E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πιτ‑Τζολί: Καρέ καρέ ο καβγάς στο αεροπλάνο

Η ατάκα του ηθοποιού στο παιδί που σόκαρε την Αντζελίνα

Δημοσίευση 19/8/2022 | 09:08

Πιτ‑Τζολί: Καρέ καρέ ο καβγάς στο αεροπλάνο

Κόντρα δίχως τέλος φαίνεται να έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Μπραντ Πιτ και την Αντζελίνα Τζολί.

Το τελευταίο εικοσιτετράωρο, τον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση, ότι η Τζολί ήταν πίσω από τη μήνυση που είχε γίνει στο FBI με το ψευδώνυμo «Jane Doe» για το γεγονός ότι ο Πιτ δεν συνελήφθη μετά από επιθετική συμπεριφορά που υπέδειξε, τόσο σε εκείνη, όσο και στα παιδιά της.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της Page Six, έγγραφα που κατέθεσε η Τζολί στις Αρχές αναφέρουν ότι η αφορμή για τον μεγάλο καυγά που ξέσπασε ανάμεσα σε εκείνη και τον σύζυγό της κατά τη διάρκεια ενός οικογενειακού ταξιδιού, ήταν μία συγκεκριμένη φράση του Πιτ για το ένα από τα παιδιά τους.

Ο ηθοποιός του «Fight Club» μπήκε στη διαδικασία να συγκρίνει τον γιο του (δεν αναφέρεται ποιον από τους δύο) με μακελάρη του Κόλουμπαϊν. Μάλιστα, στα ίδια έγγραφα αναφέρεται, ότι ο Πιτ αμέσως μετά τον χαρακτηρισμό του γιου τους, ως έναν από τους τελειόφοιτους που σκόρπισαν τον θάνατο στο σχολείο του Κολοράντο το 1999, κατηγόρησε τη Τζολί ότι εκείνη κατέστρεψε την οικογένειά τους και την αποκάλεσε «τρελή».

«Το Τμήμα Παιδιών και Οικογενειακών Υπηρεσιών της Κομητείας του Λος Άντζελες κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο Πιτ, ο οποίος στο παρελθόν είχε παραδεχτεί ότι είχε προβλήματα με το αλκοόλ, δεν κακοποίησε σωματικά κανένα από τα παιδιά του, οπότε απαλλάσσεται από όλες τις κατηγορίες» ήταν το πόρισμα των Aρχών για τον Πιτ.

Η Τζολί κατέθεσε επίσης ότι υπήρξε «ένταση» μεταξύ της ίδιας και του πρώην συζύγου της, προσθέτοντας ότι οι πράξεις του την έκαναν να αισθάνεται σαν «όμηρος». Καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού τους, ο Πιτ συμπεριφερόταν σαν «τέρας», σύμφωνα με την ηθοποιό, καθώς παραπονιόταν ασταμάτητα και ούρλιαζε στα παιδιά.

Ακόμη, στην περιγραφή της από την ημέρα του μεγάλου τους καυγά, η Τζολί ανέφερε ότι ο Πιτ είχε «καταναλώσει περίπου δύο ή τρία ποτά», τα οποία «δεν ήταν μεγάλη ποσότητα αλκοόλ» για εκείνον και πρόσθεσε ότι «τον είχε δει να πίνει ένα ολόκληρο μπουκάλι βότκα» στο παρελθόν.

Το σκηνικό του καυγά - Την έσπρωξε και τα παιδιά έκλαιγαν

Η Χολιγουντιανή σταρ ισχυρίστηκε ότι ο Πιτ «άρχισε να της φωνάζει» και στη συνέχεια «την άρπαξε από το κεφάλι, κουνώντας την», λίγο πριν χτυπήσει «την οροφή του αεροπλάνου περίπου τέσσερις φορές».

Στη συνέχεια, την έσπρωξε στον τοίχο του μπάνιου και φώναζε πως: «Την ξεσηκώνεις αυτή την οικογένεια», αναφέρει η έκθεση. Δύο από τα παιδιά τους ήταν έξω, και τα δύο έκλαιγαν, και το ένα ρώτησε: «Είσαι καλά, μαμά;»

Αργότερα, ο Πιτ έσπρωξε την Τζολί καθώς προσπαθούσε να πάρει αγκαλιά τα παιδιά και τους φώναξε: «Όχι, δεν είναι καλά. Καταστρέφει αυτή την οικογένεια. Είναι τρελή».

Σε εκείνο το σημείο, ένα από τα παιδιά φώναξε: «Όχι αυτή είναι, εσύ δεν είσαι, εσύ, ρε μαλ@@@», σύμφωνα με την επίσημη έκθεση.

Έπειτα, ο Μπραντ Πιτ φέρεται να προσπάθησε να κινηθεί επιθετικά προς το παιδί, αλλά η Τζολί τον κράτησε πίσω, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στην πλάτη και τον αγκώνα της.

Σε άλλο σημείο της πτήσης, σύμφωνα με την αναφορά του FBI, η Τζολί είπε ότι ο Πιτ της έριξε μπύρα, ενώ προσπαθούσε να κοιμηθεί.

