E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η αγγελία που ζητάει ξυπόλητο υπάλληλο

Ενδιαφέρεται κανείς;;;

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δημοσίευση 4/8/2022 | 14:02

Η αγγελία που ζητάει ξυπόλητο υπάλληλο
Φωτογραφία από Asad Photo Maldives: https://www.pexels.com/el-gr/photo/1287460/

Το τουριστικό θέρετρο Soneva Fushi στις Μαλβίδες έβγαλε αγγελία για ένα υπάλληλο στο βιβλιοπωλείο που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της. Μόνο που εκτός από βιβλιοφάγος θα πρέπει να είναι και ξυπόλητος...

Όποιος ψάχνει μια αλλαγή στη ζωή του, από τον ερχόμενο Οκτώβριο, ανοίγει μια θέση για ένα χρόνο για ένα υπάλληλο που θα πρέπει να διαχειρίζεται το pop up βιβλιοπωλείο.

Ο μισθός που δίνεται είναι 750 δολάρια αλλά μέσα στο συμβόλαιο είναι και η διαμονή σε πολυτελή βίλα που κοστίζει 400.000 δολάρια, και η διατροφή από σεφ που εργάζονται στο θέρετρο.

Τα υπόλοιπα προσόντα που απαιτούνται, είναι η άριστη γνώση αγγλικών, η γνώση υπολογιστών και η τέλεια σχέση με τα social media.

Το βιβλιοπωλείο εκτός από πωλήσεις διοργανώνει καθημερινά σεμινάρια δημιουργικής γραφής, αναγνώσεις από διάσημα best seller, και προσκλήσεις σε διάσημους συγγραφείς.

Οι αγγελίες θα γίνονται δεκτές μέχρι 13 Αυγούστου.

Το πρόγραμμα «ξυπόλητος βιβλιοπώλης» ξεκίνησε το 2018, όταν το pop-up βιβλιοπωλείο άνοιξε στο θέρετρο Soneva Fushi. Από τότε, από την εν λόγω θέση έχουν περάσει έξι βιβλιοπώλες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τίτλοι τέλους για αγαπημένο ζευγάρι της showbiz; Χωρισμός‑βόμβα λίγο πριν κλείσουν τρία χρόνια γάμου

E-Daily 3.Left 10.07.2026
Πηγές μιλούν για εντάσεις, ασφυκτικές επαγγελματικές υποχρεώσεις και μια σχέση που βρισκόταν σε κρίση από καιρό.

H φώκια που έμαθε να μιλά αγγλικά και γιατί οι επιστήμονες έμειναν άναυδοι

E-Daily 3.Left 10.07.2026
Η απίστευτη ιστορία του Hoover, της φώκιας που μιμούνταν ανθρώπινη ομιλία με χαρακτηριστική προφορά του Μέιν, παραμένει ένα από τα πιο εντυπωσιακά φαινόμενα στην ιστορία της ζωολογίας.

Η Ταμίλα Κουλίεβα ποζάρει με λευκό μπικίνι στη Σαντορίνη

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της ακόλουθους εικόνες από τις διακοπές της στο νησί

Η Αντζελα Δημητρίου μοιράστηκε φωτογραφία με τη Μπόνι Τάιλερ από εμφάνισή της σε νυχτερινό κέντρο

E-Daily 3.Left Χτες
Μόλις κυκλοφόρησε η είδηση του θανάτου της τραγουδίστριας, η Δημητρίου ανέβασε ένα κοινό τους στιγμιότυπο στο Instagram

Η αλλαγή στην εμφάνιση της Κάιλι Τζένερ που δίχασε το κοινό

E-Daily 3.Left Χτες
Η επιχειρηματίας και Influencer εμφανίστηκε αλλαγμένη στο πλαίσιο επαγγελματικής συνεργασίας

Ο Γεωργιάδης σε επίσημη εκδήλωση με… μια αναπάντεχη αμφίεση ‑ τι είπε για να δικαιολογηθεί

E-Daily 3.Left Χτες
Ο υπουργός Υγείας εμφανίστηκε σε συγκέντρωση κατοίκων στα Μελίσσια φορώντας ρούχα τένις, ζητώντας συγγνώμη για την εμφάνισή του.

Αθηνά Οικονομάκου: Ποια διάσημη σταρ του Χόλιγουντ έβγαλε selfie μαζί της στο Παρίσι;

Social Χτες
Η Ελληνίδα ηθοποιός και επιχειρηματίας βρέθηκε στο Παρίσι για την επίδειξη μόδας της Σήλιας Κριθαριώτη και έζησε μια αξέχαστη συνάντηση που της «έκοψε» την ανάσα.

Ποιος «καίει» την Οδύσσεια του Νόλαν στο X και γιατί ο Μασκ επιτίθεται σε ιστορικό;

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Έλον Μασκ χαρακτήρισε τον Αγγλο ιστορικό Τομ Χόλαντ «υποτακτικό» μετά την υπεράσπισή του στην πολυδισκυτημένη κινηματογραφική διασκευή του ομηρικού έπους.

Ο Δημήτρης Γιαννέτος υποψήφιος με βραβείο Emmy για τα μαλλιά της Κιμ Καρντάσιαν στη σειρά «All’s Fair»

E-Daily 3.Left Χτες
Bραβείο Emmy για το hair styling στη σειρά «All`s Fair» του Hulu, με την ανάρτησή του να αποσπά σχόλια από κορυφαία ονόματα του Χόλιγουντ.

Ποια διάσημη κόρη έκλεψε τις εντυπώσεις στην αποφοίτησή της και μοιάζει... με το μαμά της

Social Χτες
Η 18χρονη Σάντυ Τριανταφυλλοπούλου αποφοίτησε από το σχολείο και οι φωτογραφίες με την Κιμ Κίλιαν έχουν κάνει τους πάντες να μιλούν για «κλώνο».

Μαρία Αντωνά: Ποια σχόλια την «έκραξαν» άγρια μετά τις φωτογραφίες με μαγιό

Social Χτες
Δύο καλοκαιρινές φωτογραφίες στο Facebook πυροδότησαν καταιγισμό σεξιστικών σχολίων και λεκτικής κακοποίησης σε βάρος της Μαρίας Αντωνά.