E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γιώργος Σαμπάνης: Μας έβγαλαν μια φωτογραφία με την Ιωάννα κι είπα φτάνει το κρυφτό

«Με κούρασε να κρύβω τις σχέσεις μου και να μην μπορώ να κυκλοφορήσω»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 22/9/2022 | 20:41

Γιώργος Σαμπάνης: Μας έβγαλαν μια φωτογραφία με την Ιωάννα κι είπα φτάνει το κρυφτό

«Ήμουν πολύ μικρός όταν χώρισαν οι γονείς μου»  είπε ο Γιώργος Σαμπάνης.

Ο Γιώργος Σαμπάνης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και στον Άρη Καβατζίκη και μίλησε για τον έρωτα του με την σύντροφο του, Ιωάννα Σαρρή, τις ηρωίδες της ζωής του, την πιθανότητα δημιουργίας οικογένειας και τη μεγάλη περιπέτεια με τις φωνητικές του χορδές κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.

Για την επικείμενη συναυλία του στο Κατράκειο θέατρο, ο Γιώργος Σαμπάνης ανέφερε: «Είναι πολύ σημαντική για μένα η συναυλία, γιατί πρώτη φορά παίζω στο Κατράκειο θέατρο».

Για το κομμάτι του αθλητισμού, που έπαιξε ρόλο για μεγάλο χρονικό διάστημα στην ζωή του, σχολίασε ο Γιώργος Σαμπάνης: «Ο αθλητισμός υπήρχε στη ζωή μου μέχρι τα 24 μου χρονιά, μετά μπήκα στο τραγούδι που ασχολούμουν από 6 χρόνων. Σταμάτησα τον στίβο γιατί δεν είχα επαγγελματικό κίνητρο πάρα μόνο το πάθος να τρέχω. Δεν είχα τις ικανότητες να προχωρήσω».

Ο Γιώργος Σαμπάνης είπε στη συνέχεια: «Ήμουν πολύ μικρός όταν χώρισαν οι γονείς μου. Ο πατέρας μου πια είναι φίλος μου. Ο πατέρας μου είχε να πει περισσότερα πράγματα μαζί μου όταν ήμουν έφηβος πάρα μικρός. Οι ηρωίδες της ζωής μου είναι η μητέρα μου και η γιαγιά μου, η Μαρία που με βοήθησε πολύ στο μεγάλωμα μου. Αν το να έχω οικογένεια μου στερήσει την έμπνευση μου, δεν με πειράζει, θα βρω κάτι άλλο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο γιος της Μέλπως Ζαρόκωστα αποκαλύπτει: «Έχω ενοχές που δεν την πήγα νωρίτερα στο γηροκομείο»

Tabloid 19.01.2026
«Σαν μητέρα ήταν ιδιαίτερα δεμένη μαζί μου», πρόσθεσε ο Αλέξανδρος Παγουλάτος

«Ferto»: Αποθέωση στα social media για το υποψήφιο τραγούδι του ελληνικού τελικού της Eurovision 2026

Eurovision 19.01.2026
Ξέσπασε σε δάκρυα ο Akylas: «Δεν το πιστεύω αυτό που συμβαίνει»

Στα 88 της καθηλώνει ακόμα: Η Τζέιν Φόντα σε αναπηρικό καροτσάκι αλλά πιο λαμπερή από ποτέ

Tabloid Χτες
Ο χρόνος φαίνεται πως είναι σύμμαχός της και μεγάλος θαυμαστής της

Σίσσυ Χρηστίδου για Μητσοτάκη: «Και το να είσαι γιος πρωθυπουργού μέχρι να γίνεις, θα έπρεπε να έχει απόσταση»

Tabloid Χτες
Το αιχμηρό σχόλιο για τον πρωθυπουργό και τη δήλωσή του για τη Μαρία Καρυστιανού

Τερζής: Σε λίγες ημέρες το νέο του τραγούδι ‑ Όλες οι λεπτομέρειες

Tabloid Χτες
Η δισκογραφική επιστροφή του Πασχάλη Τερζή

Ξιαρχό: «Κόλαφος» μετά την αφοπλιστική συνέντευξη – «Θα με θυμάστε όταν πολιτικοποιηθώ»

Tabloid Χτες
Αν νομίζετε ότι ξέρετε ποιος είμαι, δεν έχετε ιδέα

Δημήτρης Σταρόβας: «Με εξοργίζει που δε μπορώ να τραγουδήσω μετά το εγκεφαλικό»

Tabloid Χτες
Όσα είπε ο Δημήτρης Σταρόβας για την περιπέτεια της υγείας του