E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δυσκολή σχέση γιων και Μπρίτνεϊ Σπίαρς γιατί ανεβάζει γυμνές φωτογραφίες

«Είναι δύσκολο να αντιμετωπίσουν αυτά που κάνει», είπε ο πρώην σύζυγός της, Κέβιν Φέντερλαϊν - Η απάντηση της ποπ σταρ στο Instagram

Δημοσίευση 7/8/2022 | 10:47

Δυσκολή σχέση γιων και Μπρίτνεϊ Σπίαρς γιατί ανεβάζει γυμνές φωτογραφίες

Για πρώτη φορά, ύστερα από σχεδόν μία δεκαετία ο πρώην της Μπρίτνεϊ Σπίαρς με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, ο Κέβιν Φέντερλαϊν μίλησε για την ποπ σταρ και τη σχέση της με τα παιδιά της, αλλά και τη 13χρονη υποχρεωτική κηδεμονία της.

Όπως αποκάλυψε, η Σπίαρς έχει μία δύσκολη σχέση μετους γιους της, τον 16χρονο Σον - Πρίστον και τον 15χρονο Τζέιντεν.

Μία από τις αποκαλύψεις του Φέντερλαϊν, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η DailyMail, είναι ότι παρά το γεγονός ότι πρόσφατα μετακόμισε στην ίδια γειτονιά , η Σπίαρς δεν έχει δει δει τα παιδιά της, επειδή εκείνα το ζήτησαν.

«Τα αγόρια αποφάσισαν ότι δεν τη βλέπουν αυτή τη στιγμή», εξήγησε ο «K-Fed» και πρόσθεσε: «Έχουν περάσει λίγοι μήνες από τότε που την είδαν. Πήραν την απόφαση να μην πάνε στο γάμο της».

Σχετικά με την υποχρεωτική κηδεμονία απο τον πατέρα της, ο πρώην σύζυγος της Σπίαρς τόνισε ότι αυτό επηρέασε πολύ τόσο τη δική του ζωή, όσο και των παιδιών του. «Ήταν δύσκολο να το παρακολουθήσω όλο αυτό, πιο δύσκολο να το ζήσω, αλλά ακόη πιο δύσκολο να βλέπω τα αγόρια μου να το αντιμετωπίζουν. Ήταν σκληρό. Είναι το πιο δύσκολο πράγμα που χρειάστηκε να κάνω ποτέ στη ζωή μου», είπε.

Ακόμη, ο Φέντερλαϊν ανέφερε πως από τότε που η Σπίαρς έλυσε τα «δεσμα» της, τα αγόρια χρειάστηκε επίσης να περάσουν μια περίοδο προσαρμογής καθώς παρακολουθούσαν τις αλλαγές που πέρασε η μητέρα τους από τον ξαφνικό γάμο της, μέχρι τις συνεχείς γυμνές selfies της, οι οποίες δεν σταματούν να ανεβαίνουν από την ίδια στα social media.



Αν και κατέστησε σαφές ότι τα αγόρια αγαπούν τη μητέρα τους, άφησε να εννοηθεί ότι η συχνότητα που ανεβαίνουν τέτοιου είδους φωτογραφίες μπορεί να έχει επιπτώσεις στην κοινωνική ζωή τους.

«Προσπαθώ να τους εξηγήσω: “Κοιτάξτε, ίσως αυτός είναι απλώς ένας άλλος τρόπος με τον οποίο προσπαθεί να εκφραστεί”. Αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι τους πειράζει. Είναι σκληρό», είπε και συνέχισε: «Δεν μπορώ να φανταστώ πώς είναι να είσαι ένας έφηβος που πρέπει να πάει στο γυμνάσιο».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η συνέντευξή του  θα μεταδοθεί τηλεοπτικά σε λίγο καιρό.

Η απάντηση της Σπίαρς στο Instagram

Αφού τα αποσπάσματα από τη συνέντευξη του πρώην συζύγου της κυκλοφόρησαν στα μέσα, η Σπίας έδωσε τη δική της απάντηση σε όσα ακούστηκαν για τη σχέση της με τους γιους της.

