E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μύκονος: 533 ευρώ για τρεις μερίδες, ένα ποτό και ένα αναψυκτικό

Νέες καταγγελίες για γνωστό beach bar - «Γέλαγαν για το πόσα θα πληρώσουν οι τουρίστες»

Δημοσίευση 16/8/2022 | 12:56

Μύκονος: 533 ευρώ για τρεις μερίδες, ένα ποτό και ένα αναψυκτικό

Στο στόχαστρο της Daily Mail βρέθηκε ένα ακόμη γνωστό beach bar της Μυκόνου με το βρετανικό Μέσο να συγκεντρώνει πλήθος καταγγελιών τόσο για τις εξωπραγματικές τιμές όσο και τις... πρακτικές των εργαζόμενων αλλά και τη διαφορετική τιμολογιακή πολιτική στους τουρίστες σε σχέση με τους ντόπιους.

Η ιστοσελίδα έκανε... αφιέρωμα σε γνωστό beach bar, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως οι ξένοι που επισκέπτονται το μαγαζί ενδέχεται να πληρώσουν ακόμη και τρεις φορές ακριβότερα ό,τι παραγγείλουν.

Φιλοξενεί δε, την εμπειρία δύο νοσοκόμων από τη Δανία, της Αμάντα και της Αλμα που ανέφεραν πως παραλίγο να βάλουν τα κλάματα όταν τους ζητήθηκε να πληρώσουν 533 ευρώ για ένα Mojito, ένα Red Bull και δύο πιάτα, μουσακά και καλαμάρι. «Τους ζητούσα συνέχεια τον λογαριασμό ή το μενού για να δω τι θα χρεωθούμε. Αλλά δεν μας το έδωσαν ποτέ μέχρι το τέλος» είπε μία εκ των τουριστριών, που περιέγραψε και τα όσα έζησε όταν πήγε στο εσωτερικό του μαγαζιού για να πληρώσει. «Δεν υπήρχαν σερβιτόρες και μόνο άντρες και μας τρόμαξαν» είπε ενώ ανέφερε πως μετά από συζητήσεις τους έγινε έκπτωση και πλήρωσαν 433 ευρώ.

Επίσης ένα ζευγάρι από τη Γαλλία ο Phillipe Lafaix και η σύζυγός του Christin, ισχυρίστηκαν ότι χρεώθηκαν 417 ευρώ την Τετάρτη για έξι στρείδια ο καθένας, δύο μαργαρίτες και ένα μπουκάλι μεταλλικό νερό. Τα στρείδια από μόνα τους κοστίζουν 213 ευρώ, σχεδόν τετραπλάσιο από αυτό που πληρώνουν οι επισκέπτες στο διάσημο Bentley's Oyster Bar & Grill του Λονδίνου για την «Πιατέλα Οστρακοειδών» που περιλαμβάνει στρείδια, μύδια, μύδια και μύδια, αναφέρει το ρεπορτάζ.

Σημειώνεται επίσης πως «Το συγκεκριμένο μπαρ έγινε διαβόητο τον Μάιο του 2019 όταν χρέωσε μια ομάδα Αμερικανών τουριστών περισσότερα από 800 δολάρια για έξι πιάτα καλαμάρι, έξι μπύρες, τρεις ορεκτικά με κοτόπουλο Caesar, δύο μπουκάλια νερό και ένα ποτήρι χυμό ντομάτας».

«Γέλαγαν για το πόσα θα πληρώσουν οι τουρίστες»

Την ίδια στιγμή προχώρησαν και σε ένα «πείραμα» με έναν ντόπιο να πηγαίνει στο μαγαζί και να κάνει την παραγγελία του στα ελληνικά. Οπως, λοιπόν, σημειώνεται ειδοποιήθηκε από το προσωπικό πως «οι τιμές ήταν πολύ υψηλές». Εξιστόρησε δε, «Μου έφεραν ένα κοκτέιλ αφού είχα παραγγείλει στα ελληνικά. Τους είχα πει ότι ζούσα στη Μύκονο και ήμουν ντόπιος όπως και αυτοί. Μου είπαν πρώτα ότι δεν έπρεπε να μπω στο μπαρ, καθώς οι τιμές ήταν πολύ υψηλές και ότι μπορεί να μην αντέξω οικονομικά». Και συνέχισε: «Καθώς μιλήσαμε, έγιναν φιλικοί. Ένας σερβιτόρος είπε ότι ήμουν τυχερός που δεν ήμουν τουρίστας, καθώς το ποτό μου θα ήταν τριπλάσια της τιμής και ένα από το προσωπικό του μπαρ γέλασε δυνατά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Ζιζέλ ποζάρει τόπλες στα 45 της και εξηγεί γιατί έγινε το πρόσωπο μιας «υγιούς γενιάς» top models

