E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η 45χρονη κληρονόμος που κατηγορείται ότι έκανε σeξ με 14χρονο τέσσερις φορές σε μία μέρα

Δηλώνει αθώα η Savannah Daisley, που ήταν εθισμένη στο αλκοόλ

Δημοσίευση 1/7/2022 | 13:39

Η 45χρονη κληρονόμος που κατηγορείται ότι έκανε σeξ με 14χρονο τέσσερις φορές σε μία μέρα

Αντιμέτωπη με την κατηγορία της σeξουαλικής κακοποίησης είναι η 45χρονη κληρονόμος αλόγων Savannah Daisley, μητέρα δύο παιδιών, που φαίνεται να έκανε σeξ με έναν 14χρονο τέσσερις φορές σε μία μόλις μέρα.

Η 45χρονη βρέθηκε την Τρίτη ενώπιον του τοπικού δικαστηρίου του Waverley στο Σίδνεϊ, με τη δικαστή Jaqueline Milledge να αρνείται την αποφυλάκισή της με εγγύηση, χαρακτηρίζοντας τις κατηγορίες «άκρως δυσάρεστες».

Η εντυπωσιακή γυναίκα, η οποία είναι κόρη του διάσημου Αυστραλού εκτροφέα αλόγων Ross Daisley, αρνείται τις κατηγορίες και δηλώνει αθώα. Σύμφωνα με την Αστυνομία παρενόχλησε τον ανήλικο τέσσερις φορές στις 20 Μαΐου, ενώ παραμένει ασαφές αν οι δυο τους γνωρίζονταν πριν το σeξ.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα Ντάνιελ Ρίτσαρντσον ένας από τους αστυνομικούς τού μίλησε για μια ηχογραφημένη συνομιλία στην οποία η κληρονόμος ακούγεται να παραδέχεται ότι φίλησε τον έφηβο. Η Daisley φαίνεται όμως να μην θυμάται τίποτα από όσα είχε πει καθώς εκείνη τη στιγμή ήταν μεθυσμένη.

«Ακούγεται να λέει «νόμιζα ότι θα καλούσες την Αστυνομία, νόμιζα ότι είχαμε κρύψει όλο αυτό σε ένα μικρό κουτί και το είχαμε πετάξει βαθιά στη θάλασσα» είπε η εισαγγελέας αναφερόμενη στη συνομιλία. Το τηλεφώνημα θα μπορούσε να είναι καταδικαστικό για την ίδια. Έγιναν ομολογίες που αποτελούν ένα πολύ σοβαρό στοιχείο» πρόσθεσε.

Ο λογαριασμός της στο Instagram έχει διαγραφεί όμως σε ένα screenshot από πρόσφατη δημοσίευση, το οποίο δημοσίευσε το news.com.au, έλεγε ότι ήταν καθαρή από αλκοόλ εδώ και 223 μέρες. Έλεγε επίσης ότι είχε χωρίσει από τον επί 8 χρόνια σύντροφό της.

Στην ιστοσελίδα αναφέρεται: «Σε μια σειρά ετών η Savannah έχει βοηθήσει δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους να αποτοξινώσουν το σώμα τους, να χάσουν βάρος, να θεραπεύσουν την πέψη τους, να βελτιώσουν τη δύναμη και τη φυσική τους κατάσταση, να εξαλείψουν το στρες, να αντιστρέψουν τη διαδικασία της γήρανσης, να ξεπεράσουν διάφορες δυσμενείς συνθήκες υγείας μέσω των πλεονεκτημάτων της αποτοξίνωσης και είναι παθιασμένη με αυτό».

Η 45χρονη είναι συγγραφέας δύο βιβλίων του, «14 Day Smart Cleanse» και του επερχόμενου «Epigenetics», το οποίο πρόκειται να εξετάσει πώς «το στρες και οι τοξίνες έχουν επιζήμια επίδραση στη λειτουργία και τη δομή των κυττάρων».

