E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κατάθεση ψυχής από τη Ρεγγίνα Μακέδου: Το ότι βγαίνω φωτογραφίες δε σημαίνει ότι είμαι καλά

«Έχασα 17 κιλά σε 50 μέρες», γράφει η Ρεγγίνα Μακέδου.

Δημοσίευση 9/8/2022 | 15:57

Κατάθεση ψυχής από τη Ρεγγίνα Μακέδου: Το ότι βγαίνω φωτογραφίες δε σημαίνει ότι είμαι καλά

H Ρεγγίνα Μακέδου, μέσα από το νοσοκομείο, προχώρησε σε μια κατάθεση ψυχής, μέσα από αναρτήσεις που έκανε στα social media.

«Μου λέτε πολλοί ότι αδυνάτισα… Έχασα 17 κιλά σε 50 μέρες. Μη με πείτε τυχερή, δεν μου αρέσει καθόλου. Έχω χάσει μυϊκή μάζα και απλά έχω 2 πόδια καλαμάκια. Δε μπορούσα να φάω για πάρα πολλές μέρες, αλλά και τα φάρμακα πολλές φορές κόβουν την όρεξη. Να σας πω την αλήθεια, πήρα ήδη 2 κιλά. Χάρηκα τόοοσο πολύ βέβαια. Τα πήρα σε 2 εβδομάδες τρώγοντας μόνο μακαρόνι, ρύζι, πατάτα, καααάθε μέρα. Είναι κάτι που φυσικά συμβαίνει σε πολλούς… Δεν έχω σκοπό να πάρω και τα 17.

Όλοι εδώ στα εξωτερικά που παλεύουμε, παλεύουμε όσο πιο αισιόδοξα μπορούμε… Με τις θεραπείες μας, τις εξετάσεις μας, τα άγχη μας, τους φόβους μας. Κάθε επίσκεψη είναι ένα “σε παρακαλώ Θεέ μου να ‘μαι καλά” για όλους μας και είμαστε πολλοί! Το ότι βγαίνω φωτογραφίες δεν σημαίνει ότι είμαι καλά και όλα τελείωσαν. Ο δρόμος είναι πολύ μεγάλος, απλά τον περπατάω όποτε μπορώ με τρέλα.

Γενικά η διαδικασία της αποκατάστασης όπως έχω ξαναπεί, δεν είναι εύκολη. Και εγώ πέφτω, και κλαίω, και φοβάμαι, και νευριάζω, είμαι άνθρωπος. Προσπαθώ πολύ να κρατήσω μία θετική στάση κυρίως για μένα, αλλά και για τους δικούς μου που τελικά αυτοί με κρατάνε όρθια. Όμως κάθε μέρα, κάθε μέρα μόλις ανοίγω τα μάτια μου χαμογελάω και λέω ευχαριστώ. Και πάντα, ακόμα και όταν είμαι στα κάτω μου, βρίσκω τον λόγο να πω ευχαριστώ», έγραψε η Ρεγγίνα Μακέδου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το φλογερό ειδύλλιο της Britney που κράτησε… 14 μέρες αλλά έγραψε ιστορία

Celebrity Stories 26.11.2025
Το ξεχασμένο affair που κράτησε μόνο δύο εβδομάδες, αλλά ήταν τόσο εκρηκτικό, τόσο παθιασμένο και τόσο… 00s, που ακόμα κάνει το Hollywood να κοκκινίζει!

Οι πρωταγωνιστές του Charmed που είχαν σχέση για λίγο ‑ Οι εντάσεις και τα προβλήματα στο set που κράτησαν 24 χρόνια

Celebrity Stories 26.11.2025
H Holly Marie Combs μιλά για την συγγνώμη του Brian Krause μετά από σχεδόν 25 έτη – και τα παλιά μυστικά ξαναβγαίνουν στο φως!

Diddy: Βίντεο και φωτογραφίες του μέσα από τη φυλακή

Tabloid Χτες
Ο καταδικασμένος ράπερ εθεάθη με γκρίζα μαλλιά και ευδιάθετος

Οι σeξι πόζες της Μπαρ Ρεφαέλι με κόκκινο μαγιό ‑ Δείτε φωτογραφίες

Tabloid Χτες
Το 40χρονο μοντέλο από το Ισραήλ δημοσίευσε εικόνες της σε πισίνα

Maestro: Η επίσημη ανακοίνωση για την τέταρτη σεζόν ‑ Ποιοι ηθοποιοί εισβάλουν στη σειρά

Media Χτες
Μεγάλες ανατροπές στην πλοκή αλλά και στις ζωές των πρωταγωνιστών στη νέα σεζόν της δημοφιλούς σειράς

Στάθης Σχίζας: Η αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας του πατέρα του – «Είναι δέκα χρόνια σε αυτή την κατάσταση»

Tabloid Χτες
Τον Στάθη Σχίζα συνάντησε ο Κωνσταντίνος Μίχος στο νέο επεισόδιο στο κανάλι του στο Youtube

Βασίλης Μπισμπίκης: Η άβολη στιγμή on camera σε ερώτηση για το τροχαίο στη Φιλοθέη

Tabloid Χτες
«Τι εννοείς;» ήταν η αντίδραση του ηθοποιού, με τη συνάδελφό του, Κλέλια Ρένεση, να προσπαθεί να αποφορτίσει την αμήχανη στιγμή

Αποθεώνουν τη Beyonce για την εμφάνισή της στο Grand Prix του Λας Βέγκας: Δεν υπέκυψες στη μόδα του αδυνατίσματος

Tabloid Χτες
Η 44χρονη τραγουδίστρια εντυπωσίασε με το αποκαλυπτικό της ντύσιμο τόσο στην πίστα του Grand Prix όσο και στο πάρτι της Ferrari

Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Πρέπει να υπάρχει δικαίωση και ανάλογη τιμωρία, αξιοθαύμαστο ό,τι έκανε η Ιωάννα Τούνη»

Tabloid Χτες
Είναι η μητέρα του παιδιού μου και, όχι μόνο γι` αυτό, από την αρχή ήμουν πάρα πολύ υποστηρικτικός, πρόσθεσε

Ιωάννα Τούνη: «Εάν με ένοιαζε η γνώμη άσχετων λογικά θα είχα φουντάρει»

Tabloid Χτες
Η αιχμηρή απάντηση της Ιωάννας Τούνη για τα αρνητικά σχόλια

Στράτος Τζώρτζογλου: «Σκεφτόμουν να πέσω από το μπαλκόνι»

Tabloid Χτες
«Έκρυβα προβλήματα κάτω από το χαλί και στην πράξη ήμουν η θετική ενέργεια με προσευχή κι ενθουσιασμό», πρόσθεσε