E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αγρια κόντρα μεταξύ παρουσιαστών

Τι συνέβη μεταξύ τους;

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 28/9/2022 | 11:20

Αγρια κόντρα μεταξύ παρουσιαστών
Photo by Erik Mclean on Unsplash

Τα πάνω κάτω έχουν έρθει στην τηλεθέαση της πρωινής ζώνης. Μετά την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό, τα νούμερα της εκπομπής φαίνεται πως έχουν ανέβει, με την Φαίη Σκορδά στον ΣΚΑΙ να την έχει "λούσει κρύος ιδρώτας", αφού νιώθει την... ανάσα του Γιώργου Λιάγκα στο σβέρκο της.

Μπορεί τις πρώτες ημέρες να τον περνούσε αρκετά, ωστόσο, πλέον δίνουν μάχες σώμα με σώμα για το ποιος θα βγει πάνω από τον άλλον...

Η τηλεθέαση Λιάγκα - Σκορδά

Μπορεί η Κατερίνα Καινούργιου να βγήκε πανηγυρικά πρώτη με 14,1% το πρωί της Τρίτης 27/9, ωστόσο, ο Γιώργος Λιάγκας με το Πρωινό του ΑΝΤ1 βγήκαν δεύτεροι, με την Φαίη Σκορδά να δίνει "μάχη" να έρθει τρίτη και να την χάνει από την Δανάη Μπάρκα και την εκπομπή Πάμε Δανάη στο MEGA.

Πρωινή ζώνη

MEGA: Πάμε Δανάη 11,9
OPEN: Ποιος είναι πρωινιάτικα 3,2
STAR: BreakFast@Star 8,1
ALPHA: Super Κατερίνα 14,1
ΑΝΤ1: Το Πρωινό 13,4
ΣΚΑΙ: Πρωινό μας 10,4


Τα τέταρτα του Πρωινού
7.2
10.9
12.2
18.2
19.8
21.2
17.3
17.6
12.6
12.1
11.4
7.2
7.1


Τα τέταρτα του Πρωινού μας

13.8
10.3
10.4
6.9
11.0
10.8
12.0
10.4
11.5
7.1


Το τηλεφώνημα του Λιάγκα στην Σκορδά αφού έβγαλε ο ΑΝΤ1 την ανακοίνωση για την Νομικού

Μπορεί πλέον καθημερινά να παίζει ο ένας απέναντι από τον άλλον και να γίνεται σφαγή με τα ποσοστά τηλεθέασης (δείτε εδώ ποιος κέρδισε στις 26/9) ωστόσο οι δυο τους, όπως σας έχουμε γράψει στο παρελθόν, διατηρούν πολύ καλές φιλικές σχέσεις. Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά μοιράστηκαν πολλά χρόνια, πολλές εμπειρίες και το πιο σημαντικό έχουν μαζί δυο παιδιά.

Το μεταξύ τους έχουν βρει και το ελέγχουν πολύ καλά. Ξέρουν, πλέον, τα όρια στην σχέση τους και οι δυο είναι πολύ υποστηρικτικοί ο ένας για τον άλλον. Όπως ο Λιάγκας συμβούλευσε την Φαίη - γιατί του το ζήτησε - πριν πάρει την απόφαση να μετακομίσει από τον ΑΝΤ1 στον ΣΚΑΙ, έτσι και η Φαίη είπε την γνώμη της στον Λιάγκα όταν εκείνος έπρεπε να διαχειριστεί το περιστατικό με την Δούκισσα Νομικού.


Μπορεί παντού να λέγεται και να γράφεται ότι ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος για την Δούκισσα - αυτές οι 20 μέρες που έμεινε στο Πρωινό - αλλά κανείς δεν έχει πει πόσο δύσκολα πέρασε και ο Λιάγκας, γιατί πέρασε.

Το έβλεπε από την αρχή ότι δεν υπάρχει connection, αυτή η σύνδεση που λέμε μεταξύ των συνεργατών και λόγω εμπειρίας ήξερε πως δεν θα καταλήξει καλά, αλλά παρ' όλα αυτά επειδή δεν αποφασίζει πλήρως αυτός, είπε να το τολμήσει κι ότι βγει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ιωάννα Τούνη: Η γιορτή μετά την καταδίκη ‑ H στήριξη του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Tabloid 02.04.2026
Οι πανηγυρισμοί, τα δάκρυα χαράς και η αποθέωση από χιλιάδες followers!

Η Lizzo έκανε πρώτη φορά σeξ στα 30 της: Περίμενε να κερδίσει το πρώτο της Grammy

Social Χτες
Η τραγουδίστρια δήλωσε πως έχασε την παρθενία της το 2020, μετά τη νίκη της στα μουσικά βραβεία

Μαρινέλλα: Οι παρουσίες στην ταφή και στο τραπέζι που έγινε σπίτι της – «Όλα ήταν όπως θα ήθελε»

Tabloid Χτες
Η Μαίρη Αυγερινοπούλου, στενή φίλη και συνεργάτιδα της Μαρινέλλας, αποκάλυψε όλα όσα συνέβησαν στο σπίτι μετά την ταφή της αξέχαστης ερμηνεύτριας

Viral βίντεο από την Κίνα: Κοριτσάκι «κρατά όμηρο» τον αδελφό της με πλαστικό όπλο για να πάρει καραμέλες

Social Χτες
Το βίντεο έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει συγκεντρώσει μεγάλο αριθμό σχολίων

Ιωάννα Τούνη: «Ζητώ δικαίωση, θέλω να λάμψει η αλήθεια»

Tabloid Χτες
«Είναι οξύμωρο που είναι Πρωταπριλιά η ημέρα της απόφασης, εύχομαι ότι δεν θα υπάρξουν ψέμματα», πρόσθεσε η γνωστή influencer

Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ: Φοράει μονοκίνι και αποκαλύπτει το μυστικό ομορφιάς της

Social Χτες
Το εφαρμόζει από τότε που θυμάται τον εαυτό της