Γιάννης Μπέζος: «Επειδή υπάρχει η τάση να μην κουράζεται κανείς, εγώ θέλω να κουράζομαι»
«Δεν ασχολούμαι καθόλου με τις κριτικές»
Δημοσίευση 29/6/2022 | 12:06

O Γιάννης Μπέζος με αφορμή την παράσταση «Θεσμοφοριάζουσες» στο φεστιβάλ «Αισχύλεια» μίλησε στην κάμερα του Mega για τα επαγγελματικά του. «Είναι τιμητικό διότι μας εντάσσουν σε αυτό το πρόγραμμα. Είναι μια ευκαιρία φέτος που είμαστε πιο ελεύθεροι να γίνουμε λίγο και πιο υπεύθυνοι μαζί με αυτό. Ο λόγος που το λέω είναι για να μπορέσουμε και οι καλλιτέχνες να εργαστούν, να εκθέσουν τη δουλειά τους και οι θεατές να παρακολουθήσουν ανενόχλητοι αυτό που επιθυμούν να παρακολουθήσουν», δήλωσε στην κάμερα ο Γιάννης Μπέζος.
«Εγώ εν κάνω αυτή τη δουλειά για να ξεκουραστώ. Επειδή υπάρχει η τάση να μην κουράζεται κανείς, εγώ θέλω να κουράζομαι. Με ενδιαφέρει το ίχνος που αφήνει κάθε δουλειά και όχι η προσωπική μου επίδοση.
Δεν ασχολούμαι καθόλου με τις κριτικές. Οι θετικές ήταν πιο ύποπτες από τις αρνητικές», είπε ακόμη ο Γιάννης Μπέζος.
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Έρευνα υποστηρίζει ότι αυτή είναι η καλύτερη στάση στο σeξ για τον γυναικείο oργασμό
Το «πείραμα» που έκαναν σε ζευγάρι.
Ο Βασίλης Σπανούλης έγινε 40 και τα 6 του παιδιά τού ευχήθηκαν ακριβώς έτσι
Η απίθανη ευχή του γιου του
Είναι αυτή η ανάρτηση της κλαμένης Νίκολα Πελτζ μια ευθεία επίθεση στην Βικτόρια Μπέκαμ;
Τα χοντρά υπονοούμενα
Μοιάζει με 10 χρονών ενώ είναι 27 και δεν βρίσκει δουλειά
Το να πει κανείς ότι ο Μάο Σενγκ φαίνεται λίγο νέος για τα χρόνια του θα ήταν σοβαρή υποτίμηση - εδώ μιλάμε για μεγάλη διαφορά
Αυτός είναι ο λόγος που το πρώην «Spice Girl» Geri Halliwell φοράει μόνο άσπρα
Το απίστευτο κόλπο της
Σελένα Γκόμεζ: Θέλει να σταματήσει την υποκριτική για να παντρευτεί και να κάνει παιδιά
«Θα έκανα τέσσερα παιδιά σίγουρα», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της
Η τρυφερή φωτό της Τόνιας Σωτηροπούλου με τον Κωστή Μαραβέγια στην παραλία
Η ηθοποιός και ο τραγουδιστής είναι ένα από τα ζευγάρια που οι θαυμαστές λατρεύουν μιας και εκπέμπουν μια θετική ενέργεια.
Εμμανουήλ Καραλής: Κάνει bungee jumping στον Ισθμό της Κορίνθου
Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης του επί κοντώ έχει μάθει να πετάει στον αέρα
Το εκπληκτικό μήνυμα που έλαβε η Ιωάννα Παλιοσπύρου μόλις δημοσίευσε τις φωτό της με μαγιό
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, το κορίτσι που έζησε και επιβίωσε από τη φρίκη, έχει μετατραπεί σε ένα σύμβολο θετικότητας και αισιοδοξίας.
Μάζεψαν την ειρωνία οι Νιγηριανοί: Αγαπάμε τον Γιάννη και όσα έχει κάνει για το μπάσκετ
Πήγε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα με ανάρτηση η Εθνική Νιγηρίας
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο e-daily.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.