E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

23χρονη έβγαλε στα 19 το πρώτο της εκατομμύριο και τώρα έχει 7 σπίτια

Έβγαλε εκατομμύρια από τα βίντεο που ανέβασε στα social media και επένδυσε τα χρήματά της, αγοράζοντας ακίνητα

Δημοσίευση 25/11/2022 | 17:03

23χρονη έβγαλε στα 19 το πρώτο της εκατομμύριο και τώρα έχει 7 σπίτια

Δηλώνει αυτοδημιούργητη και εκατομμυριούχος. Η 23χρονη Linsey Donovan από το Μέριλαντ των ΗΠΑ υποστηρίζει ότι έβγαλε εκατομμύρια από τα βίντεο που ανέβασε στα social media και επένδυσε τα χρήματά της, αγοράζοντας ακίνητα.

Το μοντέλο του Instagram και του OnlyFans λέει ότι η αξία των ακινήτων της ανέρχεται σε περισσότερα από 5 εκατομμύρια δολάρια και μάλιστα το ποιο σπίτι θα αγοράσει εξαρτάται από το αν μπορεί να βγάλει μια καλή selfie, σύμφωνα με πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram.

Η Donovan φέρεται να έβγαλε το πρώτο της εκατομμύριο ήταν μόλις 19 ετών, έναν χρόνο αφότου είχε μετακομίσει στη Φλόριντα για να κυνηγήσει μια καριέρα στο μόντελινγκ και να φτιάξει μια ζωή όπως εκείνη της… Barbie. «Αγόρασα συνολικά 7 σπίτια», είπε.

Η Donovan έκανε μια ξενάγηση μέσα στα σπίτια της, ανάμεσά τους μια έπαυλη αξίας 2 εκατομμυρίων δολαρίων που αποκαλεί «Barbie Dreamhouse».

Μαζί της ζει και ένα κουνελάκι με το όνομα Mr. Hefner και αρκετά σκυλιά, που έχουν το δικό τους υπνοδωμάτιο, το οποίο συνδέεται με το δικό της. Έχει επίσης μια πάπια και 10 κότες. «Πάντα ήθελα κότες. Οι γονείς μου δεν με άφηναν ποτέ να πάρω», σημειώνει.

Η Donovan λέει ότι βγάζει τα λεφτά της με το μόντελινγκ, προωθώντας «εντυπωσιακά μπικίνι και εσώρουχα», καθώς και με «πολλά πράγματα που της ζητούν οι θαυμαστές της». Επενδύει στην εμφάνισή της και ισχυρίζεται ότι η συλλογή της με προϊόντα μακιγιάζ αξίζει περίπου 50.000 δολάρια.

«Ξέρω ότι ζω μια ζωή που ονειρεύονται πολλοί όμως δουλεύω πολύ σκληρά. Αλλάζω ρούχα τουλάχιστον πέντε φορές την ημέρα», λέει.

Η συλλογή της από παπούτσια αξίζει 50.000 δολάρια.

Η Donovan λέει ότι άφησε το πατρικό της σπίτι στο Μέριλαντ όταν έγινε 18 ετών χωρίς καθόλου χρήματα. Κρατά την κούκλα Barbie της για να της υπενθυμίζει το ταξίδι της.

«Δεν είχα πολλά λεφτά μεγαλώνοντας όμως με έκανε να εκτιμήσω την αξία ενός δολαρίου», σημειώνει. Άρχισε να βγάζει «καλά λεφτά» όταν ξεκίνησε το live-streaming. «Άρχισα να βγάζω 600 δολάρια την ημέρα και άρχισα να ανεβαίνω και έφτασα στα 2.000 δολάρια την ημέρα».

Τα χρήματά της τα ξοδεύει και σε ρούχα και ακριβά αυτοκίνητα, όμως η αγορά σπιτιών είναι αυτό που προτιμά. «Η επένδυση χρημάτων στο real estate είναι η καλύτερη απόφαση που έχω πάρει ποτέ».

Η Donovan λέει ότι έχει εξαιρετική σχέση με τους γονείς της και ότι επειδή ήθελε να ζουν κοντά της, τους έκανε έκπληξη αγοράζοντάς τους ένα πολυτελές σπίτι στη Φλόριντα.

