E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αθηνά Μαξίμου ‑ Αιμίλιος Χειλάκης: «Μιλούσαμε όλο το βράδυ στον πληθυντικό και το πρωί δώσαμε το πρώτο ραντεβού»

«Δεν θα το ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου», είπε η ηθοποιός

Δημοσίευση 30/6/2022 | 22:02

Αθηνά Μαξίμου ‑ Αιμίλιος Χειλάκης: «Μιλούσαμε όλο το βράδυ στον πληθυντικό και το πρωί δώσαμε το πρώτο ραντεβού»

Η Αθηνά Μαξίμου και ο Αιμίλιος Χειλάκης μίλησαν για το πώς κανονίστηκε το πρώτο τους ραντεβού, ενώ αποκάλυψαν πώς καταφέρνουν να είναι μαζί για 18 ολόκληρα χρόνια.

Το ζευγάρι βρέθηκε καλεσμένο το μεσημέρι της Πέμπτης στην εκπομή «Κυψέλη», όπου αρχικά ο Αιμίλιος Χειλάκης παραδέχτηκε, πως δεν θα ήθελε ποτέ να γίνει δάσκαλος υποκριτικής και ότι προτιμά τη σκηνοθεσία.

Στην πορεία, οι δυο τους μίλησαν για το τι ξεχωρίζει ο ένας στον άλλον και τα χαρακτηριστικά που τους έλκουν. «Ένας άνθρωπος αρχοντικός, με ευγένεια, δε κρύβεται, δεν έχω ακούσει ποτέ κάτι ψεύτικο από την Αθηνά. Γι' αυτό και με έχει κάνει πιο αληθινό», δήλωσε ο Αιμίλιος Χειλάκης.

«Ο Αιμίλιος είναι ένας πολύ τρυφερός άνθρωπος, έχει στόχους, ονειρεύεται και θέλει τόσο πολύ να το κάνει. Τον θαυμάζω πάρα πολύ για τον τρόπο που έχει προχωρήσει», είπε με τη σειρά της η Αθηνά Μαξίμου .

Είναι χαρακτηριστικό, ότι οι δύο ηθοποιοί αποκάλυψαν, τον τρόπο με τον οποίο γνωρίστηκαν, με την Αθηνά Μαξίμου να αποκαλύπτει το πρώο τους ραντεβού, το οποίο κανόνισαν, έξω από τον «Δρομέα» στο κέντρο της Αθήνας.

«Όταν συναντηθήκαμε και ήρθε να δει μια παράσταση εγώ δεν τον ήξερα. Καθώς έπαιζα άκουσα ένα γέλιο. Είπα "Αυτό είναι το γέλιο του Αιμίλιου Χειλάκη". Μετά τελείωσε η παράσταση βγήκαμε με το θίασο για φαγητό, ήρθε και ο Αιμίλιος. Κάπου στις 3 η ώρα το ξημέρωμα ξεκίνησε μία συνομιλία με μηνύματα η οποία κράτησε μέχρι τις 7 το πρωί και μάλιστα μιλούσαμε στον πληθυντικό. Κάποια στιγμή στις 9, ο Αιμίλιος πήρε τηλέφωνο και δώσαμε ραντεβού στον "Δρομέα" . Εντάξει αυτό το ραντεβού δεν θα το ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Ήταν σαν να είχε σταματήσει ο χρόνος», είπε συγκεκριμένα η ηθοποιός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στη Μύκονο για διακοπές η Cardi B

Tabloid 06.07.2025
Το νησί των ανέμων επέλεξε η Cardi B για τις διακοπές της

Δέσποινα Μοιραράκη: «Ήταν επώδυνος ο χωρισμός, υπήρχε ξύλο, απευθύνθηκα στη Δικαιοσύνη»

Tabloid 06.07.2025
«Με απαξίωνε, με υποτιμούσε, ήταν άπιστος στη σχέση του γάμου», είπε η Δέσποινα Μοιραράκη.

Γρηγόρης Γκουντάρας: «Βίασαν το σπίτι και την οικογένεια μας»

Tabloid Χτες
Με τρεμάμενη φωνή ο παρουσιαστής βιντεοσκόπησε δωμάτιο του σπιτιού και περιέγραψε πως οι διαρρήκτες πήραν και τους κουμπαράδες των παιδιών του

Λιάγκας – Καλύβα: «Τον φίλησε και έφυγε τρέχοντας» – Την έχει κάνει block στο Instagram;

TV Buzz Χτες
Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η φετινή τηλεοπτική σεζόν για την εκπομπή Το Πρωινό

Νίκος Μάνεσης: Δεν άξιζε αυτό το τέλος στον Γιώργο Παπαδάκη

Media Χτες
«Τα πράγματα δεν είναι έτσι ακριβώς, όπως παρουσιάστηκαν. Δεν θα πω λεπτομέρειες»

Εύα Λονγκόρια: Μας… κολάζει η 50χρονη ηθοποιός με το μικροσκοπικό μπικίνι της

Tabloid Χτες
Η Λονγκόρια, η οποία έχει κατοικία στην πόλη Marbella, φωτογραφήθηκε πριν από λίγες ημέρες φορώντας ένα μαγιό με λεοπάρ μοτίβο που άφηνε ελάχιστα στη φαντασία

Ραντεβού για ξεμαλλιάσματα στο First Dates:Του «χρέωσε» ότι κοιτούσε άλλες, «αγενής, του πέφτω πολύ»

Media Χτες
Το ραντεβού του Τάσου και της Βαλεντίνας στο First Dates δεν πήγε και τόσο καλά, με την νεαρή κοπέλα να τον κατηγορεί ότι φλέρταρε με άλλες.