E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μοντέλο του OnlyFans επιτέθηκε σε γυναίκα που μίλησε στο φίλο της με τακούνια Louboutin

Είχε πάρει κοκαΐνη πριν την επίθεση - Με ράμματα στο μέτωπο η 22χρονη

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 3/10/2022 | 12:21

Μοντέλο του OnlyFans επιτέθηκε σε γυναίκα που μίλησε στο φίλο της με τακούνια Louboutin

Θύμα επίθεσης έπεσε τον περασμένο Ιανουάριο η 22χρονη φοιτήτρια Chloe Goddard σε ξενοδοχείο στο Liverpool από ένα εξοργισμένο μοντέλο του OnlyFans, που πίστεψε ότι η κοπέλα τα έριχνε στον φίλο της και τη χτύπησε πολλές φορές με ένα ζευγάρι γόβες Louboutin!

Κατά τη διάρκεια της δίκης ακούστηκαν όσα έγιναν και κατέληξαν στην παροχή πρώτων βοηθειών στο θύμα και την επιβολή φυλάκισης στην Amy Henderson 8 μηνών με αναστολή και 150 ωρών κοινωνικής εργασίας.

Στις 13 Ιανουαρίου 2022 το ζευγάρι και η 22χρονη διέμεναν στο ξενοδοχείο Inside. Γύρω στις δύο τα ξημερώματα οι κάμερες ασφαλείας έδειξαν την Goddard να βγαίνει από το δωμάτιό της, την ίδια ώρα που βγήκε και το αγόρι της Henderson. Οι δυο τους ξεκίνησαν να συζητούν όταν ο άνδρας ζήτησε από την φοιτήτρια να του δανείσει το κινητό της τηλέφωνο. Την ίδια στιγμή στο σημείο εμφανίζεται το μοντέλο του OnlyFans που αρχίζει να τσακώνεται με τον σύντροφό της. Η 22χρονη φεύγει από το σημείο και κατευθύνεται στο δωμάτιό της όταν δέχεται την απρόκλητη επίθεση. «Νόμιζε ότι κάτι συνέβαινε μεταξύ τους» είπε ο εισαγγελέας Derek Jones. Τα δύο κορίτσια άρχισαν να παλεύουν και η Henderson τη χτύπησε 10 φορές με το τακούνι της γόβας στιλέτο, με την 22χρονη να κάνει ράμματα μετά την επίθεση καθώς το μέτωπό της είχε τέσσερις αμυχές.

Το μοντέλο παραδέχτηκε ότι είχε πιει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και είχε κάνει χρήση κοκαΐνης, με αποτέλεσμα να μην θυμάται τίποτα από όσα είχε κάνει. Βρέθηκε από την Αστυνομία να περιπλανιέται χαμένη, με μία γρατζουνιά στο πρόσωπο πριν προσδιοριστεί ότι εκείνη ήταν πίσω από την επίθεση στη νεαρή κοπέλα. «Εύχεται η κατηγορούμενη να νιώσει τύψεις για όσα έκανε και να πάρει το μάθημά της» είπε ο εισαγγελέας για το θύμα.

«Έχασε τον έλεγχο»

Η ανακρίτρια Martine Snowdown δήλωσε ότι η επίθεση της Henderson ήταν αδικαιολόγητη και προκλήθηκε από την απίστευτη ζήλια που ένιωσε και γιγαντώθηκε καθώς ήταν μεθυσμένη. «Έχασε τον έλεγχο εξαιτίας του αλκοόλ και των ναρκωτικών» είπε σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, ενώ τόνισε ότι είχε εκφράσει τη λύπη της για όσα έκανε.

Το δικαστήριο επέβαλε στο μοντέλο χρηματική αποζημίωση 1.000 λιρών στο θύμα, ενώ κατασχέθηκαν και οι γόβες Louboutin, η αξία των οποίων μπορεί να ανέλθει από 600-6.000 δολάρια! «Έκανε μια σειρά λανθασμένων εκτιμήσεων» είπε ο δικηγόρος της Paul Lewis.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αυτό το καλοκαίρι όλο το ΤikTok έχει τη φωνή της: Ποια είναι η Δανάη... η Ελληνίδα Dua Lipa

E-Daily 3.Left 02.07.2026
Έρωτας, καλοκαίρι και pop αισθητική στο νέο single της Danae

