E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Λύγισε» στον αέρα η Κατερίνα Παπουτσάκη

«Σκάσε, συγκινήθηκα τώρα»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 19/11/2022 | 20:54

«Λύγισε» στον αέρα η Κατερίνα Παπουτσάκη

Καλεσμένη στην εκπομπή Μαμά-δες βρέθηκε η Κατερίνα Παπουτσάκη η οποία μίλησε για την μητρότητα, την εφηβεία της, αλλά και την σχέση με τους γονείς της.

«Ο πατέρας μου ήταν ανοιχτόμυαλος αλλά είχε πάντα μια υπερποστατευτικότητα. Εκεί στη ζόρικη – σκληρή φάση της εφηβείας μου, στα 16-17 ήταν μια φάση που επεξεργαζόμουν όλη αυτή την ιστορία και μου τα έσκαγε, ήταν η περίοδος του χωρισμού των γονιών μου, κάπως εκεί σαν να ξέσπασα, σαν να έκανα ένα μπαμ», αποκάλυψε η ηθοποιός για την εφηβεία της.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη πέρασε σε περισσότερες λεπτομέρειες για την δύσκολη περίοδο της εφηβείας της, όταν προσπαθούσαν καθημερινά να την παρενοχλήσουν.

«Ο πατέρας μου έκανε περιοδεία σε όλο το σχολείο. Με παρενοχλούσανε στην πρώτη Γυμνασίου στο σχολείο που ήταν απογευματινό και φοβόμουν να γυρίζω μόνη μου. Ήταν κάποια παιδιά που είχαν μείνει σε πάρα πολλές τάξεις και κάπως αισθανόμουν πολύ άβολα. Τότε αυτό ενδεχομένως να σήκωνε και καταγγελία σε μια εποχή πιο τωρινή.

Άλλαξα σχολείο και ο πατέρας μου εξομολογήθηκε ότι κάποια μεσημέρια με ακολουθούσε από πίσω στην διαδρομή με διακριτικό τρόπο», ανέφερε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Τέλος η Τζένη Θεωνά περιέγραψε την γνωριμία της με την Κατερίνα Παπουτσάκη, όσο η ηθοποιός ήταν έγκυος στον γιο της.

«Δεν γνωριζόμασταν, μόνο ένα βράδυ σε ένα μπαρ είχαμε πει ένα “γεια” και μου στέλνει φωτογραφία τον υπέρηχο και μου γράφει: “Άνθρωπο φτιάχνουμε” το θυμάμαι στα μάτια μου αυτό, ήταν φοβερό», ανέφερε για τα μηνύματα που είχε ανταλλάξει με την ηθοποιό.

«Σκάσε, συγκινήθηκα τώρα», απάντησε η Κατερίνα Παπουτσάκη ξεσπώντας σε δάκρυα συγκίνησης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βίκυ Παγιατάκη: Η εξομολόγηση για τον δεύτερο γάμο της Αλίκης Βουγιουκλάκη

E-Daily 3.Left 18.06.2026
«Μου είπε, ""θα πάμε εκεί γιατί παντρεύεται η Βουγιουκλάκη»

Ειρήνη Κολιδά για Σταύρο Φλώρο: «H Acun Media έχει σταθεί δίπλα του, σε μένα δεν στάθηκε όταν είχα χτυπήσει»

E-Daily 3.Left 18.06.2026
«Είχα σκεφτεί να κινηθώ νομικά και θα μπορούσα να το έχω κάνει»

Ο Τζόκοβιτς συνάντησε την Dara και χόρεψαν το «Bangaranga»!

E-Daily 3.Left 18.06.2026
Η νικήτρια της Eurovision 2026 και ο Σέρβος υπερπρωταθλητής του τένις σε μία μοναδική «χορευτική συνάντηση»

Gio Kay: «Θα γίνω ευρωβουλευτής, να το θυμάστε αυτό»

E-Daily 3.Left 18.06.2026
«Έχω μαζέψει τον κόσμο και πρέπει να γίνουν τα πράγματα» είπε ο Gio Kay αναφορικά με το όνειρό του να γίνει ευρωβουλευτής

Μίνα Καραμήτρου: Επέστρεψε on air με νάρθηκα μετά την έκρηξη στο OPEN

E-Daily 3.Left 18.06.2026
Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε με νάρθηκα στο πλατό του «10 παντού» μετά το κάταγμα από την έκρηξη κλιματιστικού, διαλύοντας κάθε ανησυχία με χιούμορ.

Έφυγε στα 35 της η Ντέιβι Τσέις ‑ Η «Σαμάρα» του The Ring δεν είναι πια κοντά μας

Tabloid 18.06.2026
Θλίψη στο Χόλιγουντ για τον χαμό της νεαρής ηθοποιού

Ο Αρκάς σχολιάζει την εισβολή των... λαγοκέφαλων με τον δικό του τρόπο

E-Daily 3.Left 18.06.2026
Ο Αρκάς ξεκίνησε τη μέρα με ένα αιχμηρό σχόλιο

H επική πισίνα καρδιά: Το σπίτι της Jayne Mansfield έμοιαζε με σκηνικό από ροζ παραμύθι

E-Daily 3.Left 18.06.2026
Το πιο ροζ σπίτι του Χόλιγουντ είχε πισίνα και μπανιέρα σε σχήμα καρδιάς

Πέμη Ζούνη: Τι αποκάλυψε για τις ερωτικές σκηνές με τον Παπακαλιάτη στο «Κλείσε τα Μάτια»

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τις δύσκολες συνθήκες γυρισμάτων της αγαπημένης σειράς και τις διαφορές με τη σημερινή τηλεοπτική παραγωγή.

Ο Τζον Μπον Τζόβι αποκαλύπτει ότι έχει αναρρώσει πλήρως μετά την επέμβαση στις φωνητικές χορδές

E-Daily 3.Left Χτες
«Δεν χάσαμε ποτέ την πίστη μας», λέει ο 64χρονος ροκ σταρ

Αγιος Έρωτας: Πόσο κόστισε η σειρά που σημείωσε μεγάλη επιτυχία;

E-Daily 3.Left Χτες
Η μυθοπλασία του ALPHA που κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό - και το κόστος της

Ο Τζόκοβιτς χόρεψε σε ρυθμούς... bangaranga μαζί με την νικήτρια της Eurovision, Ντάρα

E-Daily 3.Left Χτες
Η Βουλγάρα τραγουδίστρια βρίσκεται στην Αθήνα καθώς θα συμμετάσχει στα βραβεία MAD σήμερα το βράδυ