E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τζόνι Ντεπ: Του δίνουν ποσό «μαμούθ» για να επιστρέψει στους «Πειρατές της Καραϊβικής»

Αδιανόητα χρήματα

Δημοσίευση 28/6/2022 | 11:29

Τζόνι Ντεπ: Του δίνουν ποσό «μαμούθ» για να επιστρέψει στους «Πειρατές της Καραϊβικής»

Ντελίριο ενθουσιασμού έχει προκαλέσει στους θαυμαστές του Τζόνι Ντεπ η είδηση ότι ετοιμάζεται να επιστρέψει στους «Πειρατές της Καραϊβικής», μετά την αποχώρησή του από το franchise το 2018 εξαιτίας της υπόθεσης με την Άμπερ Χερντ.

Σύμφωνα με την Daily Mail, o 59χρονος ηθοποιός, που πρόσφατα κέρδισε τη δίκη, συζητά με τη Disney για το ποσό των 301 εκατομμυρίων δολαρίων, προκειμένου να κάνει come back ως κάπτεν Τζακ Σπάροου.

Χρήματα και σε φιλανθρωπική οργάνωση

«Επικοινωνούσαν με τον ηθοποιό πριν από τη δίκη του εναντίον της Άμπερ Χερντ και τον ρωτούσαν, αν θα τον ενδιέφερε να επιστρέψει για μια άλλη ταινία του franchise ή δύο», σημειώνουν πηγές.

Και τονίζουν: «Στη συμφωνία αναφέρεται, ότι ο Τζόνι Ντεπ, θα επιστρέψει ως Τζακ Σπάροου στους «Πειρατές της Καραϊβικής 6″. Αυτό που μπορώ να σας πω, είναι ότι το στούντιο έχει ήδη γράψει ένα προσχέδιο για μια ταινία για τον Τζακ Σπάροου, οπότε είναι πολύ αισιόδοξοι, ότι ο Τζόνι θα τους συγχωρέσει και θα επιστρέψει στον εμβληματικό χαρακτήρα».

Επίσης, οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι η Disney θα προσφέρει χρήματα σε μια φιλανθρωπική οργάνωση της επιλογής του Τζόνι Ντεπ, ως χειρονομία καλής θέλησης.

Ο ίδιος ο σταρ του Χόλυγουντ θυμίζουμε ότι στο παρελθόν είχε δηλώσει, πως παρά το γεγονός, ότι ήθελε να δώσει ένα άξιο τέλος στον αγαπημένο του χαρακτήρα, απολύθηκε και δεν αποχώρησε.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της δίκης τόνισε ότι δεν θα επέστρεφε ποτέ στους «Πειρατές της Καραϊβικής». Τώρα ωστόσο, φαίνεται πως τα δεδομένα έχουν αλλάξει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οικονομάκου ‑ Τσερέλα: Τα πρώτα λόγια μετά το 3ημερο γλέντι στην Πάρο! Η αντίδραση της Αθηνάς στο «με το καλό να μεγαλώσετε την οικογένειά σας»

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Λίγες ημέρες μετά τον γάμο τους στην Αθήνα παρουσία περίπου 10 ατόμων, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα διοργάνωσαν

Αρναούτογλου: Οι σπαρακτικά δύσκολες τελευταίες ημέρες με την μαμά του

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Η μητέρα του Γρηγόρη Αρναούτογλου, Κική, έφυγε από τη ζωή τον Ιανουάριο του 2026, έπειτα από σοβαρά προβλήματα υγείας που

Σκορδά: Στενή συνεργάτιδά της τα λέει όλα για το τέλος του Buongiorno

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Μιλά ανοιχτά για το κόψιμο της εκπομπής

Αντελίνα Βαρθακούρη: Αποκάλυψε πως παραλίγο να πάρει διαζύγιο με τον Χάρη

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Η Αντελίνα Βαρθακούρη βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό του Happy Day στον ALPHA, σήμερα Δευτέρα 29/6. Με αφορμή τα γενέθλιά της, μίλησε για την οικογένειά της.

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Η διαφορά ηλικίας δεν με ενοχλούσε, όμως τώρα είμαι χήρα στα 43»

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Η απώλεια του συζύγου της, τον Φεβρουάριο, ύστερα από 16 χρόνια γάμου, υπήρξε μια οδυνηρή εμπειρία για την 43χρονη influencer μόδας

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Σίσσυ Χρηστίδου: Τι αποκάλυψε on air για τη σιωπή της και το μέλλον της εκπομπής

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Η παρουσιάστρια του Alpha σχολίασε την άρνηση της Σίσσυς Χρηστίδου και των συνεργατών της να μιλήσουν στις κάμερες, αποκαλύπτοντας και νέα πληροφορία για τις διαπραγματεύσεις με το Mega.

Εκτός εκπομπής η Ανθή Βούλγαρη – Τι είπε ο Χασαπόπουλος

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος παρουσίασε μόνος του το «Κοινωνία Ώρα» στο Mega, αποκαλύπτοντας τον λόγο απουσίας της συμπαρουσιάστριάς του.

Λιάγκας για Οικονομάκου : «Δεν της βγήκε η πρώτη της οικογένεια, δεν την παίρνει να αποτύχει»

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Ο γάμος της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Μπρούνο Τσερέλα είχε κεντρική θέση στα θέματα του Πρωινού

Από τη Μήλο στην Κίμωλο η Κιάρα Φεράνι: Οι πόζες με μαγιό και το γεύμα με θέα τη θάλασσα

E-Daily 3.Left 29.06.2026
H Ιταλίδα influencer κάνει διακοπές στα ελληνικά νησιά

Πάρτι γενεθλίων $400.000 από τον Κάνιε Γουέστ και τη Μπιάνκα Σενσόρι στις Βερσαλλίες, δείτε φωτογραφίες

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Η Daily Mail σχολίασε καυστικά ότι το θέμα του πάρτι και τα ρούχα που επέλεξαν Γουέστ και Σενσόρι «έρχονταν σε αντίθεση με την κομψότητα του χώρου»

Γιάννης Βαρδής: «Είναι καιρός να μάθουν ποια είναι...» – Η προειδοποίηση προς συναδέλφους του

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Σε μια διαφορετική ανάρτηση προχώρησε ο Γιάννης Βαρδής θέλοντας να προειδοποιήσει τους συναδέλφους του να είναι προσεκτικοί.