«Έχω μεγάλα σχέδια όσον αφορά τις επενδύσεις», λέει. «Ακόμη τσιμπιέμαι. Θεέ μου, ξυπνάω σε αυτό το ονειρεμένο σπίτι της Barbie».

«Δεν είχα κανέναν να με καθοδηγήσει. Πρέπει να είσαι έξυπνος και αν πραγματικά, πραγματικά θέλεις κάτι, πιστεύω ότι μπορείς να το καταφέρεις», καταλήγει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Διάσημη τραγουδίστρια ακυρώνει συναυλίες της λόγω σοβαρής ασθένειας

E-Daily 3.Left 30.04.2026
Είμαι πραγματικά συντετριμμένη, δήλωσε

Το Σόι σου: Η απόφαση του καναλιού για τη σειρά

E-Daily 3.Left 30.04.2026
Τι συμβαίνει με το «Σόι σου» και τον ALPHA;

Νικόλ Κίντμαν σε ASAP Rocky: Αν ανταλλάζαμε ζωές για μία μέρα θα φιλούσα τη γυναίκα σου

E-Daily 3.Left 30.04.2026
Η ηθοποιός αποκάλυψε ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα έκανε εάν ζούσε ως σύζυγος της Ριάνα

Σωτήρης Καλυβάτσης: Μίλησε για τη σχέση που έχει σήμερα με τους ΑΜΑΝ

E-Daily 3.Left 30.04.2026
Καλεσμένος στην παρέα του Buongiorno, το πρωί της Πέμπτης 29 Απριλίου, ήταν ο Σωτήρης Καλυβάτσης

Βάσια Κωσταρά: Μιλά πρώτη φορά για το πρόβλημα υγείας της

E-Daily 3.Left 30.04.2026
Η Βάσια Κωσταρά έδωσε το παρών, χθες Τετάρτη 29 Απριλίου σε ένα ξεχωριστό fashion event με την υπογραφή του οίκου Jimmy Choo, σε γνωστό στέκι στο κέντρο της Αθήνας

Josephine – Κόνι Μεταξά: Από κολλητές, ξένες! Γιατί τελικά σταμάτησαν να μιλάνε;

E-Daily 3.Left 30.04.2026
Η τραγουδίστρια Josephine μίλησε στις κάμερες του «Happy Day» και σε απόσπασμα που προβλήθηκε την Πέμπτη 30 Απριλίου, η ίδια μίλησε για μία φιλία που δεν υπάρχει πια στην ζωή της

Σοκάρει ο Γιώργος Λιάγκας: Αποκάλυψε την παρεvoχληση που δέχτηκε στα 16 του – «Μου έπιασε το μπούτι και…»

E-Daily 3.Left 30.04.2026
Για πρώτη φορά ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του Πρωινού του ΑΝΤ1 αποκάλυψε ότι δέχτηκε παρεvόχληση όταν πήγαινε ακόμα Λύκειο, λίγο πριν τις εξετάσεις

Έγκυος η Δανάη Μπάρκα; Η ατάκα της Τσιμτσιλή που «άναψε» φωτιές

E-Daily 3.Left 30.04.2026
Σύντομα είναι και ο γάμος της

Eurovision 2026: «Πετάει» στα στοιχήματα ο Akylas

E-Daily 3.Left 30.04.2026
Η ελληνική συμμετοχή εμφανίζει ισχυρή απήχηση στο κοινό

Της έλεγαν ότι δεν θα τα καταφέρει ποτέ: Πώς η Cher έγινε θρύλος κόντρα σε όλους

E-Daily 3.Left 30.04.2026
Από τη φτώχεια, τη δυσλεξία και την απόρριψη μέχρι τα Όσκαρ και την παγκόσμια κορυφή – Η απίστευτη ζωή της γυναίκας που δεν σταμάτησε ποτέ να πιστεύει στον εαυτό της

Έλα στην ομάδα μας: Digital Content Editor ‑ Weekends (Part time, remote)

E-Daily 3.Left 30.04.2026
Ιδανικό για όσους θέλουν να μπουν στον χώρο των digital media ή να συνδυάσουν τη θέση με άλλη εργασία

Έλα στην ομάδα μας: Digital Content Editor

E-Daily 3.Left 30.04.2026
Full time στην Αθήνα, Hybrid