E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Φωτεινή Αθερίδου: «Έχω 75% απώλεια ακοής»

Η αποκάλυψη που έκανε on air

Δημοσίευση 5/10/2022 | 13:14

Φωτεινή Αθερίδου: «Έχω 75% απώλεια ακοής»

Καλεσμένοι στην εκπομπή The 2night Show βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης η Φωτεινή Αθερίδου με τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Μαγκλάρα. Το ζευγάρι μίλησε για τον γάμο του και την βάπτιση του γιου του, ενώ η ηθοποιός αποκάλυψε και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την ακοή της.

«Είμαστε 4 χρόνια μαζί. Δεν είχαμε σκοπό να παντρευτούμε αλλά όταν είδαμε το μέρος που έγινε ο γάμος, μας άρεσε και κάπως έτσι μας μπήκε η ιδέα να το κάνουμε. Βαφτίσαμε τον γιο μας σε πισίνα. Έχει ταλέντο στο κολύμπι και του αρέσει πολύ», είπε αρχικά η Φωτεινή Αθερίδου.

«Άλλαξαν όλα μετά τον ερχομό του. Η μητέρα μου είναι συνέχεια κοντά μας, μας βοηθάει. Στην αρχή φρικάρει, γιατί ήμουν και ένιωθα πολύ μικρή. Είναι ξαφνικά μια ευθύνη, αλλά τώρα νιώθω εντελώς διαφορετικά», συνέχισε.

Ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας έπειτα είπε: «Αποφάσισα να γίνω ηθοποιός στα 23, μέχρι τότε δεν είχα δει ποτέ στη ζωή μου θέατρο και δεν μου άρεσε. Πέρασα ΤΕΦΑΑ, ήμουν γυμναστής και όταν τελείωσα έκανα προπόνηση σε έναν ηθοποιό ο οποίος μου πρότεινε να δώσω εξετάσεις, πήγα και πέρασα».

Τέλος, για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Φωτεινή με την ακοή της, ο αγαπημένος της είπε χαρακτηριστικά: «Πρέπει να της μιλάς τρεις τέσσερις φορές, Με την πρώτη δεν τα ακούει. Με τη δεύτερη, τρίτη… Δηλαδή ένα κοινό ζευγάρι μπορεί να αράξει ο ένας στον καναπέ κι ο άλλος στην κουζίνα και λέει ο άλλος θα κατέβεις να πάρεις το παιδί που έρχεται με το σχολικό; Θα κατέβαινε. Εγώ λέω θα κατέβεις να πάρεις το παιδί; Σιωπή. Θα κατέβεις να πάρεις το παιδί; Ε; Θα κατέβεις να πάρεις το παιδί; Ναι» είπε ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας.

«Με την τρίτη φορά. Τώρα εντάξει μιλάς δυνατά και κάνω χειλανάγνωση. Έχω 75% απώλεια ακοής» συμπλήρωσε από την μεριά της η ηθοποιός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η άγνωστη ζωή του George Michael: Οι δωρεές εκατομμυρίων και οι πράξεις που κρατήθηκαν μυστικές

Celebrity Stories 01.04.2026
Πίσω από τη λάμψη της παγκόσμιας καριέρας, μια σιωπηλή ιστορία γενναιοδωρίας που αποκαλύφθηκε μετά τον θάνατό του

Η ξεκαρδιστική ιστορία με τη Μαρινέλλα και την Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Βάλτα μέσα χριστιανή μου»

Tabloid Χτες
Η μεγάλη ερμηνεύτρια είχε μιλήσει με τρυφερότητα για τη φίλη της

Νόρα Βαλσάμη: Η εμφάνιση μέσω του γιου της – Η σπάνια φωτό

Tabloid Χτες
Το «αερικό» του ελληνικού σινεμά στα 78 του χρόνια. Τα εκατοντάδες σχόλια αγάπης για τη γυναίκα που υπήρξε το απόλυτο σύμβολο ομορφιάς!

Γαρυφαλλιά Καληφώνη για Χρήστο Μάστορα: Εγώ έκανα την πρώτη κίνηση, εγώ τον διεκδίκησα

Tabloid Χτες
Το μοντέλο αποκάλυψε πώς γνώρισε τον τραγουδιστή και πότε συνειδητοποίησε πως της άρεσε

Μπάμπης Λαζαρίδης: «Κόλαφος» η πρωτότοκη κόρη του – «Αφησε τη μάνα μου έγκυο μόνη της, με έλεγε μπάστ…δο»

Tabloid Χτες
Την πρωτότοκοη κόρη του Μπάμπη Λαζαρίδη, Μαρία Λαζαρίδη εντόπισε για το «Πρωινό» του ΑΝΤ1, η δημοσιογράφος Μαίρη Αρώνη

Κατερίνα Λάσπα: Ποια ηθοποιό από τον «Αγιο Έρωτα» παντρεύεται ο πρώην σύζυγός της

Tabloid Χτες
Δύο χρόνια μετά το διαζύγιο από την Κατερίνα Λάσπα, ο Νεκτάριος Νικολόπουλος ετοιμάζεται να ντυθεί ξανά γαμπρός στο πλευρό της ηθοποιού Ηρώς Πεκτέση

Κατερίνα Καινούργιου: Αποχαιρέτησε το Super Κατερίνα συγκινημένη – Τα λόγια της

Tabloid Χτες
Η Κατερίνα Καινούργιου σήμερα, Τρίτη 31 Μαρτίου, αποχαιρέτησε το κοινό και τους συνεργάτες της στο Super Κατερίνα με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα συγκινητικό

Στην κηδεία της Μαρινέλλας η σύζυγος του Καζαντζίδη: «Με προστάτευσε όταν πέθανε ο Στέλιος, ήταν η μάνα όλου του κόσμου»

Tabloid Χτες
H Βάσω Κατσαβού μίλησε με συγκίνηση για τη Μαρινέλλα, υπογραμμίζοντας δεν υπήρξε μόνο κορυφαία καλλιτέχνιδα, αλλά και άνθρωπος με ιδιαίτερη ευαισθησία

Η Κόνι Μεταξά θέλει να αλλάξει το τραγούδι γενεθλίων: Ποιος χ@στηκε να σκορπίζει της γνώσης το φως;

Social Χτες
Δεν έχω δει λιγότερο ενθουσιασμένο άνθρωπο από αυτόν που του τραγουδάνε το «μεγάλος να γίνεις με άσπρα μαλλιά» σχολίασε