E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Λύγισε» στον αέρα η Κατερίνα Παπουτσάκη

«Σκάσε, συγκινήθηκα τώρα»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 19/11/2022 | 20:54

«Λύγισε» στον αέρα η Κατερίνα Παπουτσάκη

Καλεσμένη στην εκπομπή Μαμά-δες βρέθηκε η Κατερίνα Παπουτσάκη η οποία μίλησε για την μητρότητα, την εφηβεία της, αλλά και την σχέση με τους γονείς της.

«Ο πατέρας μου ήταν ανοιχτόμυαλος αλλά είχε πάντα μια υπερποστατευτικότητα. Εκεί στη ζόρικη – σκληρή φάση της εφηβείας μου, στα 16-17 ήταν μια φάση που επεξεργαζόμουν όλη αυτή την ιστορία και μου τα έσκαγε, ήταν η περίοδος του χωρισμού των γονιών μου, κάπως εκεί σαν να ξέσπασα, σαν να έκανα ένα μπαμ», αποκάλυψε η ηθοποιός για την εφηβεία της.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη πέρασε σε περισσότερες λεπτομέρειες για την δύσκολη περίοδο της εφηβείας της, όταν προσπαθούσαν καθημερινά να την παρενοχλήσουν.

«Ο πατέρας μου έκανε περιοδεία σε όλο το σχολείο. Με παρενοχλούσανε στην πρώτη Γυμνασίου στο σχολείο που ήταν απογευματινό και φοβόμουν να γυρίζω μόνη μου. Ήταν κάποια παιδιά που είχαν μείνει σε πάρα πολλές τάξεις και κάπως αισθανόμουν πολύ άβολα. Τότε αυτό ενδεχομένως να σήκωνε και καταγγελία σε μια εποχή πιο τωρινή.

Άλλαξα σχολείο και ο πατέρας μου εξομολογήθηκε ότι κάποια μεσημέρια με ακολουθούσε από πίσω στην διαδρομή με διακριτικό τρόπο», ανέφερε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Τέλος η Τζένη Θεωνά περιέγραψε την γνωριμία της με την Κατερίνα Παπουτσάκη, όσο η ηθοποιός ήταν έγκυος στον γιο της.

«Δεν γνωριζόμασταν, μόνο ένα βράδυ σε ένα μπαρ είχαμε πει ένα “γεια” και μου στέλνει φωτογραφία τον υπέρηχο και μου γράφει: “Άνθρωπο φτιάχνουμε” το θυμάμαι στα μάτια μου αυτό, ήταν φοβερό», ανέφερε για τα μηνύματα που είχε ανταλλάξει με την ηθοποιό.

«Σκάσε, συγκινήθηκα τώρα», απάντησε η Κατερίνα Παπουτσάκη ξεσπώντας σε δάκρυα συγκίνησης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το βίντεο της Ρίας Ελληνίδου με το... φίδι του Δημήτρη Αλεξάνδρου ‑ «Ρία αγάπη μου»

E-Daily 3.Left 29.04.2026
«Με τη μικρή Ρία δεν μας πλησιάζει κανείς» έγραψε η τραγουδίστρια

Λίζα Κούντροου: Μίλησε για την «σκληρή» συμπεριφορά των ανδρών σεναριογράφων στα «Φιλαράκια»

Tabloid Χτες
Σε παλαιότερη αγωγή, η Amanda Lyle είχε υποστηρίξει πως οι σεναριογράφοι έκαναν συχνά σεξιστικά και ρατσιστικά σχόλια

Ο κιθαρίστας των Deep Purple αποκάλυψε ότι είναι θαυμαστής της Έλενας Παπαρίζου!

E-Daily 3.Left Χτες
Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά το Number One είναι το αγαπημένο του τραγούδι!

Ιλένια Ουίλιαμς: Λύγισε σην κάμερα – «Όταν είπα “άντε γειά”, δεν είχα στον ήλιο μοίρα»

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια Ιλένια Ουίλιαμς βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε Είδον» το πρωινό της Τρίτης 28 Απριλίου, όπου έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη

Eurovision 2026: Αυτός θα είναι ο ρόλος της Παρθένας Χοροζίδου στη σκηνή με τον Akyla

E-Daily 3.Left Χτες
Για τη συμμετοχή της στο φετινό διαγωνισμό οπού θα βρίσκεται στο πλευρό του Akyla, μίλησε η Παρθένα Χοροζίδου αποκαλύπτοντας τον ρόλο της

Χριστίνα Πολίτη: Αντέδρασε σε ερώτηση για την Αννα Βίσση – Πώς απαντά στο ενδεχόμενο επανασύνδεσης

E-Daily 3.Left Χτες
Η Χριστίνα Πολίτη σήμερα, Τρίτη 28 Απριλίου, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Το Πρωινό του ΑΝΤ1 και παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη

Η Φαίη Σκορδά για Αλέξανδρο Αθανασιάδη: «Έγινε ντόρος χθες αλλά πέρυσι δεν μας έδωσε κανείς σημασία»

E-Daily 3.Left Χτες
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με τον σύντροφό της Αλέξανδρο Αθανασιάδη έγινε εχθές

Η συγγνώμη του Τζίμι Κίμελ στον Ντόναλντ και την Μελάνια Τραμπ: «Ήταν ένα ελαφρύ σατιρικό αστείο»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Πρώτη Κυρία χαρακτήρισε το σκετς του Κίμελ που προβλήθηκε την περασμένη Πέμπτη ως «μισαλλόδοξο και βίαιο», ενώ ο Λευκός Οίκος προέτρεψε το τηλεοπτικό δίκτυο ABC να απολύσει τον κωμικό.