E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η 31χρονη που χώρισε και μετακόμισε σε οίκο ευγηρίας

Θέλει να «βγει» στη σύνταξη και κάνει παρέα με συνταξιούχους

Δημοσίευση 5/8/2022 | 17:58

Η 31χρονη που χώρισε και μετακόμισε σε οίκο ευγηρίας

Η ατάκα «μακάρι να έβγαινα στη σύνταξη» έχει ακουστεί περιπεκτικά από τα χείλη αρκετών νέων, όμως μια 31χρονη προσπάθησε εν μέρη να το πραγματοποιήσει, αφού έχει μετακομίσει σε οίκο ευγηρίας και πλέον κάνει παρέα με συνταξιούχους.

Σύμφωνα με την nypost.com, η Liz White έμενε στην Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, όμως χώρισε με τον σύντροφο της και μετακόμισε στη Φλόριντα, στο συγκρότημα διαμερισμάτων που μένουν οι γονείς της και θεωρείται οίκος ευγηρίας.

Όπως είπε η ίδια, δεν υπάρχει ηλικιακό όριο για να μείνει κάποιος, αν και πέρα από αυτή υπάρχουν ακόμα δύο εργαζόμενοι στα συγκεκριμένα διαμερίσματα, αφού όλοι οι υπόλοιποι ένοικοι έχουν βγει στη σύνταξη.

Η 31χρονη Liz White

«Βασικά, είμαι συνταξιούχος στην ψυχή μου, αλλά όχι στον τραπεζικό μου λογαριασμό που μου απαιτεί να έχω μια δουλειά πλήρους απασχόλησης», αναφέρει χαρακτηριστικά σε βίντεο που έχει αναρτήσει στο TikTok και έχει συγκεντρώσει πάνω από 31.000 προβολές.

Η ίδια σημείωσε ότι πλέον ζει σε διαφορετικό διαμέρισμα από αυτό των γονιών της, καθώς βρήκε διαθέσιμο ένα δωμάτιο. «Μια άλλη μονάδα έγινε διαθέσιμη προς ενοικίαση στο κτίριο και τα υπόλοιπα είναι ιστορία», ανέφερε σε ένα από τα βίντεο που έχει ανεβάσει.

Η ζωή με συνταξιούχους

Η Liz White σημειώνει ότι όχι μόνο δεν την ενοχλεί να κάνει παρέα με συνταξιούχους, αλλά της αρέσει να βρίσκεται κοντά σε ηλικιωμένους. Χαρακτηριστικά, μόλις τον περασμένο μήνα, ταξίδεψε στην Αυστρία για να γιορτάσει τα 80α γενέθλια μιας γειτόνισσας.

Παρόλα αυτά, σημειώνει ότι δεν έχει πάντα παρέα, καθώς η πλειοψηφία των ενοίκων δεν μένει μόνιμα στον οίκο ευγηρίας, αλλά κυρίως τον χειμώνα, με το καλοκαίρι να προτιμούν άλλους προορισμούς.

Και πάλι όμως δεν χάνει το ενδιαφέρον της, αφού οι εγκαταστάσεις του συγκροτήματος διαμερισμάτων περιλαμβάνουν βιβλιοθήκη, κοινόχρηστο κήπο, θερμαινόμενη πισίνα και γυμναστήριο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Εβελίνα Σκίτσκο για τη μάχη με τον καρκίvo: «Αγνοούσα τα έντονα συμπτώματα, έκανα έναν χρόνο να πάω στον γιατρό»

Tabloid 05.12.2025
Tην Εβελίνα Σκίτσκο φιλοξένησε το πρωί της Παρασκευής 5 Δεκεμβρίου στο Buongiorno η Φαίη Σκορδά

Αλέξανδρος Κοψιάλης: «Είμαι 120 κιλά, αν συνεχίσω έτσι σε λίγα χρόνια θα φράξουν όλα»

Tabloid 05.12.2025
Σε μια σπάνια εξομολόγηση για τη μάχη που δίνει με τα κιλά του, την οποία χαρακτηρίζει ασθένεια, προχώρησε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης

Κιμ Κατράλ: Η Σαμάνθα του «Sex And The City» παντρεύτηκε για τέταρτη φορά

Tabloid 05.12.2025
Η πρωταγωνίστρια του «Sex And The City», Κιμ Κατράλ, παντρεύτηκε για τέταρτη φορά σε μια ultra-secret τελετή στο Λονδίνο!

Χείμαρρος η Νεφέλη Μεγκ κατά της Ελίνας Παπίλα: «Την άκουγα να ωρύεται»

TV Buzz 05.12.2025
Αποκάλυψε πως δεν την ήθελαν στην εκπομπή