E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μάρα Ζαχαρέα: Κάνω προτάσεις κάθε χρόνο, τρώω πόρτα

Τι έχει συμβεί;

Δημοσίευση 24/11/2022 | 10:05

Μάρα Ζαχαρέα: Κάνω προτάσεις κάθε χρόνο, τρώω πόρτα

Μια εφ’ όλης της ύής συνέντευξη παραχώρησε η Μάρα Ζαχαρέα, η οποία μίλησε για τα παιδιά της, την παρουσίαση δελτίου ειδήσεων, αλλά και τον Θεόδωρο Ρουσόπουλο.

«Μάχη στον ανταγωνισμό γίνεται κάθε χρόνο, δεν έχει διαφορά για μένα. Ορισμένες εκπομπές νιώθουν την ανάγκη να λένε συνέχεια ‘έχουμε κάνει ρεπορτάζ κι εμείς κάνουμε ρεπορτάζ’. Μα είναι δουλειά σου να κάνεις ρεπορτάζ όταν καταπιάνεσαι με τέτοια ζητήματα. Αν τα κάνεις σωστά, για μένα ο καθένας μπορεί να το κάνει» είπε αρχικά.

«Είμαι παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων και γενική διευθύντρια, αυτό είναι μεγάλο βάρος και δεν βλέπω να μπορώ να το κάνω για πολύ καιρό ακόμα αυτό το πακέτο όλο μαζί. Θα άφηνα την παρουσίαση, την κάνω πάρα πολλά χρόνια» τόνισε σε άλλο σημείο.

«Θα ήθελα περισσότερη ενημέρωση στο Star. Το κανάλι είναι ψυχαγωγικό, σε αυτό είναι συνεπές, αλλά για τους ανθρώπους της ενημέρωσης αυτό δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Κάνω προτάσεις κάθε χρόνο για ενημερωτικές εκπομπές, τρώω πόρτα…» τόνισε.

«Στην ΕΡΤ μου είχαν πει ότι δεν κάνω καθόλου για παρουσίαση, κάνω μόνο για ρεπορτάζ» υπογράμμισε σε άλλο σημείο η Μάρα Ζαχαρέα.

«Μετά το δελτίο πάω σπίτι μου και αυτό το διάστημα βλέπω Σασμό. Τα παιδιά μου μέχρι στιγμής δεν θέλουν να ασχοληθούν με τη δημοσιογραφία. Εμένα με ενδιαφέρει να βρουν και να κάνουν αυτό που τα ικανοποιεί και τα κάνει χαρούμενα» ανέφερε.

«Για να πάω στην Πάρο μόνιμα θα πρέπει να με ακολουθήσει και ο Θόδωρος. Τη σχέση μου με τον Θόδωρο την έχω πληρώσει επαγγελματικά» κατέληξε η Μάρα Ζαχαρέα.

Δείτε όσα είπε

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γιώργος Μπένος για Maestro: «Με πήρε τηλέφωνο ο πατέρας μου και είπε `γιατί το είδαμε αυτό;`»

Tabloid 18.03.2026
Ο Γιώργος Μπένος το βράδυ της Τρίτης παραχώρησε μία εφ` όλης της ύλης συνέντευξη για τη ζωή του, στο «The 2night Show»

Τζένιφερ Λόπεζ: Οι φωτογραφίες της ξεκούρασης μετά τη συναυλία και η συζήτηση για τα πόδια της

Tabloid 18.03.2026
«Βασίλισσα», «πανέμορφη», «εκθαμβωτική», «τέτοια ομορφιά θα έπρεπε να ήταν παράνομη»

Kate Middleton: Η αλήθεια για τα χρήματά της που λίγοι γνωρίζουν

Tabloid 18.03.2026
Από πού πραγματικά έρχονται τα εκατομμύρια της Kate Middleton

Ζεντάγια: «Πολλοί άνθρωποι ξεγελάστηκαν» από τις φωτογραφίες γάμου που δημιουργήθηκαν με Α

Tabloid Χτες
Η ηθοποιός απέφυγε να απαντήσει στο ερώτημα αν έχει πράγματι παντρευτεί τον Τομ Χόλαντ

Ηλίας Μαμαλάκης: «Mε πήρε και με χτύπαγε σαν χταπόδι τρία χρόνια, είχα γίνει ανορεκτικός»

Tabloid Χτες
Όσα είπε για τις δύσκολες στιγμές και το θέμα της υγείας του

Δώρα Παντέλη: Η ημερομηνία του γάμου της και το όνομα που θα πάρει ο γιος της

Tabloid Χτες
Πρόβα νυφικού έκανε η αθλητικογράφος Δώρα Παντέλη, η οποία το καλοκαίρι παντρεύεται τον σύντροφό της, επιχειρηματία Τζον Μαρεμβελιωτάκη

Ελένη Τσολάκη: Επιστρέφει... στον ΑΝΤ1 ‑ Η πιο άβολη τηλεοπτική στιγμή της εβδομάδας

TV Buzz Χτες
Η παρουσιάστρια που εκδιώχθηκε κακήν κακώς από το κανάλι του Αμαρουσίου, επανέρχεται στο γυαλί μέσω τηλεοπτικής σειράς του!

Αβολο! Τζένερ και Σάντσεζ με το ίδιο λουκ στο πάρτι του Vanity Fair

Tabloid Χτες
«Η Κρις και η Λόρεν μοιάζουν με δίδυμες»

Modern Cinderella: Καταγγέλλει γυναικολόγο που την έστειλε στο νοσοκομείο – «Ξεκίνησα να αιμορραγώ»

Tabloid Χτες
Η Modern Cinderella μοιράστηκε τα όσα συνέβησαν μετά την επίσκεψή της στον γυναικολόγο για την καθιερωμένη εξέταση του Τεστ Παπ

Τεγιάνα Τέιλορ: Αποκάλυψε τι έγινε και ούρλιαζε στα παρασκήνια των Οσκαρ

Tabloid Χτες
Η Τεγιάνα Τέιλορ αποκάλυψε τι πραγματικά συνέβη όταν φέρεται να την έσπρωξε ένας άνδρας της ασφάλειας στα Όσκαρ του 2026

Έλενα Μακρή Λυμπέρη για Αντώνη Λυμπέρη: «Οι 3 κολλητές μου είχαν σχέση μαζί του και μου τον πρότειναν»

Tabloid Χτες
Η Έλενα Μακρή Λυμπέρη έδωσε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στη Φαίη Σκορδά, μετά τον θάνατο του συζύγου της, εκδότη Αντώνη Λυμπέρη