E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μύκονος: 1.300 ευρώ για καλαμάρια που «δεν τρωγόντουσαν»

Νέα καταγγελία για το εστιατόριο με τα «χρυσά καβουροπόδαρα»

Δημοσίευση 10/8/2022 | 18:32

Μύκονος: 1.300 ευρώ για καλαμάρια που «δεν τρωγόντουσαν»

Μια δυσάρεστη εμπειρία φέρεται να είχε ένας ακόμα τουρίστας σε εστιατόριο της Μυκόνου το οποίο πρόσφατα βρέθηκε στο επίκεντρο συζητήσεων εξαιτίας των «χρυσών καβουροπόδαρων» που είχε πληρώσει πελάτης.

Ο 50χρονος Ντέϊβιντ βρέθηκε στο νησί των Ανέμων με την οικογένειά του προκειμένου να απολαύσει τις καλοκαιρινές του διακοπές, και παρόλο που περίμενε ότι οι τιμές θα ήταν «τσιμπήμένες», δεν περίμενε να πληρώσει περισσότερα από 1.300 ευρώ για ένα γεύμα.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Ντέιβιντ, ο οποίος δεν θέλησε να δώσει στη δημοσιότητα το επίθετο του, στην Sun ταξίδεψε από την Αυστραλία στη Μύκονο και συγκεκριμένα στον Πλατύ Γιαλό, και μόλονότι περίμενε υψηλές τιμές, έμεινε σοκαρισμένος όταν έφτασε η στιγμή να πληρώσει τον λογαριασμό για το γεύμα που είχε καταναλώσει εκείνος, η σύζυγος του και τα δυο τους παιδιά.

«Μας “δάγκωσαν”, θα έπρεπε να βάλουν προειδοποιητικές πινακίδες. Είναι παγίδα για τους τουρίστες… Είναι πιο ακριβό από το Ritz στο Παρίσι, αλλά το φαγητό τους δεν τρώγεται», είπε στη Sun Online.

Ο Γαλλικής καταγωγής Ντέιβιντ, ο οποίος είναι και ο ίδιος ιδιοκτήτης ενός εστιατορίου, παρήγγειλε ένα μπουκάλι κρασί και 2 κοκτέϊλ προτού ο σερβιτόρος, σύμφωνα με την καταγγελία του, τους πιέσει παραγγείλουν κάποια πιάτα με θαλασσινά. Εκείνοι είχαν μπει σε… mood διακοπών και έτσι δεν αρνήθηκαν την πρόταση του σερβιτόρου.

Όταν όμως έφτασε το φαγητό τους, ο Ντέιβιντ και η οικογένειά του απογοητεύτηκαν αφού τα καλαμάρια τα οποία παρήγγειλαν και ήρθαν μέσα σε μια τεράστια πιατέλα, δεν μασιόντουσαν. Ένα εξίσου τεράστιο και όμορφο σε εμφάνιση πιάτο έφτασε στο τραπέζι τους. Το πιάτο αυτό περιλάμβανε χταπόδι, το οποίο σύμφωνα με τον Ντέιβιντ ήταν άγευστο. Στην ίδια… κατηγορία, φέρεται να ανήκει και το πιάτο με τα ζυμαρικά ντομάτας τα οποία ο τουρίστας χαρακτήρισε «μη βρώσιμα».

Για επιδόρπιο, έλαβαν μια πιατέλα φρούτων με εμφάνιση «θλιβερή» όπως είπε μαζί με ένα ναργιλέ αξίας 210 λιρών.

Η απογοήτευση μετατράπηκε σε θυμό όταν είδε το λογαριασμό

Όταν ήρθε η στιγμή ο Ντέιβιντ και η οικογένειά του να φύγουν από το εστιατόριο, η απογοήτευση για τα πιάτα που είχαν γευτεί λίγη ώρα πριν, μετατράπηκε σε θυμό. «Ο λογαριασμός των 1.205,60 ευρώ (1.018,34 £) ήταν φυσικά στα ελληνικά και δεν είχα άλλη επιλογή από το να τον πληρώσω», είπε. «Την επόμενη μέρα αφού έλεγξα τον τραπεζικό μου λογαριασμό συνειδητοποίησα ότι μου χρέωσαν 1.387,59 ευρώ (1.172,86 £)».

Σύμφωνα με τον απογοητευμένο αλλά και θυμωμένο τουρίστα, ο σερβιτόρος του πολυτελούς εστιατορίου στη Μύκονο φέρεται να τον χρέωσε και φιλοδώρημα αξίας άνω των 150 λιρών χωρίς καν να τον ρωτήσει.

