E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νέα στοιχεία που «καίνε» τη Meghan Markle

Ήθελε να πληρώνεται ...

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 24/9/2022 | 11:25

Νέα στοιχεία που «καίνε» τη Meghan Markle
Shutterstock

Έχουν περάσει κοντά στα τρία χρόνια από τότε που η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι έριξαν μαύρη πέτρα πίσω τους και ανακοίνωσαν ότι παραιτούνται από μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Ωστόσο το νέο βιβλίο που υπογράφει η Βαλεντίν Λόου (η ρεπόρτερ των ανακτόρων για τους «Times» του Λονδίνου) με τίτλο «In Courtiers: The Hidden Power Behind the Crown» αποκαλύπτει μεταξύ άλλων ότι η ηθοποιός του Suits ήθελε να της «κόβουν» μισθό για να εκτελεί τα βασιλικά της καθήκοντα.

Σύμφωνα πάντα με το βιβλίο, «η Μέγκαν Μαρκλ δεν έκρυβε την προφανή περιφρόνησή της για τα βασιλικά καθήκοντα πριν από το "Megxit". Μια φορά μάλιστα παραπονέθηκε φωναχτά ότι θα έπρεπε να πληρωθεί για την περιοδεία της στην Αυστραλία το 2018, κατά τη διάρκεια της οποίας φέρθηκε "φρικτά" στους υπαλλήλους».

«Αν και απολάμβανε την προσοχή, η Μέγκαν δεν κατάφερε να καταλάβει το νόημα όλων αυτών των περιπάτων, σφίγγοντας το χέρι σε αμέτρητους αγνώστους», φέρεται να έγραψε η Λόου.

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν πληρώνομαι γι' αυτό
«Σύμφωνα με πολλά μέλη του προσωπικού, την άκουσαν να λέει σε τουλάχιστον μία περίπτωση: "Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν πληρώνομαι γι' αυτό"».

Η Μαρκλ μάλιστα εκφόβιζε τους υπαλλήλους πριν καν γίνει μέλος της βασιλικής οικογένειας και συνέχισε να τους φέρεται σκληρά μέχρι που εκείνη και ο Χάρι ανακοίνωσαν ότι φεύγουν από το παλάτι τον Ιανουάριο του 2020.

Στο βιβλίο αναφέρεται ακόμα ότι η Μέγκαν ξέσπασε σε έναν από τους συμβούλους του Χάρι έξι μήνες πριν από τον αρραβώνα τους το 2017, λέγοντας: «Νομίζω ότι και οι δύο ξέρουμε ότι σύντομα θα γίνω ένα από τα αφεντικά σου».

Αγανακτισμένο το προσωπικό με τη συμπεριφορά της
Όταν ένας ανώτερος σύμβουλος είπε στο ζευγάρι ότι το προσωπικό ήταν αγανακτισμένο με τον τρόπο που του συμπεριφέρονταν, η Μέγκαν ανταπάντησε ότι δεν ήταν «δουλειά της να κανακεύει τους ανθρώπους».

Η Μαρκλ μίλησε επίσης «ιδιαίτερα σκληρά σε μια νεαρή γυναίκα». «Αφού η Μέγκαν έκανε κομμάτια ένα σχέδιο που είχε φτιάξει, η γυναίκα είπε στη Μέγκαν πόσο δύσκολο θα ήταν να εφαρμόσει ένα νέο. 'Μην ανησυχείς', φέρεται να της είπε η Μέγκαν. 'Αν υπήρχε κυριολεκτικά κάποιος άλλος που θα μπορούσα να του ζητήσω να το κάνει αυτό, θα του το ζητούσα αντί για σένα'».

Το περιστατικό αυτό μάλιστα όπως λέγεται ώθησε τον πρίγκιπα Ουίλιαμ να παρέμβει και να διαβεβαιώσει τη γυναίκα ότι έκανε εξαιρετική δουλειά - με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε κλάματα, σύμφωνα με το βιβλίο το οποίο θα κυκλοφορήσει στην Αγγλία την επόμενη εβδομάδα.

Σε άλλη περίπτωση, η Μαρκλ τηλεφωνούσε σε άλλον υπάλληλο κάθε πέντε λεπτά κατά τη διάρκεια ενός δείπνου. Τα ενοχλητικά τηλεφωνήματα συνεχίστηκαν το επόμενο πρωί και διήρκεσαν «για μέρες», φέρεται να αναφέρει το βιβλίο.

Η Μαρκλ και η βοηθός της είχαν επίσης μια διαφωνία σχετικά με την επιθυμία της να κρατάει τα ρούχα που της έστελναν οι σχεδιαστές - κάτι που είναι ενάντια στη βασιλική πολιτική, έγραψε η Λόου, σύμφωνα με τη «Sun».

Ο υπεύθυνος Τύπου των Σάσεξ, Τζέισον Κνάουφ, υπέβαλε καταγγελία για εκφοβισμό εναντίον της το 2018, προτού παραιτηθεί και προσληφθεί τελικά από τον Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον.

Η έρευνα του Μπάκιγχαμ και η άποψη της Μαρκλ

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ξεκίνησαν έρευνα σχετικά με τις καταγγελίες για την κακή συμπεριφορά της Μαρκλ πριν από 18 μήνες, αλλά δήλωσαν αυτό το καλοκαίρι ότι δεν θα δημοσιοποιήσουν τα ευρήματα.

Η Μαρκλ έχει αρνηθεί όλους τους ισχυρισμούς για εκφοβισμό και παρενόχληση, αλλά το βιβλίο αποκάλυψε ότι ο υποτιθέμενος προπηλακισμός της είχε επεκταθεί και στον μελλοντικό σύζυγό της όταν οι δυο τους έβγαιναν ραντεβού.

Πριν ο Τύπος αρχίσει να γράφει για εκείνους, η Μέγκαν είχε στείλει τελεσίγραφο στον Χάρι λέγοντάς του: «Αν δε βγάλεις μια δήλωση που να επιβεβαιώνει ότι είμαι η κοπέλα σου, θα χωρίσω μαζί σου».

Η απειλή «φρίκαρε» τον πρίγκιπα, ο οποίος είπε: «Θα με παρατήσει».

Μετά τη δημοσιοποίηση της σχέσης τους το 2016, η Μαρκλ έστρεψε την οργή της στο προσωπικό του Χάρι: «Ξέρω πώς λειτουργεί το παλάτι. Ξέρω πώς θα εξελιχθεί αυτό», είπε μια πηγή στην Βαλεντίν Λόου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Sharon Stone: Η απόφαση για τη μαστεκτομή που οδήγησε στο διαζύγιο

E-Daily 3.Left 10.06.2026
Η στιγμή που αποφάσισε να βάλει την υγεία της πάνω απ’ όλα και άλλαξε τη ζωή της

Ράνια Τζίμα προς Πρετεντέρη: «Γελάς, Γιάννη;» – «Μιλάμε σοβαρά τώρα;»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ράνια Τζίμα σχολίασε με χιούμορ πως «εχθρούς έχει σίγουρα πάντως και αρκετούς»

Οι ανθρώπινες αντιδράσεις γορίλα μετά από οικογενειακό καβγά με τη σύντροφό του που έγιναν viral σε όλο τον κόσμο

E-Daily 3.Left Χτες
Ο 13χρονος Kiyomasa κάθεται σε στάση στοχαστή και κοιτάζει μελαγχολικά έξω από το παράθυρο – Δείτε το βίντεο

Μίνα Αρναούτη: Πήρα αποζημίωση 39.000 ευρώ μετά από 17 χειρουργεία ενώ άλλοι 270.000 ευρώ

E-Daily 3.Left Χτες
«Ίσως το πραγματικό ερώτημα είναι πόσο κοστολογούνται τελικά η ανθρώπινη ζωή, η υγεία, η αξιοπρέπεια και τα χρόνια που χάνει ένας άνθρωπος προσπαθώντας να ξανασταθεί όρθιος», αναφέρει

Κατερίνα Καινούργιου: «Βλέποντας πώς συμπεριφέρεται ο άντρας μου στην κόρη μου, τον ερωτεύομαι ακόμα πιο πολύ»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Κατερίνα Καινούργιου σήμερα, στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα», προχώρησε σε μία τρυφερή εξομολόγηση για τον σύζυγό της, Παναγιώτη Κουτσουμπή

Λύγισε η Μαριάννα Τουμασάτου στον αέρα – Μούδιασαν Σεργουλόπουλος και Μελιτά με την αποκάλυψη της ηθοποιού

E-Daily 3.Left Χτες
Σε μία ιδιαίτερα ευαίσθητη αποκάλυψη προχώρησε η Μαριάννα Τουμασάτου, καλεσμένη νωρίτερα σήμερα (9/6) στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον”.

Ουγγαρέζος: Απαντά στον Τσιμιτσέλη μετά την συνέντευξη «χείμαρρος» – Η ανάρτησή του

E-Daily 3.Left Χτες
Η κόντρα ανάμεσα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τον Γιάννη Τσιμιτσέλη φαίνεται να «φούντωσε» ξανά μετά την συνέντευξη «χείμαρρος» του ηθοποιού στην εκπομπή Το Πρωινό του ΑΝΤ1

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Το επίθετο ήταν εμπόδιο για τις κόρες μου»

E-Daily 3.Left Χτες
Οι κόρες του Γεράσιμου Σκιαδαρέση αντιμετώπισαν δυσκολίες στην καλλιτεχνική τους πορεία λόγω του επωνύμου του

Ανίτα Μπραντ: Στην τελευταία εγκυμοσύνη γέννησα στις 27 εβδομάδες, το μωρό ήταν σχεδόν ένα κιλό

E-Daily 3.Left Χτες
Το μωρό χωρούσε στο χέρι του Χάρη, είπε η σύζυγος του φωτογράφου

Η Μπιάνκα Σενσόρι αρμέγει μία αγελάδα φορώντας αποκαλυπτικά εσώρουχα στο νέο βιντεοκλίπ του Κάνιε Γουέστ

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ράπερ στη συνέχεια της δίνει να πιεί από το γάλα που μόλις άρμεξε - Η 31χρονη πρωταγωνιστεί στο «Gemini Season» και υπογράφει τη σκηνοθεσία του