E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πιτ‑Τζολί: Καρέ καρέ ο καβγάς στο αεροπλάνο

Η ατάκα του ηθοποιού στο παιδί που σόκαρε την Αντζελίνα

Δημοσίευση 19/8/2022 | 09:08

Πιτ‑Τζολί: Καρέ καρέ ο καβγάς στο αεροπλάνο

Κόντρα δίχως τέλος φαίνεται να έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Μπραντ Πιτ και την Αντζελίνα Τζολί.

Το τελευταίο εικοσιτετράωρο, τον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση, ότι η Τζολί ήταν πίσω από τη μήνυση που είχε γίνει στο FBI με το ψευδώνυμo «Jane Doe» για το γεγονός ότι ο Πιτ δεν συνελήφθη μετά από επιθετική συμπεριφορά που υπέδειξε, τόσο σε εκείνη, όσο και στα παιδιά της.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της Page Six, έγγραφα που κατέθεσε η Τζολί στις Αρχές αναφέρουν ότι η αφορμή για τον μεγάλο καυγά που ξέσπασε ανάμεσα σε εκείνη και τον σύζυγό της κατά τη διάρκεια ενός οικογενειακού ταξιδιού, ήταν μία συγκεκριμένη φράση του Πιτ για το ένα από τα παιδιά τους.

Ο ηθοποιός του «Fight Club» μπήκε στη διαδικασία να συγκρίνει τον γιο του (δεν αναφέρεται ποιον από τους δύο) με μακελάρη του Κόλουμπαϊν. Μάλιστα, στα ίδια έγγραφα αναφέρεται, ότι ο Πιτ αμέσως μετά τον χαρακτηρισμό του γιου τους, ως έναν από τους τελειόφοιτους που σκόρπισαν τον θάνατο στο σχολείο του Κολοράντο το 1999, κατηγόρησε τη Τζολί ότι εκείνη κατέστρεψε την οικογένειά τους και την αποκάλεσε «τρελή».

«Το Τμήμα Παιδιών και Οικογενειακών Υπηρεσιών της Κομητείας του Λος Άντζελες κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο Πιτ, ο οποίος στο παρελθόν είχε παραδεχτεί ότι είχε προβλήματα με το αλκοόλ, δεν κακοποίησε σωματικά κανένα από τα παιδιά του, οπότε απαλλάσσεται από όλες τις κατηγορίες» ήταν το πόρισμα των Aρχών για τον Πιτ.

Η Τζολί κατέθεσε επίσης ότι υπήρξε «ένταση» μεταξύ της ίδιας και του πρώην συζύγου της, προσθέτοντας ότι οι πράξεις του την έκαναν να αισθάνεται σαν «όμηρος». Καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού τους, ο Πιτ συμπεριφερόταν σαν «τέρας», σύμφωνα με την ηθοποιό, καθώς παραπονιόταν ασταμάτητα και ούρλιαζε στα παιδιά.

Ακόμη, στην περιγραφή της από την ημέρα του μεγάλου τους καυγά, η Τζολί ανέφερε ότι ο Πιτ είχε «καταναλώσει περίπου δύο ή τρία ποτά», τα οποία «δεν ήταν μεγάλη ποσότητα αλκοόλ» για εκείνον και πρόσθεσε ότι «τον είχε δει να πίνει ένα ολόκληρο μπουκάλι βότκα» στο παρελθόν.

Το σκηνικό του καυγά - Την έσπρωξε και τα παιδιά έκλαιγαν

Η Χολιγουντιανή σταρ ισχυρίστηκε ότι ο Πιτ «άρχισε να της φωνάζει» και στη συνέχεια «την άρπαξε από το κεφάλι, κουνώντας την», λίγο πριν χτυπήσει «την οροφή του αεροπλάνου περίπου τέσσερις φορές».

Στη συνέχεια, την έσπρωξε στον τοίχο του μπάνιου και φώναζε πως: «Την ξεσηκώνεις αυτή την οικογένεια», αναφέρει η έκθεση. Δύο από τα παιδιά τους ήταν έξω, και τα δύο έκλαιγαν, και το ένα ρώτησε: «Είσαι καλά, μαμά;»

Αργότερα, ο Πιτ έσπρωξε την Τζολί καθώς προσπαθούσε να πάρει αγκαλιά τα παιδιά και τους φώναξε: «Όχι, δεν είναι καλά. Καταστρέφει αυτή την οικογένεια. Είναι τρελή».

Σε εκείνο το σημείο, ένα από τα παιδιά φώναξε: «Όχι αυτή είναι, εσύ δεν είσαι, εσύ, ρε μαλ@@@», σύμφωνα με την επίσημη έκθεση.

Έπειτα, ο Μπραντ Πιτ φέρεται να προσπάθησε να κινηθεί επιθετικά προς το παιδί, αλλά η Τζολί τον κράτησε πίσω, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στην πλάτη και τον αγκώνα της.

Σε άλλο σημείο της πτήσης, σύμφωνα με την αναφορά του FBI, η Τζολί είπε ότι ο Πιτ της έριξε μπύρα, ενώ προσπαθούσε να κοιμηθεί.

Στο τέλος της πτήσης, η Τζολί ισχυρίστηκε, ότι ο Πιτ δεν άφηνε τα παιδιά να φύγουν για περίπου 20 λεπτά όταν η τότε σύζυγός του, του είπε ότι θα τα πήγαινε σε ένα ξενοδοχείο για να ξεκουραστούν. Εκείνος ότι φώναξε: «Δεν μου παίρνεις τα παιδιά μου» και την έσπρωξε, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς της Τζολί.

