E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πάνος Αργιανίδης: Στο Δρομοκαϊτειο για δεύτερη εβδομάδα ο πρώην παίκτης του Survivor

Τις τελευταίες ώρες φαίνεται να είναι πιο συνεργάσιμος, οπότε ίσως λάβει εξιτήριο την ερχόμενη εβδομάδα

Δημοσίευση 4/10/2022 | 15:49

Πάνος Αργιανίδης: Στο Δρομοκαϊτειο για δεύτερη εβδομάδα ο πρώην παίκτης του Survivor

Δύο εβδομάδες συμπληρώνονται από την εισαγωγή του πρώην παίκτη του Survivor, Πάνου Αργιάνιδη, στην ψυχιατρική κλινική του Δρομοκαϊτειου νοσοκομείου, μετά τα όσα συνέβησαν τα ξημερώματα της Τρίτης 20 Σεπτεμβρίου, όταν βρέθηκε ταμπουρωμένος και σε κατάσταση αμόκ στην τουαλέτα των ΕΛΤΑ Κρυονερίου, όπου εργάζεται στο τμήμα φύλαξης του κτιρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης θα εξακολουθήσει να παραμένει στον θάλαμο οξέων περιστατικών της κλινικής κι αυτό γιατί δεν έχουν περάσει πολλά 24ωρα από τη στιγμή που η κατάστασή του επιδεινώθηκε, με αποτέλεσμα οι γιατροί να λάβουν πιο δραστικά μέτρα θεραπείας για την περίπτωσή του.

Ο μάνατζερ ράγκμπι συνεχίζει να λαμβάνει καθημερινά τη φαρμακευτική αγωγή που του έχουν συστήσει οι γιατροί, οι οποίοι καταβάλλουν προσπάθειες προκειμένου, να τον βοηθήσουν να συνέλθει το συντομότερο.

Τις τελευταίες ώρες φαίνεται να είναι πιο συνεργάσιμος, γι' αυτό κι όσοι είναι στο πλευρό του θεωρούν σίγουρο, πως αν συνεχίσει έτσι, τότε ίσως λάβει εξιτήριο την ερχόμενη εβδομάδα.

Η αντίστροφη μέτρηση για την άσχημη ψυχολογική κατάσταση του Πάνου Αργιανίδη φαίνεται να είχε ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό, με αποτέλεσμα όπως ανέφερε ο πατέρας του και ο αδελφός του στους αστυνομικούς, μετά το περιστατικό στα ΕΛΤΑ Κρυονερίου, να λάμβανε τις τελευταίες ημέρες αγχολυτικά χάπια.

Η κατάστασή του ωστόσο ξέφυγε όταν αργά το βράδυ της Δευτέρας 19 Σεπτεμβρίου και κατά τη διάρκεια της εργασίας του, εκείνος κλείστηκε στην τουαλέτα του 2ου ορόφου του κέντρου διαλογή δεμάτων στο Κρυονέρι, σπάζοντας τα πάντα και λέγοντας ασυναρτησίες.

Για τουλάχιστον οκτώ ώρες παρέμεινε κλειδωμένος, με τους δικούς του ανθρώπους να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να τον πείσουν πως όλα θα πάνε καλά αρκεί να ανοίξει την πόρτα.

Τελικά χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας, της πυροσβεστικής και ειδικού διαπραγματευτεί, ώστε ο Πάνος Αργιανίδης να βγει από τον χώρο και να οδηγηθεί το Α.Τ Διονύσου.

Εις βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για διατάραξη οικιακής ειρήνης και μόλις θα είναι σε θέση θα χρειαστεί να καταθέσει για το περιστατικό και τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή τη συμπεριφορά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κατερίνα Καραβάτου: Έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 με το «Καλοκαίρι Παρέα»

TV Buzz 07.07.2025
«Χαίρομαι που ξεκινώ κάτι καινούργιο, το οποίο όμως μού είναι βαθιά γνώριμο», είπε η Κατερίνα Καραβάτου.

H Lizzo γιόρτασε την αλλαγή στη σιλουέτα της μετά το Ozempic με μαγιό α λα Πάμελα Αντερσον

Tabloid 07.07.2025
Αφού φόρεσε το μαγιό η Lizzo πόζαρε δίπλα σε μια πισίνα δείχνοντας με τα χέρια της το κορμί της

Η Καίτη Γαρμπή με μαύρο μπικίνι χαλαρώνει στην πισίνα

Tabloid 07.07.2025
Η Καίτη Γαρμπή απολαμβάνει το καλοκαίρι, ενώ ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη

Η celebrity σχέση που ξεκίνησε με ένα δείπνο στο Λονδίνο και κατέληξε viral στο Glastonbury

Celebrity Stories 07.07.2025
Αυτή είναι η σχέση που όλοι ψιθύριζαν – και τώρα έγινε viral!

Αυτή είναι η απίστευτη ιστορία πίσω από την παιδική ηλικία της Uma Thurman

Tabloid 07.07.2025
Μεγάλωσε ανάμεσα σε βουδιστές και αριστοκράτες

Γέννησε η Έφη Αχτσιόγλου

Tabloid Χτες
Απέκτησε ένα υγιέστατο αγοράκι

Η Ντούα Λίπα κάνει το Instagram να… πάρει φωτιά με το λεοπάρ μπικίνι της!

Tabloid Χτες
Στη λεζάντα με την οποία συνόδευσε την ανάρτησή της, η Ντούα Λίπα έγραψε: «Κάτι είναι στο νερό»

Μαρία Αντωνά: «Στον Γιώργο θαυμάζω την καλή ψυχή του, είναι κόντρα με την τηλεοπτική του εικόνα»

Tabloid Χτες
Η Μαρία Αντωνά απάντησε και σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να κάνει οικογένεια

Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει με μαγιό και τις «σβήνει» όλες

Tabloid Χτες
Οι νέες φωτογραφίες στο Instagram