E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κατερίνα Καινούργιου: Είχαμε πάει με τον Κοκλώνη να βρούμε κάποιον που με ενδιέφερε και ήταν με άλλη

«Έφαγα χυλόπιτα»

Δημοσίευση 30/9/2022 | 18:32

Κατερίνα Καινούργιου: Είχαμε πάει με τον Κοκλώνη να βρούμε κάποιον που με ενδιέφερε και ήταν με άλλη

Σε μια ιδιαίτερη αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή και τη φιλία της με τον Νίκο Κοκλώνη προχώρησε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ειδικότερα, με αφορμή συνέντευξη του παρουσιαστή, στην οποία μίλησε για τη σχέση του με την Κατερίνα Καινούργιου και το πόσο μοιάζουν στα προσωπικά τους, η δημοσιογράφος περιέγραψε ένα σκηνικό, ενδεικτικό της σχέσης τους.

Η Κατερίνα Καινούργιου, όπως είπε, είχε μάθει ότι ένας άνδρας για τον οποίο ενδιαφερόταν είχε πάει σε ένα μαγαζί με άλλη γυναίκα, εκείνη το έμαθε και ζήτησε από τον Νίκο Κοκλώνη να πάνε κι αυτοί εκεί.

«Ήμασταν με τον Νίκο για φαγητό οι δυο μας και μαθαίνω εγώ ότι ένας που με ενδιέφερε πριν λίγο καιρό ήταν κάπου με άλλη. Και του ζήτησα ως χάρη να πάμε εκεί. Μου λέει “δεν υπάρχει περίπτωση θα γίνουμε ρεζίλι”. Τον παρακάλεσα και μου είπε “πάμε να δούμε τι θα καταλάβεις”. Πάμε καθόμαστε τυχαία και του λέω “άνοιξε μπουκάλια να φανεί ότι κάνουμε χαμό”. Είμαι πολύ drama queen και το ζω σε υπερβολικό βαθμό. Έφαγα χυλόπιτα» αποκάλυψε γελώντας η Κατερίνα Καινούργιου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οδηγός μηχανής «σόκαρε» το κέντρο της Αθήνας με το ασυνήθιστο «αξεσουάρ» του;

E-Daily 3.Left 18.07.2026
Χιλιάδες προβολές συγκέντρωσε το βίντεο που καταγράφει έναν μοτοσικλετιστή να κυκλοφορεί στην Αθήνα με ένα τεράστιο φίδι τυλιγμένο στον λαιμό του.

Ποια ήταν η «κυρία με τα περιστέρια» του Home Alone 2 και τι αποκάλυψε για την υγεία της λίγο πριν φύγει

E-Daily 3.Left 18.07.2026
Η βραβευμένη με Όσκαρ Ιρλανδή ηθοποιός Brenda Fricker έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών, αφήνοντας πίσω της μια σπουδαία κινηματογραφική κληρονομιά.

Γιώργος Ελεύθερας: Νέα συγκινητική ανάρτηση στη μνήμη του Λορέντζο Καριέρε

E-Daily 3.Left 18.07.2026
Ο Γιώργος Ελεύθερας αφιέρωσε μια συγκινητική ανάρτηση στον αγαπημένο του φίλο Λορέντζο Καριέρε

5 συγκλονιστικές διασώσεις που κόβουν την ανάσα – Δείτε τα βίντεο

Παράξενα Χτες
Από έναν σέρφερ που έμεινε 20 ώρες στη θάλασσα μέχρι παγιδευμένα δελφίνια, έναν λύκο και ένα αρνί, πέντε δραματικές επιχειρήσεις διάσωσης καταγράφηκαν σε βίντεο.

Ποια είναι η Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος που άφησε τον Αντετοκούνμπο να μιλήσει ελληνικά στη συνέντευξη Τύπου

E-Daily 3.Left Χτες
Η Trish Christakis του NBC 6 έκανε ερώτηση στα ελληνικά στην παρουσίαση του Greek Freak από τους Μαϊάμι Χιτ, με τον Γιάννη να αστειεύεται πως «της είπε ότι δεν τη συμπαθεί».

Παραμυθένιος γάμος για την ομογενή και συνεργάτιδα του Τραμπ, Αλεξάνδρα Βελέτση, στη Μύκονο

E-Daily 3.Left Χτες
Η Αλεξάνδρα Βελέτση, διευθύντρια του Γραφείου Επισκεπτών του Λευκού Οίκου, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο «νησί των ανέμων» με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Γιώργος Ελεύθερας: Τι έγραψε για τον Λορέντζο Καριέρε που συγκλόνισε το διαδίκτυο

E-Daily 3.Left Χτες
Ο μουσικός αποχαιρέτησε τον παλιό του φίλο και συνεργάτη με συγκινητικές αναρτήσεις στα social media.

Πέθανε η μητέρα της Κρις Τζένερ

E-Daily 3.Left Χτες
Η Κρις Τζένερ ανακοίνωσε τον θάνατο της 91χρονης μητέρας της, Μέρι Τζο Σάνον, με συγκινητική ανάρτηση στα social media.

Σάκης Κατσούλης: Τι συνέβη με την πεθερά του και γιατί βρέθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας

E-Daily 3.Left Χτες
Ο νικητής του Survivor συνόδεψε τη μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη σε εξετάσεις

Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε τις νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της οικογένειάς της στην Πάρο

E-Daily 3.Left Χτες
Η παρουσιάστρια απολαμβάνει το πρώτο της οικογενειακό καλοκαίρι στην Πάρο μαζί με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και τη μικρή Ξένια.

Η Ιωάννα Τούνη στο Μπαλί: Δείτε τις πόζες της μέσα σε καταπράσινο τοπίο

Social Χτες
Η Instagrammer συνεχίζει να μοιράζεται εικόνες από το πρόσφατο ταξίδι της στο Μπαλί, με φόντο εντυπωσιακό κατάφυτο τοπίο.

H πρώτη ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη μετά το νέο της συμβόλαιο

E-Daily 3.Left Χτες
Η έμπειρη δημοσιογράφος αποχαιρετά τον ΣΚΑΪ και ανακοινώνει επίσημα την ένταξή της στην οικογένεια του ΑΝΤ1 με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media.