Tέλος, ηθοποιός υπέβαλε στο FBI φωτογραφίες από τους υποτιθέμενους τραυματισμούς της για την έκθεση, αλλά παρόλα αυτά, δεν ασκήθηκε ποτέ ποινική ενέργεια εναντίον του Πιτ, ο οποίος έχει απαλλαχτεί καιρό, από κατηγορίες σχετικά με την κακοποίηση των παιδιών του.

Έξι μέρες μετά τη μοιραία για τον γάμο τους πτήση, η Τζολί υπέβαλε αίτηση διαζυγίου, ωστόσο, οι πρώην σύζυγοι συνεχίζουν να έρχονται σε ρήξη για την επιμέλεια των ανήλικων παιδιών τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η αδημοσίευτη φωτογραφία της Τζένης Καρέζη που συγκλόνισε το διαδίκτυο

E-Daily 3.Left 26.07.2026
Το Studio Κλεισθένης δημοσίευσε για πρώτη φορά σπάνιο στιγμιότυπο του 1961, με αφορμή τα 34 χρόνια από τον θάνατο της αγαπημένης ηθοποιού.

Βαρβάρα Λάρμου: Ποια η εμφάνιση που «έλιωσε» το Instagram από τη Σέριφο

E-Daily 3.Left 26.07.2026
Η ηθοποιός από τη σειρά «Το παιδί» της ΕΡΤ απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στο νησί των Κυκλάδων.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου με κόκκινο μπικίνι κάνει ντους έξω και «φλογίζει» το Instagram

Social 26.07.2026
Η ηθοποιός μοιράστηκε στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές της διακοπές, ανεβάζοντας τους παλμούς των followers της.

Η Μαρία Σολωμού με ολόσωμο μαγιό και παγωτό στο χέρι ‑ τι έγραψε στο Instagram

Social 26.07.2026
Η ηθοποιός μοιράστηκε πολύχρωμες καλοκαιρινές φωτογραφίες με χιουμοριστική λεζάντα για το παγωτό που «έφαγε κατά λάθος».

Τι έγραψε ο Benny Blanco στις καυτές φωτογραφίες της Selena Gomez από τις διακοπές

E-Daily 3.Left 26.07.2026
Το νιόπαντρο ζευγάρι απολαμβάνει τις διακοπές του στην Τοσκάνη και ο παραγωγός δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τη σύζυγό του μέσα από αστεία και τρυφερά σχόλια στο Instagram.

Η Βούλα Πατουλίδου ραγίζει καρδιές: «Δεν θυμώνω με τον θάνατο, θυμώνω με τη σιωπή»

E-Daily 3.Left 26.07.2026
Ένα χρόνο μετά τον χαμό του συζύγου της, η χρυσή Ολυμπιονίκης μοιράστηκε συγκλονιστικό μήνυμα στο Instagram.

Γάμος στον Βόλο με απρόοπτο: Ο γαμπρός κατέληξε στο νοσοκομείο εν μέσω δεξίωσης

E-Daily 3.Left 26.07.2026
Η αδιαθεσία του νεόνυμφου, που φέρεται να είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, σκόρπισε τον πανικό στους καλεσμένους - τελικά πήρε εξιτήριο και η βραδιά συνεχίστηκε.

Το επικό ελληνικό σημείωμα σε φανάρι που έκανε τον γύρο του κόσμου

E-Daily 3.Left 26.07.2026
Ένας αγανακτισμένος οδηγός στη Θεσσαλονίκη άφησε σημείωμα σε χαλασμένο φωτεινό σηματοδότη που έγινε viral παγκοσμίως, αναδεικνύοντας με χιούμορ την ελληνική πραγματικότητα.

Τομ Χανκς: Η αντίδρασή του όταν είδε Έλληνα fan με το πρόσωπό του ως τατουάζ

E-Daily 3.Left 26.07.2026
Ο διάσημος ηθοποιός έμεινε άφωνος κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών του διακοπών στην Ελλάδα, όταν θαυμαστής του αποκάλυψε τατουάζ με τη μορφή του από το Forrest Gump στη γάμπα του.

Η Μαρία Μπεκατώρου ποζάρει με μαγιό στην Κεφαλονιά – δείτε τις φωτογραφίες

E-Daily 3.Left Χτες
Η παρουσιάστρια απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στον Μακρύ Γιαλό και μοιράστηκε στιγμιότυπα από τη θάλασσα.

Ιωάννα Τούνη: Η αμήχανη αντίδρασή της όταν τη ρώτησαν για τη Ρία Ελληνίδου στη Μύκονο

E-Daily 3.Left Χτες
Η γνωστή influencer βρέθηκε σε δύσκολη θέση όταν δημοσιογράφος της έθεσε ερώτηση για τη νυν σύντροφο του πρώην της, Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Σφροδή κακοκαιρία διέκοψε την «Ειρήνη» στην Επίδαυρο – Τι έπαθε η Μακρυπούλια πριν καν ανέβει στη σκηνή

E-Daily 3.Left Χτες
Ισχυρή καταιγίδα ανάγκασε τους υπεύθυνους να σταματήσουν οριστικά την παράσταση του Αριστοφάνη μπροστά σε 7.000 θεατές.