Γιάννης Μπέζος: «Επειδή υπάρχει η τάση να μην κουράζεται κανείς, εγώ θέλω να κουράζομαι»
«Δεν ασχολούμαι καθόλου με τις κριτικές»
Δημοσίευση 29/6/2022 | 12:06

O Γιάννης Μπέζος με αφορμή την παράσταση «Θεσμοφοριάζουσες» στο φεστιβάλ «Αισχύλεια» μίλησε στην κάμερα του Mega για τα επαγγελματικά του. «Είναι τιμητικό διότι μας εντάσσουν σε αυτό το πρόγραμμα. Είναι μια ευκαιρία φέτος που είμαστε πιο ελεύθεροι να γίνουμε λίγο και πιο υπεύθυνοι μαζί με αυτό. Ο λόγος που το λέω είναι για να μπορέσουμε και οι καλλιτέχνες να εργαστούν, να εκθέσουν τη δουλειά τους και οι θεατές να παρακολουθήσουν ανενόχλητοι αυτό που επιθυμούν να παρακολουθήσουν», δήλωσε στην κάμερα ο Γιάννης Μπέζος.
«Εγώ εν κάνω αυτή τη δουλειά για να ξεκουραστώ. Επειδή υπάρχει η τάση να μην κουράζεται κανείς, εγώ θέλω να κουράζομαι. Με ενδιαφέρει το ίχνος που αφήνει κάθε δουλειά και όχι η προσωπική μου επίδοση.
Δεν ασχολούμαι καθόλου με τις κριτικές. Οι θετικές ήταν πιο ύποπτες από τις αρνητικές», είπε ακόμη ο Γιάννης Μπέζος.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Το πιο αποκαλυπτικό λανσάρισμα του καλοκαιριού ‑ Tα νέα μαγιό της Kim Kardashian είναι για τολμηρές
E-Daily 3.Left
03.07.2026
Η Kim Kardashian μοιράστηκε στα social media φωτογραφίες από τη φωτογράφιση για την καμπάνια
Ρία Ελληνίδου: Πώς ήταν παλιά η τραγουδίστρια – Δείτε το βίντεο που έγινε viral
Tabloid
03.07.2026
Παλιό βίντεο της Ρίας Ελληνίδου από τοπικό κανάλι κάνει τον γύρο του Instagram, αποκαλύπτοντας την τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της.
Χρυσηίδα Γκαγκούτη: «Η Ιωάννα Τούνη είναι σημαντική φιγούρα για την ποπ κουλτούρα»
E-Daily 3.Left
Χτες
Δείτε τι είπε η Youtuber και τραγουδίστρια για την Instagrammer και την απουσία της από τα φετινά βραβεία
Jennifer Aniston και Jim Curtis: Κοινές καλοκαιρινές στιγμές ‑ Γάμος στην Ελλάδα;
E-Daily 3.Left
Χτες
Το ζευγάρι ανέβασε σειρά φωτογραφιών από τις διακοπές τους, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για γάμο στην Ελλάδα.
Μετά την Ύδρα στη Μύκονο η Ρίτα Όρα: Οι πόζες με μαγιό σε σκάφος
E-Daily 3.Left
Χτες
Χρειαζόμουν μια ανανέωση: Ήλιος, μπικίνι και μουσική, έγραψε στην ανάρτησή της η τραγουδίστρια
Η φάρσα του Τζόκοβιτς σε ball girl στο Wimbledon που έγινε viral, δείτε βίντεο
E-Daily 3.Left
Χτες
Ο Σέρβος προσποιήθηκε ότι τον τραυμάτισε με το ψαλίδι, προκαλώντας αρχικά την αγωνία της νεαρής
Αποκαλύπτει ο Νίκος Κοκλώνης: Το κράξιμο, Δανάη Μπάρκακαι η νέα εκπομπή που ετοιμάζει
Tabloid
Χτες
Ο παρουσιαστής μίλησε ανοιχτά για την επόμενη τηλεοπτική του κίνηση, τις οικονομικές δυσκολίες του J2US και τη στήριξή του στην παρουσιάστρια.
Η Μαντόνα μιλά για τη στιγμή που ξύπνησε από το κώμα – Ποια ήταν η πρώτη της λέξη
E-Daily 3.Left
Χτες
Η pop star εξομολογήθηκε στη Vogue Italia τις πιο σκοτεινές στιγμές της νοσηλείας της το καλοκαίρι του 2023, όταν μια σήψη την οδήγησε σε κώμα δύο ημερών.
Το σόι σου: Τι αποκάλυψαν οι πρωταγωνιστές για τα μυστικά της επόμενης σεζόν
E-Daily 3.Left
Χτες
Οι ηθοποιοί της αγαπημένης σειράς μίλησαν στην κάμερα της «Super Κατερίνα» κατά τη διάρκεια των τελευταίων εξωτερικών γυρισμάτων της σεζόν.
Γιώργος Λιάγκας προς τους συνεργάτες του: «Αν δεν θέλετε, μπορείτε να αποχωρήσετε διακριτικά»
E-Daily 3.Left
Χτες
Ο παρουσιαστής του «Πρωινού» δεν κράτησε τα σχόλιά του για τον εαυτό του, απευθυνόμενος ανοιχτά στην ομάδα του με αιχμηρό ύφος.
Τέλος από το Happy Day ‑ Ποιος κάνει τη μεγάλη αλλαγή στην καριέρα του
E-Daily 3.Left
Χτες
Δημοσιογράφος με δεκαετή παρουσία στο Happy Day αναλαμβάνει νέα θέση στη «Super Κατερίνα» ενόψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν στον ALPHA.
Η Κιμ Καρντάσιαν με μικροσκοπικά λεοπάρ εσώρουχα από τη σειρά της
E-Daily 3.Left
Χτες
Η τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας μοιράστηκε αποκαλυπτικά στιγμιότυπα με τους θαυμαστές της