Στο τέλος της πτήσης, η Τζολί ισχυρίστηκε, ότι ο Πιτ δεν άφηνε τα παιδιά να φύγουν για περίπου 20 λεπτά όταν η τότε σύζυγός του, του είπε ότι θα τα πήγαινε σε ένα ξενοδοχείο για να ξεκουραστούν. Εκείνος ότι φώναξε: «Δεν μου παίρνεις τα παιδιά μου» και την έσπρωξε, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς της Τζολί.

Tέλος, ηθοποιός υπέβαλε στο FBI φωτογραφίες από τους υποτιθέμενους τραυματισμούς της για την έκθεση, αλλά παρόλα αυτά, δεν ασκήθηκε ποτέ ποινική ενέργεια εναντίον του Πιτ, ο οποίος έχει απαλλαχτεί καιρό, από κατηγορίες σχετικά με την κακοποίηση των παιδιών του.

Έξι μέρες μετά τη μοιραία για τον γάμο τους πτήση, η Τζολί υπέβαλε αίτηση διαζυγίου, ωστόσο, οι πρώην σύζυγοι συνεχίζουν να έρχονται σε ρήξη για την επιμέλεια των ανήλικων παιδιών τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η υπόθεση της ηθοποιού τηλεοπτικών σειρών που σόκαρε τις ΗΠΑ επιστρέφει στο προσκήνιο

E-Daily 3.Left 06.06.2026
Από μικρούς ρόλους στο Χόλιγουντ σε 18 χρόνια ομοσπονδιακής κάθειρξης

Γυναίκα απείλησε την Χριστίνα Παππά και απελάθηκε: «Τη στείλανε στη χώρα της»

E-Daily 3.Left Χτες
Η γνωστή επιχειρηματίας περιέγραψε στις τηλεοπτικές κάμερες τη δικαστική περιπέτεια που αντιμετώπισε

Γιάννης Τσιμιτσέλης για Κατερίνα Γερονικολού: Δεν μαγειρεύει, είμαι κι εγώ αυστηρός – Μας φέρνουν φαγητό στο σπίτι

Tabloid Χτες
«Τον τελευταίο καιρό συνεργαζόμαστε με μια εταιρεία και μας φέρνει πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό στο σπίτι», πρόσθεσε

Η Δανάη Λιβιεράτου ερμήνευσε Σελίν Ντιόν  σε μαγαζί της Μυκόνου και καθήλωσε τους πάντες

E-Daily 3.Left Χτες
Η κόρη του Λάμπη Λιβιεράτου και της Εύης Αδάμ ανέβασε σχετικό story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

Συγκινεί η Σοφία Κουρτίδου για τον διπλό ακρωτηριασμό του συντρόφου της, Γιάννη Σεβδικαλή

E-Daily 3.Left Χτες
«Μέρα με τη μέρα βρίσκω λόγους να τον ερωτεύομαι περισσότερο», δήλωσε η Σοφία Κουρτίδου για τον σύντροφό της

Οργισμένοι οι κάτοικοι του Παλέρμο με τους γαμήλιους εορτασμούς της Ντούα Λίπα

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ντούα Λίπα βρίσκεται πλέον αντιμέτωπη με την οργή αρκετών κατοίκων, οι οποίοι την κατηγορούν ότι μετατρέπει την πόλη τους σε «σαλόνι» για τους εύπορους καλεσμένους της.

Μέμος Μπεγνής: «Οκτώ χρόνια προσπαθώ να απαλλαγώ από το χρέος, είναι ένα βάρος που με κρατά ξύπνιο τις νύχτες»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Μέμος Μπεγνής βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα και μίλησε για τη φετινή του πορεία στο YFSF, μέσα από το οποίο έχει ξεχωρίσει για τις μεταμφιέσεις του

Η Κατερίνα Καινούργιου απαντά για δημοσίευμα περιοδικού που τη θέλει δεύτερη φορά έγκυο

E-Daily 3.Left Χτες
Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε το εξώφυλλο περιοδικού που κυκλοφορεί και έχει σχετικό τίτλο περί δεύτερης εγκυμοσύνης της, δύο μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της

Ξέσπασε ο Γιώργος Λιανός: Χέσ**** αν η λέξη «νικητής» ήταν σωστή για τον Σταύρο Φλώρο, χαλαρώστε λιγάκι

E-Daily 3.Left Χτες
«Υπάρχει και ο παράγοντας ανθρωπιά, εγώ σαν Γιώργος βάζω τελεία εδώ», τόνισε ο παρουσιαστής

Ανατροπή στην υπόθεση Diddy: Η πρώην σύντροφος του άνδρα συνοδού «αδειάζει» τον πρώην της και σώζει την Cassie

E-Daily 3.Left Χτες
Πώς οι δικηγόροι της Cassie χρησιμοποιούν το ιστορικό του βασικού μάρτυρα κατηγορίας για να τινάξουν την υπόθεση στον αέρα!

Έλενα Τοπαλίδου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη σύλληψή της για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ

E-Daily 3.Left Χτες
Οι πρώτες on air δηλώσεις της ηθοποιού για το νυχτερινό μπλόκο της Τροχαίας στην Πατησίων!