E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νέα στοιχεία που «καίνε» τη Meghan Markle

Ήθελε να πληρώνεται ...

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 24/9/2022 | 11:25

Νέα στοιχεία που «καίνε» τη Meghan Markle
Shutterstock

Έχουν περάσει κοντά στα τρία χρόνια από τότε που η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι έριξαν μαύρη πέτρα πίσω τους και ανακοίνωσαν ότι παραιτούνται από μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Ωστόσο το νέο βιβλίο που υπογράφει η Βαλεντίν Λόου (η ρεπόρτερ των ανακτόρων για τους «Times» του Λονδίνου) με τίτλο «In Courtiers: The Hidden Power Behind the Crown» αποκαλύπτει μεταξύ άλλων ότι η ηθοποιός του Suits ήθελε να της «κόβουν» μισθό για να εκτελεί τα βασιλικά της καθήκοντα.

Σύμφωνα πάντα με το βιβλίο, «η Μέγκαν Μαρκλ δεν έκρυβε την προφανή περιφρόνησή της για τα βασιλικά καθήκοντα πριν από το "Megxit". Μια φορά μάλιστα παραπονέθηκε φωναχτά ότι θα έπρεπε να πληρωθεί για την περιοδεία της στην Αυστραλία το 2018, κατά τη διάρκεια της οποίας φέρθηκε "φρικτά" στους υπαλλήλους».

«Αν και απολάμβανε την προσοχή, η Μέγκαν δεν κατάφερε να καταλάβει το νόημα όλων αυτών των περιπάτων, σφίγγοντας το χέρι σε αμέτρητους αγνώστους», φέρεται να έγραψε η Λόου.

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν πληρώνομαι γι' αυτό
«Σύμφωνα με πολλά μέλη του προσωπικού, την άκουσαν να λέει σε τουλάχιστον μία περίπτωση: "Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν πληρώνομαι γι' αυτό"».

Η Μαρκλ μάλιστα εκφόβιζε τους υπαλλήλους πριν καν γίνει μέλος της βασιλικής οικογένειας και συνέχισε να τους φέρεται σκληρά μέχρι που εκείνη και ο Χάρι ανακοίνωσαν ότι φεύγουν από το παλάτι τον Ιανουάριο του 2020.

Στο βιβλίο αναφέρεται ακόμα ότι η Μέγκαν ξέσπασε σε έναν από τους συμβούλους του Χάρι έξι μήνες πριν από τον αρραβώνα τους το 2017, λέγοντας: «Νομίζω ότι και οι δύο ξέρουμε ότι σύντομα θα γίνω ένα από τα αφεντικά σου».

Αγανακτισμένο το προσωπικό με τη συμπεριφορά της
Όταν ένας ανώτερος σύμβουλος είπε στο ζευγάρι ότι το προσωπικό ήταν αγανακτισμένο με τον τρόπο που του συμπεριφέρονταν, η Μέγκαν ανταπάντησε ότι δεν ήταν «δουλειά της να κανακεύει τους ανθρώπους».

Η Μαρκλ μίλησε επίσης «ιδιαίτερα σκληρά σε μια νεαρή γυναίκα». «Αφού η Μέγκαν έκανε κομμάτια ένα σχέδιο που είχε φτιάξει, η γυναίκα είπε στη Μέγκαν πόσο δύσκολο θα ήταν να εφαρμόσει ένα νέο. 'Μην ανησυχείς', φέρεται να της είπε η Μέγκαν. 'Αν υπήρχε κυριολεκτικά κάποιος άλλος που θα μπορούσα να του ζητήσω να το κάνει αυτό, θα του το ζητούσα αντί για σένα'».

Το περιστατικό αυτό μάλιστα όπως λέγεται ώθησε τον πρίγκιπα Ουίλιαμ να παρέμβει και να διαβεβαιώσει τη γυναίκα ότι έκανε εξαιρετική δουλειά - με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε κλάματα, σύμφωνα με το βιβλίο το οποίο θα κυκλοφορήσει στην Αγγλία την επόμενη εβδομάδα.

Σε άλλη περίπτωση, η Μαρκλ τηλεφωνούσε σε άλλον υπάλληλο κάθε πέντε λεπτά κατά τη διάρκεια ενός δείπνου. Τα ενοχλητικά τηλεφωνήματα συνεχίστηκαν το επόμενο πρωί και διήρκεσαν «για μέρες», φέρεται να αναφέρει το βιβλίο.

Η Μαρκλ και η βοηθός της είχαν επίσης μια διαφωνία σχετικά με την επιθυμία της να κρατάει τα ρούχα που της έστελναν οι σχεδιαστές - κάτι που είναι ενάντια στη βασιλική πολιτική, έγραψε η Λόου, σύμφωνα με τη «Sun».

Ο υπεύθυνος Τύπου των Σάσεξ, Τζέισον Κνάουφ, υπέβαλε καταγγελία για εκφοβισμό εναντίον της το 2018, προτού παραιτηθεί και προσληφθεί τελικά από τον Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον.

