επενδύσεις», λέει. «Ακόμη τσιμπιέμαι. Θεέ μου, ξυπνάω σε αυτό το ονειρεμένο σπίτι της Barbie».

«Δεν είχα κανέναν να με καθοδηγήσει. Πρέπει να είσαι έξυπνος και αν πραγματικά, πραγματικά θέλεις κάτι, πιστεύω ότι μπορείς να το καταφέρεις», καταλήγει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Καραλής: «Μου αγόρασε εισιτήρια για το Παγκόσμιο ενώ δεν είχα προκριθεί»

E-Daily 3.Left 24.04.2026
Πώς από μια «χαμένη» σεζόν, κράτησε στα χέρια του το πρώτο του παγκόσμιο μετάλλιο

Η χώρα που αποφάσισε αντί για Eurovision, να προβάλει ταινίες για την Παλαιστίνη

E-Daily 2.TopNews 24.04.2026
Αντίθετα, η Ολλανδία και η Ισλανδία αποχώρησαν από τη διοργάνωση, αλλά οι εθνικοί τους φορείς θα τη μεταδώσουν κανονικά

Στράτος Τζώρτζογλου: Η πρώτη αντίδραση μετά το εξώδικο της Σοφίας Μαριόλα

E-Daily 3.Left 24.04.2026
Tόνισε πως αυτό το εξώδικο ήταν προς τα Μέσα

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Το ηχητικό απόσπασμα με όσα είχε πει για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

E-Daily 3.Left 24.04.2026
«Τώρα ξέρετε τι τον έκανε να με βρίσει τόσο πολύ»

Eurovision: «Φουντώνουν» οι αντιδράσεις ‑ Οι επιστολές, τα «καρφιά» και η Ισπανία ρίχνει «μαύρο»

E-Daily 3.Left 24.04.2026
Η φετινή Eurovision σίγουρα θα μείνει στη συνείδηση των φανατικών του θεσμού…

Τι συμβαίνει στην οικογένεια Jackson; Η απουσία της Paris που άναψε φωτιές

E-Daily 3.Left 24.04.2026
Όλα όσα έγιναν στην πρεμιέρα της ταινίας για τον Michael Jackson – και γιατί η Paris Jackson κράτησε αποστάσεις

Έντι Γαβριηλίδης: «Δεν θα είμαι ξανά στο GNTM γιατί έχω αφήσει πολλά...»

E-Daily 3.Left Χτες
Είναι μία κοινή απόφαση με το κανάλι, επισήμανε ο σχεδιαστής μόδας

Η Αθηνά Ωνάση με κόκκινη ολόσωμη φόρμα σε επίδειξη μόδας στη Βαρκελώνη

E-Daily 3.Left Χτες
Η 42χρονη κληρονόμος βρέθηκε στο fashion show του Στεφάν Ρολάν