E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σοκάρει η «Αρια Σταρκ» του Game of Thrones

«Ο πατέρας μου με κακοποιούσε από τα 8 μου»

Δημοσίευση 28/9/2022 | 16:08

Σοκάρει η «Αρια Σταρκ» του Game of Thrones

Σε πρόσφατη εμφάνισή της στο podcast «Diary of a CEO», η Γουίλιαμς μίλησε για τη ζωή της πριν γίνει παγκοσμίως γνωστή από το Game of Thrones και για το πώς το τραύμα που υπέστη σε νεαρή ηλικία συνέβαλε στους συνεχείς αγώνες της για την ψυχική υγεία.

«Εγώ, ως μικρό παιδί πριν από την ηλικία των 8 ετών, είχα μια αρκετά τραυματική σχέση με τον πατέρα μου», είπε στον οικοδεσπότη Στίβεν Μπάρτελ. «Και πραγματικά δεν θέλω να το αναλύσω πολύ γιατί επηρεάζει τα αδέλφια μου και όλη μου την οικογένεια, αλλά αυτό πραγματικά κάπελωσε μεγάλο μέρος της παιδικής μου ηλικίας».

Η 25χρονη σημείωσε ότι οι εμπειρίες της μεγαλώνοντας την απομάκρυναν από τα άλλα παιδιά της ηλικίας της.

«Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, πραγματικά πάλευα με τον ύπνο και νομίζω ότι πολλά από τα τραυματικά πράγματα που συνέβαιναν δεν συνειδητοποιούσα ότι ήταν λάθος» δήλωσε. «Αλλά ήξερα ότι κοίταζα γύρω μου τα άλλα παιδιά και έλεγα «γιατί δεν φαίνεται να καταλαβαίνουν αυτόν τον πόνο ή τον τρόμο ή τον φόβο; … Πού είναι η χαρά, πότε θα έρθει για μένα;»».

Η μητέρα της δραπέτευσε από τον πατέρα της όταν η ηθοποιός ήταν περίπου 4 μηνών.

Μόλις στα 8 της χρόνια η Γουίλιαμς άρχισε να καταλαβαίνει το μέγεθος της τοξικότητας στη σχέση της με τον πατέρα της.

Θυμήθηκε ότι δυσκολευόταν στο σχολείο και ότι μια μέρα την πήρε στην άκρη μια δασκάλα για κάποιες ερωτήσεις.

«Με ρώταγε αν όλα είναι καλά, τι έχω, γιατί είμαι τόσο τρομαγμένη, αν έχω φάει πρωινό. Της είπα ότι δεν είχα φάει γιατί δεν είχαμε πρωινό. Με ρώτησε αν συνήθως τρώμε πρωινό, έκανε τόσες πολλές ερωτήσεις. Έκανε τις σωστές ερωτήσεις».

Μετά από αυτό το περιστατικό η Γουίλιαμς λέει ότι «όλες οι πόρτες άνοιξαν ξαφνικά και όλα αυτά τα πράγματα που βίωνα βγήκαν στην επιφάνεια». Πρόσθεσε ότι δίσταζε να αποδεχτεί τις αλήθειες της κατάστασής της: «Ήθελα ακόμα να παλέψω και να πω ότι αυτά τα πράγματα δεν είναι λάθος, απλά προσπαθείτε να με πάρετε μακριά από τον πατέρα μου».

«Το καταλαβαίνω» πρόσθεσε «είχα μανία εναντίον της μητέρας μου. Οπότε το πάλευα πραγματικά στην αρχή, αλλά ουσιαστικά όλος μου ο κόσμος αναποδογύρισε. Και παρόλο που όλα αυτά τα πράγματα που ένιωθα, που χαιρόμουν πραγματικά που δεν χρειαζόταν να βλέπω πια τον πατέρα μου, εξακολουθούσα να είμαι ενάντια σε όλα όσα ήξερα ότι είναι αλήθεια».

Η Γουίλιαμς δήλωσε ότι είναι ευτυχής που δεν χρειάζεται να έχει πια να αντιμετωπίζει τον πατέρα της και ότι έχει αρχίσει να συμβιβάζεται με το πώς να επεξεργάζεται το παρελθόν της.

«Δεν φταίω εγώ που συνέβησαν αυτά τα άσχημα πράγματα όταν ήμουν παιδί», είπε. «Ένιωθα ότι υπήρχε κάτι εγγενώς κακό σε μένα επειδή έκανα πολλά πράγματα λάθος συνεχώς, γι’ αυτό με κακομεταχειρίζονταν…».