«Με στενοχωρεί που ακούω ότι ο πρώην άντρας μου αποφάσισε να συζητήσει τη σχέση που έχω μετά παιδιά μου. Όπως όλοι ξέρουμε καλά, το μεγαλώνεις παιδιά στην εφηβεία δεν είναι εύκολο για κανέναν. Με προβληματίζει που ο λόγος βασίζεται στο Instagram μου... Τους έδωσαν τα πάντα Μόνο τη λέξη: Επίπονο θα πω.. Η μητέρα μου μου είπε "Πρέπει να τους δώσεις στον πατέρα τους" Το μοιράζομαι αυτό επειδή μπορώ. Να έχετε μία καλή μέρα παιδιά», έγραψε μέσα από Instagram stories.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Δάφνη Καραβοκύρη για τις τρεις προτάσεις γάμου με δαχτυλίδι που δέχτηκε

E-Daily 3.Left 07.05.2026
«Πρέπει να συγχρωτίζεσαι με τον άλλον, κυρίως ψυχικά»

Καλλιτέχνης από την Αυστρία γδύθηκε και άρχισε να χτυπάει καμπάνα με το σώμα της, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 07.05.2026
Η Φλορεντίνα Χόλτζινγκερ κρεμάστηκε ημίγυμνη στη Μπιενάλε για την κλιματική αλλαγή, θέλοντας να χτυπήσει «καμπανάκι» για τον «επερχόμενο κατακλυσμό»

Εβελίνα Νικόλιζα κατά του Happy Day: «Σας περνάει απ’ το μυαλό ότι βλέπουν οι γονείς μου;»

E-Daily 3.Left 07.05.2026
Η Εβελίνα Νικόλιζα επέλεξε να απαντήσει δημόσια στο Happy Day και όσα ειπώθηκαν για την προσωπική της ζωή.

Γερμανός τουρίστας πήρε αποζημίωση 986,70 ευρώ επειδή δεν έβρισκε ξαπλώστρα στην Κω

Παράξενα 07.05.2026
Περνούσε περίπου 20 λεπτά κάθε πρωί αναζητώντας χώρο για να χαλαρώσει, όμως όλες οι θέσεις ήταν ήδη «καπαρωμένες»

Έλα στην ομάδα μας: Δημοσιογράφος ‑ Part time το Σαββατοκύριακο

E-Daily 3.Left 07.05.2026
Ιδανικό για όσους θέλουν να μπουν στον χώρο των digital media ή να συνδυάσουν τη θέση με άλλη εργασία

OPEN: «Κλείδωσε» η πρώτη εκπομπή για την επόμενη χρονιά

E-Daily 3.Left Χτες
Το κανάλι ξεκινά να φτιάχνει το πρόγραμμα της επόμενης σεζόν…

Ο Σαμ Σμιθ αρραβωνιάστηκε τον σύντροφό του

E-Daily 3.Left Χτες
Ο τραγουδιστής και ο Κρίστιαν Κόουαν διατηρούν σχέση τα τελευταία τρία χρόνια και φέρεται πως επιβεβαίωσαν ότι βρίσκονται ένα βήμα πριν τον γάμο λίγο πριν από το φετινό Met Gala

Δανάη Μπάρκα: Αποκαλύπτει πρώτη φορά τι συνέβη πραγματικά με το Πάμε Δανάη

E-Daily 3.Left Χτες
Η Δανάη Μπάρκα με αφορμή το ταξίδι της στη Θεσσαλονίκη για την θεατρική της παράσταση, βρέθηκε καλεσμένη στις Rainbow Mermaids

Νότης Σφακιανάκης: Αν δεν ήταν εκείνος δεν θα υπήρχε κανένας μας, είναι το μικρό μας, το αγαπημένο μας

E-Daily 3.Left Χτες
Όταν έφυγε από την Κω και πήγε στην Αθήνα, ήμουν για έναν μήνα άρρωστη, μου έλειψε πάρα πολύ, έλεγε η αδερφή του τραγουδιστή σε συνέντευξή της