E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Κάποιος να κλείσει το Twitter και το Instagram της κ. Λατινοπούλου παρακαλώ»

Χαμός στο Πρωινό για την Σοφία Μουτίδου και την Αφροδίτη Λατινοπούλου

Δημοσίευση 28/6/2022 | 14:31

«Κάποιος να κλείσει το Twitter και το Instagram της κ. Λατινοπούλου παρακαλώ»

Με αφορμή το ξέσπασμα της Σοφίας Μουτίδου για τα τελευταία σχόλια της Αφροδίτης Λατινοπούλου, στο Πρωινό οι τόνοι ανέβηκαν αρκετά. Η Φαίη Σκορδά είχε πολύ συγκεκριμένη άποψη για το θέμα και δεν δίστασε να την εκφράσει με ειλικρίνεια.

«Είναι άλλο να κάνεις έναν σχολιασμό και μια κριτική και είναι άλλο να λες ότι δεν είναι υγιές πρότυπο αυτό. Τι λέει η Σοφία Μουτίδου; «Εσείς που ανακαλύψατε τώρα να κάνουμε μάθημα ποιο είναι το υγιές πρότυπο στην Ελλάδα επιλέξατε τη Δανάη και εμένα; Γιατί δεν επιλέγετε άλλα πρόσωπα και άλλες καταστάσεις»; Εγώ θα έλεγα όχι πρόσωπα, συμπεριφορές. Κάποιος να κλείσει το Twitter και το Instagram της κυρίας Λατινοπούλου παρακαλώ. αν θέλουμε να μιλήσουμε για πρότυπα», είπε η Φαίη Σκορδά.

Ο Γιώργος Λιάγκας διαφώνησε και είπε στη συνέχεια σε υψηλούς τόνους: «Δεν μπορεί στη δημοκρατία να απαγορευθεί τίποτα, εάν δεν είναι ποινικά κολάσιμο. Ο καθένας μπορεί να πει τη γνώμη του, τη μακακία του και κρίνεται γι’ αυτή. Τέλος! Αυτή είναι η δημοκρατία».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γιώργος Μαζωνάκης: Τι τον εκνεύρισε στα λόγια του Αντώνη Ρέμου και πώς αντέδρασε

E-Daily 3.Left 14.07.2026
Ο τραγουδιστής αποκάλυψε σε αποκαλυπτική συνέντευξή του ότι ενοχλήθηκε έντονα από σχόλια του Ρέμου για την κατάστασή του.

Η πρώτη κοινή selfie της Κιμ Καρντάσιαν με τον Λιούις Χάμιλτον και ένα από τα παιδιά της

E-Daily 3.Left 14.07.2026
Η διάσημη επιχειρηματίας μοιράστηκε τρυφερά στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές διακοπές τους δίπλα στη λίμνη, με αφορμή τον εορτασμό της 4ης Ιουλίου.

H εμφάνιση της Jennifer Lopez στη Σικελία που άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό

Tabloid 14.07.2026
Η JLo ήταν το αδιαμφισβήτητο αστέρι της πρώτης σειράς στην επίδειξη Alta Moda των Dolce & Gabbana στην Ταορμίνα, ενώ η Léonie Cassel άνοιξε την πασαρέλα υπό το βλέμμα της Monica Bellucci.

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Γενέθλια στις Μαλδίβες με έκπληξη από τον σύντροφό της στην παραλία

Tabloid 14.07.2026
Η γνωστή μοντέλο γιόρτασε τα 36α γενέθλιά της με τον σύντροφό της

Καμπούρη & Κατσαρίδης: Ποια αινιγματική ατάκα άφησε υπονοούμενα για το τηλεοπτικό τους μέλλον μετά το «Πρωινό»

Tabloid 14.07.2026
Οι δύο πρώην συνεργάτες του Γιώργου Λιάγκα ανέβασαν κοινό βίντεο στο Instagram, με μια ατάκα που πυροδότησε εικασίες για κοινή τηλεοπτική επιστροφή.

Γιώργος Μαζωνάκης: Ποιον θεωρεί υπεύθυνο για τον θάνατο της σκυλίτσας του Αρίθας

Tabloid 14.07.2026
Ο τραγουδιστής εξομολογήθηκε ανοιχτά την οδύνη του για την απώλεια της Αρίθας και αποκάλυψε τις ευθύνες που αποδίδει στον κτηνίατρό της.

Ποιος πασίγνωστος ηθοποιός παντρεύτηκε κρυφά κάτω από φοίνικες ‑ και τι φορούσε η νύφη

Tabloid 14.07.2026
Ο Paul Wesley και η Natalie Kuckenburg ανταλλάξαν όρκους αιώνιας αγάπης σε λιτή πολιτική τελετή με λίγους καλεσμένους και τον αγαπημένο τους σκύλο.

Κοντοβά για την υιοθετημένη κόρη της: Στην αρχή δεν μου είχε βγει κάποιο συναίσθημα

E-Daily 3.Left 14.07.2026
Η σχεδιάστρια μόδας μίλησε ανοιχτά για την εμπειρία της μητρότητας και τις ενοχές που ένιωσε όταν το συναισθηματικό δέσιμο με την Αιντα δεν ήρθε αμέσως.

Φοίβος Παπαδάκης: Η συγκινητική ανάρτηση που άγγιξε χιλιάδες – τι έγραψε για τον πατέρα του

Tabloid 14.07.2026
Με μια παλιά οικογενειακή φωτογραφία από το 1997 και λίγες συγκλονιστικές λέξεις, ο Φοίβος Παπαδάκης τίμησε τη μνήμη του πατέρα του, Γιώργου Παπαδάκη.

Οι Metallica αποθέωσαν την Πηνελόπη Αναστασοπούλου

E-Daily 3.Left 14.07.2026
Η ηθοποιός ερμήνευσε το θρυλικό «The Unforgiven II»

Τι «έγραψε» στον αέρα πιλότος που βαριόταν κατά τη διάρκεια δοκιμαστικής πτήσης

E-Daily 3.Left 14.07.2026
Ο έμπειρος πιλότος της Ravenair σχημάτισε ένα απρόσμενο μήνυμα επτά γραμμάτων στον ουρανό πάνω από τη βόρεια Ουαλία, το οποίο κατέγραψε το Flightradar24.

Αλέκος Συσσοβίτης: «Πριν το `Είσαι το Ταίρι Μου` ήμουν φορτωμένος με δανεικά»

Tabloid 14.07.2026
Απόψε, Δευτέρα 13 Ιουλίου, στις 23:30 στον ΣΚΑΪ