E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μύκονος: 533 ευρώ για τρεις μερίδες, ένα ποτό και ένα αναψυκτικό

Νέες καταγγελίες για γνωστό beach bar - «Γέλαγαν για το πόσα θα πληρώσουν οι τουρίστες»

Δημοσίευση 16/8/2022 | 12:56

Μύκονος: 533 ευρώ για τρεις μερίδες, ένα ποτό και ένα αναψυκτικό

Στο στόχαστρο της Daily Mail βρέθηκε ένα ακόμη γνωστό beach bar της Μυκόνου με το βρετανικό Μέσο να συγκεντρώνει πλήθος καταγγελιών τόσο για τις εξωπραγματικές τιμές όσο και τις... πρακτικές των εργαζόμενων αλλά και τη διαφορετική τιμολογιακή πολιτική στους τουρίστες σε σχέση με τους ντόπιους.

Η ιστοσελίδα έκανε... αφιέρωμα σε γνωστό beach bar, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως οι ξένοι που επισκέπτονται το μαγαζί ενδέχεται να πληρώσουν ακόμη και τρεις φορές ακριβότερα ό,τι παραγγείλουν.

Φιλοξενεί δε, την εμπειρία δύο νοσοκόμων από τη Δανία, της Αμάντα και της Αλμα που ανέφεραν πως παραλίγο να βάλουν τα κλάματα όταν τους ζητήθηκε να πληρώσουν 533 ευρώ για ένα Mojito, ένα Red Bull και δύο πιάτα, μουσακά και καλαμάρι. «Τους ζητούσα συνέχεια τον λογαριασμό ή το μενού για να δω τι θα χρεωθούμε. Αλλά δεν μας το έδωσαν ποτέ μέχρι το τέλος» είπε μία εκ των τουριστριών, που περιέγραψε και τα όσα έζησε όταν πήγε στο εσωτερικό του μαγαζιού για να πληρώσει. «Δεν υπήρχαν σερβιτόρες και μόνο άντρες και μας τρόμαξαν» είπε ενώ ανέφερε πως μετά από συζητήσεις τους έγινε έκπτωση και πλήρωσαν 433 ευρώ.

Επίσης ένα ζευγάρι από τη Γαλλία ο Phillipe Lafaix και η σύζυγός του Christin, ισχυρίστηκαν ότι χρεώθηκαν 417 ευρώ την Τετάρτη για έξι στρείδια ο καθένας, δύο μαργαρίτες και ένα μπουκάλι μεταλλικό νερό. Τα στρείδια από μόνα τους κοστίζουν 213 ευρώ, σχεδόν τετραπλάσιο από αυτό που πληρώνουν οι επισκέπτες στο διάσημο Bentley's Oyster Bar & Grill του Λονδίνου για την «Πιατέλα Οστρακοειδών» που περιλαμβάνει στρείδια, μύδια, μύδια και μύδια, αναφέρει το ρεπορτάζ.

Σημειώνεται επίσης πως «Το συγκεκριμένο μπαρ έγινε διαβόητο τον Μάιο του 2019 όταν χρέωσε μια ομάδα Αμερικανών τουριστών περισσότερα από 800 δολάρια για έξι πιάτα καλαμάρι, έξι μπύρες, τρεις ορεκτικά με κοτόπουλο Caesar, δύο μπουκάλια νερό και ένα ποτήρι χυμό ντομάτας».

«Γέλαγαν για το πόσα θα πληρώσουν οι τουρίστες»

