E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δυσκολή σχέση γιων και Μπρίτνεϊ Σπίαρς γιατί ανεβάζει γυμνές φωτογραφίες

«Είναι δύσκολο να αντιμετωπίσουν αυτά που κάνει», είπε ο πρώην σύζυγός της, Κέβιν Φέντερλαϊν - Η απάντηση της ποπ σταρ στο Instagram

Δημοσίευση 7/8/2022 | 10:47

Δυσκολή σχέση γιων και Μπρίτνεϊ Σπίαρς γιατί ανεβάζει γυμνές φωτογραφίες

Για πρώτη φορά, ύστερα από σχεδόν μία δεκαετία ο πρώην της Μπρίτνεϊ Σπίαρς με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, ο Κέβιν Φέντερλαϊν μίλησε για την ποπ σταρ και τη σχέση της με τα παιδιά της, αλλά και τη 13χρονη υποχρεωτική κηδεμονία της.

Όπως αποκάλυψε, η Σπίαρς έχει μία δύσκολη σχέση μετους γιους της, τον 16χρονο Σον - Πρίστον και τον 15χρονο Τζέιντεν.

Μία από τις αποκαλύψεις του Φέντερλαϊν, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η DailyMail, είναι ότι παρά το γεγονός ότι πρόσφατα μετακόμισε στην ίδια γειτονιά , η Σπίαρς δεν έχει δει δει τα παιδιά της, επειδή εκείνα το ζήτησαν.

«Τα αγόρια αποφάσισαν ότι δεν τη βλέπουν αυτή τη στιγμή», εξήγησε ο «K-Fed» και πρόσθεσε: «Έχουν περάσει λίγοι μήνες από τότε που την είδαν. Πήραν την απόφαση να μην πάνε στο γάμο της».

Σχετικά με την υποχρεωτική κηδεμονία απο τον πατέρα της, ο πρώην σύζυγος της Σπίαρς τόνισε ότι αυτό επηρέασε πολύ τόσο τη δική του ζωή, όσο και των παιδιών του. «Ήταν δύσκολο να το παρακολουθήσω όλο αυτό, πιο δύσκολο να το ζήσω, αλλά ακόη πιο δύσκολο να βλέπω τα αγόρια μου να το αντιμετωπίζουν. Ήταν σκληρό. Είναι το πιο δύσκολο πράγμα που χρειάστηκε να κάνω ποτέ στη ζωή μου», είπε.

Ακόμη, ο Φέντερλαϊν ανέφερε πως από τότε που η Σπίαρς έλυσε τα «δεσμα» της, τα αγόρια χρειάστηκε επίσης να περάσουν μια περίοδο προσαρμογής καθώς παρακολουθούσαν τις αλλαγές που πέρασε η μητέρα τους από τον ξαφνικό γάμο της, μέχρι τις συνεχείς γυμνές selfies της, οι οποίες δεν σταματούν να ανεβαίνουν από την ίδια στα social media.



Αν και κατέστησε σαφές ότι τα αγόρια αγαπούν τη μητέρα τους, άφησε να εννοηθεί ότι η συχνότητα που ανεβαίνουν τέτοιου είδους φωτογραφίες μπορεί να έχει επιπτώσεις στην κοινωνική ζωή τους.

«Προσπαθώ να τους εξηγήσω: “Κοιτάξτε, ίσως αυτός είναι απλώς ένας άλλος τρόπος με τον οποίο προσπαθεί να εκφραστεί”. Αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι τους πειράζει. Είναι σκληρό», είπε και συνέχισε: «Δεν μπορώ να φανταστώ πώς είναι να είσαι ένας έφηβος που πρέπει να πάει στο γυμνάσιο».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η συνέντευξή του  θα μεταδοθεί τηλεοπτικά σε λίγο καιρό.

Η απάντηση της Σπίαρς στο Instagram

Αφού τα αποσπάσματα από τη συνέντευξη του πρώην συζύγου της κυκλοφόρησαν στα μέσα, η Σπίας έδωσε τη δική της απάντηση σε όσα ακούστηκαν για τη σχέση της με τους γιους της.

