E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κόνι Μεταξά – Μάριος Καπότσης: Στα Χανιά για τις ετοιμασίες του γάμου

Η αντίστροφη μέτρηση για την όμορφη μέρα του ζευγαριού έχει αρχίσει

Δημοσίευση 3/7/2022 | 13:51

Κόνι Μεταξά – Μάριος Καπότσης: Στα Χανιά για τις ετοιμασίες του γάμου

Λιγότερο από μια εβδομάδα έχει απομείνει για να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας η Κόνι Μεταξά και ο εκλεκτός της καρδιάς της Μάριος Καπότσης.

Το ζευγάρι ήδη βρίσκεται στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χανιά όπου θα παντρευτεί το Σάββατο 9 Ιουλίου. Οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις και η Κόνι θέλει όλα να είναι στην εντέλεια.

«Ο γάμος μας θα είναι ένας ωραίος λόγος να μαζευτούμε όλοι μαζί. Θα έρθουν φίλοι μου από την Αμερική, την Αγγλία, την Ιορδανία, τη Σκωτία και την Αυστραλία. Έχουμε και οι δύο πολλούς φίλους», είχε πει πρόσφατα η Κόνι Μεταξά μιλώντας στο περιοδικό «ΟΚ!» για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής της.

Κόνι Μεταξά: «Θα κλαίω από την αρχή μέχρι το τέλος του γάμου»

Γιατί επέλεξαν τα Χανιά για τον γάμο: «Δεν υπάρχει κάποιος συμβολισμός πίσω από τα Χανιά απλά μας αρέσει ως νησί. Θα έχουμε περίπου 200 καλεσμένους και έξι κουμπάρους. Τρεις φίλες δικές μου και τρεις φίλους του Μάριου. Θα κλαίω από την αρχή μέχρι το τέλος. Τώρα να μου πεις να σκεφτώ κάτι συγκινητικό θα με πιάσουν τα κλάματα. όσο μάλλον την ώρα που παντρεύομαι…. Και όχι τίποτα άλλο, είμαι πολύ άσχημη όταν κλαίω», είχε πει στο ίδιο περιοδικό η Κόνι Μεταξά.

Μάριος Καπότσης: «Δεν θέλω κάμερες στον γάμο μου»

Από την πλευρά του ο Μάριος Καπότσης είχε μιλήσει στην εκπομπή, «Χαμογέλα και Πάλι», λέγοντας πως δεν θα ήθελε τις τηλεοπτικές κάμερες στον γάμο του.

«Το κοστούμι μου δεν το έχει δει η Κόνι ούτε εγώ έχω δει το νυφικό, θα το δούμε την κατάλληλη στιγμή. Όλα θα γίνουν στα Χανιά, και μετά το μυστήριο θα κάνουμε ένα πάρτι. Ο γάμος θα είναι κλειστός, δεν θα ήθελα να έρθουν τα κανάλια για να ζήσουμε τη στιγμή», δήλωσε ο πολίστας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η πιο αμφιλεγόμενη μαμά του TikTok… τώρα ψάχνει την αγάπη στο Bachelorette

Tabloid 16.09.2025
Taylor Frankie Paul: Από το MomTok και το «Mormon Wives» στο νέο ριάλιτι

Μήνυση ιερέων στον Αλέξανδρο Τσουβέλα για βλασφημία μετά την πλάκα με τον παπά

Tabloid Χτες
Κινούνται νομικά και κατά του δήμου Στυλίδας

Η Κάθι Μπέιτς ξεσπά για την απώλεια 45 κιλών: «Ε, λοιπόν, δεν ήταν μόνο το Ozempic»

Tabloid Χτες
Η 77χρονη ηθοποιός έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση στα Emmy

Δούκισσα Νομικού: Η αντίδραση της σε ερώτηση για την τηλεοπτική της επιστροφή

Tabloid Χτες
Θα επιστρέψει το μοντέλο στην τηλεοπτική ζώνη;

Η Γλυκερία μιλάει για πρώτη φορά μετά τις αντιδράσεις για τις συναυλίες στο Ισραήλ

Media Χτες
Οι Έλληνες καλλιτέχνες δεν ήταν υποστηρικτικοί, δεν έπρεπε να είχε συμβεί αυτή η ανθρωποφαγία