E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

23χρονη έβγαλε στα 19 το πρώτο της εκατομμύριο και τώρα έχει 7 σπίτια

Έβγαλε εκατομμύρια από τα βίντεο που ανέβασε στα social media και επένδυσε τα χρήματά της, αγοράζοντας ακίνητα

Δημοσίευση 25/11/2022 | 17:03

23χρονη έβγαλε στα 19 το πρώτο της εκατομμύριο και τώρα έχει 7 σπίτια

Δηλώνει αυτοδημιούργητη και εκατομμυριούχος. Η 23χρονη Linsey Donovan από το Μέριλαντ των ΗΠΑ υποστηρίζει ότι έβγαλε εκατομμύρια από τα βίντεο που ανέβασε στα social media και επένδυσε τα χρήματά της, αγοράζοντας ακίνητα.

Το μοντέλο του Instagram και του OnlyFans λέει ότι η αξία των ακινήτων της ανέρχεται σε περισσότερα από 5 εκατομμύρια δολάρια και μάλιστα το ποιο σπίτι θα αγοράσει εξαρτάται από το αν μπορεί να βγάλει μια καλή selfie, σύμφωνα με πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram.

Η Donovan φέρεται να έβγαλε το πρώτο της εκατομμύριο ήταν μόλις 19 ετών, έναν χρόνο αφότου είχε μετακομίσει στη Φλόριντα για να κυνηγήσει μια καριέρα στο μόντελινγκ και να φτιάξει μια ζωή όπως εκείνη της… Barbie. «Αγόρασα συνολικά 7 σπίτια», είπε.

Η Donovan έκανε μια ξενάγηση μέσα στα σπίτια της, ανάμεσά τους μια έπαυλη αξίας 2 εκατομμυρίων δολαρίων που αποκαλεί «Barbie Dreamhouse».

Μαζί της ζει και ένα κουνελάκι με το όνομα Mr. Hefner και αρκετά σκυλιά, που έχουν το δικό τους υπνοδωμάτιο, το οποίο συνδέεται με το δικό της. Έχει επίσης μια πάπια και 10 κότες. «Πάντα ήθελα κότες. Οι γονείς μου δεν με άφηναν ποτέ να πάρω», σημειώνει.

Η Donovan λέει ότι βγάζει τα λεφτά της με το μόντελινγκ, προωθώντας «εντυπωσιακά μπικίνι και εσώρουχα», καθώς και με «πολλά πράγματα που της ζητούν οι θαυμαστές της». Επενδύει στην εμφάνισή της και ισχυρίζεται ότι η συλλογή της με προϊόντα μακιγιάζ αξίζει περίπου 50.000 δολάρια.

«Ξέρω ότι ζω μια ζωή που ονειρεύονται πολλοί όμως δουλεύω πολύ σκληρά. Αλλάζω ρούχα τουλάχιστον πέντε φορές την ημέρα», λέει.

Η συλλογή της από παπούτσια αξίζει 50.000 δολάρια.

Η Donovan λέει ότι άφησε το πατρικό της σπίτι στο Μέριλαντ όταν έγινε 18 ετών χωρίς καθόλου χρήματα. Κρατά την κούκλα Barbie της για να της υπενθυμίζει το ταξίδι της.

«Δεν είχα πολλά λεφτά μεγαλώνοντας όμως με έκανε να εκτιμήσω την αξία ενός δολαρίου», σημειώνει. Άρχισε να βγάζει «καλά λεφτά» όταν ξεκίνησε το live-streaming. «Άρχισα να βγάζω 600 δολάρια την ημέρα και άρχισα να ανεβαίνω και έφτασα στα 2.000 δολάρια την ημέρα».

Τα χρήματά της τα ξοδεύει και σε ρούχα και ακριβά αυτοκίνητα, όμως η αγορά σπιτιών είναι αυτό που προτιμά. «Η επένδυση χρημάτων στο real estate είναι η καλύτερη απόφαση που έχω πάρει ποτέ».

Η Donovan λέει ότι έχει εξαιρετική σχέση με τους γονείς της και ότι επειδή ήθελε να ζουν κοντά της, τους έκανε έκπληξη αγοράζοντάς τους ένα πολυτελές σπίτι στη Φλόριντα.

«Έχω μεγάλα σχέδια όσον αφορά τις επενδύσεις», λέει. «Ακόμη τσιμπιέμαι. Θεέ μου, ξυπνάω σε αυτό το ονειρεμένο σπίτι της Barbie».

