E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Χριστίνα Παππά: Ξέσπασε σε κλάματα στον τηλεοπτικό αέρα

«Δεν υπάρχουν λόγια γι` αυτό που ένιωσα» είπε συγκινημένη

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 4/10/2022 | 16:44

Χριστίνα Παππά: Ξέσπασε σε κλάματα στον τηλεοπτικό αέρα

Για τον ρόλο της γιαγιάς και την 9 ημερών εγγονή της μίλησε η Χριστίνα Παππά σε συνέντευξη που παραχώρησε νωρίτερα, σήμερα.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, όπου και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα συγκίνησης, όταν μιλούσε για τον ερχομό του μωρού που απέκτησαν ο γιος της, Δημήτρης Παππάς και η σύντροφός του, Άννα Μπεζάν.

«Είναι απίστευτα τα συναισθήματα. Είναι σαν να έβλεπα την Παναγία, το είχαν έτσι και με τα πανάκια στο νοσοκομείο και έπαθα… δεν υπάρχουν λόγια γι’ αυτό που ένιωσα» είπε η Χριστίνα Παππά και ξέσπασε σε κλάματα.

Τότε, η παρουσιάστρια της επισήμανε ότι δεν χρειάζεται να αισθάνεται άσχημα γιατί είναι κλάματα συγκίνησης για όλη αυτή την ευχάριστη αλλαγή που έχει συμβεί στη ζωή της, από τη μέρα που έγινε γιαγιά.

Η ανάρτηση της Άννας Μπεζάν από την ώρα του τοκετού

Χθες, η Άννα Μπεζάν μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους βίντεο και φωτογραφίες από τη στιγμή της γέννας.

Στο βίντεο της δημοσίευσης που έκανε στο Instagram, εμφανίζεται με δάκρυα συγκίνησης στα μάτια, από την ώρα που υποδέχεται την κόρη της. Σε μία άλλη φωτογραφία, ποζάρει αγκαλιά με τον σύντροφό της και οι δυο τους ανταλλάσσουν ένα μεγάλο φιλί, λίγο μετά τη γέννα.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Άννα Μπεζάν έγραψε, μεταξύ άλλων:

«Πέρασε κιόλας μια εβδομάδα και τα συναισθήματα είναι τόσο έντονα! Αυτοί οι δυο άνθρωποι ο άντρας μου πια και το παιδάκι μας είναι τα δώρα που δεν τόλμησα να ζητήσω από τη ζωή και μου δόθηκαν απλόχερα. Η καρδιά μου ξεχειλίζει μόνο από αγάπη και σιγά σιγά προσαρμόζομαι στη πραγματικότητα στην οποία έχω πλέον τη «δίκη μου» οικογένεια, πέρα από την οικογένεια που γεννιόμαστε αυτοί είναι οι άνθρωποι που με ένα μαγικό τρόπο κάλεσα και βρήκα σε αυτή τη ζωή και το συναίσθημα είναι απερίγραπτο! Μικρό μας πλασματάκι έγινες ένας νέος δρόμος να βαδίσω, με έκανες μέσα σε μια στιγμούλα να ξεχάσω τα πάντα, να ονειρεύομαι για πάντα και να επιθυμώ να σου χαρίσω κάθε χαμόγελο του κόσμου. Καλώς όρισες Χριστινάκι μας στην πιο τρελή τρελή οικογένεια».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Καβατζίκης για Λεμπιδάκη: «Είναι πολύ άσχημο να τον βλέπω να μιλάει έτσι»

TV Buzz 22.05.2026
«Καλό είναι να κρατάμε κάποια προσχήματα απέναντι σε σημαντικούς ανθρώπους»

Ρέβη και Κουρδής στα δικαστήρια για την αγωγή κατά του ΣΚΑΙ

E-Daily 3.Left 22.05.2026
«Θα δώσουμε την ευκαιρία στο κανάλι να αλλάξει τη στάση του»

Φειδίας Παναγιώτου: Υπερήφανος που δεν μιλάω ελληνικά στο Ευρωκοινοβούλιο, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 22.05.2026
«Όταν μιλάω αγγλικά με ακούν όλοι» δήλωσε ο Κύπριος ευρωβουλευτής

Ο Ματ Ντέιμον αποθεώνει τη Σαρλίζ Θερόν: Δεν ξέρω γιατί γέρασα μόνο εγώ, έχει κερδίσει το λαχείο

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Ο ηθοποιός εξέφρασε τον θαυμασμό του για την ομορφιά και την υποκριτική δεινότητα της συμπρωταγωνίστριάς του στην «Οδύσσεια»

Η Πενέλοπε Κρουζ ξέσπασε σε κλάματα

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Το κοινό καταχειροκρότησε τη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό και τους υπόλοιπους συντελεστές της ταινίας «La Bola Negra»

Mindy Kaling: H σκληρή αλήθεια πίσω από το αδυνάτισμά της

Tabloid 22.05.2026
Παραδέχτηκε ότι δεν είναι εύκολο να βρίσκεται συνεχώς υπό δημόσια κριτική

Ακύλας: Ένιωσα ότι έπρεπε να απολογηθώ, περίμενα ότι θα με λιθοβολήσουν στο Σύνταγμα

E-Daily 3.Left Χτες
Πραγματικά, φοβήθηκα τι μπορεί να συμβεί γιατί είχαν ανέβει πολύ οι προσδοκίες, εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής

Κατερίνα Ζαρίφη για Eurovision και ΕΡΤ: «Δεν ξέρω αν κάνει να το πω, αλλά θα το πω, έτυχε να είμαι μπροστά»

E-Daily 3.Left Χτες
Το δικό της παρασκήνιο έδωσε σήμερα η Κατερίνα Ζαρίφη στον αέρα της εκπομπής «Buongiorno», σχετικά με τα υψηλά έσοδα που είχε η ΕΡΤ φέτος από τη Eurovision

Akylas για Eurovision 2026: «Εκείνη την στιγμή ήταν για μένα κάτι πολύ βαρύ»

E-Daily 3.Left Χτες
«Δεν μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ και δεν ήξερα πραγματικά πώς θα γυρίσω, πώς θα αντικρίσω τον κόσμο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο νεαρός καλλιτέχνης