E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

30χρονη φοιτήτρια κατηγορείται ότι ανάγκασε άντρα να κάνει σeξ μαζί της

«Ήταν μεγαλύτερη και πιο δυνατή» από το θύμα

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 28/9/2022 | 11:40

30χρονη φοιτήτρια κατηγορείται ότι ανάγκασε άντρα να κάνει σeξ μαζί της

Εμφανίστηκε στο δικαστήριο με την κατηγορία ότι ανάγκασε έναν άντρα να κάνει σeξ μαζί της. Ο λόγος για την φοιτήτρια Imogen Brooke, η οποία όπως λέει το υποτιθέμενο θύμα της, ήταν «πολύ μεγαλύτερη και πιο δυνατή» και τον έβαλε κάτω μη δεχόμενη το όχι σαν απάντηση.

Η 30χρονη ήταν πολύ μεθυσμένη και φέρεται να καβάλησε τον άνδρα, ο οποίος προσπαθούσε μάταια να το αποφύγει όλο αυτό. 15 λεπτά αργότερα τον άφησε και πήγε για ύπνο, με τον κακοποιημένο άνδρα να παραμένει στο κρεβάτι.

Ο εισαγγελέας Ρόμπερτ Μπράιαν είπε: «Τον τράβηξε προς το μέρος της και είπε “καλά, μπορεί να λες όχι, αλλά ο π@@@ σου λέει ναι“. Ανέβηκε από πάνω του και του κατέβασε το μποξεράκι» είπε.

Ο άντρας είπε στους ανακριτές της αστυνομίας ότι είναι πολύ μεγαλύτερη και πιο δυνατή από αυτόν και δεν μπορούσε να την κουνήσει. «Ήθελα να σταματήσει» ισχυρίστηκε. «Σκέφτηκε ότι το να πει όχι θα ήταν αρκετό. Τελικά τελείωσε και απλά γύρισε και πήγε για ύπνο».

Από την πλευρά της η Brooke αρνείται την κατηγορία ότι προκάλεσε ένα άτομο σε σeξουαλική δραστηριότητα χωρίς τη συγκατάθεσή του. Αυτό διαφέρει από την κατηγορία του βιασμού, για την οποία ο νομικός ορισμός είναι όταν ένα άτομο εισχωρεί σκόπιμα στον κόλπο, τον πρωκτό ή το στόμα του άλλου με πέος, χωρίς τη συγκατάθεση του άλλου. Οι ένορκοι είπαν πώς ήταν μια «λανθασμένη αντίληψη» ότι τα θύματα σeξουαλικών αδικημάτων είναι πάντα γυναίκες.

Ο εισαγγελέας Ρόμπερτ Μπράιαν είπε στο δικαστήριο: «Η Imogen Brooke προκάλεσε τον καταγγέλλοντα να συμμετάσχει σε σeξουαλική δραστηριότητα… όταν εκείνος δεν συναίνεσε η γυναίκα δεν το πίστευε. «Στη δημόσια εικόνα, ένας σeξουαλικός δράστης είναι άνδρας και το θύμα μιας σeξουαλικής επίθεσης είναι γυναίκα. Αυτή είναι μια λανθασμένη αντίληψη. Οι παρανοήσεις είναι ακριβώς αυτό – είναι λανθασμένες απόψεις.

«Αυτό το δικαστήριο, σε εύθετο χρόνο, μπορεί να χρησιμοποιήσει μια διαφορετική λέξη, αυτή η λέξη είναι στερεότυπο. Μια ευρέως διαδεδομένη αλλά σταθερή και υπεραπλουστευμένη εικόνα ή ιδέα ενός συγκεκριμένου τύπου ατόμου ή πράγματος.