Ο Ντέιβιντ είπε επίσης ότι το προσωπικό του καταστήματος ήταν τρομακτικό και δεν ήξερε τι θα συνέβαινε αν αρνιόταν να πληρώσει.

Ιδιοκτήτης του εστιατορίου: «Θέλουν να γίνουν διάσημοι»

Πρόσφατα, το συγκεκριμένο εστιατόριο βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο μετά το σάλο που δημιουργήθηκε με τους νεόνυμφους από τον Καναδά που κλήθηκαν να πληρώσουν 400 ευρώ για δύο ποτά και 12 στρείδια.

Τότε, ο Δημήτριος Καλαμαράς, ιδιοκτήτης του DK Oyster στη Μύκονο, σύμφωνα με τη New York Post, αντεπιτέθηκε στις κακές κριτικές των τουριστών, υποστηρίζοντας ότι όλοι είναι influencers που προσπαθούν να κερδίσουν ένα δωρεάν γεύμα.

Παρά την άρνηση του κ. Καλαμαρά για τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, πρόσφατα επιβλήθηκε στο εστιατόριο του πρόστιμο άνω των 30.000 δολαρίων για την εξαπάτηση δύο Αμερικανών τουριστών, όπως αναφέρει το Greek City Times.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σοφία Μητσοτάκη: «Η ξεφτίλα δυστυχώς δεν έχει όρια»

Tabloid 07.03.2026
Διαψεύδει τα δημοσιεύματα περί «δραπέτευσης» με ιδιωτικό τζετ από το Ντουμπάι

Ben Stiller: Ζητά από τον Λευκό Οίκο να αφαιρέσει κινηματογραφική σκηνή του από βίντεο προπαγάνδας

Tabloid 07.03.2026
«Ο πόλεμος δεν είναι ταινία», έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου γιόρτασε τα 40ά γενέθλιά της στις Μαλδίβες: Μια συναρπαστική δεκαετία ξεκινά, γράφει

Social 07.03.2026
Ευγνώμων για όλες τις εμπειρίες που έχω συλλέξει, πρόσθεσε στην ανάρτηση που έκανε

Θεσσαλονικιός έφτιαξε λαμπάδα... ChatGPT

Παράξενα 07.03.2026
Μεγάλη η ζήτηση, υπάρχει ακόμη και λίστα προκρατήσεων

Ιωάννα Τούνη: «Όταν φεύγει ο έρωτας και βλέπεις καθαρά αυτά που σου έλεγαν οι κολλητές σου για εκείνον»

Social 07.03.2026
Η Influencer έχει χτίσει μια ιδιαίτερη σχέση με τους ακολούθους της, καθώς μοιράζεται καθημερινά πτυχές της προσωπικής της ζωής, τους προβληματισμούς της αλλά και τα επαγγελματικά της σχέδια

Αφιέρωμα της Marca στη Μαριγκόνα: Η κοπέλα από το Κόσσοβο που έγινε γνωστή λόγω του Ολυμπιακού

Social 07.03.2026
Η 25χρονη φίλαθλος του Ολυμπιακού αύξησε τους ακολούθους της από 97 σε 23.000 μέσα σε λίγες ώρες

Καινούργιου: Φάνηκε να τρώει και… έγινε μπουρλότο ‑ «Γιατί με δείχνεις ρε παιδάκι μου; Γιατί;»

TV Buzz Χτες
Ένα πλάνο ήταν αρκετό να εκνευρίσει την εγκυμονούσα Κατερίνα Καινούργιου.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ παίρνει παραγγελία πελάτισσας και τα... μπερδεύει λίγο

Tabloid Χτες
Η γυναίκα δεν γνώριζε πως έδινε την παραγγελία της στον Βρετανό πρίγκιπα

Καρφί Κωνσταντάρα για Τσολάκη: «Δεν βλέπω πώς θα μπορούσα να συνυπάρξω ξανά μαζί της σύντομα»

TV Buzz Χτες
Δε βλέπει στο άμεσο μέλλον πώς θα μπορούσε να συνεργαστεί ξανά τηλεοπτικά με την Ελένη Τσολάκη.

Σοκ τιμή ‑ πόσο κοστίζει το δαχτυλίδι αρραβώνων της Σαμπαλένκα

Tabloid Χτες
Έχει ακριβύνει κι άλλο το σπορ του γάμου