E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Και ο Τάσος Τεργιάκης καρφώνει τον Νίκο Μάνεση για την εκπομπή από την οποία έφυγαν όλοι

«Ήμουν ένας από τους συμπαρουσιαστές μαζί με την Ελεονώρα Μελέτη, που, όπως είπε η Ελεονώρα και συμφωνώ 100% μαζί της, φύγαμε όλοι»

Δημοσίευση 3/10/2022 | 19:24

Και ο Τάσος Τεργιάκης καρφώνει τον Νίκο Μάνεση για την εκπομπή από την οποία έφυγαν όλοι

Δημόσια θέση για την απρόσμενη τοποθέτηση του Νίκου Μάνεση στον αέρα της εκπομπής του στον Alpha πήρε ο Τάσος Τεργιάκης μέσα από το «Πρωινό», με αφορμή το σχόλιο της Ελεονώρας Μελέτη.

«Ήμουν ένας από τους συμπαρουσιαστές μαζί με την Ελεονώρα Μελέτη, που, όπως είπε η Ελεονώρα και συμφωνώ 100% μαζί της, φύγαμε όλοι. Φύγαμε όλοι γιατί θέλω να πω το εξής στον κόσμο: όταν μία εκπομπή πηγαίνει καλά και κάνει καλά νούμερα τηλεθέασης, όλη η εκπομπή είναι υπεύθυνη γι’ αυτό. Όταν μία εκπομπή δεν πηγαίνει καλά, πάλι φταίμε όλοι.

Όταν στήθηκε λοιπόν αυτή η εκπομπή στον Alpha και με κάλεσαν εμένα να είμαι με την Ελεονώρα Μελέτη και τον Γιώργο Γρηγοριάδη, στην αρχή δεν υπήρχε ο Νίκος Μάνεσης πουθενά. Στην πορεία, μετά από λίγες ημέρες και λίγες συσκέψεις, μας είπαν ότι θα τη σχεδιάζει ο Νίκος Μάνεσης και θα έχει το γενικό πρόσταγμα. Η αρχισυντάκτρια ήταν κοινή στις δύο εκπομπές. Όταν λοιπόν η εκπομπή πήγαινε καλά, ήταν όλοι ικανοποιημένοι, όπως συνήθως συμβαίνει.

Όταν τη δεύτερη εβδομάδα άρχισαν να πέφτουν τα νούμερα και να πέφτουν οι κατραπακιές, όπως είπε ο συνάδελφος, ξαφνικά δεν έφταιγαν όλοι. Έφταιγε η Μελέτη, ο Τεργιάκης και ο Γρηγοριάδης, αυτοί που πια δεν είναι εκεί. Λέγαμε λοιπόν εμείς ότι κάτι πρέπει να κάνουμε για να αλλάξει αυτό, όταν μία εκπομπή δεν πάει καλά, μήπως, π.χ., έφταιγε η θεματολογία και αυτά που παίζουμε δεν ενδιαφέρουν τον κόσμο;

Η απάντηση από τον Νίκο Μάνεση ήταν “όχι, έτσι είναι η πεπατημένη και ότι έτσι πάω την εκπομπή τόσα χρόνια”. Το αποτέλεσμα ήταν ότι πρώτη έφυγε η Ελεονώρα Μελέτη. Μάλιστα, την έπαυσαν, κλήθηκα εγώ να συνεχίζω να εργάζομαι, στην πορεία έφυγα κι εγώ και τελευταίος τώρα ο Γιώργος Γρηγοριάδης.

Να σας πω ότι είχαν προηγηθεί τρεις αποχωρήσεις συνεργατών μας δημοσιογράφων, οι οποίοι είπαν το πρόβλημά τους στη διεύθυνση του σταθμού και στη συνέχεια έφυγαν οικειοθελώς. Άρα, για να καταλήξω: Όταν μία εκπομπή πηγαίνει καλά, είμαστε όλοι αρχηγοί και όταν δεν πηγαίνει καλά φταίνε άλλοι», ανέφερε ο Τάσος Τεργιάκης.

Η κόντρα της Ελεονώρας Μελέτη με τον Νίκο Μάνεση

Για την ιστορία, να υπενθυμίσουμε πως πριν από τη μεταγραφή της Ελεονώρας Μελέτη στο Mega, η ίδια συνεργάστηκε με τον Νίκο Μάνεση στον Alpha, όταν εκείνος είχε την επιμέλεια της εκπομπής της «Ωρα για μελέτη». Στην ίδια εκπομπή συμμετείχε και ο Τάσος Τεργιάκης.

Ωστόσο, η συνεργασία μεταξύ Μελέτη-Μάνεση κράτησε λίγες εβδομάδες και έληξε με αφορμή τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης στην εκπομπή.

