E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κατάθεση ψυχής από τη Ρεγγίνα Μακέδου: Το ότι βγαίνω φωτογραφίες δε σημαίνει ότι είμαι καλά

«Έχασα 17 κιλά σε 50 μέρες», γράφει η Ρεγγίνα Μακέδου.

Δημοσίευση 9/8/2022 | 15:57

Κατάθεση ψυχής από τη Ρεγγίνα Μακέδου: Το ότι βγαίνω φωτογραφίες δε σημαίνει ότι είμαι καλά

H Ρεγγίνα Μακέδου, μέσα από το νοσοκομείο, προχώρησε σε μια κατάθεση ψυχής, μέσα από αναρτήσεις που έκανε στα social media.

«Μου λέτε πολλοί ότι αδυνάτισα… Έχασα 17 κιλά σε 50 μέρες. Μη με πείτε τυχερή, δεν μου αρέσει καθόλου. Έχω χάσει μυϊκή μάζα και απλά έχω 2 πόδια καλαμάκια. Δε μπορούσα να φάω για πάρα πολλές μέρες, αλλά και τα φάρμακα πολλές φορές κόβουν την όρεξη. Να σας πω την αλήθεια, πήρα ήδη 2 κιλά. Χάρηκα τόοοσο πολύ βέβαια. Τα πήρα σε 2 εβδομάδες τρώγοντας μόνο μακαρόνι, ρύζι, πατάτα, καααάθε μέρα. Είναι κάτι που φυσικά συμβαίνει σε πολλούς… Δεν έχω σκοπό να πάρω και τα 17.

Όλοι εδώ στα εξωτερικά που παλεύουμε, παλεύουμε όσο πιο αισιόδοξα μπορούμε… Με τις θεραπείες μας, τις εξετάσεις μας, τα άγχη μας, τους φόβους μας. Κάθε επίσκεψη είναι ένα “σε παρακαλώ Θεέ μου να ‘μαι καλά” για όλους μας και είμαστε πολλοί! Το ότι βγαίνω φωτογραφίες δεν σημαίνει ότι είμαι καλά και όλα τελείωσαν. Ο δρόμος είναι πολύ μεγάλος, απλά τον περπατάω όποτε μπορώ με τρέλα.

Γενικά η διαδικασία της αποκατάστασης όπως έχω ξαναπεί, δεν είναι εύκολη. Και εγώ πέφτω, και κλαίω, και φοβάμαι, και νευριάζω, είμαι άνθρωπος. Προσπαθώ πολύ να κρατήσω μία θετική στάση κυρίως για μένα, αλλά και για τους δικούς μου που τελικά αυτοί με κρατάνε όρθια. Όμως κάθε μέρα, κάθε μέρα μόλις ανοίγω τα μάτια μου χαμογελάω και λέω ευχαριστώ. Και πάντα, ακόμα και όταν είμαι στα κάτω μου, βρίσκω τον λόγο να πω ευχαριστώ», έγραψε η Ρεγγίνα Μακέδου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Halloween: Ο Αντετοκούνμπο ντύθηκε… minion και οι Μπακς τον «τρολάρουν»

Tabloid 31.10.2025
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ζει στο έπακρο την… τρέλα του Halloween

Η ταινία του 2022 που προκάλεσε σάλο – και η celebrity διαμάχη που όλοι σχολιάζουν ακόμα!

Celebrity Stories 31.10.2025
Η ιστορία πίσω από τα βλέμματα που απέφευγαν το ένα το άλλο στο φεστιβάλ Βενετίας

Megan Fox: Η ειλικρινής εξομολόγηση μετά τη γέννα και η δυναμική της επιστροφή

Tabloid 31.10.2025
Από τη γέννηση της μικρής Saga τον Μάρτιο, η Fox έχει επιλέξει να κρατήσει χαμηλό προφίλ

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Δεν ξέρω τι θα είχα κάνει αυτούς τους 3 μήνες, αν δεν είχα τον Γρηγόρη»

Tabloid Χτες
Οι σκέψεις για το όνομα του μωρού και ο Γρηγόρης Μόργκαν

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Πήγα στην αστυνομία κι έκανα καταγγελία ‑ Πρέπει να πάρει τη δικαστική οδό»

Tabloid Χτες
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος αποκαλύπτει το περιστατικό εκφοβισμού που υπέστη

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Θέλω να παντρευτώ, έχω πάει 30

Tabloid Χτες
Πιστεύω ότι θα είναι πάρα πολύ καλός μπαμπάς, δήλωσε το μοντέλο για τον Χρήστο Μάστορα

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Θέλω να παντρευτώ, έχω πάει 30

Celebrity Stories Χτες
Πιστεύω ότι θα είναι πάρα πολύ καλός μπαμπάς, δήλωσε το μοντέλο για τον Χρήστο Μάστορα