«Το ότι διεγείρεσαι σωματικά δεν σημαίνει ότι το θέλεις»

Ο Εισαγγελέας σε σχέση με σeξουαλικά θέματα ανέφερε ένα παράδειγμα για να αποδείξει ότι ο βιασμός δεν έχει να κάνει με την πρόκληση από όποιον και αν προέρχεται. Συγκεκριμένα είπε: «η κοντή φούστα που φοράει μια γυναίκα, είναι δίκαιο να πούμε ότι προκαλεί; ή βιασμός είναι μόνο αν η γυναίκα είναι καλυμμένη με μώλωπες;. Ένας άνδρας με πέος σε στύση – την πρωινή στuση, συμβαίνει επειδή οι άνδρες διεγείρονται σeξουαλικά;» διερωτήθηκε.

«Τα στερεότυπα δεν έχουν θέση στο ποινικό δικαστήριο. Αυτή η υπόθεση πρέπει να εκδικαστεί βάσει ποινικών αποδεικτικών στοιχείων και όχι βάσει στερεοτύπων» τόνισε. «Η σωματική διέγερση είναι εντελώς ξεχωριστή από τη συναίνεση. Τα δύο μπορεί να συνυπάρξουν, αλλά μπορεί και όχι» σημείωσε ο Εισαγγελέας.

Το δικαστήριο άκουσε ότι οι δυο τους είχαν συναντηθεί σε έναν διαδικτυακό ιστότοπο γνωριμιών και ότι η Brook ήταν «πολύ μεγαλύτερη και πιο δυνατή» από το υποτιθέμενο θύμα της. Στους ενόρκους είπαν ότι η υποτιθέμενη επίθεση συνέβη στο σπίτι της στο Σαουθάμπτον, στο Χαντς. Ο Μπράιαν συνέχισε: «Μετά από μερικά ποτά πήγαν για ύπνο, όπου αυτό που ήθελε ήταν να κοιμηθεί. Η φοιτήτρια ήθελε να κάνει σeξ και του τραβούσε το χέρι και την πλάτη του».

Στην αστυνομία ο άντρας είπε ότι είχε στuση, αλλά δεν ήθελε να έχει.

«Ήταν από πάνω του και τον καβάλησε ακουμπώντας στους ώμους του. Δεν τελείωσε με την εκσπερμάτισή του, αλλά όταν έχασε την στύση του και εκείνη τον παράτησε» είπε και πρόσθεσε «ένιωθε ξαναμμένη και ήθελε να κάνει σeξ. Όταν έκανε ό,τι έκανε, είπε ότι απλώς τα παράτησε καθώς δεν ήθελε να τον ακούσει».

Ο Μπράιαν είπε στο δικαστήριο ότι η 30χρονη αρνήθηκε την κατηγορία καθώς «έχει συνείδηση ​​του βάρους της». Επίσης, δεν θυμάται να συνέβη το περιστατικό.

Ο Δικαστής πρόσθεσε: «Η συγκατάθεση εμφανίζεται στην κατηγορία, καθώς το “θύμα” ήταν κατηγορηματικός ότι όχι μόνο είχε σeξουαλική δραστηριότητα χωρίς τη συγκατάθεσή του, αλλά είναι κατηγορηματικός ότι ήταν από πάνω κατά τη διάρκεια της πράξης. «Η Brook ισχυρίζεται ότι δεν θα μπορούσε και δεν συνέβη. «Με τη σeξουαλική τοποθέτηση στο προσκήνιο του μυαλού σας, εάν τα έχει επινοήσει όλα αυτά – γιατί ένας άντρας να κάνει έναν ισχυρισμό που γνωρίζει ότι θα ήταν απίθανος όπως η μοναδική θέση που ήξερε ότι δεν θα χρησιμοποιούσαν;» Ο κ. Bryan περιέγραψε τον καταγγέλλοντα ως «μη επιτηδευμένο» και «αφελή» σε σeξουαλικά θέματα, προτού η συνέντευξή του με την αστυνομία φτάσει στο Δικαστήριο. Σε αυτό είπε πως: «Ήταν πολύ μεθυσμένη και έλεγε ότι είχε διάθεση. Ήταν αναμμένη και ήθελε να [κάνει σeξ] και επειδή δεν ήθελα εκείνη συνέχισε να μου τραβάει το χέρι. «Είναι πολύ μεγαλύτερη και πιο δυνατή από εμένα και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα γι’ αυτό. «Δεν μπορώ να την κουνηθώ όταν είναι από πάνω γιατί είναι πολύ πιο βαριά από εμένα. Έχει περίπου το διπλάσιο βάρος του σώματός μου – επομένως δεν μπορούσα να κουνηθώ. «Ήθελα να τελειώσει. Απλώς τα παράτησα γιατί δεν επρόκειτο να με ακούσει.

