E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αγρια κόντρα μεταξύ παρουσιαστών

Τι συνέβη μεταξύ τους;

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 28/9/2022 | 11:20

Αγρια κόντρα μεταξύ παρουσιαστών
Photo by Erik Mclean on Unsplash

Τα πάνω κάτω έχουν έρθει στην τηλεθέαση της πρωινής ζώνης. Μετά την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό, τα νούμερα της εκπομπής φαίνεται πως έχουν ανέβει, με την Φαίη Σκορδά στον ΣΚΑΙ να την έχει "λούσει κρύος ιδρώτας", αφού νιώθει την... ανάσα του Γιώργου Λιάγκα στο σβέρκο της.

Μπορεί τις πρώτες ημέρες να τον περνούσε αρκετά, ωστόσο, πλέον δίνουν μάχες σώμα με σώμα για το ποιος θα βγει πάνω από τον άλλον...

Η τηλεθέαση Λιάγκα - Σκορδά

Μπορεί η Κατερίνα Καινούργιου να βγήκε πανηγυρικά πρώτη με 14,1% το πρωί της Τρίτης 27/9, ωστόσο, ο Γιώργος Λιάγκας με το Πρωινό του ΑΝΤ1 βγήκαν δεύτεροι, με την Φαίη Σκορδά να δίνει "μάχη" να έρθει τρίτη και να την χάνει από την Δανάη Μπάρκα και την εκπομπή Πάμε Δανάη στο MEGA.

Πρωινή ζώνη

MEGA: Πάμε Δανάη 11,9
OPEN: Ποιος είναι πρωινιάτικα 3,2
STAR: BreakFast@Star 8,1
ALPHA: Super Κατερίνα 14,1
ΑΝΤ1: Το Πρωινό 13,4
ΣΚΑΙ: Πρωινό μας 10,4


Τα τέταρτα του Πρωινού
7.2
10.9
12.2
18.2
19.8
21.2
17.3
17.6
12.6
12.1
11.4
7.2
7.1


Τα τέταρτα του Πρωινού μας

13.8
10.3
10.4
6.9
11.0
10.8
12.0
10.4
11.5
7.1


Το τηλεφώνημα του Λιάγκα στην Σκορδά αφού έβγαλε ο ΑΝΤ1 την ανακοίνωση για την Νομικού

Μπορεί πλέον καθημερινά να παίζει ο ένας απέναντι από τον άλλον και να γίνεται σφαγή με τα ποσοστά τηλεθέασης (δείτε εδώ ποιος κέρδισε στις 26/9) ωστόσο οι δυο τους, όπως σας έχουμε γράψει στο παρελθόν, διατηρούν πολύ καλές φιλικές σχέσεις. Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά μοιράστηκαν πολλά χρόνια, πολλές εμπειρίες και το πιο σημαντικό έχουν μαζί δυο παιδιά.

Το μεταξύ τους έχουν βρει και το ελέγχουν πολύ καλά. Ξέρουν, πλέον, τα όρια στην σχέση τους και οι δυο είναι πολύ υποστηρικτικοί ο ένας για τον άλλον. Όπως ο Λιάγκας συμβούλευσε την Φαίη - γιατί του το ζήτησε - πριν πάρει την απόφαση να μετακομίσει από τον ΑΝΤ1 στον ΣΚΑΙ, έτσι και η Φαίη είπε την γνώμη της στον Λιάγκα όταν εκείνος έπρεπε να διαχειριστεί το περιστατικό με την Δούκισσα Νομικού.


Μπορεί παντού να λέγεται και να γράφεται ότι ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος για την Δούκισσα - αυτές οι 20 μέρες που έμεινε στο Πρωινό - αλλά κανείς δεν έχει πει πόσο δύσκολα πέρασε και ο Λιάγκας, γιατί πέρασε.

Το έβλεπε από την αρχή ότι δεν υπάρχει connection, αυτή η σύνδεση που λέμε μεταξύ των συνεργατών και λόγω εμπειρίας ήξερε πως δεν θα καταλήξει καλά, αλλά παρ' όλα αυτά επειδή δεν αποφασίζει πλήρως αυτός, είπε να το τολμήσει κι ότι βγει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γιώργος Ελεύθερας: Τι έγραψε για τον Λορέντζο Καριέρε που συγκλόνισε το διαδίκτυο

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Ο μουσικός αποχαιρέτησε τον παλιό του φίλο και συνεργάτη με συγκινητικές αναρτήσεις στα social media.

Πέθανε η μητέρα της Κρις Τζένερ

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η Κρις Τζένερ ανακοίνωσε τον θάνατο της 91χρονης μητέρας της, Μέρι Τζο Σάνον, με συγκινητική ανάρτηση στα social media.

Σάκης Κατσούλης: Τι συνέβη με την πεθερά του και γιατί βρέθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Ο νικητής του Survivor συνόδεψε τη μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη σε εξετάσεις

Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε τις νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της οικογένειάς της στην Πάρο

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η παρουσιάστρια απολαμβάνει το πρώτο της οικογενειακό καλοκαίρι στην Πάρο μαζί με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και τη μικρή Ξένια.

Η Ιωάννα Τούνη στο Μπαλί: Δείτε τις πόζες της μέσα σε καταπράσινο τοπίο

Social 17.07.2026
Η Instagrammer συνεχίζει να μοιράζεται εικόνες από το πρόσφατο ταξίδι της στο Μπαλί, με φόντο εντυπωσιακό κατάφυτο τοπίο.

H πρώτη ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη μετά το νέο της συμβόλαιο

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η έμπειρη δημοσιογράφος αποχαιρετά τον ΣΚΑΪ και ανακοινώνει επίσημα την ένταξή της στην οικογένεια του ΑΝΤ1 με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media.

Μάρω Κοντού: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στην σπουδαία ηθοποιό

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Που και πότε θα γίνει η κηδεία

Ο Νικήτας Κακλαμάνης έκανε πράξη την τελευταία επιθυμία της Μάρως Κοντού: «Ένα ποτήρι ουίσκι και ένα τσιγάρο…»

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η σχέση της Μάρως Κοντού με τον Νικήτα Κακλαμάνη ξεπερνούσε τα όρια της πολιτικής

Η τραγωδία της Gene Tierney που μετατράπηκε σε διάσημο αστυνομικό μυθιστόρημα

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η αληθινή ιστορία πίσω από τον «Σπασμένο καθρέφτη» της Agatha Christie

Έλενα Κατραβά: Η γυναίκα που στάθηκε «βράχος» δίπλα στον Λορέντζο Καριέρε ως το τέλος

E-Daily 3.Left Χτες
Σύζυγος και αδιάκοπη συμπαραστάτης του Λορέντζου Καριέρε, η Έλενα Κατραβά υπήρξε ο άνθρωπος που δεν έλειψε ποτέ από κάθε κρίσιμη στιγμή της ζωής του.Μακριά από τα φώτα, επέλεξε να οικοδομήσουν μαζί μια οικογένεια, κρατώντας ζηλότυπα προστατευμένη την ιδιωτική τους ζωή.

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Φωτογραφίες από τις Μαλδίβες και η ανάρτηση που συγκίνησε – «Δεν μου λείπει απολύτως τίποτα»

E-Daily 3.Left Χτες
«Ένα ηλιοβασίλεμα, μια απέραντη γαλήνη και δίπλα μου ο άνθρωπος που αγαπώ», έγραψε στην ανάρτησή της