E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μύκονος: Οι βουτιές του Σαλάχ, o Βεράτι και η Μις Βενεζουέλα

Ο Ιούλιος μπήκε δυνατά στο νησί των ανέμων, το κυκλοφοριακό δεν περιγράφεται και οι διάσημοι παρτάρουν

Δημοσίευση 3/7/2022 | 12:31

Μύκονος: Οι βουτιές του Σαλάχ, o Βεράτι και η Μις Βενεζουέλα

Ο ήλιος έκαιγε, δεν φύσαγε καθόλου αλλά ο Μοχάμεντ Σαλάχ δεν είχε κανένα πρόβλημα με αυτό, όταν πέρασε την είσοδο του Principote στον Πάνορμο, αφού βρίσκεται στη Μύκονο τα τελευταία 24ωρα, άρτι αφιχθείς από την Αίγυπτο.

Μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου με τη Λίβερπουλ από το κυκλαδίτικο νησί, ο διάσημος επιθετικός των Reds απόλαυσε τα καθαρά νερά, πριν καθίσει για φαγητό με την παρέα του, ενώ δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με κάποιους θαυμαστές του.

Στο νησί πάτησε πόδι και ο μέσος της Παρί Σεν Ζερμέν, Μάρκο Βεράτι, που εθεάθη στον Πάνορμο να διασκεδάζει, ενώ τις προηγούμενες ώρες απολάμβανε κι αυτός τις βουτιές του στα ελληνικά νερά μαζί με τη σύντροφό του.  Ωστόσο δεν εμφανίστηκε σε γνωστό κλαμπ μέσα στη Χώρα της Μυκόνου, χθες το βράδυ, αν και είχε κάνει κράτηση.

Σαλάχ και Βεράτι είχαν την ευκαιρία να τα πούνε και από κοντά, συζητώντας τα ποδοσφαιρικά τεκταινόμενα δίπλα στη θάλασσα.

Το νησί έχει την συνήθη φόρα που το διέπει ειδικά τον Ιούλιο, που θεωρείται ο κορυφαίος μήνας της σεζόν σε εισπράξεις, αλλά δεν λείπουν οι συνήθεις γκρίνιες από κάποιους, ενώ βουλιάζει από κόσμο.  Στο Nammos μεγάλη παρέα Αράβων στην παραλία-γύρω στα δώδεκα άτομα-άνοιξαν τρεις Clase Azul του 1.75 λίτρων, μια τρίλιτρη Belvedere και δυο τρίλιτρες φιάλες Miraval, εκτοξεύοντας τον λογαριασμό γύρω στις 20.000 ευρώ.


Τους κοιτούσε με απορία η Μιγκμπέλις Καστελλάνο, μια εντυπωσιακή καλλονή -είχε στεφθεί «Μις Βενεζουέλα»- η οποία βρέθηκε με δυο φίλες της από το Μαιάμι στην Ψαρού, ενώ το βράδυ επέλεξε το Interni.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ρήγμα χωρίς τέλος στους Beckham ‑ Τι αποκάλυψε η Victoria για τον Brooklyn και τη Nicola Peltz

E-Daily 3.Left 08.05.2026
Τι λέει για το...Brand Beckham και τη σχέση με τα παιδιά της

Eurovision 2026: «Σαρώνει» ο Akylas ‑ Το βίντεο από την πρόβα του ξεπέρασε το 1,5 εκατομμύριο views

E-Daily 3.Left Χτες
Παράλληλα τα προγνωστικά συνεχίζουν να δείχνουν τον καλλιτέχνη σταθερά στις πρώτες θέσεις, ενισχύοντας τις ελπίδες για μια μεγάλη διάκριση στον φετινό διαγωνισμό

Ιωάννα Τούνη: Οι πόζες της στους δρόμους της Βαρκελώνης

E-Daily 3.Left Χτες
Η Instagrammer ταξίδεψε στην ισπανική πόλη και έδειξε μερικές εικόνες από την απόδρασή της

Ο Αλεξάντερ Ρίμπακ «ένωσε» με το βιολί του το Fairytale και το Ferto του Akylas

E-Daily 3.Left Χτες
Το βίντεο που δημοσίευσε ο νικητής της Eurovision του 2009

Η Δάφνη Καραβοκύρη για τις τρεις προτάσεις γάμου με δαχτυλίδι που δέχτηκε

E-Daily 3.Left Χτες
«Πρέπει να συγχρωτίζεσαι με τον άλλον, κυρίως ψυχικά»

Καλλιτέχνης από την Αυστρία γδύθηκε και άρχισε να χτυπάει καμπάνα με το σώμα της, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Η Φλορεντίνα Χόλτζινγκερ κρεμάστηκε ημίγυμνη στη Μπιενάλε για την κλιματική αλλαγή, θέλοντας να χτυπήσει «καμπανάκι» για τον «επερχόμενο κατακλυσμό»

Εβελίνα Νικόλιζα κατά του Happy Day: «Σας περνάει απ’ το μυαλό ότι βλέπουν οι γονείς μου;»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Εβελίνα Νικόλιζα επέλεξε να απαντήσει δημόσια στο Happy Day και όσα ειπώθηκαν για την προσωπική της ζωή.

Γερμανός τουρίστας πήρε αποζημίωση 986,70 ευρώ επειδή δεν έβρισκε ξαπλώστρα στην Κω

Παράξενα Χτες
Περνούσε περίπου 20 λεπτά κάθε πρωί αναζητώντας χώρο για να χαλαρώσει, όμως όλες οι θέσεις ήταν ήδη «καπαρωμένες»

Έλα στην ομάδα μας: Δημοσιογράφος ‑ Part time το Σαββατοκύριακο

E-Daily 3.Left Χτες
Ιδανικό για όσους θέλουν να μπουν στον χώρο των digital media ή να συνδυάσουν τη θέση με άλλη εργασία

OPEN: «Κλείδωσε» η πρώτη εκπομπή για την επόμενη χρονιά

E-Daily 3.Left Προχτές
Το κανάλι ξεκινά να φτιάχνει το πρόγραμμα της επόμενης σεζόν…

Η Ντόρα Μπακογιάννη γιόρτασε τα γενέθλιά της κερνώντας... σοκολατάκι ‑ Η χιουμοριστική ανάρτηση

E-Daily 3.Left Προχτές
Τα γενέθλια στο γραφείο της και οι τρεις τούρτες