«Ένιωσα σαν να συνεχίστηκε για αιώνες, αλλά μάλλον όχι περισσότερο από 15 λεπτά. Ένιωσα ότι ήταν πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα – δεν τελειώνει ποτέ. «Ένιωσα παραβιασμένος. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι συνέβη. Την επόμενη μέρα δεν θυμόταν τι είχε συμβεί. Παρατήρησε ότι ήμουν απόμακρος μαζί της, αλλά δεν ήξερε γιατί. Με έκανε να λυπάμαι που το άφησα να συμβεί με αυτόν τον τρόπο» σημείωσε. Η φοιτήτρια αρνείται την κατηγορία ότι προκάλεσε ένα άτομο σε σeξουαλική δραστηριότητα χωρίς τη συγκατάθεσή του.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ηλίας Μαμαλάκης: «Η Βέφα Αλεξιάδου έχει περάσει τα 80, τι να προσφέρει στην πολιτική;»

TV Buzz 23.04.2024
«Λυπάμαι που το έμαθα αυτό. Στην ηλικία της και με το κόμμα που διάλεξε, δεν έπρεπε», είπε ο Ηλίας Μαμαλάκης

Ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Tabloid 23.04.2024
Ανταποκρίνεται ο τραγουδιστής στα πρώτα ερεθίσματα

Μαρία Σολωμού: «Δε θα πάω ποτέ να κάνω σχέση με τον πρώην κάποιας γνωστής μου, είναι φτηνό»

Tabloid 23.04.2024
«Το θεωρώ σκα…νιο φέρσιμο, σε όποια περίπτωση», τόνισε η ηθοποιός

«Ο πρώην μου ξύρισε το κεφάλι του και προσποιήθηκε ότι έχει καρκίνο για να με απατήσει»

Tabloid 23.04.2024
Όσα αποκάλυψε διάσημη πoρνοσταρ για τον πρώην της

Η μεγάλη επιστροφή της Celine Dion

Tabloid 23.04.2024
Ποζάρει στο εξώφυλλο της γαλλικής Vogue και δηλώνει «δεν έχω νικήσει την ασθένεια»

Ελον Μασκ: Ενθουσιάστηκε με την Ελένη Τσολάκη και την πρόγνωση του καιρού

Tabloid 23.04.2024
«Υπέροχος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»

Σελίν Ντιόν: Επέστρεψε στη σόουμπιζ με μια αποκαλυπτική φωτογράφιση

Tabloid 23.04.2024
Η τραγουδίστρια μίλησε για τη μάχη της με το σύνδρομο του δυσκίνητου ανθρώπου και αποκάλυψε αν θα ανέβει ξανά στη σκηνή

Κοραλία Καράντη: «Στα 64 μου με φλερτάρουν νέοι άντρες στην ηλικία του γιου μου»

Tabloid 23.04.2024
Βλέπω στο βλέμμα τους κάτι που είναι απόλυτα διαθέσιμο και βαθύ και τρομάζω, ανέφερε η ηθοποιός

Κέιτ Μπέκινσεϊλ: Πόζαρε με μαύρα εσώρουχα και ψηλοτάκουνα

Tabloid 23.04.2024
Λίγες ημέρες αφότου βγήκε από το νοσοκομείο

Όταν βγήκε αυτή τη φωτογραφία, η Olivia Newton John δεν ήξερε πως ο άντρας της την απατούσε με τη babysitter

Celebrity Stories 23.04.2024
Μια ιστορία που είχε μονοπωλήσει τα πρωτοσέλιδα