E-Daily 3.Left 12.06.2026
Το διάσημο μοντέλο εξηγεί ότι η επιτυχία της δεν οφειλόταν μόνο στην εμφάνισή της, αλλά και στον χαρακτήρα και την ενέργεια που εξέπεμπε

Λιάγκας κατά Κατσαρίδη: «Κάθε αρνητική κριτική βαφτίζεται ομοφοβία, μην ανοίξω το στόμα μου και τους πάρει…»

E-Daily 3.Left 12.06.2026
«Μου έμειναν 3 εβδομάδες και θα τα πω όλα, μην με προκαλείς»

Το Moonrise στη Μύκονο: Το yacht των 325 εκατ. ευρώ του ιδρυτή του WhatsApp

E-Daily 3.Left 12.06.2026
Η «πλωτή ιδιωτική κατοικία» του συνιδρυτή του WhatsApp, Jan Koum

Μουντιάλ 2026: Η τηλεθέαση που σημείωσε η πρεμιέρα στην ΕΡΤ1

E-Daily 3.Left 12.06.2026
Το μέσο μερίδιο τηλεθέασης στους άνδρες (18-34) έφτασε το 40,8%

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι... πήρε μια κούκλα‑μωρό στην αγκαλιά και φωτογραφήθηκε ως μητέρα που θηλάζει, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 12.06.2026
Το 35χρονο μοντέλο πόζαρε με ένα μαύρο δερμάτινο σύνολο και ένα «μωρό» στην αγκαλιά για εξώφυλλο περιοδικού, αναδεικνύοντας το πλούσιο ντεκολτέ της

Σκορδά: «Γιατί τσακώθηκες;» – Ουγγαρέζος: «Δεν μπορεί να με βρίζεις και να έρχεσαι μετά να με χαιρετήσεις»

E-Daily 3.Left 12.06.2026
Με αφορμή πρόσφατη δημόσια εμφάνισή του σε κοινωνική εκδήλωση

Ο Ατζαράκης «τσακώνεται» με τη Γιούσεφ ντυμένος «κακάσχημη μούμια του Φαραώ»

E-Daily 3.Left 12.06.2026
Του έδωσε content και δεν το άφησε να πάει χαμένο

Βάνα Μπάρμπα: Ποιος ρόλος έκπληξη την επαναφέρει στην ελληνική τηλεόραση μετά από χρόνια

E-Daily 3.Left 12.06.2026
Η αγαπημένη ηθοποιός επιστρέφει στο μικρό μας σκρίν με έναν δυναμικό ρόλο στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ «Μπλε Ώρες».

Βασίλισσα Λετίθια: Πρέσβης της Δομινικανής Δημοκρατίας παραβίασε το πρωτόκολλο προσπαθώντας να τη φιλήσει

E-Daily 3.Left 12.06.2026
Μεγάλη συζήτηση έχει ξεσπάσει μετά την κίνηση πρέσβη που επιχείρησε να φιλήσει στο μάγουλο τη βασίλισσα Λετίθια, αγνοώντας το αυστηρό βασιλικό πρωτόκολλο

Ρούμερ Γουίλις: Η κόρη της Ντέμι Μουρ κερδίζει την επιμέλεια της κόρης της ‑ Οι όροι του δικαστηρίου

E-Daily 3.Left 12.06.2026
Σημαντική εξέλιξη στη δικαστική διαμάχη της κόρης της Ντέμι Μουρ με τον Ντέρεκ Ρίτσαρντ Τόμας, ύστερα από μήνες αμοιβαίων κατηγοριών και έντασης γύρω από την ανατροφή της κόρης τους

Η Τζένιφερ Λόπεζ αποκάλυψε με ποιους σταρ του Χόλιγουντ θα ήθελε να κάνει σeξ

E-Daily 3.Left 12.06.2026
Η 56χρονη εξέφρασε την αγάπη της για την ταινία «True Romance», σημειώνοντας ότι είχε γοητευτεί από όλο το καστ των ηθοποιών