E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μύκονος: 533 ευρώ για τρεις μερίδες, ένα ποτό και ένα αναψυκτικό

Νέες καταγγελίες για γνωστό beach bar - «Γέλαγαν για το πόσα θα πληρώσουν οι τουρίστες»

Δημοσίευση 16/8/2022 | 12:56

Μύκονος: 533 ευρώ για τρεις μερίδες, ένα ποτό και ένα αναψυκτικό

Στο στόχαστρο της Daily Mail βρέθηκε ένα ακόμη γνωστό beach bar της Μυκόνου με το βρετανικό Μέσο να συγκεντρώνει πλήθος καταγγελιών τόσο για τις εξωπραγματικές τιμές όσο και τις... πρακτικές των εργαζόμενων αλλά και τη διαφορετική τιμολογιακή πολιτική στους τουρίστες σε σχέση με τους ντόπιους.

Η ιστοσελίδα έκανε... αφιέρωμα σε γνωστό beach bar, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως οι ξένοι που επισκέπτονται το μαγαζί ενδέχεται να πληρώσουν ακόμη και τρεις φορές ακριβότερα ό,τι παραγγείλουν.

Φιλοξενεί δε, την εμπειρία δύο νοσοκόμων από τη Δανία, της Αμάντα και της Αλμα που ανέφεραν πως παραλίγο να βάλουν τα κλάματα όταν τους ζητήθηκε να πληρώσουν 533 ευρώ για ένα Mojito, ένα Red Bull και δύο πιάτα, μουσακά και καλαμάρι. «Τους ζητούσα συνέχεια τον λογαριασμό ή το μενού για να δω τι θα χρεωθούμε. Αλλά δεν μας το έδωσαν ποτέ μέχρι το τέλος» είπε μία εκ των τουριστριών, που περιέγραψε και τα όσα έζησε όταν πήγε στο εσωτερικό του μαγαζιού για να πληρώσει. «Δεν υπήρχαν σερβιτόρες και μόνο άντρες και μας τρόμαξαν» είπε ενώ ανέφερε πως μετά από συζητήσεις τους έγινε έκπτωση και πλήρωσαν 433 ευρώ.

Επίσης ένα ζευγάρι από τη Γαλλία ο Phillipe Lafaix και η σύζυγός του Christin, ισχυρίστηκαν ότι χρεώθηκαν 417 ευρώ την Τετάρτη για έξι στρείδια ο καθένας, δύο μαργαρίτες και ένα μπουκάλι μεταλλικό νερό. Τα στρείδια από μόνα τους κοστίζουν 213 ευρώ, σχεδόν τετραπλάσιο από αυτό που πληρώνουν οι επισκέπτες στο διάσημο Bentley's Oyster Bar & Grill του Λονδίνου για την «Πιατέλα Οστρακοειδών» που περιλαμβάνει στρείδια, μύδια, μύδια και μύδια, αναφέρει το ρεπορτάζ.

Σημειώνεται επίσης πως «Το συγκεκριμένο μπαρ έγινε διαβόητο τον Μάιο του 2019 όταν χρέωσε μια ομάδα Αμερικανών τουριστών περισσότερα από 800 δολάρια για έξι πιάτα καλαμάρι, έξι μπύρες, τρεις ορεκτικά με κοτόπουλο Caesar, δύο μπουκάλια νερό και ένα ποτήρι χυμό ντομάτας».

«Γέλαγαν για το πόσα θα πληρώσουν οι τουρίστες»

Την ίδια στιγμή προχώρησαν και σε ένα «πείραμα» με έναν ντόπιο να πηγαίνει στο μαγαζί και να κάνει την παραγγελία του στα ελληνικά. Οπως, λοιπόν, σημειώνεται ειδοποιήθηκε από το προσωπικό πως «οι τιμές ήταν πολύ υψηλές». Εξιστόρησε δε, «Μου έφεραν ένα κοκτέιλ αφού είχα παραγγείλει στα ελληνικά. Τους είχα πει ότι ζούσα στη Μύκονο και ήμουν ντόπιος όπως και αυτοί. Μου είπαν πρώτα ότι δεν έπρεπε να μπω στο μπαρ, καθώς οι τιμές ήταν πολύ υψηλές και ότι μπορεί να μην αντέξω οικονομικά». Και συνέχισε: «Καθώς μιλήσαμε, έγιναν φιλικοί. Ένας σερβιτόρος είπε ότι ήμουν τυχερός που δεν ήμουν τουρίστας, καθώς το ποτό μου θα ήταν τριπλάσια της τιμής και ένα από το προσωπικό του μπαρ γέλασε δυνατά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χωρισμός βόμβα στην showbiz ‑ Τέλος μετά από 13 χρόνια σχέσης

E-Daily 3.Left 30.06.2026
Η σταρ των Friends χώρισε μετά από 13 χρόνια σχέσης

Η Emily Ratajkowski μίλησε για τον μεγαλύτερο φόβο κάθε γυναίκας και το internet πήρε φωτιά

E-Daily 3.Left 30.06.2026
«Ο λάθος άντρας μπορεί να σου αλλάξει όλη τη ζωή»: Η Emily Ratajkowski άνοιξε μια μεγάλη συζήτηση

Το βίντεο με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου να χαλαρώνει δίπλα σε πισίνα

E-Daily 3.Left Χτες
Δευτέρα με μυαλό στο Σαββατοκύριακο που πέρασε, γράφει η ηθοποιός και παρουσιάστρια

«Το σόι σου»: Πότε κλείνει η αυλαία για φέτος και τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο;

E-Daily 3.Left Χτες
Η αγαπημένη κωμωδία του ALPHA αποχαιρετά το κοινό με ένα επεισόδιο γεμάτο εκπλήξεις, ενώ έχει ήδη εξασφαλίσει τη συνέχειά της για τη νέα σεζόν.

Τιλάν Μπλοντό: Το «πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο» παντρεύτηκε

E-Daily 3.Left Χτες
Η 26χρονη Γαλλίδα και ο επί οκτώ χρόνια σύντροφός της και επιχειρηματίας Μπέντζαμιν Ατάλι αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης στο Παρίσι

Οι πόζες της Ευγενίας Σαμαρά με μαγιό σε πισίνα στην Πάρο, δείτε φωτογραφίες

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός βρέθηκε στο νησί των Κυκλάδων για την ανταλλαγή όρκων της Αθηνάς Οικονομάκου και του Μπρούνο Τσερέλα

«Γιατροί ή χασάπηδες;»: Ξέσπασε ο πατέρας της 35χρονης από τη Λιβαδειά που έχασε τη ζωή της λίγες μέρες μετά τη γέννηση του μωρού της

E-Daily 3.Left Χτες
«Μου φάγανε την κόρη μου. Θέλω να αποδοθούν ευθύνες» - ο συντετριμμένος πατέρας μιλά στην κάμερα

Οικονομάκου ‑ Τσερέλα: Τα πρώτα λόγια μετά το 3ημερο γλέντι στην Πάρο! Η αντίδραση της Αθηνάς στο «με το καλό να μεγαλώσετε την οικογένειά σας»

E-Daily 3.Left Χτες
Λίγες ημέρες μετά τον γάμο τους στην Αθήνα παρουσία περίπου 10 ατόμων, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα διοργάνωσαν

Αρναούτογλου: Οι σπαρακτικά δύσκολες τελευταίες ημέρες με την μαμά του

E-Daily 3.Left Χτες
Η μητέρα του Γρηγόρη Αρναούτογλου, Κική, έφυγε από τη ζωή τον Ιανουάριο του 2026, έπειτα από σοβαρά προβλήματα υγείας που