E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Με έδερναν στο σχολείο – τώρα το πρόσωπό μου είναι στα εξώφυλλα των περιοδικών»

Κάποτε ενιωθε περίεργα με τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, τώρα τα καμαρώνει

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ Δημοσίευση 2/8/2022 | 00:29

«Με έδερναν στο σχολείο – τώρα το πρόσωπό μου είναι στα εξώφυλλα των περιοδικών»
PEXELS

Ένας έφηβος που ήταν θύμα bullying στο σχολείο μίλησε στην Sun για το πώς έφτασε να ασχολείται με το μόντελινγκ και όλα αυτά επειδή απλώς εμπιστεύτηκε τις συγκυρίες

Ο Isaac Brown, 17 ετών, από το Bridgend, εργάζεται ως μοντέλο με την EmkaiModels από τον Ιανουάριο. Σε λιγότερο από οκτώ μήνες το πρόσωπό του έχει φιγουράρει στο εξώφυλλο του περιοδικού Centerstage και θα συμμετάσχει και σε μια εκπομπή.

Οι τελευταίοι μήνες ήταν ένα όνειρο για τον νεαρό, μοντέλο και εκκολαπτόμενο ηθοποιό και η ζωή του άλλαξε εντελώς. Τα πράγματα δεν ήταν πάντα τόσο απλά καθώς, κατά τα νεότερα του χρόνια, αντιμετώπισε τον εκφοβισμό στο σχολείο και πέρασε επίσης μερικές δύσκολες στιγμές όταν σπούδαζε για εξετάσεις.

Ο ίδιος είπε επίσης ότι υπήρξε μια περίοδος που στο σχολείο περνούσε δύσκολα αφού δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του μετά από μια χειρουργική επέμβαση.

Αφού άφησε το σχολείο, πέρασε λίγο χρόνο δουλεύοντας σε ένα μπαρ, ένα εργοστάσιο και εργάστηκε ακόμη και ως εργάτης.

«Από τότε που ήμουν πολύ μικρός, όλοι στην οικογένειά μου – ή ακόμα και μόνο οι άνθρωποι όταν έβγαινα έξω – με πλησίασαν και μου είπαν "θα μπορούσες να ασχοληθείς με το μόντελινγκ"», εξήγησε.

«Συνειδητοποίησα ότι ήμουν μοναδικός πριν από πολύ καιρό – συνειδητοποίησα πριν από περίπου τρία χρόνια ότι δεν υπήρχαν πολλοί άνθρωποι σαν εμένα. Τα μαλλιά μου – όταν βγάζω το καπέλο όλοι σοκάρονται πάρα πολύ. Έχω τις φακίδες μου. Έχω πολλά μαύρα χαρακτηριστικά. Έχω επίσης ένα αρκετά εντυπωσιακό πρόσωπο». Από τότε που άδραξε την ευκαιρία, ο Isaac είπε ότι περιβάλλεται από ατελείωτη υποστήριξη – από το πρακτορείο μοντέλων μέχρι την οικογένειά του και τους φίλους του, και είπε ότι είναι εκπληκτικό το πώς όλα άλλαξαν τόσο γρήγορα για εκείνον.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Εβελίνα Σκίτσκο για τη μάχη με τον καρκίvo: «Αγνοούσα τα έντονα συμπτώματα, έκανα έναν χρόνο να πάω στον γιατρό»

Tabloid 05.12.2025
Tην Εβελίνα Σκίτσκο φιλοξένησε το πρωί της Παρασκευής 5 Δεκεμβρίου στο Buongiorno η Φαίη Σκορδά

Αλέξανδρος Κοψιάλης: «Είμαι 120 κιλά, αν συνεχίσω έτσι σε λίγα χρόνια θα φράξουν όλα»

Tabloid 05.12.2025
Σε μια σπάνια εξομολόγηση για τη μάχη που δίνει με τα κιλά του, την οποία χαρακτηρίζει ασθένεια, προχώρησε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης

Κιμ Κατράλ: Η Σαμάνθα του «Sex And The City» παντρεύτηκε για τέταρτη φορά

Tabloid 05.12.2025
Η πρωταγωνίστρια του «Sex And The City», Κιμ Κατράλ, παντρεύτηκε για τέταρτη φορά σε μια ultra-secret τελετή στο Λονδίνο!

Χείμαρρος η Νεφέλη Μεγκ κατά της Ελίνας Παπίλα: «Την άκουγα να ωρύεται»

TV Buzz 05.12.2025
Αποκάλυψε πως δεν την ήθελαν στην εκπομπή

«Έχω δει 15 ψυχιάτρους»: Η πιο σκληρή εξομολόγηση του Presley Gerber, του γιου της Cindy Crawford

Tabloid 05.12.2025
Ο γιος της Cindy Crawford εξηγεί: Πώς πάλεψε με κρίσεις πανικού, φάρμακα και απώλειες