Αν και η Γουίλιαμς δεν επεκτάθηκε περισσότερο σε συγκεκριμένα περιστατικά με τον πατέρα της, είπε ότι επανεξετάζοντας τη σχέση της μαζί του πιάνει τον εαυτό της να προσπαθεί περισσότερο να καταλάβει τις εσωτερικές λειτουργίες της διαδικασίας σκέψης του.

«Τι θα μπορούσε να τον κάνει να κακομεταχειρίζεται τα ίδια του τα παιδιά; Τι του συνέβη όταν ήταν παιδί; Έτσι αισθάνομαι γι’ αυτόν τώρα. Θα μπορούσε να γίνει ένα συναρπαστικό ντοκιμαντέρ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ινδός ασκητής δεν έχει καθίσει… ούτε λεπτό εδώ και 5 χρόνια – Μαύρισαν και πρήστηκαν τα πόδια του

E-Daily 3.Left 15.06.2026
Ακραίος όρκος πίστης: Ινδουιστής ασκητής ζει όρθιος εδώ και πέντε χρόνια, με τα πόδια του να έχουν πρηστεί και μαυρίσει από τη συνεχή καταπόνηση

Δωροθέα Μερκούρη: Τα πάω καλά γιατί είμαι μόνη μου και γιατί δεν έχω κάποιον να με ζαλίζει πρωί πρωί

Media 15.06.2026
Το πρώην μοντέλο μίλησε για τη σχέση που έχει με τον χρόνο και απάντησε για το ενδεχόμενο ενός ακόμη γάμου

Κατερίνα Καινούργιου: «Μεγάλα ονόματα της τηλεόρασης δεν θα ανανεώσουν, θα αφανιστεί η δουλειά μας»

E-Daily 3.Left 15.06.2026
Τοποθέτηση για τις ραγδαίες μειώσεις στους προϋπολογισμούς των τηλεοπτικών εκπομπών έκανε η Κατερίνα Καινούργιου

Φαίη Σκορδά: Αποκάλυψε στον «αέρα» του Buongiorno πότε θα γίνει ο γάμος της

E-Daily 3.Left 15.06.2026
Η Φαίη Σκορδά σήμερα, 15 Ιουνίου στο τέλος της εκπομπής Buongiorno του MEGA ξάφνιασε τους συνεργάτες της και απάντησε για τον γάμο της

Shaya: Μου κόστισε όταν διαλύθηκαν οι «Hi 5», ήταν καταπληκτικά τραγούδια και είχαν νόημα

E-Daily 3.Left 15.06.2026
«Μου λείπανε οι άλλες τέσσερις κοπέλες γύρω μου» συμπλήρωσε η Shaya

Επέστρεψε στο Happy Day η Τίνα Μεσσαροπούλου: «Ο Γιώργος Μυλωνάκης είναι όρθιος»

E-Daily 3.Left 15.06.2026
«Είναι μέρα χαράς σήμερα και είπα δεν θα κλάψω, αλλά με το που μπήκα μου καρφώθηκε η ημέρα που έφυγα σφαίρα από αυτή την καρέκλα»

Αλέξης Γεωργούλης: Αυτός είναι ο λόγος που δεν πήγε στον γάμο της Δανάης Μπάρκα και του Φάνη Μπότση

E-Daily 3.Left 15.06.2026
Αυτός είναι ο λόγος που ο Αλέξης Γεωργούλης δεν πήγε στον γάμο της Δανάης Μπάρκα και του Φάνη Μπότση. Τι είπε στην κάμερα;

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παρενέβη στον Γιώργο Λιάγκα: «Δε σταματάς να βοηθήσεις άλλες εκπομπές ούτε με μία δήλωση

E-Daily 3.Left 15.06.2026
«Έχω δώσει φέτος έξι δηλώσεις στην εκπομπή σου, έχεις κάνει 2 συνδέσεις με το ραδιόφωνο και δε σταματάς να βοηθήσεις άλλες τηλεοπτικές εκπομπές ούτε με μία δήλωση».

YFSF: Νικητής ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας ως Μητροπάνος

E-Daily 3.Left 15.06.2026
Η έκπληξη του Μιχάλη Ρέππα και η εμφάνιση του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ξάνθη: Γαμπρός κόλλησε στο ασανσέρ με πέντε φίλους του πηγαίνοντας στην εκκλησία, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 15.06.2026
Έξι άτομα μπήκαν σε ένα ασανσέρ με αποτέλεσμα να... μείνουν - Φώναξαν την πυροσβεστική να τους απεγκλωβίσει

Η Μπιάνκα Σενσόρι πήγε σχεδόν γuμνή σε συναυλία του Κάνιε Γουέστ

E-Daily 3.Left 15.06.2026
Κάποια στιγμή, μάλιστα, γύρισε πλάτη στις φωτογραφικές μηχανές για να δουν όλοι και την πίσω πλευρά