E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Τσίπηδες» νεόνυμφοι, χρέωσαν έξτρα 4 ευρώ όσους πήραν και δεύτερο κομμάτι τούρτα

Τους «τσίμπησαν» από τις κάμερες

Δημοσίευση 2/10/2022 | 09:34

«Τσίπηδες» νεόνυμφοι, χρέωσαν έξτρα 4 ευρώ όσους πήραν και δεύτερο κομμάτι τούρτα

Του έστειλαν και το στιγμιότυπο από την κάμερα ασφαλείας για… του λόγου το αληθές.Αυτό σίγουρα είναι άνω ποταμών… Ένα νεόνυμφο ζευγάρι, που προφανώς έχει ιδιαίτερη λατρεία στα λεφτά, μετά τον γάμο του έκατσε και έλεγξε όσα κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας από τον χώρο της δεξίωσης. Όχι το βίντεο του γάμου, αλλά τις κάμερες ασφαλείας.

Ο λόγος; Ήθελαν να δουν ποιος από τους καλεσμένους είχε πάρει δεύτερο κομμάτι από τη γαμήλια τούρτα. Αν το είχε πράξει τότε θα χρεωθεί εξτρά με… 4 ευρώ!

Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Την τούρτα δεν την πλήρωσε το ζευγάρι, αλλά οι φίλοι τους. Οπότε αντιστοιχούσε ένα κομμάτι για τον καθένα. Ο φίλος όμως πήρε κι άλλο, οπότε δεν θα το χρεωνόταν το ζευγάρι αυτό, αλλά ο ίδιος. Είπαμε την τούρτα την πληρώνουν οι φίλοι.

Σύμφωνα με τον καλεσμένο λοιπόν που το «έβγαλε» στο Reddit, έλαβε ένα μήνυμα από το ευτυχισμένο ζευγάρι λίγες μέρες μετά τον γάμο, που του ζητούσαν να πληρώσει 4 ευρώ επιπλέον «το συντομότερο δυνατό».

«Πλήρωσα για το πρώτο κομμάτι, αφότου ανακοινώθηκε πως θα βοηθούσαμε το ζευγάρι και θα πληρώναμε την τούρτα τους! Προφανώς δεν μέτρησε για το δεύτερο (κομμάτι)».

Στη συνέχεια ο καλεσμένος «μοιράστηκε» το μήνυμα που του έστειλαν αλλά και το στιγμιότυπο από την κάμερα ασφαλείας για… του λόγου το αληθές.

Αφού απάντησε ότι δεν κατάλαβε τι εννοούσαν, το ζευγάρι του είπε: «Κοιτούσαμε την κάμερα και είδαμε ότι είχες δύο κομμάτια από τη γαμήλια τούρτα. Ανακοινώσαμε ότι κάθε επισκέπτης πρέπει να πληρώνει ανά κομμάτι και παρατηρήσαμε ότι πλήρωσες μόνο για το ένα. Μπορείς να μας στείλεις τα 3,6£ (4 ευρώ) το συντομότερο δυνατό;».

Αρκετοί χρήστες του Reddit έμειναν έκπληκτοι που το ζευγάρι θα περνούσε τις πρώτες του μέρες ως παντρεμένο «κυνηγώντας» ένα τόσο…ασήμαντο ποσό.

Ένας πάντως έδωσε «πληρωμένη απάντηση»: «Εγώ θα απαντούσα "θεωρήστε το δώρο μου ως πληρωμή και σε αυτήν την περίπτωση μου χρωστάτε τη διαφορά... οπότε παρακαλώ στείλτε μου το ποσό της διαφοράς αμέσως"».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αννα Βίσση – Χριστίνα Πολίτη: Τέλος στη φιλία τους μετά από 30 χρόνια; Tο unfollow στο Instagram

Tabloid 06.04.2026
«Οι δύο γυναίκες δεν ανταλλάσσουν ούτε γεια», αποκάλυψε η Τίνα Μεσσαροπούλου

Αρης Μουγκοπέτρος: «Χρωστάω σε όποιον μιλάει ελληνικά»

Tabloid 06.04.2026
Η εξομολόγηση για την κροτίδα, τα χρέη και τη δικαστική διαμάχη

Βαρύ πένθος για τη Λίνα Σακκά

Tabloid 06.04.2026
Η γνωστή ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τη μεγάλη απώλεια που βιώνει

1% Club: Ποια ήταν η ερώτηση που μάντεψε σωστά μόλις 1 στους 100 Έλληνες;

TV Buzz 06.04.2026
Το δεύτερο επεισόδιο του 1% Club προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής

Απόστολος Γκλέτσος: «Αν πω ότι επιστρέφω στην πολιτική, ας βγει όλη η Ελλάδα να με φτύνει»

Tabloid 06.04.2026
Ο Απόστολος Γκλέτσος, καλεσμένος χθες (6/4) στο Ψυχαγωγία Κυριακάτικα, απάντησε στο αν θα επιστρέψει στην πολιτική και αν είχε κάνει ποτέ ως δήμαρχος ρουσφέτι.

Viral στις ΗΠΑ το βίντεο με την κίνηση ενός 68χρονου ντελιβερά που του έφερε φιλοδωρήματα $40.000

Παράξενα 06.04.2026
Η ιστορία ξεκίνησε όταν ο Νταν Σίμπσον σταμάτησε σε μίνι μάρκετ για να αγοράσει αναψυκτικό για τον πελάτη που είχε κάνει παραγγελία μια πίτσα επειδή η πιτσαρία δεν είχε

Δύσκολες ώρες για τη Λίνα Σακκά

Tabloid Χτες
Μια βαθιά συγκινητική ανάρτηση δημοσίευσε η Λίνα Σακκά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, με αφορμή την απώλεια ενός πολύ αγαπημένου της ανθρώπου

Τα Φιλαράκια: Η αποκάλυψη της Λίζα Κούντροου για τον ρόλο της Φίμπι

Tabloid Χτες
«Δεν ήταν χαζούλα, όπως πίστευαν όλοι», τόνισε σε νέα συνέντευξή της

Κατερίνα Καινούργιου: Η πρώτη ανάρτηση της από το μαιευτήριο μετά τη γέννηση της κόρης της

Tabloid Χτες
H γνωστή παρουσιάστρια πραγματοποίησε την πρώτη της ανάρτηση από το μαιευτήριο, επιλέγοντας να μοιραστεί τη χαρά της με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από ένα Instagram story

Σοφία Αλιμπέρτη: Η on air έκπληξη στον Good Job Nicky ‑ «Είμαι έτοιμη να βάλω τα κλάματα»

Tabloid Χτες
«Είμαι περήφανη για τον άνθρωπο που είναι ο γιος μου» είπε, μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια

Χάρης Ρώμας: «Υπάρχει μια ιδέα να γίνει το “Κωνσταντίνου και Ελένης»

Tabloid Χτες
Σε μια αποκάλυψη που δεν περιμέναμε και σίγουρα θα χαροποιήσει πολλούς τηλεθεατές προχώρησε ο Χάρης Ρώμας