Η έρευνα του Μπάκιγχαμ και η άποψη της Μαρκλ

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ξεκίνησαν έρευνα σχετικά με τις καταγγελίες για την κακή συμπεριφορά της Μαρκλ πριν από 18 μήνες, αλλά δήλωσαν αυτό το καλοκαίρι ότι δεν θα δημοσιοποιήσουν τα ευρήματα.

Η Μαρκλ έχει αρνηθεί όλους τους ισχυρισμούς για εκφοβισμό και παρενόχληση, αλλά το βιβλίο αποκάλυψε ότι ο υποτιθέμενος προπηλακισμός της είχε επεκταθεί και στον μελλοντικό σύζυγό της όταν οι δυο τους έβγαιναν ραντεβού.

Πριν ο Τύπος αρχίσει να γράφει για εκείνους, η Μέγκαν είχε στείλει τελεσίγραφο στον Χάρι λέγοντάς του: «Αν δε βγάλεις μια δήλωση που να επιβεβαιώνει ότι είμαι η κοπέλα σου, θα χωρίσω μαζί σου».

Η απειλή «φρίκαρε» τον πρίγκιπα, ο οποίος είπε: «Θα με παρατήσει».

Μετά τη δημοσιοποίηση της σχέσης τους το 2016, η Μαρκλ έστρεψε την οργή της στο προσωπικό του Χάρι: «Ξέρω πώς λειτουργεί το παλάτι. Ξέρω πώς θα εξελιχθεί αυτό», είπε μια πηγή στην Βαλεντίν Λόου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αθηνά Οικονομάκου ‑ Μπρούνο Τσερέλα: Η εκκωφαντική απουσία από τον γάμο και η ηχηρή σιωπή στα social media

E-Daily 3.Left 28.06.2026
Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα το Σάββατο 27 Ιουνίου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια ονειρική τελετή στην Πάρο.

Δάκρυα συγκίνησης στην ανταλλαγή όρκων της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Μπρούνο Τσερέλα

E-Daily 3.Left 28.06.2026
Σε μαγευτικό σκηνικό στην Πάρο πραγματοποιείται η γαμήλια τελετή της Αθηνάς Οικονομάκου και του Μπρούνο Τσερέλα, σε μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της ζωής τους

Την ερωτεύτηκαν όλοι – αλλά δεν έμεινε με κανέναν: Ποιοι λύγισαν μπροστά στο βλέμμα της Brigitte Bardot;

Celebrity Stories 28.06.2026
Τόσο θρυλική όσο και η κινηματογραφική της καριέρα

Φαίη Σκορδά: Οι πρώτες καλοκαιρινές βουτιές στην Αντίπαρο με τον Αλέξανδρο Αθανασιάδη

E-Daily 3.Left Χτες
Η Φαίη Σκορδά μπήκε σε mood διακοπών, αμέσως μετά το οριστικό τέλος του Buongiorno, απολαμβάνοντας τις πρώτες της καλοκαιρινές στιγμές

Ιωάννα Τούνη: Εντυπωσιάζει με νέες φωτογραφίες από το Μπαλί

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ιωάννα Τούνη συνεχίζει να απολαμβάνει τις ημέρες της στο εξωτικό Μπαλί, όπου βρίσκεται μαζί με τις στενές της φίλες για επαγγελματικούς...

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απαντά στη δήλωση της Ελληνίδου ‑ τι είπε για το «δεν θα τον άφηνα μόνο του με άντρα»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε στο «Καλύτερα δεν γίνεται» του ALPHA για τη σχέση του με τη Ρία Ελληνίδου, τον γιο του και το τηλεοπτικό του μέλλον.

Αθηνά Οικονομάκου: Το τριήμερο γαμήλιο πάρτι στην Πάρο ‑ Το φιλί με τον Μπρούνο Τσερέλα μέσα στο νερό

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός και επιχειρηματίας απολαμβάνουν στιγμές χαράς με τους καλεσμένους τους

Τι είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τους λαγοκέφαλους και γιατί «ξεσπά» τώρα

E-Daily 3.Left Χτες
Ο παρουσιαστής έκανε έντονη ανάρτηση στο Instagram, αναφέρθηκε στον αδερφό του Σάκη και επέκρινε την έλλειψη πρόληψης στην Ελλάδα.

Τι είπε η Μάρτζυ Λαζάρου για την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από την τηλεόραση

TV Buzz Χτες
Η παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά για την εικόνα που έχει σχηματίσει για τη Φαίη Σκορδά μέσα από την κοινή τους τηλεοπτική συνύπαρξη.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος «καρφώνει» τη Ναταλία Γερμανού: Τι είπε για το επαγγελματικό του μέλλον

E-Daily 3.Left Χτες
Ο παρουσιαστής απάντησε μέσω social media στη συνάδελφό του, αφού εκείνη έκανε αποκάλυψη για τη νέα του ραδιοφωνική στέγη χωρίς να τον ενημερώσει πρώτα.

Σάκκαρη για Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: Ετοιμάζουμε έναν «μικρό» γάμο με 500 έως 600 καλεσμένους

E-Daily 3.Left Χτες
«Το καλοκαίρι που περάσαμε μαζί στην Κρήτη κατάλαβα ότι δεν θέλω να χάσω ποτέ αυτόν τον άνθρωπο από τη ζωή μου»