E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Καίτη Γκραμμά: Η πρώτη ελληνίδα trans που περπάτησε για τον οίκο Prada

Το διάσημο μοντέλο έκανε το όνειρό της πραγματικότητα

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 24/9/2022 | 11:50

Καίτη Γκραμμά: Η πρώτη ελληνίδα trans που περπάτησε για τον οίκο Prada

Tην Καίτη Γκραμμά την γνωρίσαμε όταν η ίδια εξομολογήθηκε δημοσίως ότι πήγε στο GNTM, και την έκοψαν αν και πήρε 4 ναι. Μάλιστα, το ριάλιτι δεν έδειξε ποτέ την οντισιόν της.

Έκτοτε έκανε επέμβαση προσδιορισμού φύλου και κάνει καριέρα ως μοντέλο τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Στα τέλη του 2019 υπέγραψε με γαλλικό πρακτορείο μοντέλων και μετακόμισε στο Παρίσι, ενώ αυτή την περίοδο συνεργάζεται με πρακτορεία στην Ιταλία, το Λονδίνο και την Ελλάδα. Πριν από λιγες ώρες, η ίδια έκανε ένα μεγάλο όνειρό της πραγματικότητα, αφού περπάτησε σε ένα από τα κορυφαία σόου του πλανήτη, αυτό της Prada. Καίτη Γκραμμά: Το τρανσέξουαλ μοντέλο περπάτησε στην πασαρέλα του οίκου Prada στο Μιλάνο SPLASH Φορώντας ένα υπέροχος μίντι μαύρο φόρεμα, ιδιαίτερες γόβες Prada και με το ιδιαίτερο μακιγιάζ με τις τεράστιες βλεφαρίδες, έκανε ένα μεγάλο όνειρο ζωής πραγματικότητα. Katy Gramma Η ίδια ανακοίνωσε το γεγονός στον λογαριασμό της στο instagram με χαρά και υπερηφάνια.

Katy Gramma | Η επέμβαση επαναπροσδιορισμού φύλου

Στις 9 Οκτωβρίου του 2018, η ίδια υποβλήθηκε σε επέμβαση επαναπροσδιορισμού φύλου και είχε μιλήσει για τη δύσκολη και επώδυνη διαδικασία. kaiti_gramma Σε συνέντευξη μετά την εγχείρηση επαναπροσδιορισμού φύλου είχε εξομολογηθεί: "Είμαι καλά. Δεν μπορώ να σου πω ότι έχω αναρρώσει 100%. Δηλαδή πήρα δύο παυσίπονα για να έρθω, αλλά είμαι καλά. Έχω αρχίσει να πατάω στα πόδια μου, να περπατάω κανονικά. ¨Εχω βγάλει τις γάζες, τα σωληνάκια και είμαι πολύ καλά. Έχω αρχίσει να ξαναδουλεύω. Δεν έχω κλείσει ούτε μήνα ακόμα, αλλά έχω ξαναρχίσει. Η ανάρρωση είναι μια αρκετά επώδυνη και πολύμηνη διαδικασία. Η όλη αποκατάσταση κρατάει περίπου 6 μήνες. Δεν είναι ότι δεν μπορείς να περπατάς ή να δουλεύεις, απλά θέλει προσοχή και αποχή από κάποιες δραστηριότητες. Το βράδυ πριν το χειρουργείο ένιωθα ανυπομονησία. Από τα 15 μου δεν υπήρχε αμφιβολία. Μέχρι όταν τελείωσα το γυμνάσιο δεν ήξερα ότι έχει τη δυνατότητα ένας άνθρωπος να υποβληθεί σε αυτή τη διαδικασία και να επαναπροσδιορίσει το φύλο του, δεν ήξερα καν τι είναι trans. Μόλις το έμαθα είπα ότι είναι η μόνη μου λύση, η μόνη μου ελπίδα".

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

James Van Der Beek: Η μεγάλη δωρεά του Στίβεν Σπίλμπεργκ στην οικογένεια

Tabloid 13.02.2026
Αν και οι δύο δεν είχαν συνεργαστεί ποτέ, υπήρξε μία «σύνδεσή» τους στο Dawson`s Creek

Η Σάρον Στόουν ξέσπασε σε κλάματα στην Όπερα της Βιέννης

Social 13.02.2026
Η ηθοποιός παρακολούθησε συγκινημένη τον 68ο χορό, χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της

Justin Trideau: Αγόρασε έπαυλη στο Μόντρεαλ για να «στεγάσει τον έρωτα του» με την Katy Perry

Tabloid 13.02.2026
Η έπαυλη διαθέτει επτά υπνοδωμάτια, πέντε μπάνια, γραφείο και μια ιδιωτική αίθουσα χορού, ενώ προστατεύεται από μεταλλικό φράχτη και πλούσια βλάστηση, με δύο εισόδους

Γιώργος Μαζωνάκης: Πώς αντέδρασε ο Στέφανος Παπαδόπουλος στην είδηση του χειρουργείου

Tabloid 13.02.2026
Eχει προγραμματιστεί χειρουργική επέμβαση για το Σάββατο

Κώστας Μακέδος: «Στο σπίτι όλα λειτουργούν με τηλεκοντρόλ γιατί δεν μπορώ να κουνηθώ»

Tabloid 13.02.2026
Ο ηθοποιός μίλησε με ειλικρίνεια για τη μάχη που δίνει τα τελευταία χρόνια με την παχυσαρκία καθώς πλέον βρίσκεται κλεισμένος στο σπίτι του

Απίστευτο σκηνικό στη λεωφόρο Σχιστού: Πήγαινε με όπισθεν στο αντίθετο ρεύμα για να γλιτώσει την κίνηση

Παράξενα 13.02.2026
Όπως εξηγούν χρήστες των social media αυτή είναι μια πρακτική που εφαρμόζεται για χρόνια από τους οδηγούς που κινούνται στον συγκεκριμένο δρόμο

Φαίη Σκορδά: «Για να κρατήσω το δικό μου επίπεδο, είπα ότι δεν θα ήθελα να ξαναπαίξουμε τα συγκεκριμένα άτομα»

TV Buzz 13.02.2026
H Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε στα τηλέφωνα που κάνουν κάποιοι κάθε χρόνο

Τέιλορ Σουίφτ: Το αίτημά της προς την αμερικανική κυβέρνηση

Tabloid 13.02.2026
Σε νομικές ενέργειες έχει προχωρήσει η δημοφιλής τραγουδίστρια

Κατερίνα Καινούργιου: «Ανήμερα Αγίου Βαλεντίνου είχα χωρίσει – 3 χρόνια μετά άλλαξαν τα πράγματα!»

Tabloid 13.02.2026
Η παρουσιάστρια του Alpha θέλησε να δώσει μήνυμα στις γυναίκες που την ακολουθούν ότι όλα είναι πιθανά να συμβούν