E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νίκος Βέρτης: Προτιμώ να δουλεύω σε σουβλατζίδικο χωρίς μισθό, παρά να πάω στο Survivor

«Σιγά μην έτρωγα από τα σκουπίδια»

Δημοσίευση 26/9/2022 | 12:52

Νίκος Βέρτης: Προτιμώ να δουλεύω σε σουβλατζίδικο χωρίς μισθό, παρά να πάω στο Survivor

Ο Νίκος Βέρτης επισκέφτηκε το #PameParaliaProject για μία συνέντευξη στο «Πρωινό στο Κοσμοράδιο 95,1», και το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή Mega Καλημέρα. Ο τραγουδιστής απάντησε στο δίλημμα αν θα επέλεγε να δουλέψει σε σουβλατζίδικο ή να πάει στο Survivor, επιλέγοντας με χαρά το σουβλατζίδικο και μάλιστα χωρίς να πληρώνεται.

«Σαν το σουβλατζίδικο δεν έχει. Σιγά μην έτρωγα από τα σκουπίδια, μου έλεγαν τα παιδιά ότι έτρωγαν από τα σκουπίδια. Δεν είναι για μένα αυτά. Στο σουβλατζίδικο δεν έχει τέτοια», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά, με το πρόσφατο περιστατικό, με τον έλεγχο που έκανε η αστυνομία στο μαγαζί που εμφανίζεται και προκάλεσε τον εκνευρισμό του σημείωσε ο Βέρτης: «Υπήρχαν πολλές καταγγελίες στο μαγαζί απ’ ό,τι κατάλαβα. Ξέρουμε όλοι πολύ καλά την περιοχή, δεν είναι κατοικημένη. Το αεροδρόμιο έχει τα διπλάσια ντεσιμπέλ. Υπήρξε ένας έλεγχος από την αστυνομία, μπήκε μέσα στο μαγαζί, τον έκανε κανονικότατα και δεν βρήκε καμία παράβαση. Έφυγε. Μετά από λίγο ξαναγύρισε, ξαναέκανε έλεγχο, έφυγε κι ήταν όλα κανονικά. Ξαναγύρισε μετά από λίγο για τρίτη φορά και έκανε τον ίδιο έλεγχο. Όταν λοιπόν, σε ελέγχουν για το ίδιο πράγμα τόσες φορές, αρχίζεις να χάνεις την υπομονή σου» είπε ο τραγουδιστής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τούνη: Τον Φεβρουάριο η συνέχεια της δίκης ‑ Θα προβληθεί το επίδικο βίντεο ‑ «Θέλω να δοθεί ένα ξεκάθαρο μήνυμα»

Tabloid 23.01.2026
«Να μη βιώσει καμία γυναίκα ξανά κάτι τέτοιο», είπε η Ιωάννα Τούνη

Σοφία Βεργκάρα: «Έριξε» το Instagram με το αποκαλυπτικό βίντεο που δημοσίευσε

Tabloid 23.01.2026
Πλάνα την δείχνουν να ποζάρει είτε ημίγυμνη είτε γυμνή

Ιωάννα Τούνη: Με δάκρυα στα μάτια έξω από το δικαστήριο – «Σφίγγεται κάθε φορά η καρδιά μου, είναι πολύ ψυχοφθόρο»

Tabloid 23.01.2026
Η σημερινή ημέρα είναι μια πολύ κρίσιμη ημέρα αλλά και πολύ δύσκολη για την influencer,

MasterChef: Σάστισαν με την μεγάλη του αστοχία

TV Buzz 23.01.2026
`Eίναι ένα ατόπημα που δεν μπορεί να σε πάει στην επόμενη φάση`

Όταν το Χόλιγουντ πίστεψε ότι η Elizabeth Taylor... είχε πεθάνει

Celebrity Stories 23.01.2026
Η μέρα που η Κλεοπάτρα λίγο έλειψε να μείνει χωρίς βασίλισσα

Zούσαν κρυφό έρωτα στα γυρίσματα και μας τον έκρυβαν για χρόνια

Celebrity Stories 23.01.2026
Η σχέση που εξηγεί τη μαγική τους χημεία στην οθόνη

Ευθύμης Ζησάκης: Απαντά για το αν θα υπάρξει συνέχεια με τον Αρη και τη Μπέλα στο «Σόι σου»»

Tabloid Χτες
Μίλησε για όλα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ: Ξέσπασε σε κλάματα την ώρα της δίκης κατά της Daily Mail ‑ «Υπήρχαν μικρόφωνα … με άκουγαν»

Tabloid Χτες
Η 60χρονη Βρετανίδα ηθοποιός, είναι μεταξύ των επτά διασημοτήτων, που έχουν προσφύγει δικαστικά κατά της Associated Newspapers Ltd (ANL)

Ευθύμης Ζησάκης για το «Το Σόι σου»: Η σειρά έχει αυτή την επιτυχία λόγω των σχέσεών μας

Tabloid Χτες
Ο ηθοποιός είχε αποχωρήσει από το σίριαλ το 2018, αλλά επανήλθε