Η Madonna άνοιξε το σπίτι της στο Λονδίνο και αποκάλυψε τα πιο προσωπικά της κειμήλια

E-Daily 3.Left 02.07.2026
Το σπίτι της κρύβει ιστορίες ζωής, οικογένειας και ένα σπάνιο έργο της Frida Kahlo

ΗΠΑ: Ζευγάρι σκαρφάλωσε και αρραβωνιάστηκε στην κορυφή του Empire State Building – Βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Αμέσως μετά τέθηκαν υπό κράτηση από αστυνομικούς της Νέας Υόρκης

Δώρα Χρυσικού: Δούλευα ούσα άρρωστη, φαλακρή, με την τομή και ο άλλος καθόταν σε έναν καναπέ, έφυγα γιατί ερωτεύτηκα έναν άλλον άντρα

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός μίλησε για την περίοδο που ο καρκίνος εμφανίστηκε στη ζωή της και για τον τότε σύντροφό της - «Είχαμε ανταλλάξει τόσο πικρά και προσβλητικά πράγματα, αλλά είχα εγκλωβιστεί, ένιωθα ότι του χρωστάω»

«Νυφικό με τον πισινό έξω πρώτη φορά βλέπω» έγραψαν για την Αθηνά Οικονομάκου, η απάντηση της Σίλιας Κριθαριώτη

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός φόρεσε ένα στράπλες φόρεμα με δαντέλα στην τελετή ανταλλαγής όρκων με τον Μπρούνο Τσερέλα στην Πάρο και δέχτηκε αρνητική κριτική

Δείτε βίντεο: Η Ιωάννα Τούνη κάνει... αέρα με χαρτονομίσματα των 500 ευρώ σε πισίνα στο Μπαλί

E-Daily 3.Left Χτες
Ένα νέο κλιπ από τις διακοπές της Instagrammer στο Μπαλί δημοσιεύτηκε στα social media

Η ιστορική κατοικία του Μπομπ Ντίλαν στο Χάρλεμ πωλήθηκε έναντι 2,8 εκ. δολαρίων

E-Daily 3.Left Χτες
Ο θρυλικός τραγουδοποιός κατοίκησε στο σπίτι, που χρονολογείται από τον 19ο αιώνα, από το 1986 έως το 2000

Ντάνι Γκλόβερ: Ο θρύλος του Lethal Weapon αποκαλύπτει ότι πάσχει από Αλτσχάιμερ

E-Daily 3.Left Χτες
Η ασθένεια διαγνώστηκε πριν από 4 χρόνια, όμως μόλις τώρα ο διάσημος ηθοποιός το γνωστοποίησε

Γωγώ Τσαμπά: Αδιανόητο σκηνικό σε πανηγύρι στα Φάρσαλα

Παράξενα Χτες
Ένας μικρός φορτωτής άδειασε τον κουβά του γεμάτο λουλούδια μπροστά στη σκηνή όπου τραγουδούσε η γνωστή ερμηνεύτρια στο Πολυνέρι Φαρσάλων.

Γιώργος Λιάγκας: «Ντρέπεται και η ντροπή με αυτό το βίντεο της κυρίας Τούνη, είναι ό, τι χειρότερο έχω δει από τη συγκεκριμένη γυναίκα»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο παρουσιαστής αντέδρασε έντονα στο βίντεο της influencer από τις διακοπές της στο Μπαλί, συγκρίνοντάς την με τον αθλητή Μανώλη Καραλή.

Μεγάλη ανατροπή στη Eurovision 2027: Η νέα χώρα‑έκπληξη που μπαίνει στον διαγωνισμό και αλλάζει τα δεδομένα

E-Daily 3.Left Χτες
Είναι η πρώτη χώρα της αμερικανικής ηπείρου που θα λάβει μέρος στη Eurovision, ανεβάζοντας το ενδιαφέρον για τη διοργάνωση της Σόφιας

Θοδωρής Μαραντίνης: «Χαίρομαι πολύ που αποφασίστηκε και επίσημα αυτό για τα παιδιά»

TV Buzz Χτες
Ο τραγουδιστής των Onirama μίλησε για την καριέρα του, τη διάλυση του συγκροτήματος μετά από 25 χρόνια και την ανησυχία του για τα social media στην εφηβεία.