«Με στενοχωρεί που ακούω ότι ο πρώην άντρας μου αποφάσισε να συζητήσει τη σχέση που έχω μετά παιδιά μου. Όπως όλοι ξέρουμε καλά, το μεγαλώνεις παιδιά στην εφηβεία δεν είναι εύκολο για κανέναν. Με προβληματίζει που ο λόγος βασίζεται στο Instagram μου... Τους έδωσαν τα πάντα Μόνο τη λέξη: Επίπονο θα πω.. Η μητέρα μου μου είπε "Πρέπει να τους δώσεις στον πατέρα τους" Το μοιράζομαι αυτό επειδή μπορώ. Να έχετε μία καλή μέρα παιδιά», έγραψε μέσα από Instagram stories.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Λάκης Γαβαλάς για GNTM: «Τύραννος η Ζενεβιέβ, πυγολαμπίδα η Ηλιάνα – εγώ και η Μπέττυ χορτάρι, μας πατάνε και κάνουν ό,τι θέλουν»

E-Daily 3.Left 07.06.2026
«Έχουμε και τον Αγγελο που μας ποτίζει – είμαστε ένας κήπος», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός σχεδιαστής

Μαριαλένα Ρουμελιώτη – Σάκης Κατσούλης: Γεννήθηκε ο γιος τους – Έγιναν γονείς για πρώτη φορά

E-Daily 3.Left 07.06.2026
Το ζευγάρι υποδέχθηκε το πρώτο του παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι, ξεκινώντας ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του

Ζέτα Δούκα: Εντυπωσιάζει στα 52 της με φωτογραφία χωρίς φίλτρα – «Αυτό είναι το σώμα μου»

E-Daily 3.Left 07.06.2026
Η ηθοποιός μοιράστηκε αναλυφιλτράριστη φωτογραφία με μαγιό και έστειλε ένα δυνατό μήνυμα αυταποδοχής

«Τέρας με πρησμένο πρόσωπο» έγραψαν στη Γαρυφαλλιά Καληφώνη ‑ η απάντησή της έγινε viral

E-Daily 3.Left 07.06.2026
Η γνωστή influencer δεν άφησε αναπάντητο το προσβλητικό σχόλιο που δέχτηκε στο TikTok

Νίκος Τερζής: «Ρουβάς, Μαζωνάκης, Παπαρίζου – τους γνώρισα όταν ήταν στο μηδέν»

E-Daily 3.Left 07.06.2026
Ο καταξιωμένος μουσικοσυνθέτης αποκάλυψε τη φιλοσοφία του πίσω από τις μεγάλες συνεργασίες της καριέρας του

Ρένος Χαραλαμπίδης: «Έχω το ρεκόρ αρνήσεων στην ελληνική τηλεόραση»

E-Daily 3.Left 07.06.2026
Ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι μετάνιωσε για πολλές προτάσεις που απέρριψε

Mindy Kaling: H σκληρή αλήθεια πίσω από το αδυνάτισμά της

Tabloid 07.06.2026
Παραδέχτηκε ότι δεν είναι εύκολο να βρίσκεται συνεχώς υπό δημόσια κριτική

Το «τρελό» μυστικό πίσω από 3 πρώην του Tom Cruise – Tι σημαίνει ο αριθμός 33 που τους συνδέει

Celebrity Stories 07.06.2026
Τυχαίο ή κάτι πολύ πιο σκοτεινό; Οι τρεις πρώην του Τομ Κρουζ είχαν όλες κάτι κοινό - κι αυτό έχει τρελάνει το ίντερνετ

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος επιστρέφει στην τηλεόραση έπειτα από 20 χρόνια

E-Daily 3.Left Χτες
Η συμφωνία θεωρείται οριστική και ο Πάνος Μιχαλόπουλος θα συμπρωταγωνιστήσει σε τηλεοπτική σειρά με τους Γιώργο Γάλλο και Μιχάλη Σαράντη

Dua Lipa και Callum Turner: Χορός, φιλιά και ξέφρενο γλέντι στο 3ήμερο wedding party του Παλέρμο

E-Daily 3.Left Χτες
Το ζευγάρι αδυνατούσε να σταματήσει να χορεύει, να φιλιέται και να τραγουδά στο cocktail party που δόθηκε στο Palazzo Valguarnera Gangi

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας και η σύντροφός του κινούνται νομικά μετά τα αρνητικά σχόλια στις φωτογραφίες τους

E-Daily 3.Left Χτες
Σε δηλώσεις που έκανε ο stand-up comedian νωρίτερα ωστόσο ανέφερε πως αντιμετώπισαν την κατάσταση με χιούμορ

Η Ζέτα Δούκα ανέβασε φωτογραφία με μαγιό: Αυτό είναι το σώμα μου στα 52 χωρίς κανένα φίλτρο

E-Daily 3.Left Χτες
«Έχει περάσει διά πυρός και σιδήρου σε σχέση με την αποδοχή του, έχει νοσήσει από ανορεξία και βουλιμία, έχει φέρει στον κόσμο ένα παιδί πριν 10 χρόνια και πλέον φλερτάρει με την εμμηνόπαυση»