E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Για να σώσει τη μικρή της επιχείρηση, πουλάει σέξι φωτογραφίες online

«Μπορεί να χάσω τα πάντα»

Δημοσίευση 28/9/2022 | 09:18

Για να σώσει τη μικρή της επιχείρηση, πουλάει σέξι φωτογραφίες online

Η ιδιοκτήτρια μιας παμπ στη Βρετανία αποφάσισε να τα πετάξει… όλα για χάρη της επιχείρησής της. Έτσι για να σώσει το μπαρ της, αποφάσισε να ξεκινήσει που πουλά σeξι φωτογραφίες της. Ελπίζει ότι έτσι θα μαζέψει αρκετά χρήματα για να μπορέσει να το κρατήσει ανοιχτό.

«Για να πω την αλήθεια, έχω υπάρξει πραγματικά καλή σε τρία πράγματα: Να βάζω μπίρες, να πίνω γρήγορα μπίρες και στα στήθη», έγραψε η 40χρονη Lauren Beers στον λογαριασμό της στην πλατφόρμα OnlyFans, στο πεδίο «Σχετικά με εμένα». Το username της στην ιστοσελίδα, η οποία είναι παγκοσμίως γνωστή για το πικάντικο περιεχόμενό της, είναι @Beers_Boobs89.

«Έτσι… σκέφτηκαν να συνδυάσω τα αγαπημένα πράγματα πολλών αντρών (και πολλών κοριτσιών)», πρόσθεσε.

Η μελαχρινή σεξοβόμβα, η οποία διατηρεί το μπαρ της επί οκτώ χρόνια, παραδέχτηκε το «θλιβερό γεγονός» ότι «μετά τα τελευταία δύο χρόνια, παρά το γεγονός ότι τώρα κάνω δύο δουλειές, μπορεί να τα χάσω όλα».

Είπε λοιπόν να δώσει μάχη και έβαλε τα σeξι εσώρουχά της, πήρε πόζες κατάλληλες και έβαλε συνδρομή 12,99 δολαρίων στη σελίδα της στο OnlyFans, ελπίζοντας στο έξτρα εισόδημα για να σωθεί η κατάσταση.

«Πολλές γυμνές μπίρες, βρεγμένα t-shirts, δράση στο τραπέζι του μπιλιάρδου και στο μπαρ… διάλεξε εσύ», προέτρεψε τους συνδρομητές, υποσχόμενη ερωtικές πόζες εμπνευσμένες από την παμπ.

Προσφέρει πάντως και συμφωνίες με έκπτωση, δίνοντας την ευκαιρία σε κάποιον να πληρώσει 31,18 δολάρια για συνδρομή τριών μηνών ή 58,46 για ένα «πακέτο» έξι μηνών, όπως σημειώνει η New York Post.

«Η συνδρομή σου μπορεί να σημαίνει την επιβίωση του Great British Boozer», σημειώνει και συνεχίζει: «Έλα. Είμαι επίσης πολύ αστεία».

Και το αποδεικνύει και μέσω της σελίδας της στο Instagram. Κάτω από μια τόπλες φωτογραφία, που προσφέρει θέα στα… οπίσθια κάλλη της, γράφει: «Όταν η ζωή σου δίνει λεμόνια… πάρε την τεκίλα και πιάσε το αλάτι».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χωρισμός βόμβα στην showbiz ‑ Τέλος μετά από 13 χρόνια σχέσης

E-Daily 3.Left 30.06.2026
Η σταρ των Friends χώρισε μετά από 13 χρόνια σχέσης

Η Emily Ratajkowski μίλησε για τον μεγαλύτερο φόβο κάθε γυναίκας και το internet πήρε φωτιά

E-Daily 3.Left 30.06.2026
«Ο λάθος άντρας μπορεί να σου αλλάξει όλη τη ζωή»: Η Emily Ratajkowski άνοιξε μια μεγάλη συζήτηση

Το βίντεο με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου να χαλαρώνει δίπλα σε πισίνα

E-Daily 3.Left Χτες
Δευτέρα με μυαλό στο Σαββατοκύριακο που πέρασε, γράφει η ηθοποιός και παρουσιάστρια

«Το σόι σου»: Πότε κλείνει η αυλαία για φέτος και τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο;

E-Daily 3.Left Χτες
Η αγαπημένη κωμωδία του ALPHA αποχαιρετά το κοινό με ένα επεισόδιο γεμάτο εκπλήξεις, ενώ έχει ήδη εξασφαλίσει τη συνέχειά της για τη νέα σεζόν.

Τιλάν Μπλοντό: Το «πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο» παντρεύτηκε

E-Daily 3.Left Χτες
Η 26χρονη Γαλλίδα και ο επί οκτώ χρόνια σύντροφός της και επιχειρηματίας Μπέντζαμιν Ατάλι αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης στο Παρίσι

Οι πόζες της Ευγενίας Σαμαρά με μαγιό σε πισίνα στην Πάρο, δείτε φωτογραφίες

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός βρέθηκε στο νησί των Κυκλάδων για την ανταλλαγή όρκων της Αθηνάς Οικονομάκου και του Μπρούνο Τσερέλα

«Γιατροί ή χασάπηδες;»: Ξέσπασε ο πατέρας της 35χρονης από τη Λιβαδειά που έχασε τη ζωή της λίγες μέρες μετά τη γέννηση του μωρού της

E-Daily 3.Left Χτες
«Μου φάγανε την κόρη μου. Θέλω να αποδοθούν ευθύνες» - ο συντετριμμένος πατέρας μιλά στην κάμερα

Οικονομάκου ‑ Τσερέλα: Τα πρώτα λόγια μετά το 3ημερο γλέντι στην Πάρο! Η αντίδραση της Αθηνάς στο «με το καλό να μεγαλώσετε την οικογένειά σας»

E-Daily 3.Left Χτες
Λίγες ημέρες μετά τον γάμο τους στην Αθήνα παρουσία περίπου 10 ατόμων, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα διοργάνωσαν

Αρναούτογλου: Οι σπαρακτικά δύσκολες τελευταίες ημέρες με την μαμά του

E-Daily 3.Left Χτες
Η μητέρα του Γρηγόρη Αρναούτογλου, Κική, έφυγε από τη ζωή τον Ιανουάριο του 2026, έπειτα από σοβαρά προβλήματα υγείας που