E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Χάος με τη Χρύσα Ρώπα στο Καλό Μεσημεράκι: «Αντε, άντε βλάκα! Ποιος το είπε αυτό»;

«Αποκλείεται να είμαστε αέρα. Εγώ αν ήμουν κανάλι θα είχα παίξει μαύρο εδώ και πέντε λεπτά», αναφώνησε ο Νίκος Μουτσινάς

Δημοσίευση 27/9/2022 | 18:59

Χάος με τη Χρύσα Ρώπα στο Καλό Μεσημεράκι: «Αντε, άντε βλάκα! Ποιος το είπε αυτό»;

Η Χρύσα Ρώπα βρέθηκε στο Καλό Μεσημεράκι και ο Νίκος Μουτσινάς κατάλαβε από το πρώτο δευτερόλεπτο ότι είχε να διαχειριστεί μια κατάσταση… εκτός προγράμματος. Η δημοφιλής και ταλαντούχα ηθοποιός προχώρησε σε ένα one woman show κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στην εκπομπή, εκτροχιάζοντας με μοναδικό τρόπο κάθε σχεδιασμό των συντελεστών.

Ο Νίκος Μουτσινάς ήρθε πολλές φορές σε απόγνωση κατά τη διάρκεια της συνάντησης αυτής. Η αστείρευτη Χρύσα Ρώπα άλλαζε… παράσταση κάθε ένα λεπτό.

«Μπορώ να φιλήσω τον Αντρέα; Έπρεπε να είμαι 55 χρόνια νεότερη», είπε αρχικά η ηθοποιός.

«Δεν μπορώ άλλο! Εγώ δεν μπορώ να μιλήσω με το κορίτσι αυτό. Δεν πρόλαβα να σου πω καλησπέρα, πότε να προλάβω να πω για το θέατρο Μουσούρη;», είπε λίγο αργότερα ο παρουσιαστής.

«Συντονιστείτε λίγο! Μπορεί να μου πεις τελειώσαμε, έχω δει που το κάνεις αυτό. Σε παρακαλώ!», είπε η Χρύσα Ρώπα. «Κλείστε το! Βάλτε Άγρια Γη!», είπε ο Νίκος Μουτσινάς, ενώ εκείνη φώναζε στους συνεργάτες: «Άντε άντε βλάκα! Ποιος το είπε αυτό»;

«Έχω άνθρωπο στον ΣΚΑΪ να το ξέρεις», είπε λίγο αργότερα η ηθοποιός στον Στέλιο Κλώνο.

«Αποκλείεται να είμαστε αέρα. Εγώ αν ήμουν κανάλι θα είχα παίξει μαύρο εδώ και πέντε λεπτά», αναφώνησε ο παρουσιαστής.

«Τα λιοντάρια ξέρεις πόσες φορές την ημέρα το κάνουν;», ήταν η επική ερώτηση της Χρύσας Ρώπα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Παραμυθένιος γάμος για την ομογενή και συνεργάτιδα του Τραμπ, Αλεξάνδρα Βελέτση, στη Μύκονο

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η Αλεξάνδρα Βελέτση, διευθύντρια του Γραφείου Επισκεπτών του Λευκού Οίκου, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο «νησί των ανέμων» με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Γιώργος Ελεύθερας: Τι έγραψε για τον Λορέντζο Καριέρε που συγκλόνισε το διαδίκτυο

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Ο μουσικός αποχαιρέτησε τον παλιό του φίλο και συνεργάτη με συγκινητικές αναρτήσεις στα social media.

Πέθανε η μητέρα της Κρις Τζένερ

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η Κρις Τζένερ ανακοίνωσε τον θάνατο της 91χρονης μητέρας της, Μέρι Τζο Σάνον, με συγκινητική ανάρτηση στα social media.

Σάκης Κατσούλης: Τι συνέβη με την πεθερά του και γιατί βρέθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Ο νικητής του Survivor συνόδεψε τη μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη σε εξετάσεις

Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε τις νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της οικογένειάς της στην Πάρο

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η παρουσιάστρια απολαμβάνει το πρώτο της οικογενειακό καλοκαίρι στην Πάρο μαζί με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και τη μικρή Ξένια.

Η Ιωάννα Τούνη στο Μπαλί: Δείτε τις πόζες της μέσα σε καταπράσινο τοπίο

Social 17.07.2026
Η Instagrammer συνεχίζει να μοιράζεται εικόνες από το πρόσφατο ταξίδι της στο Μπαλί, με φόντο εντυπωσιακό κατάφυτο τοπίο.

H πρώτη ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη μετά το νέο της συμβόλαιο

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η έμπειρη δημοσιογράφος αποχαιρετά τον ΣΚΑΪ και ανακοινώνει επίσημα την ένταξή της στην οικογένεια του ΑΝΤ1 με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media.

Μάρω Κοντού: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στην σπουδαία ηθοποιό

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Που και πότε θα γίνει η κηδεία

Ο Νικήτας Κακλαμάνης έκανε πράξη την τελευταία επιθυμία της Μάρως Κοντού: «Ένα ποτήρι ουίσκι και ένα τσιγάρο…»

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η σχέση της Μάρως Κοντού με τον Νικήτα Κακλαμάνη ξεπερνούσε τα όρια της πολιτικής

Η τραγωδία της Gene Tierney που μετατράπηκε σε διάσημο αστυνομικό μυθιστόρημα

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η αληθινή ιστορία πίσω από τον «Σπασμένο καθρέφτη» της Agatha Christie

Έλενα Κατραβά: Η γυναίκα που στάθηκε «βράχος» δίπλα στον Λορέντζο Καριέρε ως το τέλος

E-Daily 3.Left Χτες
Σύζυγος και αδιάκοπη συμπαραστάτης του Λορέντζου Καριέρε, η Έλενα Κατραβά υπήρξε ο άνθρωπος που δεν έλειψε ποτέ από κάθε κρίσιμη στιγμή της ζωής του.Μακριά από τα φώτα, επέλεξε να οικοδομήσουν μαζί μια οικογένεια, κρατώντας ζηλότυπα προστατευμένη την ιδιωτική τους ζωή.