E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Χριστίνα Παππά: Ξέσπασε σε κλάματα στον τηλεοπτικό αέρα

«Δεν υπάρχουν λόγια γι` αυτό που ένιωσα» είπε συγκινημένη

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 4/10/2022 | 16:44

Χριστίνα Παππά: Ξέσπασε σε κλάματα στον τηλεοπτικό αέρα

Για τον ρόλο της γιαγιάς και την 9 ημερών εγγονή της μίλησε η Χριστίνα Παππά σε συνέντευξη που παραχώρησε νωρίτερα, σήμερα.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, όπου και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα συγκίνησης, όταν μιλούσε για τον ερχομό του μωρού που απέκτησαν ο γιος της, Δημήτρης Παππάς και η σύντροφός του, Άννα Μπεζάν.

«Είναι απίστευτα τα συναισθήματα. Είναι σαν να έβλεπα την Παναγία, το είχαν έτσι και με τα πανάκια στο νοσοκομείο και έπαθα… δεν υπάρχουν λόγια γι’ αυτό που ένιωσα» είπε η Χριστίνα Παππά και ξέσπασε σε κλάματα.

Τότε, η παρουσιάστρια της επισήμανε ότι δεν χρειάζεται να αισθάνεται άσχημα γιατί είναι κλάματα συγκίνησης για όλη αυτή την ευχάριστη αλλαγή που έχει συμβεί στη ζωή της, από τη μέρα που έγινε γιαγιά.

Η ανάρτηση της Άννας Μπεζάν από την ώρα του τοκετού

Χθες, η Άννα Μπεζάν μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους βίντεο και φωτογραφίες από τη στιγμή της γέννας.

Στο βίντεο της δημοσίευσης που έκανε στο Instagram, εμφανίζεται με δάκρυα συγκίνησης στα μάτια, από την ώρα που υποδέχεται την κόρη της. Σε μία άλλη φωτογραφία, ποζάρει αγκαλιά με τον σύντροφό της και οι δυο τους ανταλλάσσουν ένα μεγάλο φιλί, λίγο μετά τη γέννα.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Άννα Μπεζάν έγραψε, μεταξύ άλλων:

«Πέρασε κιόλας μια εβδομάδα και τα συναισθήματα είναι τόσο έντονα! Αυτοί οι δυο άνθρωποι ο άντρας μου πια και το παιδάκι μας είναι τα δώρα που δεν τόλμησα να ζητήσω από τη ζωή και μου δόθηκαν απλόχερα. Η καρδιά μου ξεχειλίζει μόνο από αγάπη και σιγά σιγά προσαρμόζομαι στη πραγματικότητα στην οποία έχω πλέον τη «δίκη μου» οικογένεια, πέρα από την οικογένεια που γεννιόμαστε αυτοί είναι οι άνθρωποι που με ένα μαγικό τρόπο κάλεσα και βρήκα σε αυτή τη ζωή και το συναίσθημα είναι απερίγραπτο! Μικρό μας πλασματάκι έγινες ένας νέος δρόμος να βαδίσω, με έκανες μέσα σε μια στιγμούλα να ξεχάσω τα πάντα, να ονειρεύομαι για πάντα και να επιθυμώ να σου χαρίσω κάθε χαμόγελο του κόσμου. Καλώς όρισες Χριστινάκι μας στην πιο τρελή τρελή οικογένεια».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

30 διάσημοι φίλοι που δε ξέρατε ότι είναι αχώριστοι

Tabloid 14.04.2026
Οι απρόσμενες φιλίες που κρύβονται πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας

Όσα ξέρουμε για τη σχέση του Romain Gavras με την Emily Ratajkowski

Tabloid 14.04.2026
Δεν είναι το κλασικό celebrity couple που βασίζεται μόνο στην εικόνα

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks Απολλεών ξέσπασε σε κλάματα: Έγινε ξανά μαμά μετά την απώλεια της κόρης της

Tabloid Χτες
Η Απολλεών κέρδισε ένα αγοράκι τη Μεγάλη Τετάρτη - «Δεν έχω περάσει εύκολα, αλλά ο Χριστός και η Παναγία με ευλόγησαν και μου έδωσαν άλλη μία ευκαιρία», δήλωσε

Ο Αρης Μουγκοπέτρος παίζει ξανά κλαρίνο έναν χρόνο μετά τον σοβαρό τραυματισμό

Tabloid Χτες
«Κάπου είχαμε μείνει πέρυσι τέτοια μέρα… Εδώ είμαι πάλι», γράφει στην ανάρτησή του

Τατιάνα Στεφανίδου‑Νίκος Ευαγγελάτος: Σε κατανυκτική ατμόσφαιρα το Πάσχα τους στην Πάρο

Tabloid Χτες
Τα στιγμιότυπα που μοιράστηκε η παρουσιάστρια από το βράδυ της Ανάστασης

Survivor: Προς τη δεύτερη φάση της Ένωσης – Ποιος τραγουδιστής θα ανάψει το πάρτι;

Tabloid Προχτές
Η ένταση στις ψηφοφορίες και ο αγώνας ασυλίας φέρνουν δραματικές στιγμές στο νέο επεισόδιο

Μεγακλής Βιντιάδης για Γιώργο Λιάγκα: «Πέντε τύποι λένε ό,τι τους έρθει για να γράφουν τα έντυπα»

Tabloid Προχτές
Ο τηλεσκηνοθέτης επικρίνει τα σημερινά τηλεοπτικά προγράμματα για το τεχνητό τους μελόδραμα

Θάλεια Ματίκα στο εορταστικό της ΕΡΤ: «Ήρθα κυρίως για το φαγητό» – Τάσος Ιορδανίδης: «Εγώ νόμιζα για μένα»

Tabloid Προχτές
Παραδοσιακό ναξιώτικο γλέντι στο «Καλημέρα Είπαμε» με την ηθοποιό και τον παρουσιαστή

Ο Μπεν Αφλεκ χαρίζει στην Τζένιφερ Λόπεζ το μερίδιό του από την έπαυλή τους αξίας 60 εκατ. δολαρίων

Tabloid Προχτές
Η κατοικία 3.500 τετραγωνικών μέτρων περιλαμβάνει 12 υπνοδωμάτια, 24 μπάνια και ένα γήπεδο μπάσκετ

Κατερίνα Καινούργιου: Τι της είπαν για τη βαφή της και πώς αντέδρασε ‑ «Δέχτηκα χυδαία σχόλια»

Tabloid 11.04.2026
Η παρουσιάστρια του Alpha ξέσπασε για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε μετά τη γέννηση της κόρης της και κάλεσε σε σεβασμό και επιείκεια.

Με γούνα και αυτιά η Καίτη Γαρμπή σε εμφάνιση... λαγουδάκι για το Πάσχα

Social 11.04.2026
Η τραγουδίστρια έστειλε ευχές για καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα

Μελίνα Ασλανίδου: Μεγάλη Παρασκευή στα Μετέωρα – Ψέλνει μέσα στα μοναστήρια

Tabloid 11.04.2026
Δεν έχει κρύψει τη βαθιά της σύνδεση με τη θρησκεία