E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Λύγισε» στον αέρα η Κατερίνα Παπουτσάκη

«Σκάσε, συγκινήθηκα τώρα»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 19/11/2022 | 20:54

«Λύγισε» στον αέρα η Κατερίνα Παπουτσάκη

Καλεσμένη στην εκπομπή Μαμά-δες βρέθηκε η Κατερίνα Παπουτσάκη η οποία μίλησε για την μητρότητα, την εφηβεία της, αλλά και την σχέση με τους γονείς της.

«Ο πατέρας μου ήταν ανοιχτόμυαλος αλλά είχε πάντα μια υπερποστατευτικότητα. Εκεί στη ζόρικη – σκληρή φάση της εφηβείας μου, στα 16-17 ήταν μια φάση που επεξεργαζόμουν όλη αυτή την ιστορία και μου τα έσκαγε, ήταν η περίοδος του χωρισμού των γονιών μου, κάπως εκεί σαν να ξέσπασα, σαν να έκανα ένα μπαμ», αποκάλυψε η ηθοποιός για την εφηβεία της.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη πέρασε σε περισσότερες λεπτομέρειες για την δύσκολη περίοδο της εφηβείας της, όταν προσπαθούσαν καθημερινά να την παρενοχλήσουν.

«Ο πατέρας μου έκανε περιοδεία σε όλο το σχολείο. Με παρενοχλούσανε στην πρώτη Γυμνασίου στο σχολείο που ήταν απογευματινό και φοβόμουν να γυρίζω μόνη μου. Ήταν κάποια παιδιά που είχαν μείνει σε πάρα πολλές τάξεις και κάπως αισθανόμουν πολύ άβολα. Τότε αυτό ενδεχομένως να σήκωνε και καταγγελία σε μια εποχή πιο τωρινή.

Άλλαξα σχολείο και ο πατέρας μου εξομολογήθηκε ότι κάποια μεσημέρια με ακολουθούσε από πίσω στην διαδρομή με διακριτικό τρόπο», ανέφερε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Τέλος η Τζένη Θεωνά περιέγραψε την γνωριμία της με την Κατερίνα Παπουτσάκη, όσο η ηθοποιός ήταν έγκυος στον γιο της.

«Δεν γνωριζόμασταν, μόνο ένα βράδυ σε ένα μπαρ είχαμε πει ένα “γεια” και μου στέλνει φωτογραφία τον υπέρηχο και μου γράφει: “Άνθρωπο φτιάχνουμε” το θυμάμαι στα μάτια μου αυτό, ήταν φοβερό», ανέφερε για τα μηνύματα που είχε ανταλλάξει με την ηθοποιό.

«Σκάσε, συγκινήθηκα τώρα», απάντησε η Κατερίνα Παπουτσάκη ξεσπώντας σε δάκρυα συγκίνησης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μάνος Μαλλιαρός μετά τον ακρωτηριασμό του Σταύρου Φλώρου στο Survivor: «Ήρθε η ώρα να σας πω λίγα λόγια»

E-Daily 3.Left 01.06.2026
Ο συμπαίκτης του 23χρονου μίλησε δημόσια για το τραγικό περιστατικό που έζησαν μαζί

Γιώργος Μαζωνάκης: Η τελευταία φωτογραφία του αποκαλύπτει τραύματα στο πρόσωπο

E-Daily 3.Left 01.06.2026
«Για τόσα δάκρυα που δεν στέγνωσαν με τον χρόνο» έγραψε ο Μαζωνάκης στη selfie που ανάρτησε

Χειρουργική επέμβαση για τον Αντώνη Ρέμο: «Ευχαριστούμε για όλα, γιατρέ!» έγραψε η Υβόννη Μπόσνιακ

E-Daily 3.Left 01.06.2026
Ο αγαπημένος τραγουδιστής παρέμεινε νοσηλευόμενος για λίγες μέρες σε ιδιωτική κλινική

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Δεν τα βγάζουν πέρα με τα έξοδά τους

E-Daily 3.Left 01.06.2026
Δημοσίευμα του Page Six επικαλείται ανώνυμη πηγή και αναφέρει ότι αρκετές επαγγελματικές κινήσεις του ζευγαριού δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα.

Ναταλία Γερμανού: Αποκάλυψε ποιον γνωστό δημοσιογράφο δεν καλεί στην εκπομπή της και γιατί

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ναταλία Γερμανού σήμερα, Κυριακή 31 Μαϊου έκανε μία πρωτοφανή αποκάλυψη στον “αέρα” της εκπομπής Καλύτερα δεν γίνεται

Η Ντούα Λίπα παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Κάλουμ Τέρνερ στο Λονδίνο, βίντεο και φωτογραφίες

E-Daily 3.Left Χτες
Η διάσημη τραγουδίστρια κι ο ηθοποιός πραγματοποίησαν πολιτικό γάμο στη βρετανική πρωτεύουσα λίγο πριν τις επίσημες τριήμερες εκδηλώσεις για τον θρησκευτικό τους γάμο στη Σικελία

Νικόλας Ράπτης: Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε πει σε διευθυντή προγράμματος στο ραδιόφωνο ότι δεν κάνω για τη δουλειά

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ραδιοφωνικός παραγωγός ανέτρεξε στα πρώτα του βήματα στον χώρο

Σάκης Ρουβάς: Έκανε γυμναστική με... κίνητρο τα «μακαρόνια με κιμά»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο τραγουδιστής μοιράστηκε στο TikTok στιγμιότυπα από την προπόνησή του

Κατερίνα Καινούργιου: Ταξίδι με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και την κόρη τους

E-Daily 3.Left Χτες
Η οικογενειακή απόδραση για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Πουλούσα ρολόγια στην Αθήνα, τώρα έχω συλλογή με το όνομά μου»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για τη διαδρομή του από τους δρόμους της Αθήνας μέχρι την κορυφή του NBA και τους Μιλγουόκι Μπακς.

Η μακροβιότερη αεροσυνοδός στον κόσμο αποσύρεται έπειτα από 67 χρόνια πτήσεων ‑«Αυτή ήταν η ζωή μου»

E-Daily 3.Left Χτες
Έζησε την εξέλιξη της αεροπορίας από την πρώτη θέση και έγινε σύμβολο ενός επαγγέλματος που άλλαξε όσο λίγα τα τελευταία 60 χρόνια

Μαρία Αντωνά για Γιώργο Λιάγκα: «Μου λέει `θέλω να σου πω κάτι αλλά μπορεί να μην είναι κατάλληλη η στιγμή και το μέρος`»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Μαρία Αντωνά προχώρησε σε μια συγκινητική εξομολόγηση μέσα από την εκπομπή «Σαββατοκύριακο Παρέα» για το πώς την προσέγγισε ο Γιώργος Λιάγκας και έγιναν ζευγάρι