E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μύκονος: 533 ευρώ για τρεις μερίδες, ένα ποτό και ένα αναψυκτικό

Νέες καταγγελίες για γνωστό beach bar - «Γέλαγαν για το πόσα θα πληρώσουν οι τουρίστες»

Δημοσίευση 16/8/2022 | 12:56

Μύκονος: 533 ευρώ για τρεις μερίδες, ένα ποτό και ένα αναψυκτικό

Στο στόχαστρο της Daily Mail βρέθηκε ένα ακόμη γνωστό beach bar της Μυκόνου με το βρετανικό Μέσο να συγκεντρώνει πλήθος καταγγελιών τόσο για τις εξωπραγματικές τιμές όσο και τις... πρακτικές των εργαζόμενων αλλά και τη διαφορετική τιμολογιακή πολιτική στους τουρίστες σε σχέση με τους ντόπιους.

Η ιστοσελίδα έκανε... αφιέρωμα σε γνωστό beach bar, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως οι ξένοι που επισκέπτονται το μαγαζί ενδέχεται να πληρώσουν ακόμη και τρεις φορές ακριβότερα ό,τι παραγγείλουν.

Φιλοξενεί δε, την εμπειρία δύο νοσοκόμων από τη Δανία, της Αμάντα και της Αλμα που ανέφεραν πως παραλίγο να βάλουν τα κλάματα όταν τους ζητήθηκε να πληρώσουν 533 ευρώ για ένα Mojito, ένα Red Bull και δύο πιάτα, μουσακά και καλαμάρι. «Τους ζητούσα συνέχεια τον λογαριασμό ή το μενού για να δω τι θα χρεωθούμε. Αλλά δεν μας το έδωσαν ποτέ μέχρι το τέλος» είπε μία εκ των τουριστριών, που περιέγραψε και τα όσα έζησε όταν πήγε στο εσωτερικό του μαγαζιού για να πληρώσει. «Δεν υπήρχαν σερβιτόρες και μόνο άντρες και μας τρόμαξαν» είπε ενώ ανέφερε πως μετά από συζητήσεις τους έγινε έκπτωση και πλήρωσαν 433 ευρώ.

Επίσης ένα ζευγάρι από τη Γαλλία ο Phillipe Lafaix και η σύζυγός του Christin, ισχυρίστηκαν ότι χρεώθηκαν 417 ευρώ την Τετάρτη για έξι στρείδια ο καθένας, δύο μαργαρίτες και ένα μπουκάλι μεταλλικό νερό. Τα στρείδια από μόνα τους κοστίζουν 213 ευρώ, σχεδόν τετραπλάσιο από αυτό που πληρώνουν οι επισκέπτες στο διάσημο Bentley's Oyster Bar & Grill του Λονδίνου για την «Πιατέλα Οστρακοειδών» που περιλαμβάνει στρείδια, μύδια, μύδια και μύδια, αναφέρει το ρεπορτάζ.

Σημειώνεται επίσης πως «Το συγκεκριμένο μπαρ έγινε διαβόητο τον Μάιο του 2019 όταν χρέωσε μια ομάδα Αμερικανών τουριστών περισσότερα από 800 δολάρια για έξι πιάτα καλαμάρι, έξι μπύρες, τρεις ορεκτικά με κοτόπουλο Caesar, δύο μπουκάλια νερό και ένα ποτήρι χυμό ντομάτας».

«Γέλαγαν για το πόσα θα πληρώσουν οι τουρίστες»

Την ίδια στιγμή προχώρησαν και σε ένα «πείραμα» με έναν ντόπιο να πηγαίνει στο μαγαζί και να κάνει την παραγγελία του στα ελληνικά. Οπως, λοιπόν, σημειώνεται ειδοποιήθηκε από το προσωπικό πως «οι τιμές ήταν πολύ υψηλές». Εξιστόρησε δε, «Μου έφεραν ένα κοκτέιλ αφού είχα παραγγείλει στα ελληνικά. Τους είχα πει ότι ζούσα στη Μύκονο και ήμουν ντόπιος όπως και αυτοί. Μου είπαν πρώτα ότι δεν έπρεπε να μπω στο μπαρ, καθώς οι τιμές ήταν πολύ υψηλές και ότι μπορεί να μην αντέξω οικονομικά». Και συνέχισε: «Καθώς μιλήσαμε, έγιναν φιλικοί. Ένας σερβιτόρος είπε ότι ήμουν τυχερός που δεν ήμουν τουρίστας, καθώς το ποτό μου θα ήταν τριπλάσια της τιμής και ένα από το προσωπικό του μπαρ γέλασε δυνατά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πληρωμένη απάντηση on air: Η Kaley Cuoco ισοπέδωσε την Ashley Tisdale για το πιο τοξικό μαμαδίστικο drama

Tabloid 13.02.2026
Από παιδικά χαμόγελα και baby groups… σε δημόσιο roast χωρίς φρένα στο «Watch What Happens Live»

Ο θρυλικός rocker που δημιούργησε ένα εστιατόριο για να τρώνε όλοι με αξιοπρέπεια – είτε πληρώσουν είτε όχι

Celebrity Stories 13.02.2026
Το μυστικό ενός διάσημου τραγουδιστή πίσω από τα εστιατόρια χωρίς τιμές

Το βίντεο του Τζέιμς Βαν Ντερ Μπικ που έγινε viral μετά τον θάνατό του

Tabloid Χτες
Σας εύχομαι την πιο ολοκληρωμένη διαδικασία πένθους, έλεγε ο ηθοποιός

Ιωάννα Τούνη: «Τα πάνελ με κρίνουν λες και πήραμε λεφτά από την τσέπη τους»

Tabloid Χτες
Η ατάκα της Ιωάννας Τούνη για τα σχόλια που έχει δεχτεί για το ταξίδι της με τον σύντροφό της

Γενέθλια για την Αγγελική Νικολούλη ‑ Το βίντεο που ετοίμασαν οι συνεργάτες της

Tabloid Χτες
Οι ευχές των συνεργατών της για τα γενέθλιά της

Βούλγαρη: Οι εξωσωματικές και η αποκάλυψη για τον σύζυγό της – «Εκεί είπα πως ίσως πρέπει να χωρίσουμε»

Tabloid Χτες
Συνέντευξη παραχώρησε η Ανθή Βούλγαρη στη διαδικτυακή εκπομπή του Ανέστη Ευαγγελόπουλου

Καινούργιου: Η κάμερα «τσάκωσε» τον Παναγιώτη Κουτσουμπή στη Μύκονο

TV Buzz Χτες
«Δεν πιστεύω να ’ναι με καμιά άλλη;»

Ο αδερφός του Μίκαελ Σουμάχερ αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του

Tabloid Χτες
1,5 χρόνο μετά το coming out και την επίθεση της πρώην συζύγου του

Νίκος Μουτσινάς: Κάθε πρωί παίρνω ένα χάπι για μία θρόμβωση που έπαθα πέρσι

Tabloid Χτες
Ο παρουσιαστής και ηθοποιός μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

Rihanna ‑ ASAP Rocky: Νέα σενάρια για μυστικό γάμο μετά την εμφάνιση με διαμαντένιο δαχτυλίδι

Tabloid Χτες
Μέχρι στιγμής, το ζευγάρι δεν έχει προχωρήσει σε επίσημη ανακοίνωση