E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Έχω φάει πολύ ξύλο»

Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 1/10/2022 | 20:10

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Έχω φάει πολύ ξύλο»

"Με έδειρε πάρα πολύ ως παιδί" εξομολογήθηκε ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

Μια συνέντευξη γεμάτη… ρίζες παραχώρησε ο Θανάσης Ευθυμιάδης στο περιοδικό ΟΚ! και τη δημοσιογράφο Μαρία Παπαϊωάννου με αφορμή τη νέα του εκπομπή στο MEGA. Μεταξύ άλλων, ο αγαπημένος ηθοποιός γύρισε πίσω στα παιδικά του χρόνια και θέλησε να μας εξηγήσει πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η συγχώρεση στη ζωή του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θανάσης Ευθυμιάδης εξομολογήθηκε πως «έχω ζητήσει συγγνώμη στη ζωή μου, όχι όμως γιατί μετάνιωσα αλλά επειδή κατάλαβα ότι έπρεπε να πάρω κάποιο μάθημα με έναν συγκεκριμένο τ΄ροπο. Έχω ζητήσει λοιπόν συγγνώμη αλλά έχω συγχωρήσει και κάποιους ανθρώπους. Γιατί αν δεν συγχωρείς, δηλητηριάζεσαι. Καταρχάς, έπρεπε να συγχωρήσω τον δάσκαλο που με έδερνε στο Δημοτικό. Κατάλαβα ότι αυτό τον άνθρωπο δεν τον έχω συγχωρήσει όταν κάναμε ένα reunion παλιών συμμαθητών και κάποιος από την παρέα είπε «άντε και στη μνήμη του δασκάλου». Τους λέω «αν σηκώσει κάποιος το ποτήρι, εγώ θα φύγω. Έχω φάει τόσο ξύλο κι εγώ κι εσύ – είπα στον διπλανό μου – και θα πιω στη μνήμη του;». Εκεί κατάλαβα ότι δεν τον έχω συγχωρήσει».

«Έκανα πολλή δουλειά μέσα μου για να τα καταφέρω. Πήγα και βρήκα τον γιο του στην Καβάλα πριν από κάποια χρόνια και του είπα «έχω συγχωρήσει τον πατέρα σου, παρόλο που με έδειρε πάρα πολύ ως παιδί». Με σήκωσε πάνω και με έδερνε μπροστά σε όλη την τάξη. Κι αυτή ήταν παιδαγωγική μέθοδος».

«Του είπα «αν δεν με έδερνε τότε, εγώ μπορεί να αγαπούσα το σχολείο και να μην γινόμουν ποτέ καλλιτέχνης. Εγώ μίσησα το σχολείο και για αυτό έγινα καλλιτέχνης. Τον συγχωρώ λοιπόν και τον ευχαριστώ». Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι τίποτα δεν είναι λάθος στη ζωή, όλα γίνονται για κάποιον λόγο» κατέληξε ο Θανάσης Ευθυμιάδης στη συνέντευξη του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σύμφωνα με το Grok, ο Μασκ είναι πιο γυμνασμένος από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και πιο έξυπνος από τον ντα Βίντσι

Παράξενα 21.11.2025
Οι χρήστες παρατήρησαν ότι, σε μια σειρά από διαγραμμένες πλέον αναρτήσεις, το chatbot συχνά κατέτασσε τον Έλον Μασκ στην κορυφή σε οποιονδήποτε τομέα

Γρήγορης Πετράκος: Κόντρα με την Δάφνη Καραβοκύρη

TV Buzz 21.11.2025
«Μετακόμισε σε άλλη χώρα» του είπε η παρουσιάστρια

Μελίνα Ασλανίδου: Έχω οδηγήσει και εγώ υπό την επήρεια αλκοόλ, το έχω μετανιώσει

Tabloid 21.11.2025
Καλύτερα να με έπιαναν και να μου έβαζαν πρόστιμο, για να μην το ξανακάνω ποτέ στη ζωή μου, πρόσθεσε

Η Μεξικανή που αναστάτωσε την Ταϊλάνδη: Ποια είναι η νέα Miss Universe;

Tabloid 21.11.2025
Η Miss Universe που είπε «όχι» και έγινε θρύλος – Το άγνωστο σκηνικό πίσω από τη στέψη

Η Φατίμα Μπος στέφθηκε νέα Miss Universe στην Ταϊλάνδη εν μέσω εντάσεων στη διοργάνωση

Tabloid 21.11.2025
Η 25χρονη είχε βρεθεί στο προσκήνιο στις αρχές Νοεμβρίου

Το σκάνδαλο που παραλίγο να καταστρέψει την αυτοκράτειρα της latin pop

Celebrity Stories 21.11.2025
Από την κορυφή της δόξας στη φυλακή και την επιστροφή: Η αληθινή ιστορία της Μεξικανής σταρ που σόκαρε τον κόσμο

Stalker Γιάννη Πλούταρχου: «Υπήρχε ερωτική ανταπόκριση από την άλλη πλευρά»

Tabloid Χτες
Δηλώσεις μετά την καταδικαστική απόφαση

Η Αρίνα Σαμπαλένκα ζει τον έρωτά της με τον Γιώργο Φραγκούλη στις Μαλδίβες

Social Χτες
Οι φωτογραφίες που ανέβασε η Λευκορωσίδα τενίστρια από τις διακοπές της με τον Ελληνοαυστραλό σύντροφό της

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η on air απάντησή του για τα χτεσινά «γαλλικά» του που έγιναν viral

TV Buzz Χτες
Αντιλαμβανόμενος το σφάλμα και τη δημοσιότητα που έλαβε το περιστατικό, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έσπευσε να τοποθετηθεί δημόσια

Μουγκοπέτρος: «Στο ένα δάχτυλο είχε φύγει όλο το δέρμα και έχω βάλει από το μπούτι μου! Μάζευα τα κομμάτια…»

Celebrity Stories Χτες
«Εγώ που έμεινα ανάπηρος ζητάω συγγνώμη! Για να μη μου στείλει κι άλλο εξώδικο και δεν ξέρω αν μπορώ και να ανταπεξέλθω»