Ο πατέρας της Daisley, Ross Daisley, έγινε διάσημος όταν το καθαρόαιμο άλογο Choisir κέρδισε τις διάσημες ιπποδρομίες Royal Ascot και Newmarket το 2003. Προσφέρθηκε να πληρώσει εγγύηση 10.000 δολάρια για να μείνει ελεύθερη υπό όρους, αλλα ο δικαστής αρνήθηκε την προσφορά.

Η Daisley θα παραμείνει πίσω από τα κάγκελα μέχρι την επόμενη εμφάνισή της στο δικαστήριο στις 23 Αυγούστου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Λουπίτα Νιόνγκο: Η δημόσια απάντηση στις αντιδράσεις για την επιλογή της ως Ωραία Ελένη

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Η Λουπίτα Νιόνγκο απάντησε δημόσια στις αντιδράσεις που προκάλεσε η συμμετοχή της στον ρόλο της Ωραίας Ελένης στη νέα κινηματογραφική εκδοχή της «Οδύσσειας» από τον Κρίστοφερ Νόλαν

Μαριέττα Χρουσαλά: Η συγκινητική εξομολόγηση για τα παιδιά της – «Θα χάσεις και μερικές μάχες»

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Σε πρόσφατη συνέντευξή της η επιχειρηματίας και πρώην μοντέλο μιλά για τη δουλειά της ενώ με συγκίνηση αναφέρεται και στη ζωή της ως μαμά τριών παιδιών

Εκτός Real View η Έλενα Χριστοπούλου

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Τι συνέβη

J2US: Τα τρία ζευγάρια που προκρίθηκαν στον τελικό

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Το J2US πλησιάζει στην ολοκλήρωσή του

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Θα ήθελα να είχα ένα παιδί από τον Δάνη, τώρα είναι αργά»

E-Daily 3.Left 22.05.2026
«Θα ήθελα ένα παιδί από μία τέτοια σχέση» εξομολογήθηκε η ηθοποιός

Μαρία Ηλιάκη – Το παράπονο προς την Κατερίνα Καινούργιου για το δώρο: «Τόσα λεφτά τσάμπα;»

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Δηλώσεις στην Super Κατερίνα παραχώρησε η Μαρία Ηλιάκη, στέλνοντας παράλληλα τις ευχές της στην Κατερίνα Καινούργιου για την γέννηση της κόρης της.

Καβατζίκης για Λεμπιδάκη: «Είναι πολύ άσχημο να τον βλέπω να μιλάει έτσι»

TV Buzz 22.05.2026
«Καλό είναι να κρατάμε κάποια προσχήματα απέναντι σε σημαντικούς ανθρώπους»

Ρέβη και Κουρδής στα δικαστήρια για την αγωγή κατά του ΣΚΑΙ

E-Daily 3.Left 22.05.2026
«Θα δώσουμε την ευκαιρία στο κανάλι να αλλάξει τη στάση του»

Φειδίας Παναγιώτου: Υπερήφανος που δεν μιλάω ελληνικά στο Ευρωκοινοβούλιο, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 22.05.2026
«Όταν μιλάω αγγλικά με ακούν όλοι» δήλωσε ο Κύπριος ευρωβουλευτής

Ο Ματ Ντέιμον αποθεώνει τη Σαρλίζ Θερόν: Δεν ξέρω γιατί γέρασα μόνο εγώ, έχει κερδίσει το λαχείο

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Ο ηθοποιός εξέφρασε τον θαυμασμό του για την ομορφιά και την υποκριτική δεινότητα της συμπρωταγωνίστριάς του στην «Οδύσσεια»

Η Πενέλοπε Κρουζ ξέσπασε σε κλάματα

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Το κοινό καταχειροκρότησε τη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό και τους υπόλοιπους συντελεστές της ταινίας «La Bola Negra»