Ο Νίκος Μάνεσης θεωρούσε πως το concept της εκπομπής που είχε επιβάλει -δεδομένου ότι είναι παρόμοιο με το Σαββατοκύριακο- ήταν επιτυχημένο, αποδίδοντας εμμέσως τις ευθύνες για τις χαμηλές πτήσεις στην Ελεονώρα Μελέτη. Εκείνη, από την πλευρά της, θεωρούσε ότι δεν είχε λόγο για τίποτα στην εκπομπή και πως δεν της άφηναν χώρο για τα κοινωνικά θέματα που είχε εξ αρχής συμφωνήσει με το κανάλι.

Τελικά, η επιμέλεια της εκπομπής «Ώρα για Μελέτη» πέρασε τυπικά στη γενική διεύθυνση ειδήσεων και ενημέρωσης του καναλιού και λίγες εβδομάδες μετά ολοκληρώθηκε πρόωρα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Hilary Duff αποκάλυψε πώς τελείωσε η εφηβική διαμάχη της με τη Lindsay Lohan

Celebrity Stories 29.03.2026
Πώς μια νεανική κόντρα και ένα μυστικό ποτό έφεραν κοντά τις δύο πρώην Disney stars μετά από χρόνια

Δανάη Μπάρκα: Νέα αρχή με τον σύντροφό της μακριά από την Αθήνα ‑ και τι λέει για την τηλεόραση

Tabloid Χτες
Η παρουσιάστρια νοίκιασε σπίτι στην Καλαμάτα με τον Φάνη Μπότση, ενώ φήμες τη θέλουν να επιστρέφει στο «Celebrity Game Night» του OPEN

Βαρθακούρης κατέταξε Ρέμο, Βέρτη, Μαζωνάκη, Φέρρη και Πλούταρχο ‑ ποιος βρέθηκε στην κορυφή

Tabloid Χτες
Ο γνωστός τραγουδοποιός μίλησε στην εκπομπή του Φάνη Λαμπρόπουλου για τις προτιμήσεις του και αποκάλυψε τι σκέφτηκε όταν άκουσε πρώτη φορά το τραγούδι της Eurovision

Κλέλια Ανδριολάτου: Οι νέες καυτές φωτογραφίες από παραλία του Λος Αντζελες

Tabloid Χτες
Η ηθοποιός μοιράζεται νέες εικόνες από το ταξίδι της στην Αμερική, λίγες μέρες μετά το πάρτι του Έλτον Τζον για τα Όσκαρ

Μαρία Μενεγάκη: «Κλείνω τραπέζια με το επώνυμό μου – Περιμένουν την Ελένη και απογοητεύονται»

Tabloid Χτες
Η ηθοποιός και σκηνοθέτης αποκάλυψε ότι δεν γνωρίζει αν έχει συγγένεια με την παρουσιάστρια, αλλά θα ήθελε πολύ να τη γνωρίσει από κοντά.

Ρονάλντο και Ροντρίγκεζ: Ρολόγια 1,5 εκατ. ευρώ, δαχτυλίδι 3,5 εκατ. δολαρίων και μοναδική Bugatti

Tabloid Χτες
Το ζευγάρι δημοσίευσε φωτογραφία μέσα στη σπάνια Bugatti Centodieci του Πορτογάλου σούπερ σταρ, επιδεικνύοντας πολυτελή Patek Philippe ρολόγια συνολικής αξίας άνω του 1,5 εκατ. ευρώ.

Η πρωταγωνίστρια του Baywatch που κατέληξε στη φυλακή

Celebrity Stories Χτες
Η ζωή της Alexandra Paul δεν πήρε απλά άλλη τροπή - πήρε κατεύθυνση

Ιωάννα Τούνη: 8 φορές προβλήθηκε το επίμαχο βίντεο μέσα στο δικαστήριο

Tabloid Προχτές
Στη διάρκεια της δίκης, το υλικό προβλήθηκε επανειλημμένα

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Ντέιβιντ Μπέκαμ λόγω της ρήξης με τον Μπρούκλιν: «Κλαίει με το παραμικρό»

Tabloid Προχτές
Ο πρώην ποδοσφαιριστής φέρεται πως δυσκολεύεται περισσότερο από όλους στην οικογένεια να διαχειριστεί την κατάσταση

Η Frontstage Entertainment παραμένει στην κορυφή!

Media Προχτές
Ο No. 1 Όμιλος Ραδιοφώνου, Digital και Events στην Ελλάδα κρατάει συντροφιά σε περισσότερους από 1.779.000 ακροατές εβδομαδιαίως

easy Movie Experience powered by ΔΕΗ: Η top secret movie εμπειρία βρίσκεται στον easy 97.2!

Media Προχτές
Το easy Movie Experience powered by ΔΕΗ προσφέρει μια ξεχωριστή κινηματογραφική γεύση που επαναπροσδιορίζει τον τρόπο που απολαμβάνουμε το σινεμά

Πάμελα Αντερσον: Η 58χρονη ηθοποιός ποζάρει αρετουσάριστη και στέλνει το δικό της μήνυμα στο Al

Tabloid Προχτές
Eίναι το κεντρικό πρόσωπο εταιρικής καμπάνιας, η οποία προωθεί την αποφυγή χρήσης ψηφιακά δημιουργημένων προσώπων ή σωμάτων