«Δεν είχα κανέναν να με καθοδηγήσει. Πρέπει να είσαι έξυπνος και αν πραγματικά, πραγματικά θέλεις κάτι, πιστεύω ότι μπορείς να το καταφέρεις», καταλήγει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κατερίνα Καινούργιου: «Μεγάλα ονόματα της τηλεόρασης δεν θα ανανεώσουν, θα αφανιστεί η δουλειά μας»

E-Daily 3.Left 15.06.2026
Τοποθέτηση για τις ραγδαίες μειώσεις στους προϋπολογισμούς των τηλεοπτικών εκπομπών έκανε η Κατερίνα Καινούργιου

Φαίη Σκορδά: Αποκάλυψε στον «αέρα» του Buongiorno πότε θα γίνει ο γάμος της

E-Daily 3.Left 15.06.2026
Η Φαίη Σκορδά σήμερα, 15 Ιουνίου στο τέλος της εκπομπής Buongiorno του MEGA ξάφνιασε τους συνεργάτες της και απάντησε για τον γάμο της

Shaya: Μου κόστισε όταν διαλύθηκαν οι «Hi 5», ήταν καταπληκτικά τραγούδια και είχαν νόημα

E-Daily 3.Left 15.06.2026
«Μου λείπανε οι άλλες τέσσερις κοπέλες γύρω μου» συμπλήρωσε η Shaya

Επέστρεψε στο Happy Day η Τίνα Μεσσαροπούλου: «Ο Γιώργος Μυλωνάκης είναι όρθιος»

E-Daily 3.Left 15.06.2026
«Είναι μέρα χαράς σήμερα και είπα δεν θα κλάψω, αλλά με το που μπήκα μου καρφώθηκε η ημέρα που έφυγα σφαίρα από αυτή την καρέκλα»

Αλέξης Γεωργούλης: Αυτός είναι ο λόγος που δεν πήγε στον γάμο της Δανάης Μπάρκα και του Φάνη Μπότση

E-Daily 3.Left 15.06.2026
Αυτός είναι ο λόγος που ο Αλέξης Γεωργούλης δεν πήγε στον γάμο της Δανάης Μπάρκα και του Φάνη Μπότση. Τι είπε στην κάμερα;

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παρενέβη στον Γιώργο Λιάγκα: «Δε σταματάς να βοηθήσεις άλλες εκπομπές ούτε με μία δήλωση

E-Daily 3.Left 15.06.2026
«Έχω δώσει φέτος έξι δηλώσεις στην εκπομπή σου, έχεις κάνει 2 συνδέσεις με το ραδιόφωνο και δε σταματάς να βοηθήσεις άλλες τηλεοπτικές εκπομπές ούτε με μία δήλωση».

YFSF: Νικητής ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας ως Μητροπάνος

E-Daily 3.Left 15.06.2026
Η έκπληξη του Μιχάλη Ρέππα και η εμφάνιση του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ξάνθη: Γαμπρός κόλλησε στο ασανσέρ με πέντε φίλους του πηγαίνοντας στην εκκλησία, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 15.06.2026
Έξι άτομα μπήκαν σε ένα ασανσέρ με αποτέλεσμα να... μείνουν - Φώναξαν την πυροσβεστική να τους απεγκλωβίσει

Η Μπιάνκα Σενσόρι πήγε σχεδόν γuμνή σε συναυλία του Κάνιε Γουέστ

E-Daily 3.Left 15.06.2026
Κάποια στιγμή, μάλιστα, γύρισε πλάτη στις φωτογραφικές μηχανές για να δουν όλοι και την πίσω πλευρά

Κατερίνα Λάσπα: Στο σπίτι μου δεν πρόκειται να μπει αρσενικό, αν...

E-Daily 3.Left 15.06.2026
Tι προυπόθεση έβαλε η παρουσιάστρια

Το τραγούδι που έγραψε η μητέρα της άλλαξε τα πάντα: Η άγνωστη ιστορία πίσω από την εκτόξευση της Σελίν Ντιόν

E-Daily 3.Left 15.06.2026
Πριν κατακτήσει τον κόσμο, ήταν ένα κορίτσι από πολύτεκνη οικογένεια - και ένας άνθρωπος πίστεψε στο ταλέντο της περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο