E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θανάσης Βισκαδουράκης: «Παρακολουθώ τη διαδρομή του κλέφτη από το e‑pass μου»

Του έκλεψαν το αυτοκίνητο μπροστά από το σπίτι του

Δημοσίευση 23/9/2022 | 18:32

Θανάσης Βισκαδουράκης: «Παρακολουθώ τη διαδρομή του κλέφτη από το e‑pass μου»

Θύμα κλοπής έπεσε ο ηθοποιός Θανάσης Βισκαδουράκης. Άγνωστοι του έκλεψαν το αυτοκίνητό του το είπε είχε παρκάρει απέναντι από το σπίτι του μέρα μεσημέρι.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο δράστης χρησιμοποιεί το e-pass του και έτσι ο ίδιος βλέπει που βρίσκεται το αυτοκίνητό του και πως «έφυγε» για Βουλγαρία.

«Δεν φανταζόμουν πως θα συνέβαινε σε εμένα» ανέφερε το μεσημέρι της Παρασκευής (23/9) ο ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή του Alpha Tlive.

«Το συναίσθημα είναι πολύ τραγικό. Μου κοπήκαν τα πόδια. Έμεινα με την πλακέτα στο χέρι» επεσήμανε. «Κάτι με έτρωγε, το έλεγα στη γυναίκα μου» σημείωσε.

«Περνάει τα Μάλγαρα, ορίστε είπα στον αστυνομικό στις πέντε που πήγα στο αστυνομικό τμήμα» τόνισε. «Πρέπει να γίνει μπλόκο για να τον πιάσουν. Περνάει μαλιοκούβαρα από τα διόδια» σημείωσε ο ηθοποιός.

«Μου χτύπησαν το κουδούνι για να μου δώσουν το αυτοκίνητό τους να πάω στην πρόβα, τους ευχαριστώ» ανέφερε ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Από πρώην ζευγάρι… σε σωτήρες ο ένας της καριέρας του άλλου – Κανείς δεν το περίμενε

Celebrity Stories 02.01.2026
Μια σχέση που τελείωσε, αλλά άνοιξε δρόμους στο Hollywood

Τι είναι το «food noise» και γιατί η Oprah Winfrey λέει ότι της άλλαξε τη ζωή

Tabloid 02.01.2026
Η έννοια που εξηγεί γιατί το φαγητό δεν φεύγει ποτέ από το μυαλό μας

Σάκης Τανιμανίδης: Πήρε ‑κατά λάθος‑ από την κόρη του την καλύτερη ευχή για το 2026

Celebrity Stories Χτες
Η ανάρτησή του από τον εξωτικό προορισμό που απολαμβάνουν τις διακοπές τους