Την ίδια στιγμή προχώρησαν και σε ένα «πείραμα» με έναν ντόπιο να πηγαίνει στο μαγαζί και να κάνει την παραγγελία του στα ελληνικά. Οπως, λοιπόν, σημειώνεται ειδοποιήθηκε από το προσωπικό πως «οι τιμές ήταν πολύ υψηλές». Εξιστόρησε δε, «Μου έφεραν ένα κοκτέιλ αφού είχα παραγγείλει στα ελληνικά. Τους είχα πει ότι ζούσα στη Μύκονο και ήμουν ντόπιος όπως και αυτοί. Μου είπαν πρώτα ότι δεν έπρεπε να μπω στο μπαρ, καθώς οι τιμές ήταν πολύ υψηλές και ότι μπορεί να μην αντέξω οικονομικά». Και συνέχισε: «Καθώς μιλήσαμε, έγιναν φιλικοί. Ένας σερβιτόρος είπε ότι ήμουν τυχερός που δεν ήμουν τουρίστας, καθώς το ποτό μου θα ήταν τριπλάσια της τιμής και ένα από το προσωπικό του μπαρ γέλασε δυνατά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Εθεάθησαν να φιλιουνται με πάθος στο Coachella: Το νέο ζευγάρι που γεννήθηκε στο Coachella;

Tabloid 16.04.2026
Οι φήμες για ένα νέο, πιθανό ειδύλλιο στο Χόλιγουντ έχουν πάρει φωτιά

Μαρίζα Κωχ: «Είμαι καθηλωμένη στο κρεβάτι» ‑ Η φωτογραφία από το νοσοκομείο

Tabloid Χτες
Η Μαρίζα Κωχ αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, που την κρατά μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις

Ναταλία Αργυράκη: «Πάλεψα πολύ όλη αυτή τη χρονιά να υποστηρίξω την επιλογή που έκανα»

Tabloid Χτες
«Αν μια κακία, που δεν αποσκοπεί πουθενά, θεωρείται γνώμη... όχι, δεν θα την θεωρήσω γνώμη», ξεκαθάρισε

Η Μαντόνα επιστρέφει: Ανακοίνωσε το «Confessions on a Dance Floor 2» μέσω Instagram

Tabloid Χτες
Η Μαντόνα προκάλεσε «σεισμό» στα κοινωνικά δίκτυα τις τελευταίες ώρες, ανακοινώνοντας μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ!

Ερωτευμένος ο Αναστάσης Ροϊλός: Ποια είναι η γνωστή ηθοποιός που διατηρεί σχέση εδώ και 2 χρόνια

Tabloid Χτες
Ο Αναστάσης Ροϊλός φαίνεται να έχει βρει ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο μίας γοητευτικής ηθοποιού, η οποία έχει εμφανιστεί σε διάφορες επιτυχημένες σειρές στην τηλεόραση

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Δεν θα με πάει πίσω επαγγελματικά το να μετακομίσω στα Χανιά»

Tabloid Χτες
Η αθλητικογράφος μίλησε για την επιθυμία της να ζήσει στο νησί με την οικογένειά της μέσα στα επόμενα χρόνια

Κλέλια Ανδριολάτου: Απαντά για τη σχέση της με την Έλενα Χριστοπούλου μετά το τέλος της συνεργασίας τους

Tabloid Χτες
Την Κλέλια Ανδριολάτου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Buongiorno» και η δημοσιογράφος, Ράνια Θεοδωρακοπούλου

Έγκυος η Λίλα Μπακλέση: Το τρυφερό βίντεο με την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Tabloid Χτες
Την πιο όμορφη στιγμή στη ζωή της βιώνει η Λίλα Μπακλέση, καθώς περιμένει το πρώτο της παιδάκι!

Η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε φωτογραφία ενώ έκανε ηλιοθεραπεία

Social Χτες
«Το καλύτερο μακιγιάζ είναι του ήλιου και της καλής διάθεσης»

Η Τίνα Μεσσαροπούλου αποχώρησε από το Happy Day μετά το λιποθυμικό επεισόδιο του Γιώργου Μυλωνάκη

Tabloid Χτες
Η δημοσιογράφος αποχώρησε από την εκπομπή όταν ενημερώθηκε ότι ο σύζυγός της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός

Η Δώρα Παντέλη με φλοράλ μπικίνι αναπολεί τις διακοπές στην Πάρο

Social Χτες
«Χωρίς σχέδιο, μόνο συναισθήματα» έγραψε η Δώρα Παντέλη στην ανάρτησή της στο Instagram