E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μάρα Ζαχαρέα: Κάνω προτάσεις κάθε χρόνο, τρώω πόρτα

Τι έχει συμβεί;

Δημοσίευση 24/11/2022 | 10:05

Μάρα Ζαχαρέα: Κάνω προτάσεις κάθε χρόνο, τρώω πόρτα

Μια εφ’ όλης της ύής συνέντευξη παραχώρησε η Μάρα Ζαχαρέα, η οποία μίλησε για τα παιδιά της, την παρουσίαση δελτίου ειδήσεων, αλλά και τον Θεόδωρο Ρουσόπουλο.

«Μάχη στον ανταγωνισμό γίνεται κάθε χρόνο, δεν έχει διαφορά για μένα. Ορισμένες εκπομπές νιώθουν την ανάγκη να λένε συνέχεια ‘έχουμε κάνει ρεπορτάζ κι εμείς κάνουμε ρεπορτάζ’. Μα είναι δουλειά σου να κάνεις ρεπορτάζ όταν καταπιάνεσαι με τέτοια ζητήματα. Αν τα κάνεις σωστά, για μένα ο καθένας μπορεί να το κάνει» είπε αρχικά.

«Είμαι παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων και γενική διευθύντρια, αυτό είναι μεγάλο βάρος και δεν βλέπω να μπορώ να το κάνω για πολύ καιρό ακόμα αυτό το πακέτο όλο μαζί. Θα άφηνα την παρουσίαση, την κάνω πάρα πολλά χρόνια» τόνισε σε άλλο σημείο.

«Θα ήθελα περισσότερη ενημέρωση στο Star. Το κανάλι είναι ψυχαγωγικό, σε αυτό είναι συνεπές, αλλά για τους ανθρώπους της ενημέρωσης αυτό δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Κάνω προτάσεις κάθε χρόνο για ενημερωτικές εκπομπές, τρώω πόρτα…» τόνισε.

«Στην ΕΡΤ μου είχαν πει ότι δεν κάνω καθόλου για παρουσίαση, κάνω μόνο για ρεπορτάζ» υπογράμμισε σε άλλο σημείο η Μάρα Ζαχαρέα.

«Μετά το δελτίο πάω σπίτι μου και αυτό το διάστημα βλέπω Σασμό. Τα παιδιά μου μέχρι στιγμής δεν θέλουν να ασχοληθούν με τη δημοσιογραφία. Εμένα με ενδιαφέρει να βρουν και να κάνουν αυτό που τα ικανοποιεί και τα κάνει χαρούμενα» ανέφερε.

«Για να πάω στην Πάρο μόνιμα θα πρέπει να με ακολουθήσει και ο Θόδωρος. Τη σχέση μου με τον Θόδωρο την έχω πληρώσει επαγγελματικά» κατέληξε η Μάρα Ζαχαρέα.

Δείτε όσα είπε

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Γιάννης Στάνκογλου ανέβασε φωτογραφία του από τα παλιά: Για πάντα νέος, έγραψε

E-Daily 3.Left 04.07.2026
Ο ηθοποιός δημοσίευσε ένα ασπρόμαυρο στιγμιότυπό του από το παρελθόν

Ιωάννα Τούνη: Μετά θάνατον βλέπω να αναγνωρίζεται η αξία μου

E-Daily 3.Left 04.07.2026
Οι άνθρωποι έχουν όμορφα πράγματα να πουν για εσένα, αλλά πρέπει πρώτα να πεθάνεις, έγραψε η influencer

Οι viral γιαγιάδες της Κρήτης επιστρέφουν – δείτε τι τις έκανε να κηρύξουν… πόλεμο στο χωριό

E-Daily 3.Left 04.07.2026
Οι αγαπημένες Κρητικές γιαγιάδες μπαίνουν σε νέες περιπέτειες όταν ένα «Village Sushi Spot» απειλεί να ανατρέψει τα πάντα στο ιστορικό καφενείο τους.

Δέσποινα Καμπούρη: Τι έγραψε στο Instagram λίγο μετά το τελευταίο «Πρωινό» με τον Λιάγκα

E-Daily 3.Left 04.07.2026
Η δημοσιογράφος αποχαιρέτησε τη φετινή σεζόν με συγκινητική ανάρτηση, μιλώντας για αποχωρισμούς και αφήνοντας ανοιχτό το μέλλον.

Οικονομάκου ‑ Τσερέλα: Δείτε το πανέμορφο σπίτι τους στην Κηφισιά

E-Daily 3.Left 04.07.2026
Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα μένουν σε μια κατοικία στην Κηφισιά που συνδυάζει minimal αισθητική, φυσικά υλικά και οικογενειακή ζεστασιά.

Το τραγικό τέλος του πιο αγαπημένου παιδιού του Χόλιγουντ: Σκοτώθηκε στα 31 του για 50 δολάρια και έναν χαμένο σκύλο

E-Daily 1.Hero 04.07.2026
Ήταν το πιο αγαπημένο παιδί της τηλεόρασης – Το τέλος του όμως ήταν συγκλονιστικό

Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή του παιδιού της Jennifer Lopez που συζητιέται διεθνώς

E-Daily 3.Left 04.07.2026
Η οικογένεια Lopez γυρίζει σελίδα καθώς τα δίδυμα ενηλικιώνονται και ακολουθούν τον δικό τους δρόμο

Kim Kardashian: Γιατί απομακρύνεται από το όνειρο της Νομικής

E-Daily 3.Left 04.07.2026
Απογοητευμένη η Kim Kardashian μετά τις εξετάσεις

Σίσσυ Χρηστίδου: Viral το βίντεο με μικροσκοπικό μπικίνι από την Πάτμο – Το ζουμ στους κοιλιακούς «φέτες» που άναψε φωτιές

Tabloid Χτες
Η παρουσιάστρια απολαμβάνει τις διακοπές της στο «νησί της Αποκάλυψης» παρέα με την κουμπάρα της Χριστίνα Κοντοβά, μοιράζοντας στόρι που έγιναν αμέσως viral.

Φινάλε για το Happy Day: Ποιοι αποχωρούν από την ομάδα και τι είπε η Τσιμτσιλή στο αντίο

E-Daily 3.Left Χτες
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποχαιρέτησε δύο στενούς συνεργάτες της στην τελευταία εκπομπή της σεζόν, δίνοντας ραντεβού για τον Σεπτέμβριο.

Αννα Βίσση: Τι έκανε για τη μητέρα της κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για το ΟΑΚΑ

Social Χτες
Η τραγουδίστρια βρίσκεται στο εξωτερικό για τα γυρίσματα της μεγάλης συναυλίας της στο ΟΑΚΑ και έκανε μία συγκινητική αφιέρωση στη μητέρα της.