E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η ιδιόρρυθμη εκατομμυριούχος στο Μανχάταν που ζει ως ρακοσυλλέκτρια

Κάνει βόλτες με το αμάξι και συλλέγει σκουπίδια

Δημοσίευση 22/8/2022 | 18:34

Η ιδιόρρυθμη εκατομμυριούχος στο Μανχάταν που ζει ως ρακοσυλλέκτρια

Στο Μανχάταν ζει μια εκκεντρική εκατομμυριούχος από την Νέα Υόρκη, η οποία έγινε γνωστή για τον ιδιόρρυθμο τρόπο ζωής της, ενώ πλέον απασχολεί αρνητικά την δημοσιότητα, αφού εξαιτίας της θα κατεδαφιστεί ένα ιστορικό κτήριο 125 ετών.

Όπως αναφέρει η nypost.com, η 71χρονη Lisa Fiekowsky κατάγεται από πλούσια οικογένεια και η ίδια διατηρεί περιουσία εκατομμυρίων, όμως τα τελευταία χρόνια έγινε διάσημη, γιατί το βράδυ συλλέγει σκουπίδια σε νυχτερινές εξορμήσεις με το αυτοκίνητο της. Επίσης, κάτοικοι την είχαν εντοπίσει να κοιμάται σε εγκαταλελειμμένα σπίτια και σε κακόφημες γειτονιές.

Η ίδια λοιπόν έχει επανέλθει στη δημοσιότητα, αρνητικά αυτή την φορά όμως, γιατί έχει αγοράσει ένα ιστορικό κτήριο, το οποίο δεν συντήρησε ποτέ και εγκαταλείφθηκε, με αποτέλεσμα να πρέπει να κατεδαφιστεί.

Σύμφωνα με την New York Post, το σπίτι ηλικίας 125 ετών βρίσκεται στο Harlem και η 71χρονη το αγόρασε το 2000 με την υποχρέωση να πρέπει να το συντηρεί, καθώς θεωρείται στολίδι για την πόλη και τον δήμο. Παρόλα αυτά, «δεν ξόδεψε ούτε δολάριο» όπως αναφέρουν οι επικριτές της, ενώ ο δήμος πήγε την υπόθεση μεν στα δικαστήρια, όμως ποτέ δεν πίεσε για να εφαρμοστεί κάποια απόφαση.

Έτσι, ενώ θα έπρεπε να πληρώνει 5.000 δολάρια την ημέρα για την συντήρηση, εκείνη το παράτησε και το μέρος εγκαταλείφθηκε, με αποτέλεσμα να λεηλατηθεί, να καταρρεύσουν όροφοι και μέρη του και να κρίνονται ακατάλληλα.

Στις 13 Ιουλίου εκδόθηκε η απόφαση για την κατεδάφιση με τις τοπικές αρχές να ετοιμάζονται να γκεμρίσουν το κτήριο, ενώ το οικόπεδο πρόκειται να παραμείνει στην ιδιοκτησία της Lisa Fiekowsky.

Μάλιστα, οι επικριτές της θεωρούν ότι η 71χρονη αφήνει επίτηδες να γίνει η κατεδάφιση, καθώς σε αντίθεση περίπτωση δεν θα πρέπει να πληρώσει μόνο την ανοικοδόμηση, αλλά και τα πρόστιμα, τα οποία δεν θα εφαρμοστούν, γιατί το κτίριο θα κατεδαφιστεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

O oνειρικός γάμος της Lilly Collins

Celebrity Stories 03.01.2026
Η Lilly φορούσε μια εκπληκτική δαντελένια δημιουργία της Ralph Lauren

Γιατί η Mariah Carey παραιτήθηκε από την πρώτη της δουλειά σε μία μέρα

Celebrity Stories 03.01.2026
Η καριέρα της στις... κανονικές δουλειές δεν διήρκεσε πολύ

Cameron Diaz: Πώς παραλίγο να χάσει το ρόλο που απογείωσε την καριέρα της

Celebrity Stories 03.01.2026
Ο ρόλος της που κόντεψε να μην συμβεί

Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε για τον αρραβώνα της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: «Αισθάνομαι τυχερή»

Tabloid Χτες
Για τον επικείμενο γάμο της το 2027 με τον γιο του πρωθυπουργού, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, μίλησε η Μαρία Σάκκαρη μετά τη νίκη της στο United Cup

Η Μισέλ Φάιφερ πόζαρε χωρίς μακιγιάζ στα social media

Social Χτες
Δείτε το στιγμιότυπο που μοιράστηκε η 67χρονη ηθοποιός

Will Smith: Μουσικός τον κατηγορεί για σeξουαλική παρενόχληση – Τι αναφέρεται στη δικογραφία

Tabloid Χτες
O δικηγόρος του Will Smith αρνήθηκε κατηγορηματικά τις κατηγορίες

«Έχει αδικηθεί στην καριέρα του»: Η Καίτη Γαρμπή μιλά για τον Διονύση Σχοινά

Tabloid Χτες
Η δημοφιλής τραγουδίστρια εξηγεί γιατί η δισκογραφική κατεύθυνση εμπόδισε το κοινό να γνωρίσει τον πραγματικό Διονύση Σχοινά!

Εριέττα Κούρκουλου: «Όλοι έχουν άποψη για το πώς μεγαλώνουμε τα παιδιά μας»

Tabloid Χτες
Η συγκινητική ανάρτηση για οικογένεια, αποδοχή και αγάπη!

Χάρης Βαρθακούρης: Τραγούδησε για πρώτη φορά στην τηλεόραση μαζί με την 13χρονη κόρη του, Λιόνα

TV Buzz Χτες
«Είδες τι έκανε το DNA έβγαλε και άλλη», είπε ο Γιάννης Πάριος

«Αστραψε και βρόντηξε» η Μελάνια σε μοντέλα ‑ υποψήφιες «νύφες» που φωτογράφιζαν κρυφά τον γιο της Μπάρον

Tabloid Χτες
Οι προειδοποιήσεις της μαμάς Μελάνια στα δύο νεαρά μοντέλα που «έβαλαν στο μάτι» τον μοναχογιό της