E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Τσίπηδες» νεόνυμφοι, χρέωσαν έξτρα 4 ευρώ όσους πήραν και δεύτερο κομμάτι τούρτα

Τους «τσίμπησαν» από τις κάμερες

Δημοσίευση 2/10/2022 | 09:34

«Τσίπηδες» νεόνυμφοι, χρέωσαν έξτρα 4 ευρώ όσους πήραν και δεύτερο κομμάτι τούρτα

Του έστειλαν και το στιγμιότυπο από την κάμερα ασφαλείας για… του λόγου το αληθές.Αυτό σίγουρα είναι άνω ποταμών… Ένα νεόνυμφο ζευγάρι, που προφανώς έχει ιδιαίτερη λατρεία στα λεφτά, μετά τον γάμο του έκατσε και έλεγξε όσα κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας από τον χώρο της δεξίωσης. Όχι το βίντεο του γάμου, αλλά τις κάμερες ασφαλείας.

Ο λόγος; Ήθελαν να δουν ποιος από τους καλεσμένους είχε πάρει δεύτερο κομμάτι από τη γαμήλια τούρτα. Αν το είχε πράξει τότε θα χρεωθεί εξτρά με… 4 ευρώ!

Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Την τούρτα δεν την πλήρωσε το ζευγάρι, αλλά οι φίλοι τους. Οπότε αντιστοιχούσε ένα κομμάτι για τον καθένα. Ο φίλος όμως πήρε κι άλλο, οπότε δεν θα το χρεωνόταν το ζευγάρι αυτό, αλλά ο ίδιος. Είπαμε την τούρτα την πληρώνουν οι φίλοι.

Σύμφωνα με τον καλεσμένο λοιπόν που το «έβγαλε» στο Reddit, έλαβε ένα μήνυμα από το ευτυχισμένο ζευγάρι λίγες μέρες μετά τον γάμο, που του ζητούσαν να πληρώσει 4 ευρώ επιπλέον «το συντομότερο δυνατό».

«Πλήρωσα για το πρώτο κομμάτι, αφότου ανακοινώθηκε πως θα βοηθούσαμε το ζευγάρι και θα πληρώναμε την τούρτα τους! Προφανώς δεν μέτρησε για το δεύτερο (κομμάτι)».

Στη συνέχεια ο καλεσμένος «μοιράστηκε» το μήνυμα που του έστειλαν αλλά και το στιγμιότυπο από την κάμερα ασφαλείας για… του λόγου το αληθές.

Αφού απάντησε ότι δεν κατάλαβε τι εννοούσαν, το ζευγάρι του είπε: «Κοιτούσαμε την κάμερα και είδαμε ότι είχες δύο κομμάτια από τη γαμήλια τούρτα. Ανακοινώσαμε ότι κάθε επισκέπτης πρέπει να πληρώνει ανά κομμάτι και παρατηρήσαμε ότι πλήρωσες μόνο για το ένα. Μπορείς να μας στείλεις τα 3,6£ (4 ευρώ) το συντομότερο δυνατό;».

Αρκετοί χρήστες του Reddit έμειναν έκπληκτοι που το ζευγάρι θα περνούσε τις πρώτες του μέρες ως παντρεμένο «κυνηγώντας» ένα τόσο…ασήμαντο ποσό.

Ένας πάντως έδωσε «πληρωμένη απάντηση»: «Εγώ θα απαντούσα "θεωρήστε το δώρο μου ως πληρωμή και σε αυτήν την περίπτωση μου χρωστάτε τη διαφορά... οπότε παρακαλώ στείλτε μου το ποσό της διαφοράς αμέσως"».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έστειλε 150.000 ευρώ στα σκουπίδια: Η απίστευτη γκάφα που κατέληξε σε επιχείρηση‑θρίλερ σε χωματερή

Παράξενα 23.02.2026
Ένας 57χρονος πέταξε κατά λάθος 20 ράβδους χρυσού σε δημόσιο κάδο – Αγώνας δρόμου με τις Αρχές για να εντοπιστούν μέσα σε τόνους απορριμμάτων

Από το Central Perk σε βίλες εκατομμυρίων: Πού μένουν σήμερα οι πρωταγωνιστές των Friends

Tabloid 23.02.2026
Η σειρά που λάτρεψε όλος ο κόσμος δεν τους χάρισε μόνο φήμη, αλλά και μια τεράστια οικονομική αυτοκρατορία, χτισμένη πάνω σε ακίνητα-όνειρο!

Θυμάσαι τις Las Ketchup; Δες τες 22 χρόνια μετά την τεράστια επιτυχία του Asereje

Tabloid 23.02.2026
Οι αδερφές Lucia, Pilar και Lola έχουν αλλάξει πολύ

Αθηνά Οικονομάκου: Ο Τσερέλα ζωγραφίζει με την κόρη της, Σιέννα ενώ εκείνη τους φωτογραφίζει

Tabloid Χτες
Η εικόνα αποπνέει ζεστασιά και οικογενειακή θαλπωρή, με τη μικρή να φαίνεται ενθουσιασμένη και συγκεντρωμένη στο έργο της

Λευτέρης Πανταζής για Κόνι Μεταξά: «Καλύτερα να μην χώριζα, να ήμασταν και οι δυο κοντά στο παιδί»

Tabloid Χτες
«Νιώθω ότι την αδίκησα», επισήμανε ο τραγουδιστής για την κόρη του

Τιμοτέ Σαλαμέ για το bullying: «Μού είπε πως δεν έχω εκπαιδευτεί ως ηθοποιός»

Tabloid Χτες
Ο ηθοποιός μίλησε για το πώς διαμορφώνεται ένας επαγγελματίας μέσα σε μια βιομηχανία γεμάτη ανταγωνισμό

Οι... πιπεράτες αποκαλύψεις της Ντιλέτα Λεότα: «Μου βάζω άριστα 10 στο κρεβάτι, είμαι ηφαίστειο»

Social Χτες
«Είμαι άνθρωπος της φαντασίας, κάθε μέρα θέλω κάτι διαφορετικό» αποκάλυψε για το πώς... κρατάει την φλόγα ζωντανή

Παντρεύτηκε η Μπάγια Αντωνοπούλου

Tabloid Χτες
Η δημοσιογράφος και ο Νίκος Κώτσης ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Μαγνήτισε τα βλέμματα στο καρναβάλι της Ξάνθης

Tabloid Χτες
Σε αποκριάτικους ρυθμούς κινείται όλη η χώρα, με πόλεις να γεμίζουν χρώμα, μουσική και εντυπωσιακά άρματα που παρασύρουν τον κόσμο σε ξέφρενους latin ρυθμούς

Gio Kay: «Φέρνω κασέρι στην πατρίδα μου! Ο τελικός στόχος μου είναι να γίνω πρωθυπουργός»

Tabloid Χτες
Ένταση προκλήθηκε στο χθεσινό επεισόδιο του J2us ανάμεσα στον Gio Kay και κριτική επιτροπή εξαιτίας του τραγουδιού που ερμήνευσε